Jump to content

Samsung Galaxy Watch5 / Watch5 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει, αν κρατάει 3-4 μέρες καλά είναι. Για eSim/δίκτυο ακόμα δε με καίει, θα δω πως μου αρέσει/βολεύει και βλέπουμε.

Ultra εκτός budget για πρώτο smartwatch στην ουσία, στα 200€, βαριά 250€ είμαι.

Το 5 Pro έχει Alexa, παίζει καλά? Όχι ότι είναι απαραίτητο. Αξιοπιστία στις ειδοποιήσεις και NFC και τα υπόλοιπα θα τα δω.

• Απαντήσεις 760
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

16 ώρες πριν, costini said:

Εντάξει, αν κρατάει 3-4 μέρες καλά είναι. Για eSim/δίκτυο ακόμα δε με καίει, θα δω πως μου αρέσει/βολεύει και βλέπουμε.

Ultra εκτός budget για πρώτο smartwatch στην ουσία, στα 200€, βαριά 250€ είμαι.

Το 5 Pro έχει Alexa, παίζει καλά? Όχι ότι είναι απαραίτητο. Αξιοπιστία στις ειδοποιήσεις και NFC και τα υπόλοιπα θα τα δω.

Alexa δεν χρησιμοποιω. Σε ολα τα υπολοιπα που θες ειναι αψογο και πιστεψεμε η eSIM σου λυνει τα χερια σε πολλες περιπτωσεις.

Μία έκδοση του ρολογιού υπάρχει που να δέχεται eSim ή είναι ξεχωριστό μοντέλο? Μία βλέπω παίζει, το βλέπω και στα 199€ στον Γερμανό.

eSim είναι κλώνος της SIM που έχετε στο κινητό? Ή ξεχωριστός αριθμός? Τι μηνιαίες συνδρομές παίζουν σε Cosmote/Vodafone?

Ολλανδία που μένω βλέπω σε Odido (πρώην Τ-Mobile) 5€/μήνα.

Edited by costini

• 2 months later...

Εντελώς ξαφνικά από προχθές εκεί που η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 3 μέρες τώρα δεν φτάνει ούτε 24ωρο.του έκανα επαναφορα αλλά και πάλι τα ιδια

Galaxy Z fold 5

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Εντελώς ξαφνικά από προχθές εκεί που η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 3 μέρες τώρα δεν φτάνει ούτε 24ωρο.του έκανα επαναφορα αλλά και πάλι τα ιδια

Δες ποια εφαρμογή σου κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση 

41 minutes ago, thanos1989 said:

Δες ποια εφαρμογή σου κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση 

Η πιο υψηλή κατανάλωση είναι 0,9%...

Και δεν πρόσθεσα καμία εφσρμογη

Galaxy Z fold 5

Τι έχεις ανοικτό από αυτόματο άναμμα οθόνης (καρπό, ειδοποιήσεις κ.ο.κ.) και πόση ώρα έχεις να μένει αναμμένη η οθόνη; Always on;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

5 ώρες πριν, aimilios said:

Τι έχεις ανοικτό από αυτόματο άναμμα οθόνης (καρπό, ειδοποιήσεις κ.ο.κ.) και πόση ώρα έχεις να μένει αναμμένη η οθόνη; Always on;

Δεν έχω αλλάξει  κάτι στις ρυθμίσεις . είναι οι ιδιες που είχα όταν κρατούσε 3 μέρες . υποψιάζομαι ότι φταίει ότι το έχω συνδέσει με iphone

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

• 3 weeks later...
1 hour ago, lazlo said:

μολις μου ηρθε η καινουργια αναβαθμιση UΙ6.

Eχεις προχειρο το changelog?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

52 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Eχεις προχειρο το changelog?

Επειδη την ξεκινησα δεν μπορω να ξαναδω τις αλλαγες.

Μολις τελειωσει η αναβαθμιση θα το ανεβασω

Upate:

Μεχρι στιγμης ΜΟΝΟ τα χειροτερα μπορω να πω....

Δεν συνδεεται το ρολοι πλεον με το κινητο.

Δεν δειχνει παλμους στην οθονη.

ΔΕΝ ξεκλειδωνει ......

και βλεπουμε.

θα το κανω επαναφορα μπας και στρωσει

update 2.

Πολυ κολαει παιδες.... ΠΑΡΑ πολυ!!!

Οταν αλλαζεις watchfaces τρωει φλασια και σβηνει η οθονη και πρεπει να πατησεις το κουμπι να αναψει.

παμε για δευτερη επαναφορα!\

Update 3.

Το κολημα εστρωσε αλλα παλι οταν αλλαζεις φατσες σβηνει η οθονη και πρεπει να πατησεις επανω ή  το πλαινο πληκτρο. (εχω το AOD παντα on).

Οταν πατησεις στο κινητο να σου δειξει τις αναβαθμισεις σου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο, οποτε πρεπει να κανετε επανεκκίνηση και το κινητο τηλεφωνο. 

Edited by lazlo

9 ώρες πριν, lazlo said:

Επειδη την ξεκινησα δεν μπορω να ξαναδω τις αλλαγες.

Μολις τελειωσει η αναβαθμιση θα το ανεβασω

Upate:

Μεχρι στιγμης ΜΟΝΟ τα χειροτερα μπορω να πω....

Δεν συνδεεται το ρολοι πλεον με το κινητο.

Δεν δειχνει παλμους στην οθονη.

ΔΕΝ ξεκλειδωνει ......

και βλεπουμε.

θα το κανω επαναφορα μπας και στρωσει

update 2.

Πολυ κολαει παιδες.... ΠΑΡΑ πολυ!!!

Οταν αλλαζεις watchfaces τρωει φλασια και σβηνει η οθονη και πρεπει να πατησεις το κουμπι να αναψει.

παμε για δευτερη επαναφορα!\

Update 3.

Το κολημα εστρωσε αλλα παλι οταν αλλαζεις φατσες σβηνει η οθονη και πρεπει να πατησεις επανω ή  το πλαινο πληκτρο. (εχω το AOD παντα on).

Οταν πατησεις στο κινητο να σου δειξει τις αναβαθμισεις σου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο, οποτε πρεπει να κανετε επανεκκίνηση και το κινητο τηλεφωνο. 

Τα διάβασα και στο reddit αυτά, αλλά κι εγω πρόλαβα και την έκανα (γιαυτο και δεν πρόσεξα το changelog). Ευτυχώς δεν διαπίστωσα προβλήματα, αλλά έκανα clear cache καπάκι μετά την πρώτη επανεκκίνηση. 

Κάνε κι εσύ ένα κι αν δεν στρώσει αναγκαστικά factory reset.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τι στο καλό; Εμένα όλα καλά με το ρολόι και την αναβάθμιση. Μια χαρά η σύνδεση. Το watchface δείχνει όλα τα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου καρδιακού ρυθμού) που έδειχνε και πριν. Αλλαγή watchface απροβλημάτιστη. Ξεκλείδωμα με PIN μια χαρά. Μπαταρία νωρίς ακόμα, αλλά επανέρχομαι.

Edited by aimilios

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

3 ώρες πριν, aimilios said:

Τι στο καλό; Εμένα όλα καλά με το ρολόι και την αναβάθμιση. Μια χαρά η σύνδεση. Το watchface δείχνει όλα τα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου καρδιακού ρυθμού) που έδειχνε και πριν. Αλλαγή watchface απροβλημάτιστη. Ξεκλείδωμα με PIN μια χαρά. Μπαταρία νωρίς ακόμα, αλλά επανέρχομαι.

Το ιδιο και εμενα. Μη σας πω οτι τρεχει πιο γρηγορα απο πριν....

Σημερα ολα καλα μετα απο 3-4 φορες restart του ρολογιου.

ειδα τα βιντεο με τις καινουργιες δυνατοτητες αλλα ουτε τα μισα απο αυτα δεν χρησιμοποιώ 

Εγώ πάλι δεν βλέπω να γίνεται αναβάθμιση.... Μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό 

Δεν το δίνει σε όλους μαζί?

Μήπως φταίει που το τηλέφωνο έχει CSC THL...?

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και το ρολόι λειτουργεί κανονικά. 

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε δραστηριότητα (περπάτημα), ενώ για τη διάρκεια της μπαταρίας θα το τσεκάρω στις επόμενες φορτίσεις.

Edited by green dragon

Πάντως μια εβδομάδα που το εχω τώρα είναι αριστο δεν εχω κάποιο θέμα σε κατι  μέχρι στιγμής

Επίσης κατεβάζω τώρα το update 

On 6/12/2024 at 6:04 ΠΜ, redcom7 said:

Εγώ πάλι δεν βλέπω να γίνεται αναβάθμιση.... Μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό 

Δεν το δίνει σε όλους μαζί?

Μήπως φταίει που το τηλέφωνο έχει CSC THL...?

αν το ρολόι σου είναι το SM-R925F (pro με esim)τότε δεν έχει βγει ενημέρωση ακόμα

6 ώρες πριν, papdoux said:

αν το ρολόι σου είναι το SM-R925F (pro με esim)τότε δεν έχει βγει ενημέρωση ακόμα

Ναι φίλε αυτό είναι.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Εμένα πάντως από εκεί που μου κράταγε 3 μέρες με aod ανοιχτό και όλα απροβλημάτιστα, από τότε που έκανα την ενημέρωση κρατάει μια μέρα μόνο, το aod κολλάει και το ρολόι γενικά δεν είναι smooth όπως πριν.Ακομα και τα watchface οταν ανάβουν επειδή έρχεται μια ειδοποίηση, μετα μένει ανοιχτό και δεν πέφτει σε κατάσταση aod παρα μονο αν το κάνω manual!!! Εχω κάνει 3 restart και clear cashe στην εφαρμογή.Πότε θα στρώσει πια?

Edited by aeroporos

24 minutes ago, aeroporos said:

Εμένα πάντως από εκεί που μου κράταγε 3 μέρες με aod ανοιχτό και όλα απροβλημάτιστα, από τότε που έκανα την ενημέρωση κρατάει μια μέρα μόνο, το aod κολλάει και το ρολόι γενικά δεν είναι smooth όπως πριν.Ακομα και τα watchface οταν ανάβουν επειδή έρχεται μια ειδοποίηση, μετα μένει ανοιχτό και δεν πέφτει σε κατάσταση aod παρα μονο αν το κάνω manual!!! Εχω κάνει 3 restart και clear cashe στην εφαρμογή.Πότε θα στρώσει πια?

Έχεις κανει αυτή την διαδικασία και το πρόβλημα παραμένει? 

https://www.youtube.com/watch?v=InXHItT3zQM

13 minutes ago, tollisth said:

Έχεις κανει αυτή την διαδικασία και το πρόβλημα παραμένει? 

https://www.youtube.com/watch?v=InXHItT3zQM

Όχι όχι αυτό δεν το έχω κάνει.Αυτο δεν είναι hard reset έτσι?

1 hour ago, aeroporos said:

Όχι όχι αυτό δεν το έχω κάνει.Αυτο δεν είναι hard reset έτσι?

Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε

Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς

Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι