Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

Τώρα που το διάβασα με πρόσβαλες αφάνταστα.:cool: Έχω δώσει(και ο καθένας για τα γούστα του πιστεύω) πάνω απο 35.000Ε για να φτιάξω το αμαξάκι μου.Για όλα αυτά που είπες:σποιλερ, χαμηλωμενες αναρτησεις, blacklight, αεροτομές, καπό, φιμέ τζάμια, ζαντούλες, εξατμήσεις, καθήσματα ταμπλό ηχοσύστημα και ...δεν αναφέρομαι μηχανικά γούστα είναι αυτά.Για να τα δώσω αυτά δεν είμαι τρελός!:knife: Ξ Ε Ρ Ω Ν Α Ο Δ Η Γ Α Ω.Δεν είδα ποτέ ένα τέτοιο αμάξι να τρακέρνει!Τυχαίο?Και πίστεψέ με ξέρω πολλά τέτοια αμάξια και τους οδηγούς τους!Δεν είμαι απόλυτος.Υπάρχει και ένα 0,001% ανδρων που δεν ξέρει να οδηγεί.:dizzy: Και αντίστοιχα ενα 0,001% γυναικών που ξέρει πως κινούνται αυτές οι 4 ρόδες που στρογκυλοκάθεται πάνω!:geek: Αλλα όταν πάει η γκόμενα να παρκάρει ένα Smart και γυρνάει το αμάξι 70 μοίρες και χρειάζεται χόρο τριαξονοκού...τι να πώ εγώ!:help: Τα συμπεράσματα στους δρόμους...Διαφωνεις?:respect:

Να κανω μια σουμα:

Ξερεις να οδηγεις επειδη εχεις σκασει λεφτα σε blacklight, ενω η <<ταδε>> δεν ξερει επειδη ειναι γυναικα. :p

Βασικα, τα συμπερασματα, οχι στους δρομους. Γιατι εσυ εχεις αποφασισει οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν και μονο τις δικες τους μλκιες βλεπεις. Τα καγκουρια που κανουν σφηνες και καρφωνωνται στις μπαρες δεν τα βλεπεις (και το λες και μονος σου). Ειναι biased sampling.

Εγω λεω να παρουμε το πιο αντικειμενικο κριτηριο. Τις ασφαλιστικες. Τους συμφερει να πληρωνουν οσο το δυνατον πιο λιγα, σωστα; Στην Αγγλια και στην Γαλλια που ειναι ιδιαιτερα ανεπτυγμενο το συστημα τους (και που ειναι τα μονα που γνωριζω εγω δηλαδη...), χρησιμοποιουν στατιστικα για να αποφασισουν αν εισαι λιγοτερο η περισσοτερο επικινδυνος οδηγος. Σε ρωτανε τι δουλεια κανεις, για τις σπουδες σου, λεπτομεριες για το αυτοκινητο σου (π.χ. τα mod'ed αυτοκινητα εχουν υψηλοτερα ασφαλιστρα, ενω υπαρχουν και εταιρειες που ουτε καν τα ασφαλιζουν!) και διαφορα αλλα. Εχουν, λοιπον, τα στατιστικα τους που τους λενε ποιες κατηγοριες ανθρωπων τρακαρουν πιο συχνα, η τελος παντων ποιοι τους κοστιζουν περισσοτερα σαν ασφαλιστικη.

Σας πληροφορω, λοιπον, οτι αν εισαι γυναικα στην Αγγλια (και οχι μονο) πληρωνεις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ παγειο, γιατι ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο οτι ζημιωνουν τις ασφαλιστικες λιγοτερο απο τους ανδρες (γιατι δεν υπαρχει ανδρας που να μην υπερεκτιμαει τις οδηγικες -οπως και τις σεξουαλικες, αθλητικες, κτλ- ικανοτητες του). Μαλιστα, υπαρχουν εταιρειες που ασφαλιζουν ΜΟΝΟ γυναικες και μπορουν ετσι να χρεωνουν χαμηλοτερα ασφαλιστρα.

Στο ακολουθω λινκ εχει και μια εξηγηση για τις διαφορες μεταξυ ανδρων και γυναικων οδηγων:

http://www.diamond.co.uk/aboutUs/aboutUs.phtml

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να κανω μια σουμα:

Ξερεις να οδηγεις επειδη εχεις σκασει λεφτα σε blacklight, ενω η <<ταδε>> δεν ξερει επειδη ειναι γυναικα. :p

Βασικα, τα συμπερασματα, οχι στους δρομους. Γιατι εσυ εχεις αποφασισει οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν και μονο τις δικες τους μλκιες βλεπεις. Τα καγκουρια που κανουν σφηνες και καρφωνωνται στις μπαρες δεν τα βλεπεις (και το λες και μονος σου). Ειναι biased sampling.

Εγω λεω να παρουμε το πιο αντικειμενικο κριτηριο. Τις ασφαλιστικες. Τους συμφερει να πληρωνουν οσο το δυνατον πιο λιγα, σωστα; Στην Αγγλια και στην Γαλλια που ειναι ιδιαιτερα ανεπτυγμενο το συστημα τους (και που ειναι τα μονα που γνωριζω εγω δηλαδη...), χρησιμοποιουν στατιστικα για να αποφασισουν αν εισαι λιγοτερο η περισσοτερο επικινδυνος οδηγος. Σε ρωτανε τι δουλεια κανεις, για τις σπουδες σου, λεπτομεριες για το αυτοκινητο σου (π.χ. τα mod'ed αυτοκινητα εχουν υψηλοτερα ασφαλιστρα, ενω υπαρχουν και εταιρειες που ουτε καν τα ασφαλιζουν!) και διαφορα αλλα. Εχουν, λοιπον, τα στατιστικα τους που τους λενε ποιες κατηγοριες ανθρωπων τρακαρουν πιο συχνα, η τελος παντων ποιοι τους κοστιζουν περισσοτερα σαν ασφαλιστικη.

Σας πληροφορω, λοιπον, οτι αν εισαι γυναικα στην Αγγλια (και οχι μονο) πληρωνεις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ παγειο, γιατι ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο οτι ζημιωνουν τις ασφαλιστικες λιγοτερο απο τους ανδρες (γιατι δεν υπαρχει ανδρας που να μην υπερεκτιμαει τις οδηγικες -οπως και τις σεξουαλικες, αθλητικες, κτλ- ικανοτητες του). Μαλιστα, υπαρχουν εταιρειες που ασφαλιζουν ΜΟΝΟ γυναικες και μπορουν ετσι να χρεωνουν χαμηλοτερα ασφαλιστρα.

Στο ακολουθω λινκ εχει και μια εξηγηση για τις διαφορες μεταξυ ανδρων και γυναικων οδηγων:

http://www.diamond.co.uk/aboutUs/aboutUs.phtml

Οι γυναικες κανουν αβιαστα λαθη.

Οι αντρες κανουν λαθη λογω υπερεκτιμησης.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Και πριν μου την πεσετε ολοι σαν σωστοι ...Ελληναρες, δεν λεω πως οι γυναικες ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ οδηγοι... Δειτε το λινκ που εδωσα και θα καταλαβετε...

Ο δικηγορος του Διαβολου. :D

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Οι γυναικες κανουν αβιαστα λαθη.

Μπορεί να κάνουν περισσότερα λάθη, αλλά περιορίζονται σε προφυλακτηρες, γρατζουνιές κτλ επειδή φοβούνται και γενικότερα δε ρισκάρουν.

Οι αντρες κανουν λαθη λογω υπερεκτιμησης.

Γι' αυτό και συνήθως τα σοβαρά ατυχήματα προκαλούνται από άντρες, επειδή δεν έχουν άισθηση του κινδύνου νομίζοντας οτι τα ξέρουν όλα αφού "έλα μωρέ από τα 15 οδηγάω να πούμε".

Liges einai oi gynaikes pou kseroun na odigane(ews kai elaxistes) kai aytes einai kai kalyteres apo tous andres:respect: .Oi ypoloipes einai gia :chair: :kill: :knife: :shoot: :rocket: :whip:

Na sas pw kai ena paradeigma me mia gynaika pou thymithika xwris na thelw na pw kati apla ena akoma katorthoma.Pire enas synadelfos tis manas mou ena smart sti gynaika tou afou ebgale to diploma kai to kratise gia....2,5 meres.Meta to brike karfwmeno se mia kolona kai pige kai o kaimenos o asfalistis na to dei kai efrikse.Ti na ftiakseis apo ayto toy leei parto opws einai kai peta to.Oyte kan pragmatognomonas den xreiastike:p

iphone 3G & Nokia N82 owner

Εγώ θεωρώ πως οι γυναίκες είναι κατώτερες ως προς τους άντρες στην οδήγηση.Όμως υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν...

Να κανω μια σουμα:

Το link αυτό δεν μου λέει τίποτα.Είναι ακόμα μία προσπάθεια καταπάτησης της ανδρικής αξιοπρέπειας στο θέμα της οδήγησης!:protest: Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται!Και κάτι άλλο!Βλέπε σε παρακαλώ στην Ελλάδα!Όχι στο Εξωτερικό!Για ελληνίδες μιλάμε τώρα!:offtopic: Δυστυχώς διαφοροποούμαστε πάρα πολύ παντού!Και στην οδήγηση!&Επειδή είχα μια συζήτηση με φίλους μου για το "ποιός θεωρείται καλύτερος οδηγός"!Ξέρεις πόσες απαντήσεις μαζεύτηκαν?:rtfm: Αμέτρητες!Επικράτησαν όμως μόνο τρεις! 1.αυτός που ξεφεύγει απο πιθανά δυστυχήματα(που ήμουν κύριος εκφραστής της) και 2. Αυτός που καταφέρνει να πιάσει τα 100km/h σε καλύτερο χρόνο! 3. Αυτός που εντυποσιάζει τους γύρους του!Εσύ ποιός πιστεύεις πως είναι καλύτερος οδηγός?:spider: :scared:

Χαχαχαχαχαχαχα

Θυμάμαι προ τριετίας ότι η τότε επίτροπος κοινωνικών υποθέσεων της ΕΕ Άννα Διαμαντοπούλου είχε επιχειρήσει να περάσει μια οδηγία που στα πλαίσια της ισότητας εξίσωνε τα ασφάλιστρα για άντρες και γυναίκες (δηλ. απαγόρευε τη χρήση του φύλου ως κριτηρίου για τον καθορισμό των ασφαλίστρων).

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθούν οι φεμινιστικές οργανώσεις της Βρετανίας με το απολύτως εύλογο επιχείρημα "αφού προκαλούμε λιγότερα ατυχήματα γιατί να πληρώνουμε τα ίδια;".

Και προσωπικά πάντως, χίλιες φορές προτιμώ τη γυναίκα (συνήθως) που θα μου χτυπήσει τον προφυλακτήρα επειδή χαζεύει τη βιτρίνα (πόσα στερεοτυπα χωράνε σε μια πρόταση!!! :p ) από τον μάγκα-κάφρο που θα πάει να με προσπεράσει από δεξιά σε δρόμο 1,5 λουρίδας με παρκαρισμένα...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Χαχαχαχαχαχαχα

Και προσωπικά πάντως, χίλιες φορές προτιμώ τη γυναίκα (συνήθως) που θα μου χτυπήσει τον προφυλακτήρα επειδή χαζεύει τη βιτρίνα (πόσα στερεοτυπα χωράνε σε μια πρόταση!!! :p ) από τον μάγκα-κάφρο που θα πάει να με προσπεράσει από δεξιά σε δρόμο 1,5 λουρίδας με παρκαρισμένα...

Σωστά.γιατί που ξέρεις?Μπορεί να πέσει καμία καλή γνωριμία.Και εγώ θα ήθελα να με γρατζουνίσει λίίίίίίγο μίa κοπελιά με slk compressor cabrio!:w00t:

Exete antilifthi oti to gratzounisma, logo xazematos vitrinas h otidipote, simeni xamili taxitita-pou simeni ateliotes ores stin kinisi logo mpotiliarismaton POU DEN THA IPIRXAN XORIS TIS GYNAIKES???

Τις normal γυναίκες οδηγούς τις σέβομαι, αλλά υπάρχουν κάτι "κατίνες- γυναικούλες" ασχέτως ηλικίας που οδηγούνε στους δρόμους σαν παγίδα θανάτου. Η διαφορά με τον γρήγορο-καραγκιόζη άνδρα, είναι ότι αυτός στον δρόμο με τις ******** που κάνει είναι ορατός και φυλάγεσαι ή το αποφεύγεις και είσαι οκ. Με τις εν λόγω "κυρίες" δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, θα είναι κρυμμένες πίσω απο μια στροφή και θα πηγαίνουν με 40, θα είναι Αττική Οδό τέρμα αριστερά και θα πηγαίνουν με 40 (φώτα -φλας-κόρνες δεν τις πτοούν), θα στρίβουν από κεντρικό δρόμο σε παράδρομο και θα έχουν φροντίσει να σταματήσει όλη η κυκλοφορία, θα παρκάρουν χτυπώντας όλα τα γύρω αυτοκίνητα θα κάνουν το γνωστό πρωινό μακιγιάζ πάντα στην αριστερή λωρίδα, θα καπνίζουν και θα μιλάνε στο κινητό ταυτόχρονο πάντα στην αριστερή λωρίδα με 40 και γενικά όλα αυτά που σαν ανυποψίαστος οδηγός δεν μπορείς να προβλέψεις με τίποτα. Anyway αν οι γυναίκες ξεκαβαλούσαν λίγο το καλάμι που έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια θα είμαστε πολύ καλύτερα.
mobile προβληματισμοί...

Oi xeiroteroi odhgoi sthn pleopshfia tous einai oi gunaikes kai oi taxitzides!!

Ena mikro pososto gunaikwn xerei na odhgei swsta!

Apo thn allh oi taxitzides enw xeroun na odhgoun variountai toses wres kai kanoun polles m@l*kies kuriws apo thn afirimada tous!

Giati na pairnoun diplwma autoi pou den to axizoun plhrwnontas kai na mhn pairnoun autoi pou pragmatika xeroun na odhgoun alla den theloun h den mporoun na ladwsoun??

P.S.: Orismenes fores pernaw me to mixanaki dipla apo ta autokinhta kai vlepw pragmatika thn odhgo na einai kollimenh panw sto timoni, agxwmenh kai aporw pws ginetai na phre to diplwma..

P.S.2: 3 Fores paraligo na trakarw kai tis 2 htan gunaika odhgos

Ellhnikh pragmatikothta!!

Lets face it!

:!: :!: :!: :!: :!:

:!: :!: :!: :!: :!:

Μπορεί να κάνουν περισσότερα λάθη, αλλά περιορίζονται σε προφυλακτηρες, γρατζουνιές κτλ επειδή φοβούνται και γενικότερα δε ρισκάρουν.

Γι' αυτό και συνήθως τα σοβαρά ατυχήματα προκαλούνται από άντρες, επειδή δεν έχουν άισθηση του κινδύνου νομίζοντας οτι τα ξέρουν όλα αφού "έλα μωρέ από τα 15 οδηγάω να πούμε".

Πιστευω να συμφωνεις οτι μερικες φορες αυτα τα λαθη που κανουν ειναι ικανα να βλαψουν πολυ κοσμο και οχι μονο τις ιδιες.

Γιατι ακριβως ειναι λαθη που δε περιμενεις οτι θα συμβουν.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Exete antilifthi oti to gratzounisma, logo xazematos vitrinas h otidipote, simeni xamili taxitita-pou simeni ateliotes ores stin kinisi logo mpotiliarismaton POU DEN THA IPIRXAN XORIS TIS GYNAIKES???

Πες τα μεγαλε.2 ωρες να βγω απο Πειραια σημερα.

Πιστευω να συμφωνεις οτι μερικες φορες αυτα τα λαθη που κανουν ειναι ικανα να βλαψουν πολυ κοσμο και οχι μονο τις ιδιες.

Γιατι ακριβως ειναι λαθη που δε περιμενεις οτι θα συμβουν.

Όπως;

Παρέθεσε μερικά ατυχήματα που προκαλούνται κατά κύριο λόγο απο γυναίκες και αυτά από άντρες να δούμε ποιά είναι περισσότερο επικίνδυνα.

Όπως;

Παρέθεσε μερικά ατυχήματα που προκαλούνται κατά κύριο λόγο απο γυναίκες και αυτά από άντρες να δούμε ποιά είναι περισσότερο επικίνδυνα.

Μπροστα στα ματια μου εχουν γινει ατυχηματα μονο απο γυναικες.

Και εχω κινδυνευσει μονο απο ηλιθιες αντιδρασεις γυναικων.

Και εχω τρακαρει 2 φορες,και τις 2 εφταιγε γυναικα.

Μα να μη σε ρωτάνε πριν βγούν από το σπιτι.... Χάθηκε το σέβας. Τσκ, τσκ.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μα δεν φταίνε αυτές, οι μ@λάκες άντρες και μπαμπάδες τους φταίνε, τους αγοράζουν αμάξη και όσο αυτοί γ@μιούντε στη δουλειά για να το ξεχρεώσουν αυτες κοπρίζουν στα χόντος σέντερ και διμιουργούβν προβλήματα σ'αυτους που παλέυουν να πάνε στη δουλεία τους, αντε να λέμε τα πραγματα με τ'όνομα τους, η υπερβολική έλευθερία και τα πολλά δικαιώματα βλάπτουν την αντρική υγεία τελευταία!

Εγώ μια χαρά οδηγώ νομίζω πάντως...άμα κάνω κάποια βλακεία σίγουρα το καταλαβαίνω, αλλά οκ όταν οδηγείς κάμποσο καιρό λογικό είναι να γίνονται και κάποια λάθη/απροσεξίες!

Οι περισσότερες φίλες μου πάντως...ανήκουν στην κατηγορία "άντε πλύνε κανά πιάτο μωρή"...:p Όχι εντάξει είναι λίγο απρόσεκτες αλλά μόνο μια φίλη μου είναι γκαζοφονιάς, χωρίς καν να συνειδητοποιεί τι κάνει!...

Αλλά όπως οι γυναίκες έτσι κι πολλοί άντρες ανήκουν στην κατηγορία με τα πιάτα που λέγαμε...και νομίζω πως έχει ξαναειπωθεί αλλά οι γυναίκες προκαλούν μικροατυχήματα συνήθως ενώ οι άντρες δυστυχήματα...

"In the morning u know u won't remember a thing.."

^^Και το μεαγαλύτερο δυστύχημα ήταν που σας αφήσαμε να οδηγήσετε.

Η αντικειμενικότητα,στο μεγαλείο της...!!! :up: :grin:

Η αντικειμενικότητα,στο μεγαλείο της...!!! :up: :grin:

Ναι! Και το μεγαλείο στην αντικειμενικότητά του...!!! :wacko:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Μπροστα στα ματια μου εχουν γινει ατυχηματα μονο απο γυναικες.

Και εχω κινδυνευσει μονο απο ηλιθιες αντιδρασεις γυναικων.

Και εχω τρακαρει 2 φορες,και τις 2 εφταιγε γυναικα.

Δεν αντλούνται έγκυρα συμπεράσματα όταν στηρίζεσαι μόνο στην προσωπική εμπειρία. Κι εγώ κινδυνεύσει 2 φορές από καραφλούς. Τι σημαίνει αυτό; :p

Οι προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν έγκυρα συμπεράσματα. Κι εγώ κινδυνεύσει από καραφλούς. Τι σημαίνει αυτό; :p

Πως γινεται ομως να εχω βρεθει σε δυσκολη θεση μονο απο γυναικα οδηγο?

Πως εξηγειται αυτο.

Πιστευω οτι οι αντρες καταλαβαινονται καλυτερα στην οδηγηση.

Τι εννοω?

Οτι μπορεις ευκολα να καταλαβεις τι παει να κανει ενας αντρας οταν οδηγαει.

Οταν ομως βγαινει γυναικα αριστερη λωριδα οταν πας με 120-130 και πηγαινει με 40 και δεν ξερει-δεν μπορει να πιασει δεξια τι κανεις?

Και αλλα πολλα κουφα.

Δεν λεω οτι ειναι ασχετες ολες,αλλα κανουν κουταμαρες εκει που δε το περιμενεις με τιποτα.

Δεν αντλούνται έγκυρα συμπεράσματα όταν στηρίζεσαι μόνο στην προσωπική εμπειρία. Κι εγώ κινδυνεύσει 2 φορές από καραφλούς. Τι σημαίνει αυτό; :p

Ότι η φαλάκρα όντως γιαλίζη τελικά?:lol: Μήπως τυφλώθηκες και πήγες να πέσεις πάνω τους?:hypno: