nikaki71 Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Finn said: 5G σε ποιον πάροχο; Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοω οτι το εχω επιλεγμενο σε δικτυο 5g,και δεν χανω κλησεις,οχι οτι δουλευει το 5g.... Edited January 2, 2023 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Με έκαναν αντικατάσταση τελικά το κιν (για το θέμα που δε φόρτιζε), έμεινα από συσκευή όλες τις γιορτές. Σημερα 4 παρέλαβα νέα συσκευή, το έστησα ολα οκ, τώρα στις 22:00 το έφτασα 7% κ πήγα να το βάλω στο pc με το 5Α καλώδιο του mate 20pro της γυναίκας κ δε φόρτιζε, συμπέρανα οτι το καλώδιο του mate είναι ασύμβατο διότι δοκιμασα 2μετρο BlitzWolf κ μπρίζες: του LG G2 και την μπρίζα του mate κ φορτίζει κανονικά. Επίσης Δοκίμασα κ μαϊμου 5Α καλώδιο κ πάλι δε φότιζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 20 ώρες πριν, Tragos13 said: Με έκαναν αντικατάσταση τελικά το κιν (για το θέμα που δε φόρτιζε), έμεινα από συσκευή όλες τις γιορτές. Σημερα 4 παρέλαβα νέα συσκευή, το έστησα ολα οκ, τώρα στις 22:00 το έφτασα 7% κ πήγα να το βάλω στο pc με το 5Α καλώδιο του mate 20pro της γυναίκας κ δε φόρτιζε, συμπέρανα οτι το καλώδιο του mate είναι ασύμβατο διότι δοκιμασα 2μετρο BlitzWolf κ μπρίζες: του LG G2 και την μπρίζα του mate κ φορτίζει κανονικά. Επίσης Δοκίμασα κ μαϊμου 5Α καλώδιο κ πάλι δε φότιζε... Με γεια σου, αν επιτρέπεται από πιο κατάστημα το αγόρασες και σου έκανε αντικατάσταση??? Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Από NetMobile αγοράστηκε... Περιμένω προτάσεις για φόρτιση κάτω των 2 ωρών (αν είναι εφικτό), διότι με τον LG έκανε 3ωρο περίπου από 6-100% με την συσκευή ενεργοποιημένη με κλειστά δεδομένα κ χωρίς χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Εγω τα φορτιζω με εναν samsung 25w type c , κανενα προβλημα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 On 6/1/2023 at 3:50 ΜΜ, Tragos13 said: Από NetMobile αγοράστηκε... Περιμένω προτάσεις για φόρτιση κάτω των 2 ωρών (αν είναι εφικτό), διότι με τον LG έκανε 3ωρο περίπου από 6-100% με την συσκευή ενεργοποιημένη με κλειστά δεδομένα κ χωρίς χρήση. Κάτι τέτοιο θα σου κάνει δουλειά https://www.skroutz.gr/s/27729306/Aukey-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-20W-Power-Delivery-Λευκός-PA-B1.html?product_id=103591754, απλα εγω έχω τον 30W με δύο θύρες usb από την πρώτη μέρα και δεν είχα κάποιο θέμα! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Παρείγγειλα σήμερα απο το eshop τον 25w samsung bulk εφόσον τον είχε 1 χρόνο εγγύηση όπως κ τον retail. Από έρευνα που έκανα είχα σταμπάρει τον anker 20w, Joyroom 30w, Baseus 25w super ci, κ τον samsung που παρείγγειλα. Κοιτάω να πάρω κ κάποιο 1.5-2μ καλώδιο έξτρα... Έχω μια απορία: χθες δοκίμαζα τον φορτιστή motorola πoυ ειναι 5v/3A 15w, 10v/2A 20w κανονικό usb κ πάλι φόρτιζε με 1.5A περιπου (6w). Λόγω έλειψης pd στην έξοδο να υποθέσω? Edited January 9, 2023 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Παρείγγειλα σήμερα απο το eshop τον 25w samsung bulk εφόσον τον είχε 1 χρόνο εγγύηση όπως κ τον retail. Από έρευνα που έκανα είχα σταμπάρει τον anker 20w, Joyroom 30w, Baseus 25w super ci, κ τον samsung που παρείγγειλα. Κοιτάω να πάρω κ κάποιο 1.5-2μ καλώδιο έξτρα... Έχω μια απορία: χθες δοκίμαζα τον φορτιστή motorola πoυ ειναι 5v/3A 15w, 10v/2A 20w κανονικό usb κ πάλι φόρτιζε με 1.5A περιπου (6w). Λόγω έλειψης pd στην έξοδο να υποθέσω?Τσεκαρε και καλώδιο με real time ένδειξη φόρτισης: Deal: mcdodo USB C Cable, 100 W 5A PD QC 4.0 Fast Charging Cable USB C to USB C Cable 1.2 m, Charging Power of Visual Display, Compatible with Pad Pro 2020, Galaxy S21 S10 Huawei More (Black) https://amzn.eu/d/gGpx8cYSent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Παιδιά καλησπέρα πήρα την εν λόγο συσκευή να την δοκιμάσω Έχω επιλογή 5g στο μενού Βέβαια δεν με νοιάζει γιατί μου αρκεί που έχω πολύ καλό σήμα 4g Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Όλοι έχουμε επιλογή 5g στο μενού, το θέμα είναι κατά πόσο (δεν) δουλεύει!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Όλοι έχουμε επιλογή 5g στο μενού, το θέμα είναι κατά πόσο (δεν) δουλεύει!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι έχεις δίκιο το επέλεξα και όντος δεν δουλεύει άρα τσάμπα το βλέπουμε Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Πλέον στην beta Android 13 QPR2 έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Volte για συνδεσεις Cosmote... 1 1 Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 13 ώρες πριν, kpetros said: Πλέον στην beta Android 13 QPR2 έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Volte για συνδεσεις Cosmote... Στην NOVA ακομα τιποτα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Στην NOVA ακομα τιποτα....Έβαλες beta; Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 (edited) 6 minutes ago, redcon said: Έβαλες beta; Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Ναι με beta....Γι αυτο την εβαλα για να δοκιμασω αν δουλευει και με NOVA.Τωρα περιμενουμε το Μαρτη,και αν..... Edited February 4, 2023 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Άντε ρε Nova, κάρβουνο καίει αυτή η εταιρεία...Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 6 minutes ago, redcon said: Άντε ρε Nova, κάρβουνο καίει αυτή η εταιρεία... Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Νομιζω τωρα που εκανε την αρχη η Cosmote,δεν θα καθησουν με σταυρωμενα χερια οι άλλες 2.Αργα ή γρηγορα θα το βαλουν κι αυτες Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Γνωρίζει κανείς εάν εκτός από το VoLTE, ενεργοποιήθηκε και το WiFi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Νομιζω τωρα που εκανε την αρχη η Cosmote,δεν θα καθησουν με σταυρωμενα χερια οι άλλες 2.Αργα ή γρηγορα θα το βαλουν κι αυτεςΧωρίς να ξέρω, υποθέτω κάνα 2 γραμμές κώδικα θα είναι. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Γνωρίζει κανείς εάν εκτός από το VoLTE, ενεργοποιήθηκε και το WiFi calling?Όχι δυστυχώς.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 (edited) 13 minutes ago, redcon said: Χωρίς να ξέρω, υποθέτω κάνα 2 γραμμές κώδικα θα είναι. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Aκομα και οι 2 γραμμες κωδικα,θεωρειται επιτευγμα για τη Nova,μην σου πω κοσμογονία..... Edited February 4, 2023 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 28 minutes ago, geob79 said: Γνωρίζει κανείς εάν εκτός από το VoLTE, ενεργοποιήθηκε και το WiFi calling? Όχι, μόνο Volte!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Aκομα και οι 2 γραμμες κωδικα,θεωρειται επιτευγμα για τη Nova,μην σου πω κοσμογονία.....Χαχα θα κάνω υπομονή κανένα μήνα και μετά βουρ cosmote. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Έκανα ερεύνα για τζαμάκια από ποια άλλη συσκευή θα τεριάξουν κ βρήκα οτι τεριάζουν για το s21 5g. Σήμερα που ήρθαν τζάμακια απο το s21 5g, ταιριάζουν σε μας σχεδόν απόλυτα, στο ύψος-πλάτος είαι οκ, στις γωνίες είναι κάπως ποιο στρογγυλεμένες στο s21 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crt Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Καλησπέρα, σκεφτομαι απο s10e να παω στο 6a, ειχα παλιοτερα pixel2. Για τη καμερα ξερω, απλα αλλο επιπεδο, με ενδιαφερουν 2-3 πραγματα, αν δω οτι με καλυπτουν θα το παρω. Το πρωτο ειναι το σημα και η ποιοτητα κλησης με ανοιχτη ακροαση μονο με 2G. Δυστηχως στο pixel2 ηταν τραγικη. Οποτε οποιος εχει εμπειρια ας πει τη γνωμη του. Δεν με νοιαζει 5g ή volte. Επισης η οθονη πως ειναι απο αποψη κουρασης στα ματια (δεν με νοιαζουν τα χρωματα); Στο pixel2 (οχι 2xl) ηταν επισης τραγικη. Κα τα αλλα ξερω οτι λειπουν οι εφαρμογες της samsung, αλλα εκει θα κανω υπομονη. Ο λογος που με ενδιαφερει ειναι φυσικα η τρομερη καμερα και η λογικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος κάθε πότε βγάζει beta η Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts