costini Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Εντάξει, αν κρατάει 3-4 μέρες καλά είναι. Για eSim/δίκτυο ακόμα δε με καίει, θα δω πως μου αρέσει/βολεύει και βλέπουμε. Ultra εκτός budget για πρώτο smartwatch στην ουσία, στα 200€, βαριά 250€ είμαι. Το 5 Pro έχει Alexa, παίζει καλά? Όχι ότι είναι απαραίτητο. Αξιοπιστία στις ειδοποιήσεις και NFC και τα υπόλοιπα θα τα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, costini said: Εντάξει, αν κρατάει 3-4 μέρες καλά είναι. Για eSim/δίκτυο ακόμα δε με καίει, θα δω πως μου αρέσει/βολεύει και βλέπουμε. Ultra εκτός budget για πρώτο smartwatch στην ουσία, στα 200€, βαριά 250€ είμαι. Το 5 Pro έχει Alexa, παίζει καλά? Όχι ότι είναι απαραίτητο. Αξιοπιστία στις ειδοποιήσεις και NFC και τα υπόλοιπα θα τα δω. Alexa δεν χρησιμοποιω. Σε ολα τα υπολοιπα που θες ειναι αψογο και πιστεψεμε η eSIM σου λυνει τα χερια σε πολλες περιπτωσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου (edited) Μία έκδοση του ρολογιού υπάρχει που να δέχεται eSim ή είναι ξεχωριστό μοντέλο? Μία βλέπω παίζει, το βλέπω και στα 199€ στον Γερμανό. eSim είναι κλώνος της SIM που έχετε στο κινητό? Ή ξεχωριστός αριθμός? Τι μηνιαίες συνδρομές παίζουν σε Cosmote/Vodafone? Ολλανδία που μένω βλέπω σε Odido (πρώην Τ-Mobile) 5€/μήνα. Edited 3 Σεπτεμβρίου by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Εντελώς ξαφνικά από προχθές εκεί που η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 3 μέρες τώρα δεν φτάνει ούτε 24ωρο.του έκανα επαναφορα αλλά και πάλι τα ιδια Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, Strofigkas said: Εντελώς ξαφνικά από προχθές εκεί που η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 3 μέρες τώρα δεν φτάνει ούτε 24ωρο.του έκανα επαναφορα αλλά και πάλι τα ιδια Δες ποια εφαρμογή σου κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος 41 minutes ago, thanos1989 said: Δες ποια εφαρμογή σου κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση Η πιο υψηλή κατανάλωση είναι 0,9%... Και δεν πρόσθεσα καμία εφσρμογη Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Τι έχεις ανοικτό από αυτόματο άναμμα οθόνης (καρπό, ειδοποιήσεις κ.ο.κ.) και πόση ώρα έχεις να μένει αναμμένη η οθόνη; Always on; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, aimilios said: Τι έχεις ανοικτό από αυτόματο άναμμα οθόνης (καρπό, ειδοποιήσεις κ.ο.κ.) και πόση ώρα έχεις να μένει αναμμένη η οθόνη; Always on; Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις . είναι οι ιδιες που είχα όταν κρατούσε 3 μέρες . υποψιάζομαι ότι φταίει ότι το έχω συνδέσει με iphone Edited 11 Νοέμβριος by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts