aektzhs 1 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 16 minutes ago, panos.k2 said: Στην Αττικη γενικότερα θέλει δουλειά η Nova. Παρ όλα αυτά για έναν μέσο χρηστη που δεν θέλει κάτι παραπάνω πέρα από τα βασικά θεωρω ειναι καλή επιλογή. Εμένα ο αδερφός μου με την οικογένεια του και ο πατέρας μου με την γυναίκα του δεν εχουν θέμα με τη Nova. Εγώ που θέλω κάτι παραπάνω στην Αθήνα γιατι κατεβάζω αρχεία της δουλειας “on the go” έφυγα από Nova και είμαι απεριοριστο COSMOTE Neo. Βέβαια στα ιωαννινα η nova εχει αξιόπιστο, σταθερο δίκτυο χωρις τρυπες καλυψης. Στην ήπειρο γενικά είναι πολυ καλή η Nova. Αρχεία με δεδομενα κατεβάζω μόνο στην Αθήνα, όποτε τη βγάζω και με COSMOTE στα Ιωαννινα αν και έχει προβλήματα Βεβαια αυτό που αναγνωρίζω στη Nova είναι οι κλήσεις της. Νομίζω είναι κορυφαίο δίκτυο όσον αφορά τις κλήσεις. Η ποιότητα κλήσεων με 2G της Nova ήταν και είναι αξεπέραστη. Γενικά όμως η πράσινη είναι πιο καλή πανελλαδικά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Όσοι φύγετε το Πάσχα να μας στείλετε τεστ από επαρχία/νησιά. 3 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 5 ώρες πριν, dasnowy said: Η nova σε βάζει συνήθως σε primary b20 ενώ η cosmote όχι. Επίσης η nova εκπέμπει σε ισχύ πάνω από τα όρια εκπομπής. Η τραγικη ειρωνεια ειναι οτι στην περιοχη μου η Nova γινεται ακαταλληλη διοτι θα με βαλει με το ετσι θελω στην 2600αρα και το σημα παει στα ταρταρα 🤷 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Γενικά όμως η πράσινη είναι πιο καλή πανελλαδικά Ναι είναι. Αυτό που λέω όμως είναι ότι οι διάφορες είναι μεγάλες για οσους κοιτάνε μονίμως αν το σηματάκι είναι LTE η 5G στην οθόνη, για οσους μετράνε όλη την ώρα και πάει λέγοντας. Πιστευω ότι τουλάχιστον το 95% των χρηστών είτε έχει 30mbps down είτε 800mbps down δεν θα καταλάβει καμία διαφορά. Προφανως οσο μεγαλύτερη η ταχύτητα τόσο καλύτερα, απλα δεν ειναι αυτό το κύριο μέλημα ενός χρηστη. Και μη ξεχνάμε ότι πολλοί ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα γιατί φοβούνται μη τα χαλάσουν. Προσωπικά το θεωρω λίγο ανούσιο αλλα καταλαβαίνετε νομίζω με το παράδειγμα αυτό τι σχέση έχουν ορισμένοι άνθρωποι με αυτά τα πράγματα 1 ώρα πριν, CamuCamu said: Η τραγικη ειρωνεια ειναι οτι στην περιοχη μου η Nova γινεται ακαταλληλη διοτι θα με βαλει με το ετσι θελω στην 2600αρα και το σημα παει στα ταρταρα 🤷 Συμβαίνει σε πολλές κεραίες τους αυτό. Δεν έχουν ένα κοινό μοτίβο για όλους τους σταθμους. Είναι άλλες που κρατάνε Β20 κυρια ακόμα και όταν γίνεται ca με N78 στο 5G και άλλες που κρατάνε Β7 η Β3 ακόμα και με πολυ οριακό σημα. Edited 27 Απριλίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 3 minutes ago, panos.k2 said: Ναι είναι. Αυτό που λέω όμως είναι ότι οι διάφορες είναι μεγάλες για οσους κοιτάνε μονίμως αν το σηματάκι είναι LTE η 5G στην οθόνη, για οσους μετράνε όλη την ώρα και πάει λέγοντας. Πιστευω ότι τουλάχιστον το 95% των χρηστών είτε έχει 30mbps down είτε 800mbps down δεν θα καταλάβει καμία διαφορά. Προφανως οσο μεγαλύτερη η ταχύτητα τόσο καλύτερα, απλα δεν ειναι αυτό το κύριο μέλημα ενός χρηστη. Και μη ξεχνάμε ότι πολλοί ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα γιατί φοβούνται μη τα χαλάσουν. Προσωπικά το θεωρω λίγο ανούσιο αλλα καταλαβαίνετε νομίζω με το παράδειγμα αυτό τι σχέση έχουν ορισμένοι άνθρωποι με αυτά τα πράγματα Όταν πάω όμως σε μια περιοχή και είμαι από τους "εναλλακτικούς"μόνο EDGE με χαλάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Όταν πάω όμως σε μια περιοχή και είμαι από τους "εναλλακτικούς"μόνο EDGE με χαλάει Και συμπληρώνεις αυτό που λέω ότι η ταχύτητα αυτή καθ αυτή δεν είναι το κύριο μέλημα του μέσου χρηστη. Αρκει να έχει λειτουργικό σημα στις περιοχές που κινείται. Ακομα και 10mbps αρκούν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Όταν πάω όμως σε μια περιοχή και είμαι από τους "εναλλακτικούς"μόνο EDGE με χαλάει Έχει ακόμη σε εξωτερικούς χώρους EDGE από την μαύρη;; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 30 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχει ακόμη σε εξωτερικούς χώρους EDGE από την μαύρη;; Ναι και οι δύο συνεργάτιδες 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Parking του Lidl που βρίσκεται κοντά στα Jumbo, Βόλος Cosmote Nova Στη Nova με 4G είδα έως 50 mbps. Στη Nova και Vodafone έχω παρατηρήσει αρκετές φορές στο 4G μεγαλύτερες ταχύτητες απ' ότι στο 5G, εκτός αν έχει n78. Στην Cosmote αρκετά λιγότερες. Edited 28 Απριλίου by marios239 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Το ειχα υποσχεθει στα παιδια να τραβηξω μια φωτο απο την 15794 στην Πειραικη απεναντι απο τον Πορφυρα που ειναι αδειοδοτημενη κεραια της NOVA απο το 2023 απλα απο οτι φαινεται εσχατως η Vodafone μετεγκατασταθηκε εκει. Συμφωνα με την ΕΕΤΤ Edited 28 Απριλίου by CamuCamu 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Μετρησεις COSMOTE Ιωαννινα, όλες σε εξωτερικό χώρο Σπύρου Λάμπρου-Από την κεραια στη Δεξαμενής Εντος Public-Micro εντός και εκτός καταστήματος Πυρσινελα-Πλατεία Παργης από το micro στα public με EN-DC Ν78 από τον Πύργο του ΟΤΕ Εβραικα Μνήματα Αβερωφ-Micro B3+B7 Μιχαηλ Αγγελου-Caché. Από το micro στη Διασταύρωση Χ. Τρικουπη-Μιχαηλ Αγγέλου Edited 28 Απριλίου by panos.k2 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Σύγκριση μεταξύ των τριών παροχων μέσα σε σπίτι στη Φιλοθέη 1η είναι η cosmote 2η είναι η nova 3η είναι η vf 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Τη δεδομένη χρονική στιγμή 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 5 minutes ago, p_k said: Τη δεδομένη χρονική στιγμή Βέβαια 280 με 79,2 έχουν τεράστια διαφορά. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Βέβαια 280 με 79,2 έχουν τεράστια διαφορά. Σίγουρα, αλλά και τα 79,2 είναι πλήρως λειτουργικά. Πριν 5 μήνες η cosmote είχε 30, η nova 15 ενώ η vf 100 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 54 minutes ago, Gv2008 said: Σίγουρα, αλλά και τα 79,2 είναι πλήρως λειτουργικά. Πριν 5 μήνες η cosmote είχε 30, η nova 15 ενώ η vf 100 Από το πρόσφατο ταξίδι σου που έκανες σε κάποιες περιοχές ποια ήταν η συνολική εμπειρία σου;;;; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 39 minutes ago, aektzhs 1 said: Από το πρόσφατο ταξίδι σου που έκανες σε κάποιες περιοχές ποια ήταν η συνολική εμπειρία σου;;;; Πρώτη η πράσινη με μεγάλη διαφορά και ακολουθεί vf αρκετά καλύτερη από τη nova 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 17 minutes ago, Gv2008 said: Πρώτη η πράσινη με μεγάλη διαφορά και ακολουθεί vf αρκετά καλύτερη από τη nova Δηλαδή η Vodafone είναι δεύτερη;;;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Δηλαδή η Vodafone είναι δεύτερη;;;; Ναι και με διαφορά από την Τρίτη 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 9 ώρες πριν, Gv2008 said: Ναι και με διαφορά από την Τρίτη Μην τα λες αυτά έτσι …. Θα τρελάνεις κόσμο 😂 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) Μετρήσεις του αγαπημένου δικτύου των αγαπημένων φίλων μου εκτός κέντρων πόλεων 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited 29 Απριλίου by cmvr 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Πολύ ωραίο αυτό το δέντρο 🤞🏻 ("Επικίνδυνες κεραίες κινητής" με σκότωσε 🥲) 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 1 14 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Που τα βρισκετε αυτα ρε σαταναδες? Ελιωσα 🤣😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, elkons said: Πολύ ωραίο αυτό το δέντρο 🤞🏻 ("Επικίνδυνες κεραίες κινητής" με σκότωσε 🥲) 121 kB · 0 downloads Εκεί στη Κεφαλονιά μόνο η Cosmote έχει κεραίες…οι συνεργάτιδες παιζουν με συνεγκατάσταση. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts