Demis_CY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μεχρι να φτασουν οι τιμες εκει που πρεπει για τις 3d τηλεορασεις και να μπει η τεχνολογία για τα καλά στο παιχνίδι, θα λιώσουμε λίγο με τα αυθεντικά μας αντίγραφα στο 3.41 firmware ;):p Μα ούτε εγώ έχω 3D TV. Το θέμα είναι ότι δεν σε αφήνει να μπείς online να παιξεις χωρίς το update Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Μα ούτε εγώ έχω 3D TV. Το θέμα είναι ότι δεν σε αφήνει να μπείς online να παιξεις χωρίς το update Δεν τους νοιαζει το online. Καλημέρα παιδία, σκέφτομαι να πάρω την κονσόλα να παίζω κανένα παιχνιδάκι και ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σαν το pro 11 η το fifa 11.. Μεταξύ των δύο αυτών, πιο πλησιάζει πιο πολύ σε manager ?? Να μην είναι δηλαδή σκέτο action ποδόσφαιρο, αλλά να έχει και manager δυνατότητες.... Αν θες τη γνωμη μου, παρε Xbox360 εκτος να θελεις να εχεις και Blu-ray player. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ DOUBLE POSTING ΑΣ ΤΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Edited October 4, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, νομίζω δεν ισχύει αυτό .... Σύμφωνα με δύο προγράμματα, μπορείς να παίξεις όχι μόνο online, αλλά να κάνεις και κανονικά τις αγορές σου από PSN μέσω PS3 & JailBreak .... Τα προγράμματα ονομάζονται PSNLover & PSNF*cker ..... Ξαναλέω, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά ..... Επίσης, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ... Αν είναι μόνο για κανα ποδοσφαιράκι, καλύτερα XBOX 360, έρχεται και πιο φθηνά το πακέτο ... Edited October 4, 2010 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημέρα παιδία, σκέφτομαι να πάρω την κονσόλα να παίζω κανένα παιχνιδάκι και ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σαν το pro 11 η το fifa 11.. Μεταξύ των δύο αυτών, πιο πλησιάζει πιο πολύ σε manager ?? Να μην είναι δηλαδή σκέτο action ποδόσφαιρο, αλλά να έχει και manager δυνατότητες.... εσύ μάλλον λες για πιο απτά δύο παιχνίδια πλησιάζει προς μάνατζερ! κ τα 2 έχουν επιλογές όπως μεταγραφές συμβολέα προπονήσεις και άλα! τώρα μπορείς να τα νοικιάσεις κ τα 2 κ να δεις πιο σε πάει πιο πολύ! εγώ προσωπικά επιλέγω το pes ! τώρα σε τι κονσόλα θα το πάρεις είναι το ίδιο (σχεδόν) εγώ θα σε πρότινα όταν έχεις όρεξη για action να περνεις την δώση σου με pes κ όταν σου έρχετε το μανατζεριλική να πεζεις football manager στο pc ! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα φιλοι να ρωτησω αν γνωριζει καποιος το ps break οταν λειτουργησει σε μια κονσολα μετα κλειδωνει σε αυτη η το βαζεις μετα σε οποια αλλη θελεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Σε όποια θες ... Αλλά θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο για να παίζει αυτά που θες .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους... :) Είπα και εγώ να αναβαθμιστώ και έμπλεξα τα πάντα... :wacko: Ξεκινάμε από το τι έχω στην κατοχή μου και έπειτα πως είναι συνδεδεμένα και φυσικά οι απορίες μου... Τηλεόραση AOC HD Ready , PS3 Slim , Home Theater Samsung , NovaBox HD 831 Η τηλεόραση δεν έχει οπτική ίνα και διαθέσιμες μόνο 2 HDMI θύρες. Το PS3 είναι συνδεδεμένο με το Home Theater με την οπτική ίνα για τον ήχο και από εκεί το δεύτερο με rca στην τηλεόραση.Με τον ήχο στις ταινίες για να έχω 5.1 πρέπει να βγάζω τα rca (μικρό το κακό). Τελυταίο εγκαταστάθηκε το Nova όπου εδώ είναι το θέμα μας...Αναγκαστικά έχω βγάλει το PS3 για να ελευθερώσω το HDMI και να συνδέσω το Nova.Ερώτημα πρώτο: με scart από τη στιγμή που το Home theater δεν έχει bluray πάνω θα επηρεάσει τον ήχο ή την εικόνα; Ερώτημα δεύτερο:Είχα κατά νου να έχω με HDMI το Nova & PS3 για να μη νέχω απώλεια της εικόνας... Τι μου προτείνεται;:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους... :) Είπα και εγώ να αναβαθμιστώ και έμπλεξα τα πάντα... :wacko: Ξεκινάμε από το τι έχω στην κατοχή μου και έπειτα πως είναι συνδεδεμένα και φυσικά οι απορίες μου... Τηλεόραση AOC HD Ready , PS3 Slim , Home Theater Samsung , NovaBox HD 831 Η τηλεόραση δεν έχει οπτική ίνα και διαθέσιμες μόνο 2 HDMI θύρες. Το PS3 είναι συνδεδεμένο με το Home Theater με την οπτική ίνα για τον ήχο και από εκεί το δεύτερο με rca στην τηλεόραση.Με τον ήχο στις ταινίες για να έχω 5.1 πρέπει να βγάζω τα rca (μικρό το κακό). Τελυταίο εγκαταστάθηκε το Nova όπου εδώ είναι το θέμα μας...Αναγκαστικά έχω βγάλει το PS3 για να ελευθερώσω το HDMI και να συνδέσω το Nova.Ερώτημα πρώτο: με scart από τη στιγμή που το Home theater δεν έχει bluray πάνω θα επηρεάσει τον ήχο ή την εικόνα; Ερώτημα δεύτερο:Είχα κατά νου να έχω με HDMI το Nova & PS3 για να μη νέχω απώλεια της εικόνας... Τι μου προτείνεται;:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes: Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ακριβώς τι έχεις κάνει. Πάντως είναι πολύ κρίμα να έχεις το PS3 συνδεδεμένο με scart. Και καλά πες στα παιχνίδια, αλλά στα Blu-ray ανάθεμα και αν θα καταλαβαίνεις καμία διαφορά με DVD. Για να βοηθήσουμε καλό θα ήταν να μας πεις ακριβώς τι εξόδους ήχου έχει το Novabox HD (εκτός από scart & HDMI) και τι εισόδους ήχου έχει το home theater (πλην της οπτικής). Κατά τα άλλα, από τη στιγμή που έχεις δύο πηγές HD και δύο εισόδους HDMI στην TV το λογικό είναι να τις συνδυάσεις και να μη χαραμίζεις το ένα HDMI για τα DVD του home theater. Upscaling στα DVD κάνει και το PS3 και αρκετά καλό μάλιστα. Αν η τηλεόραση έχει και είσοδο component μπορείς να αξιοποιήσεις και εκείνη για μια επιπλέον HD σύνδεση μέχρι 1080i. Άκου τί θα έκανα εγώ: PS3 & nova HD -> TV με HDMI, PS3 -> home theater με οπτικό καλώδιο και το home theater στην TV με ένα απλό scart. Tα DVD θα τα έβλεπα με το PS3. Για το πως θα πάρεις ήχο 5.1 από τη Nova πρέπει να μας πεις τις εισόδους και εξόδους που έχεις στη διάθεσή σου όπως προείπα. Αν θες σώνει και καλά το Home Theater στην HDMI τότε αν η τηλεόρασή σου εχει component μπορείς να συνδέσεις το PS3 με αυτό - το σχετικό καλώδιο έχει γύρω στα 25 ευρώ. Δεν θα το πρότεινα στην περίπτωσή σου αλλά υπάρχει σαν επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση τα Blu-ray παίζουν σε 1080i και δεν γίνεται upscaling στα DVD αλλά το δεύτερο θα το κάνεις με το HT. To HT γιατί το έχεις συνδεδεμένο στην τηλεόραση με RCA? Σε τι εξυπηρετεί; Θέλεις να ακούς τον στέρεο ήχο της TV σε 5.1? Άσκοπο εντελώς. Edited October 18, 2010 by marvin Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ακριβώς τι έχεις κάνει. Πάντως είναι πολύ κρίμα να έχεις το PS3 συνδεδεμένο με scart. Και καλά πες στα παιχνίδια, αλλά στα Blu-ray ανάθεμα και αν θα καταλαβαίνεις καμία διαφορά με DVD. Για να βοηθήσουμε καλό θα ήταν να μας πεις ακριβώς τι εξόδους ήχου έχει το Novabox HD (εκτός από scart & HDMI) και τι εισόδους ήχου έχει το home theater (πλην της οπτικής). Κατά τα άλλα, από τη στιγμή που έχεις δύο πηγές HD και δύο εισόδους HDMI στην TV το λογικό είναι να τις συνδυάσεις και να μη χαραμίζεις το ένα HDMI για τα DVD του home theater. Upscaling στα DVD κάνει και το PS3 και αρκετά καλό μάλιστα. Αν η τηλεόραση έχει και είσοδο component μπορείς να αξιοποιήσεις και εκείνη για μια επιπλέον HD σύνδεση μέχρι 1080i. Άκου τί θα έκανα εγώ: PS3 & nova HD -> TV με HDMI, PS3 -> home theater με οπτικό καλώδιο και το home theater στην TV με ένα απλό scart. Tα DVD θα τα έβλεπα με το PS3. Για το πως θα πάρεις ήχο 5.1 από τη Nova πρέπει να μας πεις τις εισόδους και εξόδους που έχεις στη διάθεσή σου όπως προείπα. Αν θες σώνει και καλά το Home Theater στην HDMI τότε αν η τηλεόρασή σου εχει component μπορείς να συνδέσεις το PS3 με αυτό - το σχετικό καλώδιο έχει γύρω στα 25 ευρώ. Δεν θα το πρότεινα στην περίπτωσή σου αλλά υπάρχει σαν επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση τα Blu-ray παίζουν σε 1080i και δεν γίνεται upscaling στα DVD αλλά το δεύτερο θα το κάνεις με το HT. To HT γιατί το έχεις συνδεδεμένο στην τηλεόραση με RCA? Σε τι εξυπηρετεί; Θέλεις να ακούς τον στέρεο ήχο της TV σε 5.1? Άσκοπο εντελώς. Επανήλθα με νεότερα :) Τελικά σύνδεσα το ΗΤ με την TV με scart , το PS3 & NOVA με HDMI και εν συνεχεία το PS3 με οπτική στο ΗΤ. Τώρα όσον αφορά τον ήχο με το PS3 που είναι το φλέγον θέμα μου , έχω πλήρη κάλυψη πλέον με τον ήχο 5.1 απλά για την τηλεόραση είτε απ ευθείας είτε μέσω Nova πρέπει να βγάλω και έξοδο με Rca στην TV για να ακούω 3.1 όμως. Παραπέμτω εικόνα του NovaBox εδώ για να μην σας ζαλίζω ή σας μπερδεύω... Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Επανήλθα με νεότερα :) Τελικά σύνδεσα το ΗΤ με την TV με scart , το PS3 & NOVA με HDMI και εν συνεχεία το PS3 με οπτική στο ΗΤ. Τώρα όσον αφορά τον ήχο με το PS3 που είναι το φλέγον θέμα μου , έχω πλήρη κάλυψη πλέον με τον ήχο 5.1 απλά για την τηλεόραση είτε απ ευθείας είτε μέσω Nova πρέπει να βγάλω και έξοδο με Rca στην TV για να ακούω 3.1 όμως. Παραπέμτω εικόνα του NovaBox εδώ για να μην σας ζαλίζω ή σας μπερδεύω... Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση :rolleyes: Μήπως έχει είσοδο coaxial το HT? Έτσι θα μπορούσες να συνδέσεις τη Nova σε 5.1 και να απαλλαγείς εντελώς από το RCA σπαγγέτι. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis2 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 γεια σε ολους!! μια μικρη βοη8εια!! 8ελω να αγορασω το ΗD καλωδιο για το ps3 αλλα σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα πολλα κ δν 8ελω να την πατησω με καμια απομιμηση! καμια προταση καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Το HDMI φαντάζομαι εννοείς. Γιατί νομίζεις πως το αυθεντικό της Sony είναι κάτι το ιδιαίτερο;; Ένα HDMI απλό καλώδιο είναι το οποίο έχει επάνω στικεράκι Sony και γι'αυτό κοστίζει 25€. Όποιο καλώδιο HDMI και να πάρεις, αν είναι version 1.3, μια χαρά είναι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis2 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Το HDMI φαντάζομαι εννοείς. Γιατί νομίζεις πως το αυθεντικό της Sony είναι κάτι το ιδιαίτερο;; Ένα HDMI απλό καλώδιο είναι το οποίο έχει επάνω στικεράκι Sony και γι'αυτό κοστίζει 25€. Όποιο καλώδιο HDMI και να πάρεις, αν είναι version 1.3, μια χαρά είναι. ειχα ρωτησει πριν εναμισι χρονο περιπου κ μου ειχαν πει πως της sony εχει 60€ τεσ.πα!!8α παρω το φ8ινοτερο!ευχαριστω φιλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ειχα ρωτησει πριν εναμισι χρονο περιπου κ μου ειχαν πει πως της sony εχει 60€ τεσ.πα!!8α παρω το φ8ινοτερο!ευχαριστω φιλε!!! χαχαχα Πού είχες ρωτήσει και εσύ σε κανα Media Markt;; :lol::lol: Στον ίδιο πωλητή που έλεγε πως το PS3 παίζει μόνο σε Sony τηλεοράσεις;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Το PS3 μου χάλασε χθες βράδυ... Δεν ανοίγει, κίτρινο φωτάκι και τα σχετικά. Βρηκα ένα τηλέφωνο υποστήριξης το οποίο ξεκινά από 0032 (Βέλγιο) αλλά πριν πάρω θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία περίπου. Το στέλνουν για επισκευή στο Βέλγιο; Το αντικαθιστούν με άλλο refurbished? Μήπως είναι προτιμότερο να το πάω για επισκευή κάπου στην Αθήνα εκτός Sony αν είναι να κρατήσω τη δική μου κονσόλα με το σκληρό που έχω αλλάξει, τα saves μου κλπ.; Το μηχάνημα είναι 3 ετών οπότε είμαι εκτός εγγύησης. Για πείτε καμιά ιδέα. Edited October 23, 2010 by marvin Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 I'm sorry, man. Παλιότερα η διαδικασία για εκτός εγγύησης κονσόλες ήταν η εξής: Έστελνες την κονσόλα στη Sony (αφού κατέθετες ένα ποσό που σου ζητούσαν για τα μεταφορικά και την επισκευή σε λογαριασμό που σου έδιναν - ναι, στο Βέλγιο πήγαιναν αν θυμάμαι καλά, πάντως σίγουρα εκτός Ελλάδας) και εκείνοι στη συνέχεια σε ενημέρωναν για το κόστος. Αν το κόστος επισκευής ήταν μεγαλύτερο από το ποσό που είχες αρχικά καταθέσει, σε ενημέρωναν ώστε να προσθέσεις το απαιτούμενο ποσό στο λογαριασμό. Αν ήταν το αντίστροφο, σου επέστρεφαν τα χρήματα που "περίσσευαν". Παρόλα αυτά, έχω ακούσει πάρα πολλές περιπτώσεις που η Sony τους πρότεινε refurbished κονσόλα. Ωστόσο τότε η τιμή της ήταν ιδιαίτερα υψηλή (νομίζω γύρω στα 150-200€ όταν η κονσόλα έκανε 499€) αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δε σου έδιναν τη δυνατότητα επισκευής (το έχω ακούσει από πολλούς αυτό το τελευταίο). Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ευχαριστώ πολύ Desert. Θα τους πάρω να δω τί θα μου πουν. Πάντως αν είναι να δώσω 150-200 ευρώ για refurbished θα προτιμήσω να πάρω ένα slim να τελειώνω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μπορεί να μην είναι και τόσα πολλά πλέον, αφού έχει πέσει η τιμή του PS3. Kαλό κουράγιο :) ΥΓ: Όσο το σκέφτομαι, νομίζω πως είμαι 90%% σίγουρος πως (παλιότερα τουλάχιστον) την επιλογή του refurbished την είχαν μόνο για όσους ήταν εντός εγγύησης. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Το PS3 μου χάλασε χθες βράδυ... Δεν ανοίγει, κίτρινο φωτάκι και τα σχετικά. Βρηκα ένα τηλέφωνο υποστήριξης το οποίο ξεκινά από 0032 (Βέλγιο) αλλά πριν πάρω θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία περίπου. Το στέλνουν για επισκευή στο Βέλγιο; Το αντικαθιστούν με άλλο refurbished? Μήπως είναι προτιμότερο να το πάω για επισκευή κάπου στην Αθήνα εκτός Sony αν είναι να κρατήσω τη δική μου κονσόλα με το σκληρό που έχω αλλάξει, τα saves μου κλπ.; Το μηχάνημα είναι 3 ετών οπότε είμαι εκτός εγγύησης. Για πείτε καμιά ιδέα. Εγω θα σε συμβουλευα να ψαξεις πρωτα στο νετ για το περιφημο YLOD(Yelow Light Of Death). Είναι ενα πολυ συνηθισμένο φαινόμενο και που ξέρεις αν πιάνουν τα χερια σου μπορει να το φτιαξεις κ μονος σου. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Το PS3 μου χάλασε χθες βράδυ... Δεν ανοίγει, κίτρινο φωτάκι και τα σχετικά. Βρηκα ένα τηλέφωνο υποστήριξης το οποίο ξεκινά από 0032 (Βέλγιο) αλλά πριν πάρω θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία περίπου. Το στέλνουν για επισκευή στο Βέλγιο; Το αντικαθιστούν με άλλο refurbished? Μήπως είναι προτιμότερο να το πάω για επισκευή κάπου στην Αθήνα εκτός Sony αν είναι να κρατήσω τη δική μου κονσόλα με το σκληρό που έχω αλλάξει, τα saves μου κλπ.; Το μηχάνημα είναι 3 ετών οπότε είμαι εκτός εγγύησης. Για πείτε καμιά ιδέα. Welcome to the club! Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις και με το ebw.gr το οποίο σου αντικαθιστά την κονσόλα με ανακατασκευασμένη (αν δεν κάνω λάθος). Το ίδιο βέβαια κάνει και η Sony (Cometron) η οποία σου παρέχει και μεγαλύτερη εγγύηση αλλά με ακριβότερο κοστολόγιο. Και βέβαια, υπάρχει πάντα η επιλογή να την φτιάξεις μόνος σου. YLOD fix Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher996 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αν κανω format θα γυρισει στο αρχικο fireware??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αν κανω format θα γυρισει στο αρχικο fireware??? δυστυχώς όχι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher996 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 οχι ρε φιλε.μεγαλη ζημια επαθα.θελω ν βαλω jailbreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 το ps3 μπορει να παιξει ταινιες απο Usb; γιατι οσες ταινιες και αν προσπαθησα με usb καμια δεν μου ανοιξε. Επισης αν παιζει, παιζει και full hd ταινιες απο Usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 α) ναι παίζει ταινίες από USB μάλλον η ταινία που προσπάθησες να παίξεις δεν είναι σε μορφή που να υποστηρίζεται (π.χ. .avi) b) Full HD δεν είναι η ταινία, αλλά η τηλεόραση. Φαντάζομαι μιλάς για .mkv αρχείο, όμως, οπότε όχι δεν το παίζει. Αλλά υπάρχουν προγράμματα που το μετατρέπουν σε μορφή συμβατή για PS3. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts