mixtri Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Σε κάποιες χώρες πειραματικά αρχίσαμε Ν78/Ν258 ONLY gnbs για full EIRP utilisation και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 5 ώρες πριν, georgemv said: Μια χαρά τα βρίσκω τα Σούρμενα πάντως Μιλάμε για τα Άνω ή τα Κάτω Σούρμενα;;; 😀 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Μιλάμε για τα Άνω ή τα Κάτω Σούρμενα;;; 😀 Μιλώ ολιστικά, τα Σούρμενα ειναι ιδέα και δεν μπαίνει σε καλούπι 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου σε εσωτερικό χώρο Cosmote 5G SA 5G NSA Nova Vodafone Για Nova & Voda n78 από το enb 11978. Και μια φωτογραφία απ'τη θέα: Άγιος Λαυρέντιος σε εξωτερικό χώρο Cosmote Vodafone 9 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Μια χαρά και οι 3, όμορφα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Σε εσωτερικους χωρους η κοσμοτέ θελει βελτίωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisgr18 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε εσωτερικους χωρους η κοσμοτέ θελει βελτίωση. Η κοσμοτε εχει γινει η χειροτερη απ ολες δυστυχως.. μονο ονομα πλεον εχει κ τπτ παραπανω απ τις αλλες 2 εταιριες. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 1 hour ago, xrisgr18 said: Η κοσμοτε εχει γινει η χειροτερη απ ολες δυστυχως.. μονο ονομα πλεον εχει κ τπτ παραπανω απ τις αλλες 2 εταιριες. Ποσο συμφωνω Ειναι και θεμα περιοχης ομως.. Αλλα οι αλλες 2 δεν υστερουν πλεον γενικα οπως καποτε. Απλα βλεπεις τι σε καλυπτει εκει π εισαι και αναλογως πρατεις. Εδω π ειμαι εγω π.χ η κοσμοτε ειναι η χειροτερη γιατι να παραμεινω δεν υπαρχει λογος ενω οι αλλες 2 ειναι πιο σταθερες και ειδικα μεσα στα σπιτια.. Σε αλλες περιοχες ειναι καλυτερη η κοσμοτε π.χ και ουτω καθεξης.. Edited 3 Μαΐου by Nickchris36 9 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Και εγώ συμφωνώ ότι η κοσμοτε σε κλειστούς χώρους έχει θέμα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όμως σε θέμα κάλυψης έχει τα λιγότερα κενά, ειδικά έξω από τις πόλεις. ΥΓ: στη χωρητικότητα βρήκα θέμα σε βονταφον μόνο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Και εγώ συμφωνώ ότι η κοσμοτε σε κλειστούς χώρους έχει θέμα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όμως σε θέμα κάλυψης έχει τα λιγότερα κενά, ειδικά έξω από τις πόλεις. ΥΓ: στη χωρητικότητα βρήκα θέμα σε βονταφον μόνο. Θεμα περιοχης ειναι για ολους μας εκει που ζουμε επιλεγουμε τη καλυτερη δυνατη λυση.Με ολες γινεται δουλεια ,και τρυπες παντα θ υπαρχουν δυστυχως . 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου στο Κιλκίς τα περισσότερα προβλήματα κάλυψης τα έχει η cosmote κι αυτό λόγω σχεδιασμού δικτύου της,πάνε βάζουν κεραίες όπου να ναι κι αν δεν είχαν τα κτηρια του οτε μεσα στις πολεις και τα χωρια θα ήταν ακομη χειροτερα τα πραγματα,αυτο την κραταει,το Brand οτε πουλαει γι αυτο ολοι απο τη δεκαετια του 90' πηγαν σε cosmote,η nova έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά ενώ η vodafone αποτελεί εγγύηση στην κάλυψη!! 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 49 minutes ago, odim said: στο Κιλκίς τα περισσότερα προβλήματα κάλυψης τα έχει η cosmote κι αυτό λόγω σχεδιασμού δικτύου της,πάνε βάζουν κεραίες όπου να ναι κι αν δεν είχαν τα κτηρια του οτε μεσα στις πολεις και τα χωρια θα ήταν ακομη χειροτερα τα πραγματα,αυτο την κραταει,το Brand οτε πουλαει γι αυτο ολοι απο τη δεκαετια του 90' πηγαν σε cosmote,η nova έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά ενώ η vodafone αποτελεί εγγύηση στην κάλυψη!! ΔΕΘ σε συναυλια, μόνο η βονταφον δεν είχε ούτε κλήση... Για μένα την βονταφον την σώζει η εξυπηρέτηση πελατών, ενω την Νοβα την καίει η εξυπηρέτηση πελατων... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου On 2/5/2026 at 3:14 ΜΜ, marios239 said: Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου σε εσωτερικό χώρο Cosmote 5G SA 5G NSA Nova Vodafone Για Nova & Voda n78 από το enb 11978. Και μια φωτογραφία απ'τη θέα: Άγιος Λαυρέντιος σε εξωτερικό χώρο Cosmote Vodafone Η κοσμοτε έχει άπειρα FWA στον Άγιο Λαυρέντιο για αυτό λοιπόν N78 χθες. Αλλά μια χαρά είναι η κάλυψη για 3κμ απόσταση από το σταθμό. Οι άλλες δύο από 13.3κμ βαράνε κάργα. Ρε παιδιά δε μπορώ γελάω μόνο… 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 ώρα πριν, mixtri said: Η κοσμοτε έχει άπειρα FWA στον Άγιο Λαυρέντιο για αυτό λοιπόν N78 χθες. Αλλά μια χαρά είναι η κάλυψη για 3κμ απόσταση από το σταθμό. Κάργα FWA, Κάργα άδειες για Ν78 αλλά δε τις βάζουν.. έσοδα έχουν από FWA. Είναι δυνατόν να αφήνουν χρωστούμενες Ν78 σε πάρα πολλές περιοχές 4+ χρόνια, τοτε τι τις δηλώνουν.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Για να μην κάνουν τροποποίηση άδειας όταν και αν βάλουν Ν78 προφανώς. Πρόθεση δηλώνουν, όχι δέσμευση. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 15 ώρες πριν, elkons said: Κάργα FWA, Κάργα άδειες για Ν78 αλλά δε τις βάζουν.. έσοδα έχουν από FWA. Είναι δυνατόν να αφήνουν χρωστούμενες Ν78 σε πάρα πολλές περιοχές 4+ χρόνια, τοτε τι τις δηλώνουν.. Έχουν αναβαθμιστεί αρκετές για αυτό το χρονικό διάστημα. Συνεχίζουν κανονικά από όσο ξέρω και πολύ επιθετικά. Ν28/Ν78 θα έχουμε σχεδόν παντού. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 5 ώρες πριν, mixtri said: Έχουν αναβαθμιστεί αρκετές για αυτό το χρονικό διάστημα. Συνεχίζουν κανονικά από όσο ξέρω και πολύ επιθετικά. Ν28/Ν78 θα έχουμε σχεδόν παντού. Μακάρι να γίνει όπως τα λες, αλλά εγώ δεν τους βλέπω και τόσο επιθετικούς, τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε. Η Victus μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει πυκνώσει πολύ το δίκτυο και κινείται πιο δυναμικά, ακόμα και σε περιοχές που δεν το περιμένεις,σε πολλές πλέον έχει πιο πυκνό δίκτυο. Η Cosmote από την άλλη δείχνει να δίνει περισσότερο βάρος σε αναβαθμίσεις υπαρχόντων σταθμών, βοηθάνε μεν, αλλά στο κομμάτι των νέων κεραιών τα ζώα μου αργά. Κάποτε λέγαμε μόνο Cosmote πιάνει και τώρα σε αρκετές περιπτώσεις έχει αρχίσει να ισχύει το αντίθετο, που αν το έλεγες παλιότερα θα ακουγόταν αστείο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 21 ώρες πριν, elkons said: Κάργα FWA, Κάργα άδειες για Ν78 αλλά δε τις βάζουν.. έσοδα έχουν από FWA. Είναι δυνατόν να αφήνουν χρωστούμενες Ν78 σε πάρα πολλές περιοχές 4+ χρόνια, τοτε τι τις δηλώνουν.. Κάργα λεφτά 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 10 minutes ago, georgemv said: Κάργα λεφτά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 11 ώρες πριν, elkons said: Μακάρι να γίνει όπως τα λες, αλλά εγώ δεν τους βλέπω και τόσο επιθετικούς, τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε. Η Victus μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει πυκνώσει πολύ το δίκτυο και κινείται πιο δυναμικά, ακόμα και σε περιοχές που δεν το περιμένεις,σε πολλές πλέον έχει πιο πυκνό δίκτυο. Η Cosmote από την άλλη δείχνει να δίνει περισσότερο βάρος σε αναβαθμίσεις υπαρχόντων σταθμών, βοηθάνε μεν, αλλά στο κομμάτι των νέων κεραιών τα ζώα μου αργά. Κάποτε λέγαμε μόνο Cosmote πιάνει και τώρα σε αρκετές περιπτώσεις έχει αρχίσει να ισχύει το αντίθετο, που αν το έλεγες παλιότερα θα ακουγόταν αστείο. Κατσε να δεις οταν βγουν κ τα πρωτα αποτελεσματα umlaut... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 38 minutes ago, H2SO4 said: Κατσε να δεις οταν βγουν κ τα πρωτα αποτελεσματα umlaut... Ιούλιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου On 5/5/2026 at 9:21 ΜΜ, elkons said: Μακάρι να γίνει όπως τα λες, αλλά εγώ δεν τους βλέπω και τόσο επιθετικούς, τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε. Η Victus μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει πυκνώσει πολύ το δίκτυο και κινείται πιο δυναμικά, ακόμα και σε περιοχές που δεν το περιμένεις,σε πολλές πλέον έχει πιο πυκνό δίκτυο. Η Cosmote από την άλλη δείχνει να δίνει περισσότερο βάρος σε αναβαθμίσεις υπαρχόντων σταθμών, βοηθάνε μεν, αλλά στο κομμάτι των νέων κεραιών τα ζώα μου αργά. Κάποτε λέγαμε μόνο Cosmote πιάνει και τώρα σε αρκετές περιπτώσεις έχει αρχίσει να ισχύει το αντίθετο, που αν το έλεγες παλιότερα θα ακουγόταν αστείο. Το λες και επενδυτικό κίνδυνο. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Στα Ιωάννινα έχει μείνει μη αναβαθμισμένη η κεραία που είναι στο κάστρο. Η Νόβα ευτυχώς δεν επηρεάζεται από αυτή την κεραία. Εκτός κάστρου δεν σε συνδέει καθόλου σε αυτή. Η Βονταφον απ την άλλη, ακόμα και στο νησάκι από εκεί πιάνει. Επισης περιμένουμε και μια κεραία στη Τσιριγώτη από Victus Στη Τσιριγώτη η βονταφον είναι σε κακή κατάσταση. Η Νόβα παλεύεται. Στο κάστρο σε εσωτερικούς χώρους η διαφορά υπέρ των Βικτουσιανων στην κάλυψη είναι αισθητή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου On 4/5/2026 at 7:04 ΜΜ, VIPdriver said: ΔΕΘ σε συναυλια, μόνο η βονταφον δεν είχε ούτε κλήση... Για μένα την βονταφον την σώζει η εξυπηρέτηση πελατών, ενω την Νοβα την καίει η εξυπηρέτηση πελατων... Εγω εχω να πω πως η κοσμοτε εχει χειροτερεψει σε εξυπηρετηση τελςυταια,η βφ ειναι στα ιδια και η νοβα τα ιδια χαλια. Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, Nickchris36 said: Εγω εχω να πω πως η κοσμοτε εχει χειροτερεψει σε εξυπηρετηση τελςυταια,η βφ ειναι στα ιδια και η νοβα τα ιδια χαλια. Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Συμφωνω στην εξυπηρέτηση πελατων η πιο καλή είναι η βονταφονάρα. Αυτο με κραταει και δεν παω νόβα. ΥΓ: η νοβα επισης εχει υπερβολικά λίγα πακέτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts