Gv2008 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 10 minutes ago, HORGRAP said: Η Nova ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ με το .... .....ΛΙΓΟΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΙ σε 1800 MHz 2600 MHz θα παιζει καλα ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ. Απλα και κατανοητα. ΝΑΙ , έχουν κανει φιλότιμες προσπάθειες με οτι λεφτά διαθέτουν και ανοιξαν 5G στις πόλεις. Διαφωνώ απόλυτα. Στο 4G έχει το ίδιο φάσμα με την κόκκινη, εκτός από τη B3 που η vf έχει 20 mHz ενώ η nova 10 mhz 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) Σιγουρα δεν ειναι και παρα πολυ εξω στα πολυ κεντρικά σημεία το opensignal αλλα δεν εχει και την μεγαλυτερη δημοτικοτητα ως εφαρμογη. Ookla και τπτ αλλο για μενα. Edited September 5, 2023 by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 35 minutes ago, Gv2008 said: Όλες οι μετρήσεις από όλες τις πόλεις είναι σωστές, εκτός από τα Γιάννενα που είναι αντίθετη η σειρά. Πάντως σε πολλές περιοχές βλέπουμε ότι η nova είναι δεύτερη και με μικρή διαφορά από την πράσινη. Πώς λέγεται η εφαρμογή; Βόλο που είμαι τώρα δεν λειτουργεί τίποτα Στα Γιάννενα αν δείτε που έγιναν μετρησεις για την κοσμοτε, ειναι οι περισσότερες γύρω από τον ΟΤΕ που βαράει 1000-1500 και μετά έχει κάποιες διάσπαρτες μετρησεις κυριως κατω από κεραίες. Παράδειγμα Έχει πράσινη κουκκίδα κατω από την Πινδου, πράσινη κουκκίδα στο micro στην βορείου Ηπείρου, πράσινες κουκκίδες κατω από το micro και το macro στη Δωδώνης, πράσινες κουκκίδες ακριβώς στην κεραία της Ανατολής κλπ κλπ. Την προσωπική μου εμπειρία από τα Γιάννενα την εχω δώσει με ένα σωρό μετρησεις και στατιστικά(μπάντες, rsrq…) και εννοείται για άλλους μπορεί να διαφέρει, αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω ακούσει καποιον να αμφιβάλλει για τις προβληματικες περιοχές. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 16 minutes ago, Gv2008 said: Διαφωνώ απόλυτα. Στο 4G έχει το ίδιο φάσμα με την κόκκινη, εκτός από τη B3 που η vf έχει 20 mHz ενώ η nova 10 mhz Έχεις δίκιο,αυτό θα έλεγα. Η πράσινη στην πλειοψηφία είναι πολύ ψηλά σε ταχύτητες. Η Nova λόγω φάσματος δεν θα την φτάσει σε ταχύτητες,αυτό που θα κάνει είναι να κλειδώσει την δεύτερη θέση με μια καλή διαφορά από την Vodafone και είναι πάρα πολύ κοντά στο να το πετύχει. Και επίσης θα έχει οφέλη η μαύρη από αυτό αφού η πλειοψηφία θέλει η κινητή να είναι λειτουργική Όχι να έχει υπερταχύτητες. Επίσης η κόκκινη εκεί που βάζει 5G ξέχνα να αναβαθμίσει τις άλλες γενιές δικτύων που σε συνδυασμό με την μικρή διαθεσιμότητα 5G την ρίχνουν ακόμα περισσότερο ΥΓ:Όλα καλά με το σπίτι;Καμία δεν λειτουργεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Επίσης η κόκκινη εκεί που βάζει 5G ξέχνα να αναβαθμίσει τις άλλες γενιές δικτύων που σε συνδυασμό με την μικρή διαθεσιμότητα 5G την ρίχνουν ακόμα περισσότερο Αυτό που επισημαίνεις φίλε μου είναι ιδιαίτερα σημαντικό 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Εγώ για τα Γιάννενα δεν μπορώ να το εμπιστευθώ το opensignal. Ορίστε το γιατί. Το εξήγησα και παραπάνω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Just now, panos.k2 said: Εγώ για τα Γιάννενα δεν μπορώ να το εμπιστευθώ το opensignal. Ορίστε το γιατί. Το εξήγησα και παραπάνω Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Πρώτον διότι μένεις εκεί και έχεις από πρώτο χέρι εμπειρία από την απόδοση του κάθε δικτύου και δεύτερον φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι χρήστες της Nova δεν έχουν κάνει πολλές μετρήσεις στην περιοχή. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 2 minutes ago, panos.k2 said: Εγώ για τα Γιάννενα δεν μπορώ να το εμπιστευθώ το opensignal. Ορίστε το γιατί. Το εξήγησα και παραπάνω Obrigado irmão! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 4 minutes ago, CamuCamu said: Obrigado irmão! caralho nao esperava isso, cê conhece portugues! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 17 minutes ago, p_k said: Αυτό που επισημαίνεις φίλε μου είναι ιδιαίτερα σημαντικό Τώρα περιμένει η κοπέλα μου να μπει ο Οκτώβρης να φύγει από vf και παρόλο που έχει unlimited συμβόλαιο από 22 ευρώ/μήνα δεν το σκέφτεται καν να μείνει. Πίστευε ότι θα την παλέψει με vf-4G αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Κοιτάει ήδη προς πράσινη ή μαύρη. Τόσο καιρό δεν έφευγε γιατί δεν ήθελε να τους δώσει την ρήτρα Όχι λόγω οικονομικού προβλήματος,αλλά δεν ήθελε να τους πληρώσει και από πάνω. Δυστυχώς η vf Όπως βλέπουμε καθημερινά από μετρήσεις και από την Γενική εμπειρία χρήσης μόνο προς τα κάτω πάει 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 5 minutes ago, panos.k2 said: caralho nao esperava isso, cê conhece portugues! Ενταξει ειναι λιγο βασικο αυτο αλλα ειναι ωραια γλωσσα 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Άλλο χαρακτηριστικο παράδειγμα η Καλαμαριά, το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Bonsoir à tous les utilisateurs et amis de myphone.gr/Β2 Γαλλικά+erasmus. Τι μόνο πορτογαλικά;😂😂😂😂 8 minutes ago, p_k said: Άλλο χαρακτηριστικο παράδειγμα η Καλαμαριά, το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Αν ισχύει,που μάλλον ισχύει μιλάμε ότι η Vodafone είναι πολύ πίσω 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) 1 hour ago, CamuCamu said: Ενταξει ειναι λιγο βασικο αυτο αλλα ειναι ωραια γλωσσα 😂 Καθόλου εύηχη. Καθόλου. Edited September 5, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 12 ώρες πριν, Gv2008 said: Πράγματι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί. Για να μη μιλήσω για τις υποδομές σε σταθερή. Συμμετρική 45/45 από vf TR στην Πόλη κοντά στην Ταξίμ με 160 τουρκικές λίρες = 5,57€ Με τι ταχύτητες; Αγριά όλες off Όλες οι κεραίες στο Πήλιο έχουν φύγει πλέον επίσημα. Κόψιμο οπτικού δακτυλίου. Καταστροφή. έχω σήμα από Σωρό. Όλοι ανεβαίνουν στο λόφο μου να μιλήσουν. 1994 φάση. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχεις δίκιο,αυτό θα έλεγα. Η πράσινη στην πλειοψηφία είναι πολύ ψηλά σε ταχύτητες. Η Nova λόγω φάσματος δεν θα την φτάσει σε ταχύτητες,αυτό που θα κάνει είναι να κλειδώσει την δεύτερη θέση με μια καλή διαφορά από την Vodafone και είναι πάρα πολύ κοντά στο να το πετύχει. Και επίσης θα έχει οφέλη η μαύρη από αυτό αφού η πλειοψηφία θέλει η κινητή να είναι λειτουργική Όχι να έχει υπερταχύτητες. Επίσης η κόκκινη εκεί που βάζει 5G ξέχνα να αναβαθμίσει τις άλλες γενιές δικτύων που σε συνδυασμό με την μικρή διαθεσιμότητα 5G την ρίχνουν ακόμα περισσότερο ΥΓ:Όλα καλά με το σπίτι;Καμία δεν λειτουργεί; Εσυ θεωρείς ότι τώρα που έχει τελείωσει τις μεγάλες σε κεφάλαιο επενδύσεις στη σταθερή, η Vodafone, απλά κάθετε και περιμένει στην κινητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Μου εκανε εντυπωση στην Κωνσταντινούπολη οτι παρόλο που υπαρχει ενα χαος στο κυκλοφοριακό, δεν κόρνανε κανένας! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχεις δίκιο,αυτό θα έλεγα. Η πράσινη στην πλειοψηφία είναι πολύ ψηλά σε ταχύτητες. Η Nova λόγω φάσματος δεν θα την φτάσει σε ταχύτητες,αυτό που θα κάνει είναι να κλειδώσει την δεύτερη θέση με μια καλή διαφορά από την Vodafone και είναι πάρα πολύ κοντά στο να το πετύχει. Και επίσης θα έχει οφέλη η μαύρη από αυτό αφού η πλειοψηφία θέλει η κινητή να είναι λειτουργική Όχι να έχει υπερταχύτητες. Επίσης η κόκκινη εκεί που βάζει 5G ξέχνα να αναβαθμίσει τις άλλες γενιές δικτύων που σε συνδυασμό με την μικρή διαθεσιμότητα 5G την ρίχνουν ακόμα περισσότερο ΥΓ:Όλα καλά με το σπίτι;Καμία δεν λειτουργεί; Από χτες το βράδυ είμαι στον Βόλο δεν ξέρω τι γίνεται στο σπίτι. Η κοπέλα μου είναι Κωνσταντινούπολη για δουλειά οπότε δεν είναι κανένας στο σπίτι. Στο Βόλο πάντως τραγικές όλες οι εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Από χτες το βράδυ είμαι στον Βόλο δεν ξέρω τι γίνεται στο σπίτι. Η κοπέλα μου είναι Κωνσταντινούπολη για δουλειά οπότε δεν είναι κανένας στο σπίτι. Στο Βόλο πάντως τραγικές όλες οι εταιρείες Ο Σωρός μόνο παίζει 100% για όλες. Μετά κάποιες περιφερειακές αλλά δε μπορείς να κάνεις δουλειά με αυτές. Στο Πήλιο ό,τι έρχεται από Σωρό παίζει. Γενικά υπάρχει κάλυψη αλλά πολύ φορτωμένα τα δίκτυα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 15 minutes ago, mixtri said: Ο Σωρός μόνο παίζει 100% για όλες. Μετά κάποιες περιφερειακές αλλά δε μπορείς να κάνεις δουλειά με αυτές. Στο Πήλιο ό,τι έρχεται από Σωρό παίζει. Γενικά υπάρχει κάλυψη αλλά πολύ φορτωμένα τα δίκτυα. Στην Αγριά μόνο η nova πιάνει 4G από μακρινή B20. Οι άλλες δύο τραγικές. Άσε που πήγε να μου πέσει το κινητό μέσα στα νερά στον δρόμο και το έχω μέσα σε ειδική θήκη στην τσέπη μου. Δεν το ανοίγω καθόλου για να βλέπω τα δίκτυα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Μολις ήρθε ξανά 112 στα Γιάννενα ενημερώνοντας πως απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ΠΕ Τρικάλων. Εδώ πάντως όλα είναι οκ. Ενα ψιλόβροχο και συννεφιά έχει. Για τα δίκτυα δεν το συζητώ, όπως πάντα όλα μια χαρά. Edited September 6, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Θήβα αφήστε το. Σας μιλάω ειλικρινά ότι το ξημέρωμα δεν κοιμηθήκαμε από τις βροντές. Ειδικά 3:00-5:00 am ο κακός χαμός. Μετά πάλι ξεκίνησε πολλή βροχή 6:00-7:00 am όπου από ότι είδα η COSMOTE έπεσε(δηλαδή μηδέν μπάρες σήμα). Επανήλθε όμως μισή ώρα αργότερα. Όμως από τις 8:00-12:00(ακόμα συνεχίζει να βρέχει υπερβολικά πολύ)κανένα δίκτυο δεν έπεσε. Αν δεν ήμασταν σε λόφους θα είχαμε πλημμυρίσει 3 ώρες πριν, TakeOverNet said: Εσυ θεωρείς ότι τώρα που έχει τελείωσει τις μεγάλες σε κεφάλαιο επενδύσεις στη σταθερή, η Vodafone, απλά κάθετε και περιμένει στην κινητή; Συγγνώμη αν έχει τελειώσει στην σταθερή,δεν σκοπεύει να επεκτείνει το FTTH;Και δεν το νομίζω,τα στοιχεία το δείχνουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 4 ώρες πριν, mixtri said: Όλες οι κεραίες στο Πήλιο έχουν φύγει πλέον επίσημα. Κόψιμο οπτικού δακτυλίου. Καταστροφή. έχω σήμα από Σωρό. Όλοι ανεβαίνουν στο λόφο μου να μιλήσουν. 1994 φάση. Δε γύρισαν σε μικροκυματικά; Εδώ που κόπηκαν οι οπτικές της cosmote γύρισαν μετά από κάποιες ώρες την κεραία σε μικροκυματικά. Φαινεται και από το ping. Πλημμυρίσαμε και στον Αλμυρό τελικά λίγο μέσα στο βράδυ. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 5 ώρες πριν, mixtri said: Όλες οι κεραίες στο Πήλιο έχουν φύγει πλέον επίσημα. Κόψιμο οπτικού δακτυλίου. Καταστροφή. έχω σήμα από Σωρό. Όλοι ανεβαίνουν στο λόφο μου να μιλήσουν. 1994 φάση. Αν ηταν / αν είναι / οπτικός δακτύλιος θα είχαν έτοιμη εναλλακτική όδευση να παίξει άμεσα με ...διαφορετικα ping milliseconds ίσως. Εδω κόπηκαν τα πάντα. Μπαταρίες ξεχασμένες.... Νερό και condensing υγρασία μεσα στο Colocation ? Ελλάδα 2023 ! 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 32 minutes ago, HORGRAP said: Αν ηταν / αν είναι / οπτικός δακτύλιος θα είχαν έτοιμη εναλλακτική όδευση να παίξει άμεσα με ...διαφορετικα ping milliseconds ίσως. Εδω κόπηκαν τα πάντα. Μπαταρίες ξεχασμένες.... Νερό και condensing υγρασία μεσα στο Colocation ? Ελλάδα 2023 ! κόπηκε σε 3 σημεία. Προφανώς υπήρχαν εναλλακτικές. Εδώ ρε παιδιά κόπηκε το Πήλιο στη μέση, οι οπτικές ίνες μας μάραναν... 51 minutes ago, dasnowy said: Δε γύρισαν σε μικροκυματικά; Εδώ που κόπηκαν οι οπτικές της cosmote γύρισαν μετά από κάποιες ώρες την κεραία σε μικροκυματικά. Φαινεται και από το ping. Πλημμυρίσαμε και στον Αλμυρό τελικά λίγο μέσα στο βράδυ. Ναι, σε αρκετό βαθμό. Αλλά δε φτάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts