Nikolas14 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Ξέρει κανείς αν στη κεραία στο Christmas Theater έχει μπει Ν78; πέρυσι δεν έχει τα κουτάκια. Πάντως είχε πολύ καλές ταχύτητες. Μέσα στο θέατρο με συσκευή TCL 10 SE με LTE cat 4 κατάφερε να δώσει 120mbps down πρώτη κ τελευταία φορά στη συγκεκριμένη συσκευή ενώ θυμάμαι φίλο με Redmi note 10 pro με Q να έχει 10mbps ... Πες περιοχή να τσεκάρω και εγώ. Πάντως στη Πειραιώς επάνω 100-200Mbps Down σε 5G τα είχε χαλαρά, ενώ η Vodafone ήταν στα 50. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου https://maps.app.goo.gl/tCJnx8XLowVyxAcT7 Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 11146 βρίσκεται. Μόνο Cosmote ήταν η κεραία ,είχαν γύρω γύρω και κάτι διαφημιστικά COSMOTE. Θα βρω κάνα screenshot με ημερομηνία και 4G κ 5G μετρήσεις . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Just now, elkons said: https://maps.app.goo.gl/tCJnx8XLowVyxAcT7 Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 11146 βρίσκεται. Μόνο Cosmote ήταν η κεραία ,είχαν γύρω γύρω και κάτι διαφημιστικά COSMOTE. Θα βρω κάνα screenshot με ημερομηνία και 4G κ 5G μετρήσεις . Εγώ ήμουν στις λευκές στην Γαλατσιου μπροστά από το δημαρχείο. Εκεί είχε 15Mbps η Vodafone και η κοσμοτε 50. Τα ίδια και πιο κάτω στο σπίτι του φίλου μου…πολύ πίτα η κοσμοτε εκεί αλλά και η Vodafone σε μονοψήφια. Θέλει προσθήκη σταθμών και από τις δυο. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου (edited) Έχει πάνω από το κτήριο κεραία η Cosmote Εντός του κτηρίου σκίζει 4G υπέρ τέλειο σε συσκευή LTE CAT 4 χωρίς υποστήριξη CA η μέτρηση ήταν καταπληκτική εφόσον το μέγιστο της συσκευής είναι 150. κ η μέτρηση απο το Galaxy A32 5G Λογικά από αλλού N78 γιατί δεν είδα τα κουτάκια στη κεραία Κ φωτογραφία από τη κεραία Ολα αυτά είναι την ίδια ημέρα . Τον Δεκέμβριο του 23 είναι οι πληροφορίες σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται. https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1400990&mdate=03.10.2023 Το έψαξα στο CellMapper, το κτίριο εχει 2 κεραίες η μία COSMOTE με μπάντες 1,3,7,20 και στην άλλη πλευρά nova,vf 3 20. Λέω κγω γιατί η Q σερνόταν. Edited 3 Οκτωβρίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Nikolas14 said: Κατέβα Νέα Ιωνία, να δεις και 1000+ Πας γύρω γύρω από τον ΟΤΕ της Ν Ιωνιας. Εγώ χωρίς WiFi call δεν παίζω. Μόνο edge. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, elkons said: Ξέρει κανείς αν στη κεραία στο Christmas Theater έχει μπει Ν78; πέρυσι δεν έχει τα κουτάκια. Πάντως είχε πολύ καλές ταχύτητες. Μέσα στο θέατρο με συσκευή TCL 10 SE με LTE cat 4 κατάφερε να δώσει 120mbps down πρώτη κ τελευταία φορά στη συγκεκριμένη συσκευή και με Galaxy A32 5G 650 με 700 ενώ θυμάμαι φίλο με Redmi note 10 pro με Q να έχει 10mbps ... Όχι δεν έχει, έρχεται από αλλού αν πιάσεις. 10 ώρες πριν, Nikolas14 said: Εγώ ήμουν στις λευκές στην Γαλατσιου μπροστά από το δημαρχείο. Εκεί είχε 15Mbps η Vodafone και η κοσμοτε 50. Τα ίδια και πιο κάτω στο σπίτι του φίλου μου…πολύ πίτα η κοσμοτε εκεί αλλά και η Vodafone σε μονοψήφια. Θέλει προσθήκη σταθμών και από τις δυο. Εκεί πριν 2 χρόνια η Cosmote ήταν η μόνη που είχε σήμα φαντάσου, είναι δύσκολο το σημείο. Δεν σε πετάει κανείς σε edge πλέον. Ίσως να γίνει δουλεία και με micro, είναι μικρή η ακτίνα που πέφτει δραματικά η απόδοση. 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Πας γύρω γύρω από τον ΟΤΕ της Ν Ιωνιας. Εγώ χωρίς WiFi call δεν παίζω. Μόνο edge. Δεν αναιρεί το γεγονός πως εκεί έχει n78 και πετάει όμως. Μετά την προσθήκη του σταθμού Σαφράμπολη έχει τεράστια βελτίωση και προσωπικά δεν έχω δει νεκρά σημεία χωρίς σήμα από τότε. Όχι πως δεν υπάρχουν, μια χαρά υπάρχουν. Που κοντά είσαι; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 8 minutes ago, Arinos said: Όχι δεν έχει, έρχεται από αλλού αν πιάσεις. Εκεί πριν 2 χρόνια η Cosmote ήταν η μόνη που είχε σήμα φαντάσου, είναι δύσκολο το σημείο. Δεν σε πετάει κανείς σε edge πλέον. Ίσως να γίνει δουλεία και με micro, είναι μικρή η ακτίνα που πέφτει δραματικά η απόδοση. Δεν αναιρεί το γεγονός πως εκεί έχει n78 και πετάει όμως. Μετά την προσθήκη του σταθμού Σαφράμπολη έχει τεράστια βελτίωση και προσωπικά δεν έχω δει νεκρά σημεία χωρίς σήμα από τότε. Όχι πως δεν υπάρχουν, μια χαρά υπάρχουν. Που κοντά είσαι; Η περιοχή που είναι για πέταμα στην Νέα Ιωνία - Γαλάτσι, είναι κοντά στο διυλιστηριο της ΕΥΔΑΠ θυμάμαι, που ενώ είχε κεραία η Cosmote, τώρα την έχει βγάλει. Η άδεια υπάρχει κανονικά στο μεταξύ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 3 minutes ago, johnny_htc said: Η περιοχή που είναι για πέταμα στην Νέα Ιωνία - Γαλάτσι, είναι κοντά στο διυλιστηριο της ΕΥΔΑΠ θυμάμαι, που ενώ είχε κεραία η Cosmote, τώρα την έχει βγάλει. Η άδεια υπάρχει κανονικά στο μεταξύ. Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα πλέον, στους δρόμους κάπου -90 με -100 σήμα αλλά 80+ mbps από n28 νομίζω από το Christmas theater που αναφέρθηκε. Το ιδανικότερο είναι να μπει κεραία εκεί που είναι και της Vodafone στην Μηδείας, τα ίδια και η Nova. Ενώ παλιά είχε συνεγκατάσταση εκεί, δεν έχει πλέον. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 16 minutes ago, Arinos said: Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα πλέον, στους δρόμους κάπου -90 με -100 σήμα αλλά 80+ mbps από n28 νομίζω από το Christmas theater που αναφέρθηκε. Το ιδανικότερο είναι να μπει κεραία εκεί που είναι και της Vodafone στην Μηδείας, τα ίδια και η Nova. Ενώ παλιά είχε συνεγκατάσταση εκεί, δεν έχει πλέον. Α, πάλι καλά. Έχω να περάσω από πέρυσι, κάπου Νοέμβρη - Δεκέμβρη τελευταία φορά. Μακάρι να βάλουν εκεί ή να ψάχνουν και για άλλο σημείο λοιπόν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Ειμαι Κύπρο η COSMOTE με έβαλε με epic αρχικά αλλά το γύρισα σε cyta . Volte και 5G κανονικά . Vodafone κλειδωμένη σε cyta. Nova μας έβαλε αρχικά primetel και όταν προσπάθησα να το αλλάξω μόνο epic με άφηνε . 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Volte έχουν και οι 3 ή μόνο η Cosmote; Πως φαίνονται τα δίκτυα εκεί συγκριτικά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου ΜΟΝΟ NOVA με έχουν τρελάνει οι υπέρταχύτητες και η φοβερή υποστήριξη της εταιρίας σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές 🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 2 minutes ago, cmvr said: ΜΟΝΟ NOVA με έχουν τρελάνει οι υπέρταχύτητες και η φοβερή υποστήριξη της εταιρίας σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές 🤣 Ήρεμα, μη πάθεις τίποτα. Βάλε λίγο Cosmote να ξελαμπικαρεις 🤣🤣🤣 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου (edited) 2 minutes ago, johnny_htc said: Ήρεμα, μη πάθεις τίποτα. Βάλε λίγο Cosmote να ξελαμπικαρεις 🤣🤣🤣 Σίγα τα σαπάκια έχω και Cosmote και Vodafone συμβόλαια και μόλις πετάω το f2g μέσα στην συσκευή είναι άλλη διάσταση έτη φωτός μακριά σε εμπειρία χρήσης σαν να είμαι στο 2009 🤣 Νοβα οβλυ 🤣 Edited 4 Οκτωβρίου by cmvr 1 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 1 minute ago, cmvr said: Σίγα τα σαπάκια έχω και Cosmote και Vodafone συμβόλαια και μόλις πετάω το f2g μέσα στην συσκευή είναι άλλη διάσταση έτη φωτός μακριά σε εμπειρία χρήσης σαν να είμαι στο 2009 🤣 Νοβα οβλυ 🤣 Αχαχαχχααχχα πεθανα 8 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου On 3/10/2024 at 8:09 ΠΜ, johnny_htc said: Στο μεταξύ κάποιοι περιμένουν να έρθουν οι Άραβες να "διορθώσουν" αυτό το τριμπούρδελο... 🤣🤣🤣 Έτσι, με την αλμύρα... 7 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, georgebad said: Ειμαι Κύπρο η COSMOTE με έβαλε με epic αρχικά αλλά το γύρισα σε cyta . Volte και 5G κανονικά . Vodafone κλειδωμένη σε cyta. Nova μας έβαλε αρχικά primetel και όταν προσπάθησα να το αλλάξω μόνο epic με άφηνε . Η epic κορυφή εκεί;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Η epic κορυφή εκεί;; Είσαι να την σπρώξουμε στους Άραβες να κονομήσουμε; 2 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Αυτό κ αν θα ναι επικ 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, elkons said: Volte έχουν και οι 3 ή μόνο η Cosmote; Πως φαίνονται τα δίκτυα εκεί συγκριτικά; Από πέρισυ που θυμάμαι, η Cyta με αρκετό Ν78 αλλά χωρίς VoLTE στα καρτοκινητά. Epic δεν χρησιμοποίησα πολύ, δεν έχω άποψη. Primetel ταλαιπωρία φουλ και χωρίς άδεια 5G. Το καλό με την Primetel είναι ότι αν είσαι Κύπριος του εξωτερικού, επιτρέπουν WiFi calling από παντού στη γη, οπότε τσάμπα εισερχόμενες και εξερχόμενες αν έχεις wifi ή hotspot. Στα υπόψιν ότι η Cyta έχει υποστήριξη για Apple Watch 4G, οι δικοί μας εδώ όχι. Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι δεν ασχολείται η Apple με μικρές αγορές σαν την Ελλάδα. Η Κύπρος είναι 10 φορές μικρότερη. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, Arinos said: Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα πλέον, στους δρόμους κάπου -90 με -100 σήμα αλλά 80+ mbps από n28 νομίζω από το Christmas theater που αναφέρθηκε. Το ιδανικότερο είναι να μπει κεραία εκεί που είναι και της Vodafone στην Μηδείας, τα ίδια και η Nova. Ενώ παλιά είχε συνεγκατάσταση εκεί, δεν έχει πλέον. Η Μηδείας με καλύπτει αν και ειναι κοντά στη. Σαφραμπολη. Η Cote έβαλε πάνω στη Σαφραμπολη της Vodafone, αλλά δεν κοιτάζει προς τα εδώ κανένα cell. Η Μηδείας είναι Nova και Vodafone αλλά η Nova είναι 2G only. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Nickchris36 said: Αχαχαχχααχχα πεθανα Χαχα χαχαχαχα αχαχαχαχουχααααα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, TakeOverNet said: Η Μηδείας με καλύπτει αν και ειναι κοντά στη. Σαφραμπολη. Η Cote έβαλε πάνω στη Σαφραμπολη της Vodafone, αλλά δεν κοιτάζει προς τα εδώ κανένα cell. Η Μηδείας είναι Nova και Vodafone αλλά η Nova είναι 2G only. Κρίμα, το ιδανικότερο θα ήταν να έβαζαν στην Μηδείας κεραία και κανένα cell ακόμα Σαφράμπολη αν πρόκειται να βελτιώσει περαιτέρω την κάλυψη. Η Nova πριν 2-3 χρόνια είχε τουλάχιστον 4g από Μηδείας, το απενεργοποίησαν; Τι μπορεί να έγινε άραγε και παίζει μόνο 2g? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) https://techmaniacs.gr/i-mitriki-tis-cosmote-vazei-telos-stis-nekres-zones-simatos-kinitis-me-to-starlink-des-screenshot/ Λέτε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα αυτό; αφού η Cosmote είναι μέλος του ομίλου Telekom. Θα μου πείτε τώρα από αυτό το site ότι θέλουν μπορούν να λένε, αλλά μια υπόθεση κάνω. https://www.starlink.com/business/direct-to-cell Edited 5 Οκτωβρίου by elkons 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Σε αυτό το site ό,τι θέλουν λένε αλλά βροχή οι σύνδεσμοι στο myphone... 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts