stroggoff Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 και πιστεύεις :) ότι αυτή η ατάκα ούτως ή άλλως δεν τους βολεύει; Προσωπικά βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να μην έχει σχεδιαστεί το τέλος ακόμα. ή θεωρείς πιο απλό να έλεγε την εξέλιξη στον τυχαίο φίλο του φίλου του φίλου ...(κοκ), στον τυχαίο fan που παρακάλεσε ή στον κάμεραμαν (που δεν έχει γυρίσει ακόμα το φινάλε για να γνωρίζει ιδίοις όμασι)... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOURVAIVOR Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 δεν ξερω πως θα το παρετε, αλλα η εφημεριδα ΟΛΑ σημερα, ειπε, πως απο δικες τους πηγες, η Αμαλλλια ειναι ... οντως αγγελος!!! εγω σασ τα λεγα.......αλλοι με πιστευετε αλλοι οχι.....σε λιγο καιρο αυτα θα αρχισουν να γραφοντε και σε αλλα περιοδικα,εφημεριδεσ και σε εκπομπεσ...ακομα ειναι αρχη.....αλλα θα τα δειτε στα εππομενα επεισοδια και θα με θυμιθειτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 μακαρι παντως να μη γινει τπτ απο αυτα που λεμε και να μεινουμε ολοι με το στομα ανοιχτο:shock: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Λέτε ότι η Σμαράγδα Καρύδη μάλωσε με κάποιον από τους συντελεστές, και έτσι η σειρά κόβεται. Λέτε ότι η Έφη Παπαθεοδώρου έπαθε εγκεφαλικό (Θεός φυλάξοι), και έτσι έφυγε από τη σειρά. Λέτε ότι η σειρά κόπηκε, και σε αυτό οφείλεται το ότι δεν είδαμε νέο επεισόδιο. Και εγώ έχω να σας κάνω μια ερώτηση: Όλα αυτά που λέτε, ποιος σας τα είπε (με ονόματα, παρακαλώ); 1) Η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε μόλις σε σημερινό περιοδικό ότι η ίδια κάνει παρεμβάσεις στο σενάριο του Καπουτζίδη ώστε να προσθέτει στον χαρακτήρα της περισσότερα καραγκιοζιλίκια, ώστε να "τσαλακωθεί". Έχει πολλές φορές δηλώσει πως (όπως και το υπόλοιπο καστ) θα ήθελε (διακαώς) να συνεχιστεί το Παρά 5 και του χρόνου, επειδή υπάρχει και άριστο κλίμα στις σχέσεις τους καστ. Αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το πρόβλημα, και το Παρά 5 φτάσει σε σημείο να διακοπεί, μην ανησυχείτε, το Mega θα φροντίσει να απομακρυνθεί άμεσα η Ζέτα, ώστε να μην χαθεί η επιτυχία (όπως πολλές φορές στο παρελθόν). 2) Η Έφη Παπαθεοδώρου, είναι μια χαρά, και αυτό το αποδεικνύουν οι πρόσφατες εμφανίσεις της, όπως και οι προσεχείς. Το αν ο χαρακτήρας της θα φύγει από το Παρά 5, αυτό είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι πως κάτι θα πάθει η Θεοπούλα, αφού μάλλον θα πέσει στα χέρια των κακών. Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς ποια είναι η Κατερίνα Θεοχάρη; Αυτή όπως όλα δείχνουν θα ενσαρκώσει την "κοντή νύφη" της Θεοπούλας στα προσεχή επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 E κανένα ανερχόμενο ταλέντο όπως φαίνεται. Θα εμφανιστεί στο 19ο επεισόδιο συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Όλα αυτά που λέτε, ποιος σας τα είπε (με ονόματα, παρακαλώ); Νικος Ματσαμπλοκος:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 μπορει να μου πει καποιος τι ζωδιο ειναι η ζετα μακρυπουλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 μπορει να μου πει καποιος τι ζωδιο ειναι η ζετα μακρυπουλια;ti to thes to zodio ths makrupoulia anthrope mou Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Πφ το βαρέθηκα το σημερινό επεισόδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 αντιθετα εμενα μου αρεσε!νομιζω ολα τα λεφτα ηταν τα σημεια που εδειχναν να ειναι ολοι ιδιοι μεταξυ τους! ειδικα εκει που ειδα πεντε ζουμπουλιες,γελουσα χωρις να μπορω να σταματησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 βρε μπας και βαλθηκε ο Κ. να ξολοθρευσει τον εαυτο του για να εχει χρονο να γραφει τα σεναρια και να ασχολειται και με τη eurovision? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 ε!δεν νομιζω να σκοτωσει τον εαυτο του... στην αρχη και εγω βαρεθηκα λιγακι(πρωτη φορα) αλλα μετα με την πετροβασιλη και το σκηνικο που ηταν ολοι ιδιοι θεικο... γελασα με την ψυχη μου.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 επι τη ευκαιρια,ωραιος και ο καινουριος κακος:love: η κοντη γιατι δε φανηκε?:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Πω πω, τι γελιο εκει που ολοι ηταν ιδιοι!!! Ειδικα με τις 5 Αγγελες, δεν μπορουσα να σταματησω!!! Ολα τα λεφτα!!!!! Απο τις καλυτερες σκηνες του σηριαλ!!! Τσςςς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 εμενα παλι αυτο το σημειο ηταν το μονο που δεν μου αρεσε στο σημερηνο επεισοδειο γιατι μου φανηκε σαν να ηθελε να το τραβηξει λιγο σε διαρκεια... Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melia Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Η Θεοπούλα ως Λίζα Πετροβασίλη......Μαγική...:lol: ...Πέθανα στο γέλιο όσον αφορά την εξέλιξη...τι να πώ....Ο Καπουντζίδης θα μας εκπλήξει όταν έρθει η ώρα. Αφήστε τι ακούσατε, τι γράφτηκε ή τι είπανε οι διάφορες εκπομπές...ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ και ΓΕΛΑΣΤΕ!!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση Carpe diem, quam minimum credula a postero...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. March 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Περιμέναμε 15 μέρες για αυτό το επεισόδιο; Για όνομα του θεού! Το μόνο που μου άρεσε ήταν η Θεοπούλα που μιλούσε για τα εντερικά της και τα όνειρα των πρωταγωνιστών προς το τέλος...:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Εμενα μου αρεσε και αυτο το επεισοδιο,γελασα πολυ με ολες τις εκδοχες ομοιοτητας των χαρακτηρων και οι πεντε ηταν τελειοι!Επισης η Θεοπουλα εγραψε με το προβλημα της .... Για αλλη μια φορα γελασα παρα πολυ το ευχαριστηθηκα το επεισοδιο... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Και εμένα μου άρεσε το επεισόδιο αρκετά.Είχε γέλιο εκεί που όλοι κάναν την Αγγέλα.Η Θεοπούλα και η Σοφία έδωσαν ρέστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 ti to thes to zodio ths makrupoulia anthrope mouδεν το θελω εγω. το θελει η αδερφη μου! :rolleyes: εγω δεν βλεπω τετοιου ειδους σειρες.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 απλα τελειο,οπως παντα αλλωστε!ολα τα λεφτα θεοπουλα για αλλη μια φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Όλα τα επεισόδια του Παρά 5 υπάρχουν και στο forum του greek-fun.com! :) Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 δεν το θελω εγω. το θελει η αδερφη μου! :rolleyes: εγω δεν βλεπω τετοιου ειδους σειρες.. :ninja: Πρόσεξε μην μολυνθείς από τον ιό των πουλερικών... Το χτεσινό επεισόδιο έβγαζε το περισσότερο γέλιο εδώ και πάρα πολλά επεισόδια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Το ξέρουμε ότι γίνεται κάθε φορά προσπάθεια επιμίκυνσης του επεισοδίου. Αλλά αυτή τη φορά ξεκαρδίστηκα με τους κλώνους :lol: Well done! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 μπορει να εχει ενδιαφερον η σειρα, δεν αντιλεγω... αλλα τοσος πια ντορος για το λιιι και το νιιι? σιγα πια! απ' εκει φαινεται το ταλεντο της μακρυπουλια? στην αρχη την ξεραμε λογω του ρεμου και τωρα της δωσαμε και το οσκαρ λογω του λιιι και το νιιι ελεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts