Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

47 minutes ago, dasnowy said:

Όχι, Αλμυρό. Απλά η 4g κεραία της nova στο κέντρο έχει μικρότερη εμβέλεια και από micro. Μόλις μπεις κάπου μέσα έχεις μόνο edge. Η κεραία της vodafone είναι 100 μέτρα πιο δίπλα και της cosmote 200 μέτρα πιο δίπλα και πιάνουν παντού καμπάνα.

Πάντως, είδα στο cellmapper πως η cosmote έβαλε στον Αλμυρό n1 sa σε δύο κεραίες. Όταν ενεργοποιηθεί θα πάω να πάρω ένα whatsup να δοκιμάσω τι παίζει. 

Ούτε εγώ ανανεώνω με αυτήν την κατάσταση. Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε cosmote unlimited αλλά το φοιτητικό πακέτο του CU με τα 200GB που με την κάρτα νέων βγαίνει 10 ευρώ το μήνα είναι δελεαστικό. Τον πρώτο χρόνο σου διπλασιάζει και τις παροχές. 

Πραγματικά αυτά που βλέπω είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. 

3 ώρες πριν, dasnowy said:

Όχι, Αλμυρό. Απλά η 4g κεραία της nova στο κέντρο έχει μικρότερη εμβέλεια και από micro. Μόλις μπεις κάπου μέσα έχεις μόνο edge. Η κεραία της vodafone είναι 100 μέτρα πιο δίπλα και της cosmote 200 μέτρα πιο δίπλα και πιάνουν παντού καμπάνα.

Πάντως, είδα στο cellmapper πως η cosmote έβαλε στον Αλμυρό n1 sa σε δύο κεραίες. Όταν ενεργοποιηθεί θα πάω να πάρω ένα whatsup να δοκιμάσω τι παίζει. 

Ούτε εγώ ανανεώνω με αυτήν την κατάσταση. Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε cosmote unlimited αλλά το φοιτητικό πακέτο του CU με τα 200GB που με την κάρτα νέων βγαίνει 10 ευρώ το μήνα είναι δελεαστικό. Τον πρώτο χρόνο σου διπλασιάζει και τις παροχές. 

Θα συμφωνήσω… αν είναι να παω πιο οικονομικά θα παω στη Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

9 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Μέρα με τη νύχτα… η Nova πολύ πιθανόν να είναι Micro B7.

Ότι γράφω ισχύει…

Η πολιτική της εταιρείας ήταν που την έκανε το 3ο δίκτυο.  Δευτερον πέρα από κεντρικούς δρόμους η Nova στη Θεσσαλονίκη έχει θέματα. 
1) οικισμός Πεύκων

2) Περιφερειακός Συκιές και Άγιο Παύλο

3) Αγίου Δημητρίου από το Γεννηματας μέχρι την 3ης Σεπτεμβρίου και προς τα πάνω σε Ευαγγελίστρια και 40 εκκλησίες. 
4) Ανάληψη όπου καλύπτει η 12046 στα στενα γυρω από την Δελφων κάτω από την Σολωνος πάνω από την Β. Ολγας με όρια την 28ης Οκτωβρίου και προς Μάρκου Μπότσαρη μέχρι σχεδόν την Πέτρου Συνδικα. 
5) η κεραια που καλύπτει το ΓΝΘ Ιπποκράτειο 

6) Σταυρουπολη περιοχή Μονής Λαζαριστων

7) Μοναστηρίου μετά το One Salonica μέχρι τα ΚΤΕΛ καθώς και μέσα στη Μενεμένη και στα όρια με τους Αμπελοκήπους.

8. Περιοχή Χαριλάου γυρω από το γήπεδο του Άρη καθώς και πάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου από το φαναρι της Μαρτίου μέχρι το τέρμα του ΟΑΣΘ στη Νέα Ελβετία  και από εκεί μέχρι την Αναξιμανδρου από 31ο ΓΕΛ που είναι τα όρια Δήμου Θεσσαλονίκης με Πυλαίας μέχρι τον Κήπο του Καλού που είναι τα όρια της Χαριλάου με κάτω Τούμπα & Πυλαία.

Πείτε μου που έχει 5G στις 8 περιοχές που αναφέρω και προσκαλώ όποιον έχει Nova να πάμε μια βόλτα και να κάνουμε μετρήσεις παρέα. Για Τούμπα δεν εχω εικόνα αλλά ξέρω ότι δεν αναβάθμισαν, εχω περάσει βιαστικά από Διογένους και Κλεανθους και Παπαφη όπου εχω 5G σε κάποια σημεία. 

Εάν δεν έχει αλλάξει τίποτα σε 6 μήνες, σε προτρέπω να αποχωρήσεις! Περίπου τα μισά θα μαζευτούν φέτος! Και θα εξαληφθούν το 2025.

Edited by Chrischal1908

Προσωπικά, θα την κρίνω σε 3 μήνες που λήγει το συμβόλαιο μου. Αλλά δεν νομίζω να γίνει και τίποτα. Κεραία που έπιανε 40+mbps τώρα έχει πήξει και δίνει μόνο 2mbps. Βάλε και το edge σε εσωτερικούς χώρους. Αυτά τώρα τελευταία γίνονται. Παλιά δεν είχε τόσα προβλήματα. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

17 minutes ago, Chrischal1908 said:

Εάν δεν έχει αλλάξει τίποτα σε 6 μήνες, σε προτρέπω να αποχωρήσεις!

Το μόνο σιγουρο, σε 6 μήνες λήγει το σταθερό μου. Αναλόγως πως αναβαθμίσουν θα είναι ο λόγος να κρατήσω και το κινητο μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

18 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Η Nova έχει 4 τοις εκατό λιγότερη πληθυσμιακή κάλυψη σε σχέση με Vodafone. 75 τοις εκατό vs 79 τοις εκατό,με τη κόκκινη να έχει θέσει στόχο το 88 τοις εκατό τέλη Μαρτίου φέτος και την μαύρη το 85 τοις εκατό μέχρι το τέλος του έτους 

Η πληθυσμιακή και η γεωγραφική κάλυψη δεν λέει πολλά. 
Προτιμάς 50% με N78 η 100% με Ν28;

1 minute ago, TakeOverNet said:

Εγώ προτιμώ και τα δυο. Να έχει στο 100% της χώρας N28 και N1 και να βάζει N78 σε όλο και περισσότερα σημεία. Και αυτό υο κάνει η vf και όχι η nova. Πριν από λίγο μέσα στο σπίτι μου στον Πειραιά συγκριτικό μεταξύ vf και nova

IMG_2892.png

IMG_2894.png

1 hour ago, Gv2008 said:

Εγώ προτιμώ και τα δυο. Να έχει στο 100% της χώρας N28 και N1 και να βάζει N78 σε όλο και περισσότερα σημεία. Και αυτό υο κάνει η vf και όχι η nova. Πριν από λίγο μέσα στο σπίτι μου στον Πειραιά συγκριτικό μεταξύ vf και nova

IMG_2892.png

IMG_2894.png

Ε ρε το 3ο δίκτυο, αμάν...

1 ώρα πριν, TakeOverNet said:

Honestly ? Μακαρι ΜΑΚΑΡΙ 50% n78. Αν και δεν οσχυει με καμία Παναγία για καμία εταιρία στην Ελλάδα. 

7 ώρες πριν, georgebad said:

Honestly ? Μακαρι ΜΑΚΑΡΙ 50% n78. Αν και δεν οσχυει με καμία Παναγία για καμία εταιρία στην Ελλάδα. 

Ποιο 50%; Μια σχεδιάζει 100%...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

26 minutes ago, mixtri said:

Ποιο 50%; Μια σχεδιάζει 100%...

Μην σου πω και 200%. θα πιάσει και παραλία Τουρκίας, Βουλγαρία και Αλβανία. 

Edited by georgebad

Just now, georgebad said:

Μην σου πω και 200%. θα πιάσει και παραλία Τουρκίας Βουλγαρία και Αλβανία. 

Και βόρεια Ανταρκτική ίσως 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

47 minutes ago, georgebad said:

Μην σου πω και 200%. θα πιάσει και παραλία Τουρκίας, Βουλγαρία και Αλβανία. 

Εγώ πάλι έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο νέος CEO αυτήν την περίοδο δεν προσαρμόζεται μόνο,αλλά έχει έτοιμο το σχέδιο του για N78 από την σε όλον το κόσμο. Ακόμα και σε πηγάδι στην Αφρική θα έχεις 2 Gbps 😅😅😅😅

9 ώρες πριν, georgebad said:

Άνετα για Cosmote το τελευταίο τρίμηνο του έτους!

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Στο τέλος μαζί με την victus θα το ενεργοποιήσουν

Πότε θα πάει για ενεργοποίηση η Victus? 2025?

7 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Με πρώτη την NOVA!😉😉

Δεν αποκλείεται τίποτα. Θα δούμε ποιος θα το φέρει πρώτος.

Πάντως, σύμφωνα με το cellmapper η cosmote είναι έτοιμη να δώσει sa σε πολλές περιοχές και στην επαρχία, όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις. Να δω πότε θα φέρουν στην επαρχία sa οι συνεργάτιδες. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

33 minutes ago, dasnowy said:

Πάντως, σύμφωνα με το cellmapper η cosmote είναι έτοιμη να δώσει sa σε πολλές περιοχές και στην επαρχία, όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις. Να δω πότε θα φέρουν στην επαρχία sa οι συνεργάτιδες. 

Οι συνεργάτιδες είναι πίσω ακόμα σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ πιστεύω ότι η πράσινη θα το δώσει πρώτη,αλλά έχει πάρει πολλές παρατάσεις και στο τέλος δεν θα έχει την χρονική απόσταση από τους άλλους 

Οι συνεργάτιδες να κοιτάξουν να περάσουν πρώτα την 700αρα πληρως στο 5G. 
Υστερα μιλάμε για SA

Πάντως, πουθενα δεν αναβαθμίζονται κεραίες μόνο με 700αρα από τη Nova. Επειδή ειδα πιο πάνω συζήτηση για 100% κάλυψη Ν28. Παντου μπαινει 1+3 στις αναβαθμισμενες. Στις περισσοτερες περιπτωσεις μαλιστα περιπτώσεις μάλιστα μπαινει και 7+28. 

Το Cellmapper, έχει αναφερθεί και από τους ειδικούς, δεν είναι πίστη απεικόνιση της πραγματικότητας ειδικά για τη Nova. Ο χάρτης της είναι εξαιρετικά ελλιπής. 

Εννοείται είναι 3ο δίκτυο η Nova αλλα δεν τσιγκουνεύεται τόσο πολυ. Νομίζω η τσιγκουνιά της περιορίζεται στις Ν78 συγκριτικά με τος άλλες δυο.  

43 minutes ago, panos.k2 said:

Οι συνεργάτιδες να κοιτάξουν να περάσουν πρώτα την 700αρα πληρως στο 5G. 
Υστερα μιλάμε για SA

Πάντως, πουθενα δεν αναβαθμίζονται κεραίες μόνο με 700αρα από τη Nova. Επειδή ειδα πιο πάνω συζήτηση για 100% κάλυψη Ν28. Παντου μπαινει 1+3 στις αναβαθμισμενες. Στις περισσοτερες περιπτωσεις μαλιστα περιπτώσεις μάλιστα μπαινει και 7+28. 

Το Cellmapper, έχει αναφερθεί και από τους ειδικούς, δεν είναι πίστη απεικόνιση της πραγματικότητας ειδικά για τη Nova. Ο χάρτης της είναι εξαιρετικά ελλιπής. 

Εννοείται είναι 3ο δίκτυο η Nova αλλα δεν τσιγκουνεύεται τόσο πολυ. Νομίζω η τσιγκουνιά της περιορίζεται στις Ν78 συγκριτικά με τος άλλες δυο.  

Ελλιπεστατα στοιχεία, πχ. η 11838 που τη δείχνει ως Β20 μόνο, ενώ είναι φουλ αναβαθμισμένη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θεσσαλονίκη - Παραλία (Απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής) - Cafe "Le Monde" - Outdoor

Nova 5G: 70D/1U
Nova 4G: 35D/2U
Vodafone 4G: 180D/60U

16 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Με πρώτη την NOVA!😉😉

Το άλλο, με τον Τοτό, το ξέρεις;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

12 minutes ago, memoriesradio said:

Θεσσαλονίκη - Παραλία (Απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής) - Cafe "Le Monde" - Outdoor

Nova 5G: 70D/1U
Nova 4G: 35D/2U
Vodafone 4G: 180D/60U

Το άλλο, με τον Τοτό, το ξέρεις;

Cosmote;