spoukos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Δίκορφο Ζαγορίου Cosmote και nova δεν είχα μαζι αλλά από φίλους η νόβα είναι τελείως ανύπαρκτη σε όλη τη διαδρομή και στο χωριό και η πράσινη έχει 5G αλλά δεν ξέρω τι συχνότητα. Δεν μου άφησε ο φίλος να κάνω speedtest η να βάλω net monster Βοντα που είναι και το speedtest έχει 4G Β20 only 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 40 minutes ago, spoukos said: Δίκορφο Ζαγορίου Cosmote και nova δεν είχα μαζι αλλά από φίλους η νόβα είναι τελείως ανύπαρκτη σε όλη τη διαδρομή και στο χωριό και η πράσινη έχει 5G αλλά δεν ξέρω τι συχνότητα. Δεν μου άφησε ο φίλος να κάνω speedtest η να βάλω net monster Βοντα που είναι και το speedtest έχει 4G Β20 only Εσύ έχεις 5G συσκευή;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 51 minutes ago, aektzhs 1 said: Εσύ έχεις 5G συσκευή;;;; Ναι έχω. Η κεραια δεν έχει. ορίστε και μια φωτό από net monster Edited 4 Αυγούστου by spoukos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 16 minutes ago, spoukos said: Ναι έχω. Η κεραια δεν έχει. ορίστε και μια φωτό από net monster Άρα μη αναβαθμισμένη. Λογικά πρέπει να αναβαθμιστεί μέχρι την άνοιξη,θα μιλήσω και με την εξυπηρέτηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, spoukos said: Δίκορφο Ζαγορίου Cosmote και nova δεν είχα μαζι αλλά από φίλους η νόβα είναι τελείως ανύπαρκτη σε όλη τη διαδρομή και στο χωριό και η πράσινη έχει 5G αλλά δεν ξέρω τι συχνότητα. Δεν μου άφησε ο φίλος να κάνω speedtest η να βάλω net monster Βοντα που είναι και το speedtest έχει 4G Β20 only Και κατι μου έλεγε φίλος ότι στα χωριά έξω από τα Ιωάννινα οριακά δουλεύει η Vodafone. Άρα μια Cosmote χρειάζεται σαν δεύτερη. 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Σας λειτουργεί ο χάρτης στο CellMapper; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 55 minutes ago, aektzhs 1 said: Άρα μη αναβαθμισμένη. Λογικά πρέπει να αναβαθμιστεί μέχρι την άνοιξη,θα μιλήσω και με την εξυπηρέτηση Γενικά στα Ζαγοροχώρια που γύρισα λίγο καιρό δεν είναι καλή. Σε λίγα χωριά έχει ν1 5g αλλά δεν είναι πολλά. 28 minutes ago, Nikolas14 said: Και κατι μου έλεγε φίλος ότι στα χωριά έξω από τα Ιωάννινα οριακά δουλεύει η Vodafone. Άρα μια Cosmote χρειάζεται σαν δεύτερη. Όντως δεν δουλεύει καλά. Σε ένα χωριό από τα 3 που ειδα ν1 από βοντα η cosmote είχε ν78 500mbps. Μέσα στα Γιάννενα όμως δεν είναι καθόλου καλή η cosmote και ειδικά στο μέρος που μένω οπότε πήρα μαζί την vodafone. Αυτή επίσης δεν είναι καλή αλλά παίζει με 2 mbps. Η cosmote edge. 28 minutes ago, elkons said: Σας λειτουργεί ο χάρτης στο CellMapper; Όχι. Νόμιζα είναι δικό μου πρόβλημα γιατί δεν έχω πολύ καλό ίντερνετ εδώ αλλά μάλλον είναι σφάλμα του cellmapper 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) 7 minutes ago, spoukos said: Όχι. Νόμιζα είναι δικό μου πρόβλημα γιατί δεν έχω πολύ καλό ίντερνετ εδώ αλλά μάλλον είναι σφάλμα του cellmapper Δεν είναι μόνο δικό σου θέμα και εμένα δεν λειτουργεί ο χάρτης και στο παλιό κινητό μου που το είχα αφήσει πάλι δεν λειτουργεί . Και σε σημείο με 500mbps δεν λειτουργεί οπότε δεν φταίει το ίντερνετ σου Edited 4 Αυγούστου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Και κατι μου έλεγε φίλος ότι στα χωριά έξω από τα Ιωάννινα οριακά δουλεύει η Vodafone. Άρα μια Cosmote χρειάζεται σαν δεύτερη. Στο χωριο μου αναμενεται να παω μετα τις 10 και μαλλον θα παρω Cosmote/Nova. Συμφωνα με εμπειριες ενος συμφορουμιτη,μονο στο κεντρο των Ιωαννινων δειχνει να ειναι απλα καλη η Κοκκινη.Στα χωρια,ειναι αρκετα coinflip η ιστορια. Εκει που παω εγω,δηλαδη πολυ κοντα στα συνορα και επειδη δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολλα απο περσι,η Vodafone ηταν με 2 γραμμες στην πλατεια και ταχυτητες γυρω στα 35-40 mbps. Η Cosmote εχει κεραια(απο τις λιγες μη αναβαθμισμενες)στην Καστανιανη. Την Nova θα την κουβαλησω για τους γνωστους λογους.😏 2 ώρες πριν, elkons said: Σας λειτουργεί ο χάρτης στο CellMapper; Ακομα φαινεται down ο server τους. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) Μετράμε γκάζια.... 10η μέρα Σιθωνία Νικήτη Χαλκιδική. Όλη μέρα όλες κάτω, έχω ενημερώσει αλλά δεν. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές. Πρακτικά δεν έχεις καθόλου δίκτυο Edited 4 Αυγούστου by rebel1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 2 minutes ago, rebel1 said: Μετράμε γκάζια.... 10η μέρα Σιθωνία Νικήτη Χαλκιδική. Όλη μέρα όλες κάτω, έχω ενημερώσει αλλά δεν. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές. Πρακτικά δεν έχεις καθόλου δίκτυο Θα μπει ο Άραβας στη Nova και θα πιάνεις 1000αρια 😂😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 6 minutes ago, elkons said: Θα μπει ο Άραβας στη Nova και θα πιάνεις 1000αρια 😂😅 5 κινητά Cosmote έχω.... Ήδη τους ενημέρωσα ένα σταθερό με booster, τέλος. Το 4g του μπουστερ δεν δίνει τίποτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 2 minutes ago, rebel1 said: 5 κινητά Cosmote έχω.... Ήδη τους ενημέρωσα ένα σταθερό με booster, τέλος. Το 4g του μπουστερ δεν δίνει τίποτα. Λογικό με τέτοιες ταχύτητες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 2 minutes ago, rebel1 said: 5 κινητά Cosmote έχω.... Ήδη τους ενημέρωσα ένα σταθερό με booster, τέλος. Το 4g του μπουστερ δεν δίνει τίποτα. Βρε όταν μπει ο Άραβας στη Nova πάρε nova θα κάνει τρομερές επενδύσεις στη περιοχή σου 😂 [πλάκα κάνω] 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 1 minute ago, elkons said: Βρε όταν μπει ο Άραβας στη Nova πάρε nova θα κάνει τρομερές επενδύσεις στη περιοχή σου 😂 [πλάκα κάνω] Έχω και ένα νόβα με την καλύτερη προσφορά... Έβαλα την τρομακτική ταχύτητα που έχει κι αυτή. Μιλάμε για ξεφτιλες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 1 minute ago, rebel1 said: Έχω και ένα νόβα με την καλύτερη προσφορά... Έβαλα την τρομακτική ταχύτητα που έχει κι αυτή. Μιλάμε για ξεφτιλες. Τέρμα τα γκάζια μιλάμε και οι 2 💀 Κρίμα... στο 2024 είμαστε και ακόμα για λίγες περιοχές είναι τραγική η κατάσταση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Πέρσυ ήταν πολύ καλύτερες. Φέτος έχουν κλαταρει και δεν ασχολείται κανένας. Κλειδωνα το ρούτερ 5g σε όλες τις μπάντες , μέχρι που βαρέθηκα να γελάω με τα χάλια της Cosmote 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 27 minutes ago, rebel1 said: Πέρσυ ήταν πολύ καλύτερες. Φέτος έχουν κλαταρει και δεν ασχολείται κανένας. Κλειδωνα το ρούτερ 5g σε όλες τις μπάντες , μέχρι που βαρέθηκα να γελάω με τα χάλια της Cosmote Μήπως φέτος έχει περισσότερο κόσμο;;;;Μην ξεχνάς ότι η Cosmote έχει λαό από Ελλάδα και η Nova από Βαλκάνια και γενικά από περιαγωγή 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Όχι, έχει λιγότερο κόσμο από πέρσι από ότι λένε και βλέπουμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) Ακόμα δεν λειτουργεί η 102041 ρώτησα ξανά μια στο τσατ,γρήγορη ανταπόκριση, μου λέει πως φαίνεται πρόβλημα κλπ και θα γίνει σύντομα η αποκατάσταση, ελπίζω αύριο Δευτέρα θα ναι. Τώρα που δεν λειτουργεί καθόλου η κατάσταση μέσα στο σπίτι είναι τραγική σε μερικά σημεία εκτός δικτύου, και δεν πιάνουν ήδη οι άλλοι 2 στο συγκεκριμένο σημείο έπιανε μόνο Cosmote τώρα καμία. Χωρίς WiFi Calling δεν παίρνει ούτε 1314 Αποφάσισε να με πετάξει σε EDGE στα -141dBm Edited 4 Αυγούστου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Κέντρο Ναυπακτου στο λιμάνι Νο1) COSMOTE https://www.speedtest.net/result/i/6214978043 No2) Vodafone (έχει πιταρει η n78 πέρυσι έδινε πολύ καλύτερα γκάζια) https://www.speedtest.net/result/i/6214979265 Νο3) NOVARA με 5G https://www.speedtest.net/result/i/6214976901 Ναυπακτο Στην ιεράρχου Τζαβέλα στο coffee island και εδώ η Novara σε βγαζει ασπροπρόσωπο με LTE COSMOTE https://www.speedtest.net/result/i/6214950860 nova https://www.speedtest.net/result/i/6214952785 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Άρα μη αναβαθμισμένη. Λογικά πρέπει να αναβαθμιστεί μέχρι την άνοιξη,θα μιλήσω και με την εξυπηρέτηση Μέχρι την άνοιξη γιατί;; 1 hour ago, elkons said: Ακόμα δεν λειτουργεί η 102041 ρώτησα ξανά μια στο τσατ,γρήγορη ανταπόκριση, μου λέει πως φαίνεται πρόβλημα κλπ και θα γίνει σύντομα η αποκατάσταση, ελπίζω αύριο Δευτέρα θα ναι. Τώρα που δεν λειτουργεί καθόλου η κατάσταση μέσα στο σπίτι είναι τραγική σε μερικά σημεία εκτός δικτύου, και δεν πιάνουν ήδη οι άλλοι 2 στο συγκεκριμένο σημείο έπιανε μόνο Cosmote τώρα καμία. Χωρίς WiFi Calling δεν παίρνει ούτε 1314 Αποφάσισε να με πετάξει σε EDGE στα -141dBm Η Nova καθόλου σήμα ούτε EDGE;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Μέχρι την άνοιξη γιατί;; Λόγω ποσοστού κάλυψης στο 95 τοις εκατό έως τον Μάρτιο 2025(από 88 τοις εκατό σήμερα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Λόγω ποσοστού κάλυψης στο 95 τοις εκατό έως τον Μάρτιο 2025(από 88 τοις εκατό σήμερα) 90% το κόβω την ώρα που μιλάμε... Η Cosmote έχει αφήσει καμιά 10αρια ακόμη αλλά μέχρι τέλος του έτους βλέπω να μην υπάρχει καμία πανελλαδικά! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 39 minutes ago, georgebad said: Κέντρο Ναυπακτου στο λιμάνι Νο1) COSMOTE https://www.speedtest.net/result/i/6214978043 No2) Vodafone (έχει πιταρει η n78 πέρυσι έδινε πολύ καλύτερα γκάζια) https://www.speedtest.net/result/i/6214979265 Νο3) NOVARA με 5G https://www.speedtest.net/result/i/6214976901 Ναυπακτο Στην ιεράρχου Τζαβέλα στο coffee island και εδώ η Novara σε βγαζει ασπροπρόσωπο με LTE COSMOTE https://www.speedtest.net/result/i/6214950860 nova https://www.speedtest.net/result/i/6214952785 Πάντως η Nova παίζει αξιοπρεπώς, στη παραλία της Λεπτοκαρυάς παίζει με 4G/5G. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts