Bayern7 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 . Τα καθαριστικά κοστίζουν 9 ευρώ από φαρμακεία. Δεν τα αγοράζουμε ΠΟΤΕ από οπτικό, ο οποίος θέλει να έχει κέρδος κάπου 200%... :whistle:Eκτός αν έχεις μπάρμπα οπτικό οπότε δεν σε νοιάζει γιατί το παίρνεις τζάμπα. :D :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Eκτός αν έχεις μπάρμπα οπτικό οπότε δεν σε νοιάζει γιατί το παίρνεις τζάμπα. :D :whistle: Ή αν είσαι σε φαρμακείο επίσης τα παίρνεις τζάμπα... :o :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Εγώ συνήθιζα να αγοραζω το υγρο των φακων απο οπτικα και τις προαλλες που δε βρηκα και αναγκαστικα να παρω απο φαρμακειο ήταν εκει πιο ακριβο.Το Renu παίρνω εγω, γύρω στα 10 αν θυμαμαι καλά. Αλλα το αν συμφερουν οι μηνιαίοι εξαρταται κι απο τον καθένα. Εγω έπαιρνα χρόνια τους 2χρονους αλλά τα ματια μου παραγουν υπερβολικα πρωτεινες κι όπως αλλιως λέγονται όλα αυτα... με αποτελεσμα να μη μπορω να τους κρατησω πάνω απο εξάμηνο, γίνονταν χάλια. Ετσι κατέληξα στους μηνιαίους. Αυτό θα το δεις απο το μάτι σου. Παντως Όπως και να χει θέλει προσοχη. Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Α!Μήπως ξέρει κανείς? Εαν κανεις λειζερ και δε φύγει τελειως η μειωπία κάνει να φορεσεις φακούς μετά?Γιατι είχα ακουσει οτι δε γίνεται. Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Το λέιζερ έχει απόλυτη επιτυχία αγγίζει το 99%. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να μην πιάσει η επέμβαση... Δε νομίζω παρόλα αυτά να υπάρχει περιορισμός μετά για φακούς επαφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Μακάρι!Τhank's... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 exo thn entyposh (eimai 99% sigourh) oti an exeis megalo ba8mo muopias to leizer de th mhdenizei,alla thn meionei se polu mikro ba8mo-peripou o,25-.se mikrous ba8mous muopias thn mhdenizei:) epishs gia na kaneis kaneis enxeirhsh leizer prepei na exei sta8erh muopia ta teleutaia 2 xronia(toulaxiston ayto einai to sosto...) ypopsin oti stis kopeles kai na petyxei h enxeirhsh me to leizer,meta apo egymosynh ayksanete pali :!: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Δεν σε συμφέρουν οι μηνιαίοι σε καμία περίπτωση. Κοστίζουν κάπου 15 ευρώ, είναι λίγο πιο άνετοι, έχουν το πλεονέκτημα της καλύτερης ανεκτικότητας από τους οφθαλμούς λόγω του μικρού χρόνου εφαρμογής. Τα καθαριστικά είναι τα ίδια με τους μακράς διαρκείας φακούς. Οι φακοί που κρατάνε 2 χρόνια είναι αυτοί που συνιστώ εγώ, κοστίζουν κάπου 80-90 ευρώ και περνάς όμως 2χρόνια με αυτούς. Τα καθαριστικά κοστίζουν 9 ευρώ από φαρμακεία. Δεν τα αγοράζουμε ΠΟΤΕ από οπτικό, ο οποίος θέλει να έχει κέρδος κάπου 200%... :whistle: Δηλαδή 15 ευρώ επί 12 μήνες βγαίνει γύρω στα 180 ευρώ τον χρόνο; Εγώ νόμιζα ότι κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτή την τιμή. Για να κάνω έλεγχο εάν τα μάτια μου μπορούν να δεχτούν φακούς επαφής χωρίς κανένα πρόβλημα πηγαίνω σε ένα οποιδήποτε οφθαλμίατρο και με ελέγχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 E ναι ο οφθαλμίατρος θα ελέγξει τα μάτια σου και θα σου πει αν μπορούν και κατά πόσο να δεχθούν φακούς επαφής. Προτείνω να μην πας στο ΙΚΑ... Άθλια εξυπηρέτηση και περισσότερο θα συζητάτε παρά θα σε εξετάζει... Άσε που θα σε παρακαλάει να πας με δωρεάν επίσκεψη στο ιατρείο του αρκεί να αγοράσεις από αυτόν τους φακούς... Πρόσεχέ το καλά αυτό. Μάκη η σειρά των γιατρών του ΙΚΑ πότε θα έρθει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 απορω γιατι δεν προτιμαει κανεις τους μιας χρησεως.. γιατι εγω τους βρισκω τους πιο βολικους? οσο για το λειζερ νομιζω μπορεις να το κανεις απο 2μιση βαθμους μεχρι και 8 αν θυμαμαι καλα απο κει και πανω απλα σου κατεβαζει η ενχειρηση τους βαθμους αλλα δεν μπορει να τους μηδενισει και το οτι πρεπει να εισαι πανω απο 18 νομιζω ειναι αυτονοητο.. εκανε ενας φιλος πριν λιγες μερες και απ οτι μου ειπε πρεπει να προσεξεις λιγο μετα για περιπου 2 εβδομαδες να μην κοιτας τηλεοραση και γενικα να μην τα πολυκουραζεις ουτε με διαβασμα ουτε με εντονο φως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Δηλαδή 15 ευρώ επί 12 μήνες βγαίνει γύρω στα 180 ευρώ τον χρόνο; Εγώ νόμιζα ότι κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτή την τιμή. Εξαρτάται από τι φακούς φοράει ο καθένας. Εαν έχεις αστιγματισμό και μυωπία - όπως καλή ώρα εγώ :p - οι φακοί είναι ακριβοί. Γύρω στα €320-€360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Προτείνω να μην πας στο ΙΚΑ... Άθλια εξυπηρέτηση και περισσότερο θα συζητάτε παρά θα σε εξετάζει... Άσε που θα σε παρακαλάει να πας με δωρεάν επίσκεψη στο ιατρείο του αρκεί να αγοράσεις από αυτόν τους φακούς... Πρόσεχέ το καλά αυτό. Μάκη η σειρά των γιατρών του ΙΚΑ πότε θα έρθει; :p Καλά δεν πρόκειτε να πάω με τίποτα στο ΙΚΑ. Θύμαμαι όταν είχα πάει να με εξετάσουν για να βγάλω χαρτί για το σχολείο... η γιατρός που ήταν εκεί πιάνει για ένα δευτερόλεπτο την καρδιά μου με το χέρι της και μου λέει μια χαρά είσαι!(Τόσο καλή εξέταση μου έκανε). Ενώ μια άλλη φορά που είχα πάει για το δόντι μου ο γιατρός μου είπε χαρακτηριστικά: "Επείδη εδώ δεν έχουμε τον κατάληλο εξοπλισμό και μπορεί να σου προκαλέσω κάποια ζημία πάρε αυτήν την κάρτα από το ιδιωτικό μου ιάτρειο και πέρνα κάποια απογευματινή ώρα..." Που μου προτείνετε να πάω; Εάν πάω σε ιδιωτικό ιατρείο πόσο περίπου λέτε να μου πάρει για την εξέταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ti einai ti IKA? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ti einai ti IKA? Ασφαλιστικό ταμείο [αρχικά: Ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων] Έχει και δικά του ιατρεία. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ti einai ti IKA? :blink: :wacko: :geek: Παρόλο που είσαι από την Κύπρο δεν είχες ξανακούσει τη λέξη ΙΚΑ; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Oxi eprepe? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 24 χρονων και δεν ξερεις τι ειναι το ΙΚΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Γιατί, ξέρετε εσείς ένα κυπριακό ταμείο; Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Swstos o Φίλιππος Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 xtes pira ena zeugari miniaious me 10 euro kai skeftomai se ena mina na apofasiso an tha paro miniaious i xronious! exo tin eksis aporia: mporo na tous xrisimopoiiso pano apo 30 xriseis???? dld mexri na tholosoun kai na me enoxloun??? giati auti sta optika itan austiri MONO 30 XRISEIS!!!! ti lete? pantos paratiro oti einai kapos ksira ta matia mou xoris na tous forao polles ores! akoma , eida sto "DIA" super market , ugro gia fakous EPAFIS OLA SE ENA ME eksi euro! na einai kalo? se fakous xronious den tha to dokimaza alla se miniaious giati oxi?to skeftomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 xtes pira ena zeugari miniaious me 10 euro kai skeftomai se ena mina na apofasiso an tha paro miniaious i xronious! exo tin eksis aporia: mporo na tous xrisimopoiiso pano apo 30 xriseis???? dld mexri na tholosoun kai na me enoxloun??? giati auti sta optika itan austiri MONO 30 XRISEIS!!!! ti lete? pantos paratiro oti einai kapos ksira ta matia mou xoris na tous forao polles ores! akoma , eida sto "DIA" super market , ugro gia fakous EPAFIS OLA SE ENA ME eksi euro! na einai kalo? se fakous xronious den tha to dokimaza alla se miniaious giati oxi?to skeftomai Άμα τους θέλεις για συνέχεια δεν σε συμφέρουν οι μηνιαίοι. Δοκίμασέ τους βέβαια και βλέπεις. ΟΧΙ από DIA υγρό για φακούς. Το πιθανότερο είναι να καταλήξεις με καμιά επιπεφυκίτιδα. Τα μάτια σου μην τα εμπιστεύεσαι σε φτηνά σούπερ μάρκετ. :!: Εξάλλου ένα RENU υγρό κάνει 8-9 ευρώ σε φαρμακείο συνήθως. Είναι ελάχιστη η διαφορά. Σιγά μην είναι τόσο αυστηρά οι 30 χρήσεις! Χρησιμοποίησέ τους μέχρι να αρχίσουν να σου θολώνουν τα μάτια και καταλάβεις εσύ ότι είναι πλέον άχρηστοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 xtes pira ena zeugari miniaious me 10 euro kai skeftomai se ena mina na apofasiso an tha paro miniaious i xronious! exo tin eksis aporia: mporo na tous xrisimopoiiso pano apo 30 xriseis???? dld mexri na tholosoun kai na me enoxloun??? giati auti sta optika itan austiri MONO 30 XRISEIS!!!! ti lete? pantos paratiro oti einai kapos ksira ta matia mou xoris na tous forao polles ores! akoma , eida sto "DIA" super market , ugro gia fakous EPAFIS OLA SE ENA ME eksi euro! na einai kalo? se fakous xronious den tha to dokimaza alla se miniaious giati oxi?to skeftomai Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο που σου απάντησε ποιο πίσω εκτός από ένα. Κράτα τους φακούς για 30 μέρες, ή και 5 μέρες περισσότερο. Μην περιμένεις να σου θολώσουν γιατί μπορεί ήδη να σου έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πάρει πολλούς και θέλεις να σου κρατήσουν περισσότερο. Για δοκιμή τους πήρες. Οπότε μην το πολύ ριψοκινδυνεύεις. Τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο που σου απάντησε ποιο πίσω εκτός από ένα. Κράτα τους φακούς για 30 μέρες, ή και 5 μέρες περισσότερο. Μην περιμένεις να σου θολώσουν γιατί μπορεί ήδη να σου έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πάρει πολλούς και θέλεις να σου κρατήσουν περισσότερο. Για δοκιμή τους πήρες. Οπότε μην το πολύ ριψοκινδυνεύεις. Τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα. OX...diladi egw kanw megalh ******* pou ta teleutaia 5 xronia xrisimopoiw miniaious...kai tous krataw moooono 3-4 mines...alla pes oxi panw apo 60 xriseis ton ka8ena....shmera petaw to palio zeugari tote!! Auto to kanw giati exw paratirisei oti eite exw fakous 10 meres, eute 3 mines...me enoxloun to idio...mono otan einai 1-2 hmerwn de me enoxloun toso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 OX...diladi egw kanw megalh ******* pou ta teleutaia 5 xronia xrisimopoiw miniaious...kai tous krataw moooono 3-4 mines...alla pes oxi panw apo 60 xriseis ton ka8ena....shmera petaw to palio zeugari tote!! Auto to kanw giati exw paratirisei oti eite exw fakous 10 meres, eute 3 mines...me enoxloun to idio...mono otan einai 1-2 hmerwn de me enoxloun toso. Ιδικός δεν είναι κανένας μας. Οπότε ότι λέμε είναι από τις εμπειρίες μας και ότι έχουμε ακούσει. Έτσι βγάζουμε την άποψή μας. Οπότε μην παίρνει κανείς μας σαν τελική λύση αυτά που λέμε εδώ μέσα. Απλά τα λέμε για να ακούμε περισσότερες γνώμες από άλλους χρήστες φακών επαφής. ;) Σίγουρα υπάρχουν άλλοι (γιατροί) που ξέρουν καλύτερα από μας. Έχω ακούσει και άλλους να κρατάνε τους μηνιαίους για 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά πιστεύω πως αυτό εξαρτάται και από την μάρκα φακών και από τα μάτια μας (ξηρότητα) και από τον χώρο που κινούμαστε. Την ατμόσφαιρα δηλαδή. Οπότε εγώ σύμφωνα με αυτά δεν θα κράταγα στον 1,5 μήνα μηνιαίο φακό ή θα τους έφτανα στα όριά τους. Προτιμώ να δώσω περισσότερα λεφτά παρά να παίζω με την υγεία μου. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ παιδιά είμαι ΥΠΕΡ των φακών ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ και μετά τσουπ πέταμα ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση μόλυνσης Αλλά είναι πολύ ακριβοί και έτσι παίρνω μηνιαίους Εχει τύχει να κοιμηθώ με φακούς και μετά να τα βλέπω όλα άσπρα την άλλη μέρα !!!!!! Ενα ζευγάρι γυαλιά πάντως είναι απαραίτητο γιατί άντε εκεί που είσαι στο κρεβάτι και βλέπεις τηλεόραση και γλαρώνεις να σηκωθείς να τρέχεις να τους βγάζεις Χμμμμ τα Λεϊζερ για διόρθωση μυωπίας πόσο κοστίζουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts