rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Κοίτα γενικά είναι πολύ ανώτερη από την τρίτη εταιρεία....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 1 minute ago, rebel1 said: Κοίτα γενικά είναι πολύ ανώτερη από την τρίτη εταιρεία.... Sent from my iPhone using Tapatalk Για επαρχία πάντα ανάλογα την περιοχή. Γενικά βλέπω ότι σε σημεία της βονταφον χώνει και αυτή n78. Απλά και οι δύο τους θέλει να κάνουν σοβαρή δουλειά για να γίνει κάτι εκτός τουριστικών περιοχών στην επαρχία και πόλεων και να έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό σε επίπεδο δικτύου. Η νοβα χάραξε μια πορεία δύσκολη για την κοσμοτέ γιατί κάνει το αυτονόητο. Μέχρι να κάνει το δίκτυο σωστό παντού όπως και είναι λογικό ξεκίνησε πόλεμο τιμών. Εκεί πιέζεται η κόσμοτε οπότε με τις άτυπες τιμές που δίνει αλλάζει το οικονομικό προφίλ της κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα ανάπτυξης του δίκτυου. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Ν78 μικρή κάλυψη άρα παπαλα....Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Η Cosmote από την άλλη πλευρά της πόλης αν δεν συνδεθεί στο κοτέτσι στο βουνό Τωρα ότι σας ανεβάζω είμαι συνδεμένος στο κοτέτσι περιέργως για το φόρουμ πετάει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Από Παίζει μέσα σε μισή ώρα έτσι. Αναβάθμισαν σε ταχύτητες του 1990 🤣🤣🤣🤣🤣 Η νοβα σε αυτό το σημείο παραμένει μη λειτουργική και η βοντα 3g και Άγιος ο Θεός 🤣🤣🤣🤣🤣 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Μέτρηση στην μαύρη τρύπα! Αυτό θα πει είδαμε το φως! Απο 0 (ούτε ομιλία) σε αυτό! 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 9 minutes ago, andreasomageiras said: Μέτρηση στην μαύρη τρύπα! Αυτό θα πει είδαμε το φως! Απο 0 (ούτε ομιλία) σε αυτό! Καλά το ping σκοτώνει. Αφού κατάφεραν να περάσουν αυτό στο σημείο που είσαι τους θεωρώ ήρωες 🤣🤣🤣🤣 Άνοιξε φίλε μου το cell mapper ανέβασε αν μπορείς και net monster να δούμε τι έγινε Το έχεις σε mifi επάνω; Edited April 1, 2023 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 14 minutes ago, cmvr said: Αφού κατάφεραν να περάσουν αυτό στο σημείο που είσαι τους θεωρώ ήρωες 🤣🤣🤣🤣 Δεν είσαστε ενήμερος; δε το μάθατε στο σχολείο; οι τελευταίοι ήρωες πεθάναν το '40 και όσοι γλυτώσαν από εκεί τους ξέκανε η συμπεριφορά μας στη συνέχεια! Καλό μήνα, καλέ μου φίλε! Νιώθω ένοχος που σε ξεγέλασα. Πιθανότερο είναι να μας φέρουν σύνδεση στο δίκτυο του γαλαξία, τίποτα εξωγήινοι, παρά να μας σύνδεση η αρχόντισσα στο (τοπικό έστω) δίκτυο... Edited April 1, 2023 by andreasomageiras 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 1 hour ago, andreasomageiras said: Δεν είσαστε ενήμερος; δε το μάθατε στο σχολείο; οι τελευταίοι ήρωες πεθάναν το '40 και όσοι γλυτώσαν από εκεί τους ξέκανε η συμπεριφορά μας στη συνέχεια! Καλό μήνα, καλέ μου φίλε! Νιώθω ένοχος που σε ξεγέλασα. Πιθανότερο είναι να μας φέρουν σύνδεση στο δίκτυο του γαλαξία, τίποτα εξωγήινοι, παρά να μας σύνδεση η αρχόντισσα στο (τοπικό έστω) δίκτυο... Για έγραψα για το mifi στο τέλος να έχω πισινή 🤣 Καλό μήνα με υγεία για όλους μας. 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 6 ώρες πριν, rebel1 said: Κοίτα γενικά είναι πολύ ανώτερη από την τρίτη εταιρεία.... Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα η Τρίτη εταιρεία με έχει μπερδέψει. Εχω φίλο που δεν το άντεξε το unlimited ultra πάνω από 1 μήνα με τόσες εναλλαγές στα Γιάννενα, εχω άλλους φίλους που δεν έχουν θέμα. άλλος συμφορουμιτης που μένει εδώ Γιάννενα είπε πως δεν άντεξε ούτε 3 μέρες με συμβόλαιο Vodafone. τωρα στα εκτός Ηπείρου η Vodafone είναι άθλια στην Θεσσαλονίκη. Όπου πήγαμε στην παραλία είχα ανοιχτό χοτσποτ για τον φίλο που δεν είχε Ίντερνετ στα μαγαζια που καθόμασταν, ενώ η nova έπαιζε 1000-1300. την Αθήνα δεν την Ξέρω τόσο καλά την πόλη, αλλά δυο φορές που εχω πάει με nova δεν είχα πουθενα θέμα. Νότια που κινήθηκα (Γλυφάδα, Άλιμο, παραλιακή) και λίγο προς Αγία Παρασκευή/Χαλάνδρι αλλά και Αχαρνές και εννοείται κέντρο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν αμφισβητώ όσα λέγονται για το οτι δεν είναι τόσο καλή αλλά εγω προσωπικά μόνο 5G έβλεπα στην Αθήνα και πολυ λίγο 4G από μη αναβαθμισμένους σταθμους. Η κοσμοτε βέβαια στην Αθήνα είναι σε άλλη φάση… 2 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 6 ώρες πριν, rebel1 said: Κοίτα γενικά είναι πολύ ανώτερη από την τρίτη εταιρεία.... Sent from my iPhone using Tapatalk Μα είναι τριτη. Ρωτά και τη Nova. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Μα είναι τριτη. Ρωτά και τη Nova. Ρώτησα το speedtest, έχεις κάποιο στοιχείο διαφορετικό;Sent from my iPad using Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) Σύμφωνα με τις μετρήσεις του εγκυρότερου φορέα μετρήσεων παγκοσμίως, δηλαδή της Ookla, η κατάταξη έχει ως εξής. 1. Cosmote 2. NOVA 3. Vodafone Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ανακοίνωση των μετρήσεων για το πρώτο τρίμηνο του 2023 μετά και τη συγχώνευση. Edited April 1, 2023 by p_k 1 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 1 ώρα πριν, panos.kar said: Εμένα η Τρίτη εταιρεία με έχει μπερδέψει. Εχω φίλο που δεν το άντεξε το unlimited ultra πάνω από 1 μήνα με τόσες εναλλαγές στα Γιάννενα, εχω άλλους φίλους που δεν έχουν θέμα. άλλος συμφορουμιτης που μένει εδώ Γιάννενα είπε πως δεν άντεξε ούτε 3 μέρες με συμβόλαιο Vodafone. τωρα στα εκτός Ηπείρου η Vodafone είναι άθλια στην Θεσσαλονίκη. Όπου πήγαμε στην παραλία είχα ανοιχτό χοτσποτ για τον φίλο που δεν είχε Ίντερνετ στα μαγαζια που καθόμασταν, ενώ η nova έπαιζε 1000-1300. την Αθήνα δεν την Ξέρω τόσο καλά την πόλη, αλλά δυο φορές που εχω πάει με nova δεν είχα πουθενα θέμα. Νότια που κινήθηκα (Γλυφάδα, Άλιμο, παραλιακή) και λίγο προς Αγία Παρασκευή/Χαλάνδρι αλλά και Αχαρνές και εννοείται κέντρο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν αμφισβητώ όσα λέγονται για το οτι δεν είναι τόσο καλή αλλά εγω προσωπικά μόνο 5G έβλεπα στην Αθήνα και πολυ λίγο 4G από μη αναβαθμισμένους σταθμους. Η κοσμοτε βέβαια στην Αθήνα είναι σε άλλη φάση… Νοτιοδυτικη πλευρα η VF ειναι αρκετα καλη σε πυκνοτητα/καλυψη με καλουτσικες ταχυτητες στο 4g και οπου πιανει 5G N78 πεταει Cosmote σε ολο το λεκανοπεδιο δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων/περιοχων στον Πειραια θελει λιγο ενισχυση σε καποια σημεια που δεν ειναι καρακεντρο Nova τουλαχιστον στον Πειραια θελει πυκνωση αν δεν εισαι σε αρκετα κοντινη αποσταση με την κεραια οι ταχυτητες ειναι το λιγοτερο τραγικες αυτο με βαση κινητα γνωστων μου δεν εχω ασχοληθει ποτε σοβαρα με την συγκεκριμενη εταιρια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 1 hour ago, p_k said: Σύμφωνα με τις μετρήσεις του εγκυρότερου φορέα μετρήσεων παγκοσμίως, δηλαδή της Ookla, η κατάταξη έχει ως εξής. 1. Cosmote 2. NOVA 3. Vodafone Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ανακοίνωση των μετρήσεων για το πρώτο τρίμηνο του 2023 μετά και τη συγχώνευση. Καταρχήν το speedtest δεν είναι ο εγκυρότερος φορέας. Θυμάσαι ότι στην Ξάνθη έδινε την κόσμοτε πρώτη και ήταν εντελώς για πέταμα πέρσι. Δεκάδες τέτοια παραδείγματα και σε άλλες περιοχές στην επαρχία. Όσο για την διαφορά ταχύτητας είναι πολύ κοντά σε νόβα και βονταφον και στην Νόβα ανέβηκε ο μέσος όρος γιατί είχε βάλει σε πολύ κεντρικά σημεία και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη μετά από αυτά τα κεντρικά σημεία πλατείες και τα λοιπά το χάος που παραμένει έως σήμερα. 27 minutes ago, CamuCamu said: Νοτιοδυτικη πλευρα η VF ειναι αρκετα καλη σε πυκνοτητα/καλυψη με καλουτσικες ταχυτητες στο 4g και οπου πιανει 5G N78 πεταει Cosmote σε ολο το λεκανοπεδιο δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων/περιοχων στον Πειραια θελει λιγο ενισχυση σε καποια σημεια που δεν ειναι καρακεντρο Nova τουλαχιστον στον Πειραια θελει πυκνωση αν δεν εισαι σε αρκετα κοντινη αποσταση με την κεραια οι ταχυτητες ειναι το λιγοτερο τραγικες αυτο με βαση κινητα γνωστων μου δεν εχω ασχοληθει ποτε σοβαρα με την συγκεκριμενη εταιρια Η νοβα και στο Πέραμα και στον Πειραιά και στη λαυρεωτική και στις παραλίες και στον Άγιο Στέφανο και προς Βουλιαγμένη νότια και που δεν έχει θέματα εκτός πολύ κεντρικών σημείων. Εδώ έχει μπόλικες 800αρες σε όλη την Αττική. Στη vodafone τουλάχιστον κλειδώνεις την αθλιότητα που έχει με τις εναλλαγές και έχεις πολύ καλύτερες ταχύτητες στα εκτός αστικών περιοχών. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 4 minutes ago, cmvr said: Καταρχήν το speedtest δεν είναι ο εγκυρότερος φορέας. Θυμάσαι ότι στην Ξάνθη έδινε την κόσμοτε πρώτη και ήταν εντελώς για πέταμα πέρσι. Δεκάδες τέτοια παραδείγματα και σε άλλες περιοχές στην επαρχία. Όσο για την διαφορά ταχύτητας είναι πολύ κοντά σε νόβα και βονταφον και στην Νόβα ανέβηκε ο μέσος όρος γιατί είχε βάλει σε πολύ κεντρικά σημεία και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη μετά από αυτά τα κεντρικά σημεία πλατείες και τα λοιπά το χάος που παραμένει έως σήμερα. Και όμως, θεωρείται ο εγκυρότερες φορέας με όλα τα λάθη και τις ελλείψεις του. Αυτόν εμπιστεύονται οι περισσότεροι. Η διαφορά Nova και vodafone δεν ήταν καθόλου αμελητέα στις 5 μονάδες και πιστεύω ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει πάρα πολύ και θα φανεί αυτό όταν θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Για τη Nova δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό χάος, διότι όπου και αν έχω ταξιδέψει, όπου και αν έχω πάει, ακόμη και αν εκεί υπάρχει σκέτη 800αρα μια χαρά ρολαρει το δίκτυο. Επομένως μόνο χάος δεν λέγεται. Edited April 1, 2023 by p_k 1 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Και εδώ στο βορρά από ότι βλέπω αθλιότητατη σε όλα τα χωριά στην Καβάλα θέλει ριζική ανανέωση στην Κομοτηνή Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη είναι δεύτερο Τρίτη ανάλογα το σημείο. Θα μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση δικτύων μόλις περάσει η τετραετία και φτάσει στο 27 τώρα για καλύψει και γεωγραφικά η νόβα. Στο μόνο σημείο που έχω βρει τι cosmote απαράδεκτη εντός πόλης είναι η Ξάνθη για Ήπειρο δεν έχω πάει πρόσφατα αλλά μιλάω με κόσμο δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα παντού. Και της έχουνε μείνει ελάχιστες γεωγραφικές περιοχές για αναβάθμιση. Είναι η μόνη που ξεκινάς από Αθήνα φτάνεις Αλεξανδρούπολη και έχεις παντού 5g με 150-600 σε όλη την εθνική οδό. Όπως είναι η μόνη που έχει παντού μες στη θάλασσα σήμα που αν είσαι στο κατάστρωμα και δεν είσαι σε κανένα δωμάτιο που είναι κλωβός faraday κάνεις τη δουλειά σου μία χαρά. Στις άλλες δύο άμα δεις το θέμα όταν καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και ιδιαίτερα στην Νόβα που είναι πίσω πίσω. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Τα περισσότερα παράπονα πάντως εγώ τα διαβάζω για το κόκκινο δίκτυο και όχι για τη Nova. Και μάλιστα από παιδιά που έχουν οργώσει την Ελλάδα με τις μετρήσεις τους. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 4 minutes ago, p_k said: Και όμως, θεωρείται ο εγκυρότερες φορέας με όλα τα λάθη και τις ελλείψεις του. Αυτόν εμπιστεύονται οι περισσότεροι. Η διαφορά Nova και vodafone δεν ήταν καθόλου αμελητέα στις 5 μονάδες και πιστεύω ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει πάρα πολύ και θα φανεί αυτό όταν θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Για τη Nova δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό χάος, διότι όπου και αν έχω ταξιδέψει, όπου και αν έχω πάει, ακόμη και αν εκεί υπάρχει σκέτη 800αρα μια χαρά ρολαρει το δίκτυο. Επομένως μόνο χάος δεν λέγεται. Ε τώρα φίλε μου μία χαρά το δίκτυο με 2g έως 8mbps όταν οι άλλοι έχουνε 30 με 300 στα περισσότερα σημεία εντάξει δεν το λες και ότι ρολάρει το δίκτυο. Όταν ανεβαίνω με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει περίπτωση με τη nova να ακούσει streaming με την καμία και ιδιαίτερα αν θες να κάνεις streaming τηλεόραση απλώς για να ακούς από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου για παρέα εκεί κλάφτα εντελώς. Αν έβρισκα έστω ένα χωριό σε ολόκληρη τη Θράκη σε αυτά που πήγα όπως και από Δράμα Καβάλα και Χρυσούπολη που να μην είχε 2G μέσα σε εσωτερικούς χώρους παρά μόνο έξω έξω στα χωριά ότι έπιανε και αντίστοιχα τα ίδια συμβαίνουν και στην Αττική που την έχω φάει με το κουτάλι. Είπαμε να αγαπάμε την Νοβάρα αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα και να λέμε που πρέπει πραγματικά να εξελιχθεί και που πονάει. Θέλω να με πιστέψεις μέσα από την καρδιά μου ότι εγώ θέλω πιο πολύ από τον οποιοδήποτε να εξελιχθεί το δίκτυο της nova όπως και της vodafone ώστε όλοι να απολαμβάνουν καλές υπηρεσίες και να υπάρχει πραγματικά ανταγωνισμός όχι μόνο σε επίπεδο τιμών και σε ελάχιστες περιοχές που υπερτερούν η nova και η vodafone σε σχέση με την κόσμοτε. Το να παραμένει μόνο μία εταιρεία μονοπώλιο ουσιαστικά για αυτόν που θέλει καλό δίκτυο στα περισσότερα σημεία κατ αναλογία στην Ελλάδα όπως και στις μεγάλες πόλεις είναι μείον για όλους τους συνδρομητές. Δεν μιλάω για μένα που έχω πολύ ειδικές ανάγκες αλλά μιλάω και για αυτούς που κάνουν απλούστερη χρήση. Όπως είναι τρομακτικό να μην εξελίχθηκε η επαρχία γιατί έχουν δικαίωμα και οι άνθρωποι που μένουν στο τελευταίο χωριουδάκι να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο που είναι βασικό αγαθό πια για να μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. 7 minutes ago, p_k said: Τα περισσότερα παράπονα πάντως εγώ τα διαβάζω για το κόκκινο δίκτυο και όχι για τη Nova. Και μάλιστα από παιδιά που έχουν οργώσει την Ελλάδα με τις μετρήσεις τους. Δεν ξέρω με ποια παιδιά φίλε μου έχεις μιλήσει αλλά εγώ βλέπω με ανθρώπους που είναι της δουλειάς και είναι πιο σχετικοί από το μέσο απλό χρήστη ότι δεν ισχύει αυτό στην περιφέρεια. Και σε περιοχές που έχει περάσει και έχει αναβαθμίσει το δίκτυο στην περιφέρεια όπως και μέσα στην Αθήνα σε πολλά σημεία δεν μπορεί να δίνεις 20+10 mhz και να περιμένεις να μην πέσει άμεσα η απόδοση του δικτύου όταν έχει δώσει τόσο χαμηλές τιμές σε συμβόλαια. Αν πάει λίγος κόσμος στο δίκτυο ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη να δεις τι θα γίνει. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) On 27/3/2023 at 10:28 ΜΜ, cmvr said: Ας είμαστε ρεαλιστές αν δεν αλλάξει από άκρο σε άκρο σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση της nova και της vodafone σε επίπεδο δικτύου ακόμα και στο τελευταίο χωριουδάκι, δεν θα μετακινηθεί ευκολά συνδρομητική βάση από το 55% της αγοράς που ανήκει στην Cosmote προς τα αλλά δίκτυα ώστε να ζυγιστεί η αγορά πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα σε όλες. Αυτό όπως είναι η κατάσταση και όσοι γνωρίζουν από το αντικείμενο ξέρουν ότι ούτε μέχρι το 2027 μπορεί να γίνει και όποιος το πιστεύει απλά πιστεύει ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Παιδιά είναι θέμα νομού αλλά στην επικράτεια στην Cosmote μείνανε στην ουσία 3 γεωγραφικές περιοχές που δεν έχουν εξαπλωθεί παντού και στους άλλους σχεδόν όλη η Ελλάδα γεωγραφικά με εξαίρεση τις προσπάθειες σε μεγάλες πόλεις που εκεί υπολείπονται με διαφορά. Μακάρι να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο όλες οι εταιρίες αλλά δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σήμερα. Το αύριο έχει πολλά ερωτηματικά αλλά δεν είναι εύκολο κάποιος που είναι πολύ μπροστά αφού συνεχίζει και κάνει επενδύσεις στο δίκτυο του και είναι πολύ ποιο μπροστά στην επικράτεια να είναι χαζός να κάνει ότι μπορεί να χάσει τους συνδρομητές του. Για αυτό απαντάει στα ίσια σε όλες τις προκλήσεις η Cosmote. Όσο για την ποιότητα των αναβαθμίσεων μέσα στις πολύ μεγάλες πόλεις είναι η μέρα με τη νύχτα των victuasιαων σε σχέση με τους Γερμανούς τόσο σε κάλυψη όσο και ταχύτητες. Δεν έχουν την ομοιογένεια οι victuasianeς είναι συνέχεια μια του ύψους μια του βάθους. Προσωπικά θέλω να δω καλύτερο δίκτυο από τις άλλες και όσοι κάνουμε τις προσπάθειες να καταγράψουμε με το cellmapper την πραγματικότητα της κατάστασης ώστε να υπάρχει και ένα ακόμα εργαλείο αξιολόγησης των δικτύων για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά. Εμείς προσπαθούμε με το cell mapper ξοδεύοντας χρήμα και χρόνο για όλους μας και εσείς μου αγοράζεται iphone 🤣 και δεν μπορείτε να τρέξετε cellmapper και να μας βοηθήσετε 🤣🤣🤣🤣🤣 Το έχω ξαναφέρει. Ας περιμένουμε λίγο καιρό για την NOVA, τώρα άνοιξε τα φτερά της! Θέλει απλά υπομονή. Πρώτα εγώ θα την κρίνω αυστηρά για όσα έχει τάξει σχετικά με το δίκτυο τέλος του 2024. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη οι όποιες αναβαθμίσεις έχει κάνει στο δίκτυο. Απολύτως λογικό σχετικά με τις B20 που τις περισσότερες φορές είναι λειτουργικές, ακόμη είναι το budget δίκτυο της WIND με πινελιές NOVA. Edited April 1, 2023 by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Το έχω ξαναφέρει. Ας περιμένουμε λίγο καιρό για την NOVA, τώρα άνοιξε τα φτερά της! Θέλει απλά υπομονή. Πρώτα εγώ θα την κρίνω αυστηρά για όσα έχει τάξει σχετικά με το δίκτυο τέλος του 2024. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη οι όποιες αναβαθμίσεις έχει κάνει στο δίκτυο. Απολύτως λογικό σχετικά με τις B20 που τις περισσότερες φορές είναι λειτουργικές, ακόμη είναι το budget δίκτυο της WIND με πινελιές NOVA. Το έγραψα πριν ότι μέχρι το 2027 για να συμπεριλάβει και την περιφέρεια ως ένα επίπεδο δεν πρέπει να την κρίνουμε απλά κάποιοι έχοντας αναβαθμίσει λίγα σημεία, μιλάνε λες και μιλάμε για υπέρ δίκτυο παντού και καλό είναι να κάνουνε υπομονή όλες οι πλευρές και οι ενθουσιώδεις και οι εγκρατείς. Απλά από την εμπειρία μας και τώρα που αναβαθμίζει δεν κάνει το 8ο θαύμα. Θέλω να βάλετε πολύ καλά στο μυαλό σας ότι σε καμία περίπτωση δεν αναβαθμίζει το δίκτυο σε επίπεδο Cosmote και το λέω για να μην απογοητευτείτε και το ίδιο ισχύει και για τη Vodafone. Μόνο η διαφορά μεγέθους των συνδρομητών είναι τεράστιος παράγοντας. Αλλά εδώ τα περνάμε στα ψιλά γράμματα. Αν κάποιος νομίζει ότι οι αναβαθμίσεις που κάνουν Nova και Vodafone θα μπορέσει να φτιάξει δίκτυο η κάθε εταιρία ώστε να μπορεί να σηκώσει το 55% των συνδρομητών όπως η Cosmote μέχρι το 2027 και με την ανάλογη γεωγραφική εξάπλωση απλά ας προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Έχει τόση πολύ δουλειά στην ελληνική επικράτεια η Νόβα που είναι το "μήλο της έριδος" που ο χρόνος μέχρι το τέλος 2024 δεν είναι αρκετός για να καλύψει αυτά που υπόσχετε όσο χρήμα και να μπορέσει να διαθέσει και για να είμαστε ρεαλιστές ούτε το 2027. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και αυτός δε φτάνει ο χρόνος που υπόσχετε και για την περιφέρεια. Για πασάλειμμα με n28 όπως με τις B20 μπορεί ως ένα βαθμό για να βαφτεί ο χάρτης μπλε. Γενικότερα θα αποφεύγαμε όλες αυτές τις κουβέντες αν γνωρίζαμε όλοι μας τεχνικά θέματα των δικτύων καλύτερα τις απαιτήσεις και την όλη διαδικασία. Όλα τα αλλά είναι ευσεβείς πόθοι όλων μας. Προσωπικά θα ήθελα αύριο η νόβα να έχει ένα δίκτυο έστω ισάξιο της cosmote αν όχι καλύτερο για να αλλάξει ο χάρτης των ισορροπιών.Απλά δεν είναι εφικτό. Αν στεκόταν στατική η Cosmote μπορεί σε βάθος ετών αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δε συμβαίνει και ότι ήδη ρίχνει χρήμα και περισσότερο από τη Νόβα για να βελτιώσει ήδη ένα πολύ καλύτερο δίκτυο σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας ενώ η νόβα και η Βόνταφον πρέπει να ρίξουν χρήμα για να αναβαθμίσουν πολύ χειρότερα σε κατάσταση δίκτυα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κλείνοντας αν αυτή τη στιγμή στα αναβαθμισμένα σημεία της Nova πάει έστω η κίνηση από το 1/4 των συνδρομητών της cosmote θα γονατίσει εντελώς. Γεροί να είμαστε να έχουμε υγεία και να τα λέμε και μετά 4 χρόνια εδώ μέσα και θα θυμηθείτε τα λόγια μου. Edited April 1, 2023 by cmvr 6 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 24 minutes ago, cmvr said: Το έγραψα πριν ότι μέχρι το 2027 για να συμπεριλάβει και την περιφέρεια ως ένα επίπεδο δεν πρέπει να την κρίνουμε απλά κάποιοι έχοντας αναβαθμίσει λίγα σημεία, μιλάνε λες και μιλάμε για υπέρ δίκτυο παντού και καλό είναι να κάνουνε υπομονή όλες οι πλευρές και οι ενθουσιώδεις και οι εγκρατείς. Απλά από την εμπειρία μας και τώρα που αναβαθμίζει δεν κάνει το 8ο θαύμα. Θέλω να βάλετε πολύ καλά στο μυαλό σας ότι σε καμία περίπτωση δεν αναβαθμίζει το δίκτυο σε επίπεδο Cosmote και το λέω για να μην απογοητευτείτε και το ίδιο ισχύει και για τη Vodafone. Μόνο η διαφορά μεγέθους των συνδρομητών είναι τεράστιος παράγοντας. Αλλά εδώ τα περνάμε στα ψιλά γράμματα. Αν κάποιος νομίζει ότι οι αναβαθμίσεις που κάνουν Nova και Vodafone θα μπορέσει να φτιάξει δίκτυο η κάθε εταιρία ώστε να μπορεί να σηκώσει το 55% των συνδρομητών όπως η Cosmote μέχρι το 2027 και με την ανάλογη γεωγραφική εξάπλωση απλά ας προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Έχει τόση πολύ δουλειά στην ελληνική επικράτεια η Νόβα που είναι το "μήλο της έριδος" που ο χρόνος μέχρι το τέλος 2024 δεν είναι αρκετός για να καλύψει αυτά που υπόσχετε όσο χρήμα και να μπορέσει να διαθέσει και για να είμαστε ρεαλιστές ούτε το 2027. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και αυτός δε φτάνει ο χρόνος που υπόσχετε και για την περιφέρεια. Για πασάλειμμα με n28 όπως με τις B20 μπορεί ως ένα βαθμό για να βαφτεί ο χάρτης μπλε. Γενικότερα θα αποφεύγαμε όλες αυτές τις κουβέντες αν γνωρίζαμε όλοι μας τεχνικά θέματα των δικτύων καλύτερα τις απαιτήσεις και την όλη διαδικασία. Όλα τα αλλά είναι ευσεβείς πόθοι όλων μας. Προσωπικά θα ήθελα αύριο η νόβα να έχει ένα δίκτυο έστω ισάξιο της cosmote αν όχι καλύτερο για να αλλάξει ο χάρτης των ισορροπιών.Απλά δεν είναι εφικτό. Αν στεκόταν στατική η Cosmote μπορεί σε βάθος ετών αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δε συμβαίνει και ότι ήδη ρίχνει χρήμα και περισσότερο από τη Νόβα για να βελτιώσει ήδη ένα πολύ καλύτερο δίκτυο σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας ενώ η νόβα και η Βόνταφον πρέπει να ρίξουν χρήμα για να αναβαθμίσουν πολύ χειρότερα σε κατάσταση δίκτυα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κλείνοντας αν αυτή τη στιγμή στα αναβαθμισμένα σημεία της Nova πάει έστω η κίνηση από το 1/4 των συνδρομητών της cosmote θα γονατίσει εντελώς. Γεροί να είμαστε να έχουμε υγεία και να τα λέμε και μετά 4 χρόνια εδώ μέσα και θα θυμηθείτε τα λόγια μου. 👍👍👍👍👍 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) Θυμάμαι τις πρώτες μέρες του 5G της nova και της Vodafone στην Θεσσαλονίκη . Στην κυριολεξία έπιανε άπο αριστοτελπυς μέχρι κάμαρα , και από ΧΑΝΘ μέχρι αριστοτελους . Την ίδια ώρα η cosmote είχε φτάσει χαλάστρα , και είχε καλύψει όλο το Βέροια Αρτα με 5G . Το 2021 , τον Μάιο έτσι . Δεν λέω ότι δεν έχουν γίνει βήματα , αλλά οποίος πίστευει τα νούμερα που δίνουν οι εταίριες πλάναται πολύ . Εδώ πάνω σε εμένα nova ΚΑΙ Vodafone παιζουν ακόμα με b20 only . Την ίδια ώρα η cosmote έχει b3 από το 2013 , (πρακτικά έχει να πειράξει το διξτυο μια δεκαετία ) . Παραδειγμα η 3404 , πριν την αναβάθμιση έπαιζε με 2 Mbps . Τώρα μέρα μεσημέρι δίνει ΑΝΕΤΑ 300 σε αυτά τα σημεία . Η vf τρέχει να βάλει καμία b3 και η cosmote ανοίγει 1 3 7 με τξ καλημέρα . Η Vodafone έχει σημαζεψει παρα πολύ τα χάλια της στην Θεσσαλονίκη , αλλά για ακόμα μοα φορά παραμένει μοα γενιά πίσω . Εντυπωσιαζόμαστε όταν βλέπουμε 80mbpa με 5G στην Vodafone , ενώ στην cosmote το θεωρούμε «χάλια». Υπερχουν και περιπτώσεις που Vodafone βάζει τα ματια στον ανταγωνισμό , κανωντας εξαιρετική δουλειά , αλλά το κάνει σε 3 σταθμούς και φευγει. Αν οντως μέσα στο εξάμηνο αναβαθμίσει τα πάντα η cosmote έχει φάει τον ανταγωνισο Edited April 2, 2023 by georgebad 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 4 minutes ago, georgebad said: Θυμάμαι τις πρώτες μέρες του 5G της nova και της Vodafone στην Θεσσαλονίκη . Στην κυριολεξία έπιανε άπο αριστοτελπυς μέχρι κάμαρα , και από ΧΑΝΘ μέχρι αριστοτελους . Την ίδια ώρα η cosmote είχε φτάσει χαλάστρα , και είχε καλύψει όλο το Βέροια Αρτα με 5G . Το 2021 , τον Μάιο έτσι . Δεν λέω ότι δεν έχουν γίνει βήματα , αλλά οποίος πίστευει τα νούμερα που δίνουν οι εταίριες πλάναται πολύ . Εδώ πάνω σε εμένα nova ΚΑΙ Vodafone παιζουν ακόμα με b20 only . Την ίδια ώρα η cosmote έχει b3 από το 2013 , (πρακτικά έχει να πειράξει το διξτυο μια δεκαετία ) . Παραδειγμα η 3404 , πριν την αναβάθμιση έπαιζε με 2 Mbps . Τώρα μέρα μεσημέρι δίνει ΑΝΕΤΑ 300 σε αυτά τα σημεία . Η vf τρέχει να βάλει καμία b3 και η cosmote ανοίγει 1 3 7 με τξ καλημέρα . Η Vodafone έχει σημαζεψει παρα πολύ τα χάλια της στην Θεσσαλονίκη , αλλά για ακόμα μοα φορά παραμένει μοα γενιά πίσω . Εντυπωσιαζόμαστε όταν βλέπουμε 80mbpa με 5G στην Vodafone , ενώ στην cosmote το θεωρούμε «χάλια». Υπερχουν και περιπτώσεις που Vodafone βάζει τα ματια στον ανταγωνισμό , κανωντας εξαιρετική δουλειά , αλλά το κάνει σε 3 σταθμούς και φευγει. Αν οντως μέσα στο εξάμηνο αναβαθμίσει τα πάντα η cosmote έχει φάει τον ανταγωνισο Τον έχει φάει ήδη άστο. Είπαμε έμεινε η ουρά σε 3 σημεία σε όλη την χώρα όπως το πολύ κακο η Ξάνθη και κάποια στην δυτική Ελλάδα. Σε όλες τις άλλες πόλεις εντός και εντός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπερέχει παντού με 5g στα αυτιά. Η βοντα Καβάλα έχει 5g στο κέντρο, Ξάνθη κενταει Κομοτηνή είναι άνετα νο 2 όπως και Αλεξανδρούπολη. Δράμα έχει ψωμί ακόμα. Η νοβα είναι Τρίτη Τετάρτη και κατα ιδρωμένη. Για νότια Ελλάδα και Αττική δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω και ανα δημους γιατί έχει 64 δημους εκεί η κόσμοτε είναι πρώτη με διάφορα ετών όπως και στην περιφερεια. Στα νησιά και Κρήτη παντού αναβάθμισε έστω με N1 και n28. Τα έγραψα στα προηγούμενα ποστ δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνω πια είναι η πραγματική κατάσταση αυτή την στιγμή και τι έχει μείνει. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Τον έχει φάει ήδη άστο. Είπαμε έμεινε η ουρά σε 3 σημεία σε όλη την χώρα όπως το πολύ κακο η Ξάνθη και κάποια στην δυτική Ελλάδα. Σε όλες τις άλλες πόλεις εντός και εντός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπερέχει παντού με 5g στα αυτιά. Η βοντα Καβάλα έχει 5g στο κέντρο, Ξάνθη κενταει Κομοτηνή είναι άνετα νο 2 όπως και Αλεξανδρούπολη. Δράμα έχει ψωμί ακόμα. Η νοβα είναι Τρίτη Τετάρτη και κατα ιδρωμένη. Για νότια Ελλάδα και Αττική δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω και ανα δημους γιατί έχει 64 δημους εκεί η κόσμοτε είναι πρώτη με διάφορα ετών όπως και στην περιφερεια. Στα νησιά και Κρήτη παντού αναβάθμισε έστω με N1 και n28. Τα έγραψα στα προηγούμενα ποστ δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνω πια είναι η πραγματική κατάσταση αυτή την στιγμή και τι έχει μείνει.Κρήτη κράτα μικρό καλάθι για την Cosmote την τελευταία εβδομάδα που τσέκαρα σε συσκευές φίλων στο κέντρο το 5g της vodafone έφευγε μπροστά ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Στο δημαρχείο και γύρω πήγαινε με 700-800 ενω η Cosmote δεν ξεπέρασε τα 500 που τα κεντρικά της ειναι στα 250.Μ.Εβδομάδα θα ξακακατεβώ Ηράκλειο και θα δώ τι γίνεται ΒΟΑΚ και Ρέθυμνο.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, zerokill said: Κρήτη κράτα μικρό καλάθι για την Cosmote την τελευταία εβδομάδα που τσέκαρα σε συσκευές φίλων στο κέντρο το 5g της vodafone έφευγε μπροστά ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Στο δημαρχείο και γύρω πήγαινε με 700-800 ενω η Cosmote δεν ξεπέρασε τα 500 που τα κεντρικά της ειναι στα 250. Μ.Εβδομάδα θα ξακακατεβώ Ηράκλειο και θα δώ τι γίνεται ΒΟΑΚ και Ρέθυμνο. Sent from my iPhone using Tapatalk Το θέμα είναι όταν βγαίνεις από την πόλη τι γίνεται αν συνεχίζεται η υπέροχη της βονταφονάρας που δεν πρόκειται να ισχύει. Η βονταφονάρα γενικά όπου χώνει πάει καλά αλλά να την δούμε και με φουλ κόσμο τι θα παίξει εκτός κεντρικών σημείων. Edited April 2, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts