matzos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δεν είπα ποτέ ότι είναι το ίδιο πράγμα. Είπα ότι το service της sony μπορεί να ακολουθεί την ίδια πολιτική στο χαλασμένο drive με αυτή του YLOD και να αλλάξουν τη κονσολα Ναι το αντιλαμβανομαι. Γι αυτο ακριβως το εγραψα ετσι γιατι το κοστος στη διαφορα χρηματων ειναι μεγαλο, οποτε δε χρειαζεται να παει καποιος στη cometron να πληρωσει τοσα πολλα για κατι που φτιαχνεται με πολυ λιγοτερα χρηματα. Για το YLOD η μονη λυση ειναι αυτη που ειπες μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει αλλιως. Για αλλαγη drive ομως δε συμφερει καθολου να πας της κονσολα στη cometron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα παιδια,πατησα στο google πως να κανω jailbreak στο ps3...Μου εβγαλε κατι site που μου διχνει για την εκδοση 4,76 που εχω αλλα κατεβαζω το αρχειο και μου ζειταει κωδικο για να το κανω unzip!!!Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Απλα μην το κανεις, θα μπρικαρει το PS3 και θα το χαλασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Guys, ασχολείστε καθόλου με το ps3; Έχω και το 3 και το 4 αλλά τα περισσότερα παιχνίδια λόγω ps+ τα έχω στο 3. Αν θέλετε να παίζουμε τίποτα online. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Guys, ασχολείστε καθόλου με το ps3; Έχω και το 3 και το 4 αλλά τα περισσότερα παιχνίδια λόγω ps+ τα έχω στο 3. Αν θέλετε να παίζουμε τίποτα online. :) Καποια λυαη υπαρχει να συνδεσω την οθονη που δεν υποστηριζει HDCP ΕΙΖΟ L767? Αυτη εχει dvi αλλα λοφω του κλειδωματος δεν Edited April 18, 2016 by grkostis Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 signal error FD 43,7 MHZ FH : 31,21 KHZ Fv: 50 HZ Αναβοσβηνει με κοκκινο χρωμα το 50 HZ Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση αν έχει τύχει σε κάποιον. Σήμερα ενώ έκανε update το ps3 super slim μου έβγαλε error 8002f1f9 . Γίνεται να διορθωθεί η πάμε σε καινούρια κονσόλα ; Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 κατεβασε το τελευταιο λογισμικο απο το site της sony. https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/system---hardware/system-software/updating-the-playstation-3-system-software-using-the-safe-mode-m.ps3/ βαλτο σε στικακι Φατ32 στο φακελο που περιγραφουν οι οδηγιες Μπες σε safe mode. και καντο install απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 κατεβασε το τελευταιο λογισμικο απο το site της sony. https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/system---hardware/system-software/updating-the-playstation-3-system-software-using-the-safe-mode-m.ps3/ βαλτο σε στικακι Φατ32 στο φακελο που περιγραφουν οι οδηγιες Μπες σε safe mode. και καντο install απο εκει Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κανω τα βήματα και δεν με αφήνει να μπω στο safe mode ενω ακούω το διπλό μπιπ που μπαίνει με βγάζει πάλη στο install και κολλάει κάπου στο 40 % και μου βγαζει το ίδιο error. Φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για safe mode ε ; Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 δυστυχως οχι. Απο μια προχειρη ματια που εριξα αυτο ειναι ερρορ hardware. Αλλοι μιλανε για σκληρο δισκο και αλλοι για την wifi/bluetooth card. Αν σου δουλευε πριν το wifi τοτε πιθανο να παιχτηκε κατι στο σκληρο κατα την εγκατασταση. θα σου λεγα να βγαλεις το δισκο (η αν εχεις καλυτερα αλλον 2.5 ιντσων me 9.5mm υψος προχειρο) να τον φορμαρεις σε pc με single partition και μετα να τον βαλεις στο PS3 να κανεις εκ νεου εγκατασταση απ την αρχη. Σε περιπτωση βεβαια που χρησιμοποιησεις τον ηδη υπαρχων χανεις οτι δεδομενα εχει μεσα με το φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάσω την μπάντα n στο wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δυστυχώς είναι απο οτι κατάλαβα το wireless έκανα φορμάτ προσπάθησα να περάσω πάλι απο το φλασακι το αρχείο και μου βγάζει το ίδιο error .. Οπότε δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εγώ αν είναι η κάρτα ενσωματωμένη πάνω στη μητρική του ps3. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Πως μπορω να ριξω την αναλυση σε 720 p χωρις να βλεπω το xmb? Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δυστυχώς είναι απο οτι κατάλαβα το wireless έκανα φορμάτ προσπάθησα να περάσω πάλι απο το φλασακι το αρχείο και μου βγάζει το ίδιο error .. Οπότε δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εγώ αν είναι η κάρτα ενσωματωμένη πάνω στη μητρική του ps3. Αν εισαι εντος εγγυησης πηγαινε το στη cometron, θα σου δωσουν αλλο χωρις πολλα πολλα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως μπορω να ριξω την αναλυση σε 720 p χωρις να βλεπω το xmb? Πηγαινε στα video settings του ΧΜΒ, και απενεργοποιησε τα 1080p + 1080i η αλλιως μπες σε video reset mode ανοιγοντας το PS3 http://www.semperthree.com/resetVideo.html https://www.google.gr/search?q=ps3+video+reset+mode&num=100&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjvt5u6xqXMAhUDQpoKHfOcCEkQ_AUICCgC&biw=1680&bih=891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αν εισαι εντος εγγυησης πηγαινε το στη cometron, θα σου δωσουν αλλο χωρις πολλα πολλα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγαινε στα video settings του ΧΜΒ, και απενεργοποιησε τα 1080p + 1080i η αλλιως μπες σε video reset mode ανοιγοντας το PS3 http://www.semperthree.com/resetVideo.html https://www.google.gr/search?q=ps3+video+reset+mode&num=100&safe=off&espv=2&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjvt5u6xqXMAhUDQpoKHfOcCEkQ_AUICCgC&biw=1680&bih=891 Δυστυχώς τελείωσε πάει τώρα 3 και κάτι χρονάκια..;) Αν πέσουν αργότερα οι τιμές στο ps3 ίσως τσιμπήσω ένα οχι τίποτα αλλά έχω και μια συλλογή αρκετά μεγάλη απο τίτλους. :cry: Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπερα στην παρεα! πηρα ενα playstation 3 απο εναν φιλο μου για το καλοκαιρι να παιζω λιγο μιας και αρχισα πρακτικη ασκηση και διακοπες γιοκ.... εβαλα μερικα game απο το play 2 και δεν παιζουν στο 3αρι γιατι ετσι; πρεπει να κανω κατι η απλος δεν παιζουν ; εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με playstation εχω το Playstation 2 απο τα αρχικα που εχουν βγει τα μεγαλα τα παλια! και εκεινο παιζει παιχνιδια και απο το Playstation 1 εδω τι φαση δεν γινεται , θελει καποιο κολπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τα μονα PS3 που υποστηριζαν PS2 games ηταν οι πρωτες κονσολες Fat 60GB. Οι περισοτερες εξ αυτων εχουν καει η εχουν εξαφανιστει απο την αγορα. Χλωμο λοιπον να εχεις τετοια. Οι μεταγενεστερες δεν παιζουν PS2 (δεν υποστηριζεται) οποτε αποκλειστικα και μονο πας σε PS3 τιτλους που εχουν εξαιρετικα παιχνιδια μεσα απο μια τεραστια γκαμα. http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3/filtered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τα μονα PS3 που υποστηριζαν PS2 games ηταν οι πρωτες κονσολες Fat 60GB. Οι περισοτερες εξ αυτων εχουν καει η εχουν εξαφανιστει απο την αγορα. Χλωμο λοιπον να εχεις τετοια. Οι μεταγενεστερες δεν παιζουν PS2 (δεν υποστηριζεται) οποτε αποκλειστικα και μονο πας σε PS3 τιτλους που εχουν εξαιρετικα παιχνιδια μεσα απο μια τεραστια γκαμα. http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3/filtered Είναι λίγο ξενέρωμα αλλά τεσπα σε ευχαριστώ φίλε μου! Δεν ξέρω τι είναι αυτήν και πότε την πήρε αλλά αφού δεν τα παίζει λογικά δεν θα είναι από τις πρώτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα στην παρεα! πηρα ενα playstation 3 απο εναν φιλο μου για το καλοκαιρι να παιζω λιγο μιας και αρχισα πρακτικη ασκηση και διακοπες γιοκ.... εβαλα μερικα game απο το play 2 και δεν παιζουν στο 3αρι γιατι ετσι; πρεπει να κανω κατι η απλος δεν παιζουν ; εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με playstation εχω το Playstation 2 απο τα αρχικα που εχουν βγει τα μεγαλα τα παλια! και εκεινο παιζει παιχνιδια και απο το Playstation 1 εδω τι φαση δεν γινεται , θελει καποιο κολπο; αν μπορει να παρει cfw η κονσολα τοτε μπορεις να παιξεις πσ2 παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 καλησπερα....τελικα δεν βγηκε ακομη software jailbreak για το super slim;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κανενα νεο ακομα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 καλησπερα....τελικα δεν βγηκε ακομη software jailbreak για το super slim;; και ουτε βλεπω να ασχολειται κανεις γιατι δεν το δινεις να βρεις ενα σλιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 και ουτε βλεπω να ασχολειται κανεις γιατι δεν το δινεις να βρεις ενα σλιμ Τι κερδιζει καποιος με το jailbreak??? Εγω εχω ενα αλλα ειναι το μεγαλο 300GB χωρο λεει! Δεν ξερω τι παιζει με το Playstation 3 ενας φιλος μου το χαρησε και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα τι παιζει και με τα acc κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 "δωρεαν" παιχνιδια κυριως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 "δωρεαν" παιχνιδια κυριως ;) υπαρχει καποιος οδηγος ;;; να το κανω και εγω αν γινεται στο δικο μου; ποια ειναι τα μειον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts