CaptainNickGR Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 minute ago, TakeOverNet said: Ένα απλό screenshot απο το σπίτι. Θα πρότεινα να σβηστεί άμεσα, είναι σοβαρά πράγματα αυτά ;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 2 minutes ago, TakeOverNet said: Ένα απλό screenshot απο το σπίτι. Μάλλον πήρε μπρος το space mobile 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Λοιπόν παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον που δείξατε. Το πρόβλημα είναι ότι στην περιοχή μου η cosmote δεν έχει καλό δίκτυο και είναι αποδεδειγμένο αυτό. Όσοι έχουν, δεινοπαθούν. Μπορώ να πω ότι η vodafone είναι ισάξια με τη Nova από όσο ξέρω κιόλας από εμπειρίες γνωστών. Επομένως δεν θέλουν να αλλάξουν. Ήμουν έτοιμος για φορητότητα σήμερα το απόγευμα και δεν θέλει ο μικρός να αλλάξει δίκτυο γιατί ξέρει βλέπει από τους φίλους του τι τραβάνε με το πράσινο δίκτυο. Εγώ εύχομαι πραγματικά να καταλάβουν το λάθος και να βελτιώσουν τα προγράμματα στο νέο free to go, δεν μπορεί να έχει γίνει τοσο μεγάλη πατάτα. 5 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Αύριο θα βγει και το flash offer του f2g που λέει δίνει δεδομένα. Μπορεί να δώσουν κάτι καλό. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 minute ago, p_k said: Λοιπόν παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον που δείξατε. Το πρόβλημα είναι ότι στην περιοχή μου η cosmote δεν έχει καλό δίκτυο και είναι αποδεδειγμένο αυτό. Όσοι έχουν, δεινοπαθούν. Μπορώ να πω ότι η vodafone είναι ισάξια με τη Nova από όσο ξέρω κιόλας από εμπειρίες γνωστών. Επομένως δεν θέλουν να αλλάξουν. Ήμουν έτοιμος για φορητότητα σήμερα το απόγευμα και δεν θέλει ο μικρός να αλλάξει δίκτυο γιατί ξέρει βλέπει από τους φίλους του τι τραβάνε με το πράσινο δίκτυο. Εγώ εύχομαι πραγματικά να καταλάβουν το λάθος και να βελτιώσουν τα προγράμματα στο νέο free to go, δεν μπορεί να έχει γίνει τοσο μεγάλη πατάτα. Ακριβώς ότι λες λένε και τα παιδια φίλων μου για την κοσμοτε στα Γιάννενα. Δυστυχώς στα περισσοτερα σχολεία μόνο η nova και η Vodafone πιάνουν καλά. Βέβαια για μένα καλύτερα να μην πιάνει το κινητό στο σχολείο, για να μην ωθείται το παιδί να το χρησιμοποεί για πέρα απ τα βασικά, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει το ελληνικό σχολειο που αναγκάζει έμμεσα τους μαθητές να πάνε σε φροντιστήρια το απόγευμα και να μην έχουν καθόλου χρόνο για να χαζεύουν και να χαλαρώνουν… 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) 11 minutes ago, p_k said: Λοιπόν παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον που δείξατε. Το πρόβλημα είναι ότι στην περιοχή μου η cosmote δεν έχει καλό δίκτυο και είναι αποδεδειγμένο αυτό. Όσοι έχουν, δεινοπαθούν. Μπορώ να πω ότι η vodafone είναι ισάξια με τη Nova από όσο ξέρω κιόλας από εμπειρίες γνωστών. Επομένως δεν θέλουν να αλλάξουν. Ήμουν έτοιμος για φορητότητα σήμερα το απόγευμα και δεν θέλει ο μικρός να αλλάξει δίκτυο γιατί ξέρει βλέπει από τους φίλους του τι τραβάνε με το πράσινο δίκτυο. Εγώ εύχομαι πραγματικά να καταλάβουν το λάθος και να βελτιώσουν τα προγράμματα στο νέο free to go, δεν μπορεί να έχει γίνει τοσο μεγάλη πατάτα. Μέχρι να καταργήσουν πάντως τελείως το παλιό f2g έχεις χρόνο. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν 4 minutes ago, panos.kar said: Ακριβώς ότι λες λένε και τα παιδια φίλων μου για την κοσμοτε στα Γιάννενα. Δυστυχώς στα περισσοτερα σχολεία μόνο η nova και η Vodafone πιάνουν καλά. Βέβαια για μένα καλύτερα να μην πιάνει το κινητό στο σχολείο, για να μην ωθείται το παιδί να το χρησιμοποεί για πέρα απ τα βασικά, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει το ελληνικό σχολειο που αναγκάζει έμμεσα τους μαθητές να πάνε σε φροντιστήρια το απόγευμα και να μην έχουν καθόλου χρόνο για να χαζεύουν και να χαλαρώνουν… Γιαυτο ακριβώς το νέο f2g είναι εξαιρετική λύση. πχ Αν εγώ έρθω μια βόλτα/δουλειά κτλ στα Γιάννενα 1-2 ημέρες και δω ότι δεν πιάνει cosmote/vodafone, δίνω 1€ ανανέωση και παίρνω απεριόριστα στο f2g να κάνω την δουλειά μου. Μέχρι εκεί όμως.. Οταν ο ανταγωνισμός μου δίνει 200gb με 10€ και 15' λεπτά χαζολογήματος στο κινητό, δεν θα πάω μόνιμα στο f2g ούτε θα δεσμευτώ με συμβόλαιο αφού το κόκκινο δίκτυο πιάνει καλά στην βασική μου περιοχή,.. Edited March 14, 2023 by bbbb 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 7 minutes ago, bbbb said: Μέχρι να καταργήσουν πάντως τελείως το παλιό f2g έχεις χρόνο. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν Γιαυτο ακριβώς το νέο f2g είναι εξαιρετική λύση. πχ Αν εγώ έρθω μια βόλτα/δουλειά κτλ στα Γιάννενα 1-2 ημέρες και δω ότι δεν πιάνει cosmote/vodafone, δίνω 1€ ανανέωση και παίρνω απεριόριστα στο f2g να κάνω την δουλειά μου. Μέχρι εκεί όμως.. Οταν ο ανταγωνισμός μου δίνει 200gb με 10€ και 15' λεπτά χαζολογήματος στο κινητό, δεν θα πάω μόνιμα στο f2g ούτε θα δεσμευτώ με συμβόλαιο αφού το κόκκινο δίκτυο πιάνει καλά στην βασική μου περιοχή,.. Εννοείται αυτό. Για εμένα ο κύριος λόγος που άλλαξα σε nova ήταν η κάλυψη, που σε σχέση με της κοσμοτε είναι αισθητα καλύτερη στην πόλη. Για παράδειγμα, το χειρότερο σημείο της μεγάλης τρύπας της κοσμοτε στα Γιάννενα που είναι Σπύρου Λάμπρου-Φροντζος (είναι πολυ μεγάλη η τρύπα της κοσμοτε στην πόλη), ειναι σε πολυ χειρότερη κατάσταση από την τρύπα της nova στη ναπολεωντος ζερβα. Τώρα αν έρθει ο οποιοσδήποτε για κάποιες μέρες, θα με περάσει για τρελό. Αν όμως φέρετε γύρες σε αποκλειστικά κατοικήσιμες περιοχές και κυριως αν μπείτε σε εσωτερικους χωρους έχοντας απ την μια μεριά κοσμοτε και απ την άλλη nova/vf θα δείτε απίστευτη διαφορά. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 hour ago, panos.kar said: Εσυ κάνε στo παιδάκι σου το κινητό του Whatsup, αν είναι πάνω από 15 και μπορεί να πάρει φοροαπαλλαγή, βάζε μια 15αρα και μια 12άρα κάθε μήνα για να έχει απεριόριστα. Ρωτά όμως στην COSMOTE (επειδή έχεις και σταθερο σε αυτούς) τι μπορούν να σου κάνουν αν φέρεις καρτοκινητο σε αυτούς. Σίγουρα κάποια λεπτά ομιλίας ή κάποια GB και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου δώσουν και 10€ κάρτα το μήνα επιπλέον. Αν είσαι έξτρα τυχερός μπορεί να σου προτείνουν συμβόλαιο στα 15-20€ όλα απεριόριστα. Αν στο κάνουν αυτό, ξεμπέρδεψες μια και καλή. Δεν έχει πολύ καλή κάλυψη η κοσμοτε στην περιοχή του. Αναβαθμίστηκε βέβαια αλλά δε ξέρω ποσό μπορεί να έχει βελτιωθεί… 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) Αρκεί να πω ότι όποιος επισκέπτης ή φίλος έρχεται στο σπίτι και έχει cosmote δεν έχει σήμα, απλά πράγματα ή έχει οριακό. Edited March 14, 2023 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 28 minutes ago, p_k said: Αρκεί να πω ότι όποιος επισκέπτης ή φίλος έρχεται στο σπίτι και έχει cosmote δεν έχει σήμα, απλά πράγματα ή έχει οριακό. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Σε καλύπτει και μια legacy 1800άρα η οποία θα αλλάξει σε λίγο καιρό έμαθα... 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 47 minutes ago, p_k said: Αρκεί να πω ότι όποιος επισκέπτης ή φίλος έρχεται στο σπίτι και έχει cosmote δεν έχει σήμα, απλά πράγματα ή έχει οριακό. Τότε μονόδρομος το CU. Τι κινητό έχει ο μικρος, αν επιτρέπεται; 2 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Παιδιά τελικά εκανα φορητότητα σε Nova και έχω 3 καρτοκινητά πλέον… Θα δοκιμάσω το δίκτυο να δω αν άλλαξε κάτι και με βλέπω σε 2-3 μήνες με ένα συμβολαιο πάλι απεριόριστα. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 minute ago, Nikolas14 said: Παιδιά τελικά εκανα φορητότητα σε Nova και έχω 3 καρτοκινητά πλέον… Θα δοκιμάσω το δίκτυο να δω αν άλλαξε κάτι και με βλέπω σε 2-3 μήνες με ένα συμβολαιο πάλι απεριόριστα. Έληξε το συμβόλαιο σου στη vf; Εχω χάσει επεισόδιο μάλλον😂 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) 6 minutes ago, panos.kar said: Έληξε το συμβόλαιο σου στη vf; Εχω χάσει επεισόδιο μάλλον😂 Το διέκοψα λόγω κακής κάλυψης, δεν πάει άλλο. Εχω και καρτοκινητο cu,δεν χάνω κάτι. Υ.Γ. Στον αναλυτικό τον μήνα καταναλώνω μαζί με Speedtest για το φόρουμ καμία 70GB. Χωριά streaming σε Spotify,web radio,YouTube. Αν και σε άλλους μήνες δεν είχα πέσει κάτω από 50GB. Edited March 14, 2023 by Nikolas14 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Just now, Nikolas14 said: Το διέκοψα λόγω κακής κάλυψης, δεν πάει άλλο. Εχω και καρτοκινητο cu,δεν χάνω κάτι. Καλα Έκανες Εγω στη θέση σου ίσως έκανα ένα συμβόλαιο COSMOTE unlimited και κράταγα και ενα nova f2g για εφεδρικό σε περιοχές που η COSMOTE δεν τραβάει. Γιατί απ ότι εχω καταλάβει η COSMOTE είναι καλύτερη απ τη nova στην πλειοψηφία των περιοχών που κινείσαι. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 4 minutes ago, panos.kar said: Καλα Έκανες Εγω στη θέση σου ίσως έκανα ένα συμβόλαιο COSMOTE unlimited και κράταγα και ενα nova f2g για εφεδρικό σε περιοχές που η COSMOTE δεν τραβάει. Γιατί απ ότι εχω καταλάβει η COSMOTE είναι καλύτερη απ τη nova στην πλειοψηφία των περιοχών που κινείσαι. Το βασικότερο είναι ότι με καμία από τις δυο δεν χάνω κλήσεις. Από εκεί και πέρα κατά πλειοψηφία με συμφέρουν και οι δυο,στα σημεία κερδίζει η κοσμοτε. Απλα τα 25€ είναι αρκετά κάθε μήνα διότι έχω και οπτική ίνα 100/10 στο σπίτι. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 49 minutes ago, panos.kar said: Τότε μονόδρομος το CU. Τι κινητό έχει ο μικρος, αν επιτρέπεται; IPhone 11, δεν θέλει να αλλάξει όμως εταιρεία. Μου λέει ας δούμε πώς θα πάει και πράττουμε ανάλογα. Οι φίλοι του, συμμαθητές κλπ που έχουν cu, όταν βγαίνουν για βόλτα στο κέντρο έχουν πολλά προβλήματα. Τους γυρνάει πολύ συχνά σε Ε. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 minute ago, p_k said: IPhone 11, δεν θέλει να αλλάξει όμως εταιρεία. Μου λέει ας δούμε πώς θα πάει και πράττουμε ανάλογα. Οι φίλοι του, συμμαθητές κλπ που έχουν cu, όταν βγαίνουν για βόλτα στο κέντρο έχουν πολλά προβλήματα. Τους γυρνάει πολύ συχνά σε Ε. Δεν έχει άδικο το παιδί… η Wind είναι η μέση λύση. Εγώ θα πήγαινα σε πρασινη πάντως αν κυκλοφορεί και στο κέντρο. 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 4 minutes ago, Nikolas14 said: Δεν έχει άδικο το παιδί… η Wind είναι η μέση λύση. Εγώ θα πήγαινα σε πρασινη πάντως αν κυκλοφορεί και στο κέντρο. Η πράσινη όμως σπίτι μας όπου περνάει τον περισσότερο χρόνο του, δεν είναι καλή. Για να το πω κομψά. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) 5 minutes ago, p_k said: Η πράσινη όμως σπίτι μας όπου περνάει τον περισσότερο χρόνο του, δεν είναι καλή. Για να το πω κομψά. Και η Cu σε iPhone Επισης δεν είναι καλή. Θα γυρνάει σε 3G μη λειτουργικό στα δεδομένα. Βέβαια προσωρινά μπορεί να πάει αν θέλει και βλέπετε. Στο λέω ως κάτοχος Unlimited μέχρι σήμερα και σε καρτοκινητο από το 2017 στο κέντρο είχε θέματα και έχει. Ειδικά σε στενά και σε εσωτερικό χώρο ζοριζεται. Ο λόγος που αλλάζω και εγώ… Επισης κλήσεις να έρχονται σε μήνυμα και να μην χτυπάνε ποτέ στο κινητο. Με Cosmote και χάλια να είναι, δύσκολο να έρθει με μήνυμα, εχω από το 2014 μέχρι σήμερα τον αριθμό μου. Edited March 14, 2023 by Nikolas14 3 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Κατάλαβα, να δούμε πότε θα τα ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 9 minutes ago, p_k said: Κατάλαβα, να δούμε πότε θα τα ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω, εγώ Χαριλάου μένω και κινούμαι αρκετά κέντρο, δυτικά και ανατολικά. Θέρμη πάντως που πήγαινα και Περαία θυμαμαι η κοσμοτε κέρδιζε. Επανομη και Ποταμό καλή ήταν,όχι κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια η εμπειρία μου από Πατρα και Κεφαλονια που περνούσα 4 χρόνια λέει ότι όπου μπαινει νέο δίκτυο, ανοιγει με διαφορά την απόσταση από τον ανταγωνισμό. Μακάρι να αναβαθμίσει και στη περιοχή σου. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 1 hour ago, panos.kar said: Καλα Έκανες Εγω στη θέση σου ίσως έκανα ένα συμβόλαιο COSMOTE unlimited και κράταγα και ενα nova f2g για εφεδρικό σε περιοχές που η COSMOTE δεν τραβάει. Γιατί απ ότι εχω καταλάβει η COSMOTE είναι καλύτερη απ τη nova στην πλειοψηφία των περιοχών που κινείσαι. H Cosmote είναι θα είναι πολύ καλύτερή σε σχέση με τη nova και στις άλλες περιοχές που πρόκειται να πάει. Τρέχει η Cosmote πολύ αναβάθμισή και σε άλλα σημεία και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει αναβαθμίσει το 90%+ με 5g. Η Nova για να αλλάξει όλες τις band 20 στην επαρχία θα πρέπει να πάρει άλλα δυο δις δανεικά για να τα ρίξει στις band 20 🤣🤣🤣 35 minutes ago, Nikolas14 said: Δεν ξέρω, εγώ Χαριλάου μένω και κινούμαι αρκετά κέντρο, δυτικά και ανατολικά. Θέρμη πάντως που πήγαινα και Περαία θυμαμαι η κοσμοτε κέρδιζε. Επανομη και Ποταμό καλή ήταν,όχι κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια η εμπειρία μου από Πατρα και Κεφαλονια που περνούσα 4 χρόνια λέει ότι όπου μπαινει νέο δίκτυο, ανοιγει με διαφορά την απόσταση από τον ανταγωνισμό. Μακάρι να αναβαθμίσει και στη περιοχή σου. Άστο Cosmote για μια διετία μέχρι να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι μην πετάς τα λεφτά σου Νικόλα. Τα προβληματικά σημεία τρέχουν πολύ γρήγορα και από άνθρωπο που μένει κάτω από αεροδρόμιο και δουλεύει σε όλη τη νότια περιοχή προς Μηχανιώνα είναι η μόνη που μπορείς να μιλήσεις ανά σημεία. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: IPhone 11, δεν θέλει να αλλάξει όμως εταιρεία. Μου λέει ας δούμε πώς θα πάει και πράττουμε ανάλογα. Οι φίλοι του, συμμαθητές κλπ που έχουν cu, όταν βγαίνουν για βόλτα στο κέντρο έχουν πολλά προβλήματα. Τους γυρνάει πολύ συχνά σε Ε. Αφού έχει iPhone, μακριά από Vodafone. Θεσσαλονίκη κέντρο όπως εχω ξαναπεί με iPhone 12 ο φίλος μου αγανάκτησε. Αφού δεν θέλει να αλλάξει, αστον στο f2g και βλέπετε. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 14 minutes ago, panos.kar said: Αφού έχει iPhone, μακριά από Vodafone. Θεσσαλονίκη κέντρο όπως εχω ξαναπεί με iPhone 12 ο φίλος μου αγανάκτησε. Αφού δεν θέλει να αλλάξει, αστον στο f2g και βλέπετε. Έτσι, αναμονή προς το παρόν και βλέπουμε. Καλημέρα. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts