angelina_22 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Το χθεσινο επεισοδιο με εκανε να σκασω βρε παιδια ειδικα με τη Ζουμπουλια!!!! Καταντησα σαν τη Νταλια που εβλεπε τα δακρυα της Κονσουελα και ελεγε στη Πεπιτα τι να κανει!!!!Φωναζα αντε βρε Ζουμπυλια μου παρε το μολυβι που εβαφε τα ματια της η Αμαλια και γραψτης να παρει τα παιδια.... Οι ατακες φοβερες εκεινη η σκηνη με τις φωκιες τελεια.... Η Θεοπούλα αν και μου τη δινει η αφελεια της χθες εγραψε κυριολεκτικα με τη κοντη(ε,ρε θα μας βγει καμια διμετρη και θα γελαμε).... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Οι Σαββατογεννημένες θυμίζω ότι ήταν επίσης του Καπουτζίδη, και πολλοί πιστεύουν ότι δεν ήταν και τόσο original (άσχετο που οι ατάκες ήταν και εκεί απίστευτες). Το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" εγώ θεωρώ ότι ναι μεν ήταν κάπως πρωτότυπο, αλλά εκεί και αν το τραβούσαν σεναριακά από τα μαλλιά. Και εκεί οι ατάκες ήταν σχεδόν αντιγραφή από τους "Δύο Ξένους". Ο λόγος λοιπόν που έγινε όλη αυτή η ιστορία, είναι γιατί κάποιοι εδώ κάτι είδαν, κάτι άκουσαν από ατάκες, και από αυτό κρίνουν όλη τη σειρά, κάνοντας εμάς που μας αρέσει να ακουγόμαστε άνθρωποι των σπηλαίων, που δεν έχουμε ιδέα από χιούμορ, και τη βρίσκουμε με μια σειρά με χιούμορ νηπιαγωγείου. Όμως το Παρά 5 δεν είναι μόνο αυτό, και θέλει να το αναλύσεις για να βρεις τι κρύβεται... Όσο για "σεναριακά ατοπήματα" όπως αναφέρθηκαν, δεν βλέπετε και Τζέιμς Μποντ (αναφέρομαι στη σκηνή με την παρακολούθηση). Ίσα ίσα που τέτοιες υπερβολές χρησιμοποιούνται, ώστε να βγάζει περισσότερο χιούμορ: "είναι δηλαδή δυνατόν να τον παρακολουθούν κατ' αυτόν τον τρόπο και να μην έχει καταλάβει τίποτα;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Το χθεσινο επεισοδιο με εκανε να σκασω βρε παιδια ειδικα με τη Ζουμπουλια!!!! Καταντησα σαν τη Νταλια που εβλεπε τα δακρυα της Κονσουελα και ελεγε στη Πεπιτα τι να κανει!!!!Φωναζα αντε βρε Ζουμπυλια μου παρε το μολυβι που εβαφε τα ματια της η Αμαλια και γραψτης να παρει τα παιδια.... Οι ατακες φοβερες εκεινη η σκηνη με τις φωκιες τελεια.... Η Θεοπούλα αν και μου τη δινει η αφελεια της χθες εγραψε κυριολεκτικα με τη κοντη(ε,ρε θα μας βγει καμια διμετρη και θα γελαμε)....koitate ego pou parakoloutho para5 eida oti to ep htan ligo kourastiko alla mou arese polu h amalia ligaki h theopoula kai pio polu h sumpethera ths zoumpoulias alla theoro yperboliko h zoumpi na mhn mporei na mulisei lathos mega tou kapoutsidsh Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Γιατί λες ότι ήταν λάθος του Καπουτζίδη που δεν μιλάει η Ζουμπουλία; Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ίσως η πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα σκηνή του έργου. Πολλοί μετά από ένα τέτοιο σοκ, δυσκολεύονται να μιλήσουν για κάποιο καιρό. Πόσο μάλλον η Ζουμπουλία... Η σκηνή με την κοντή που δολοφόνησε την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη όταν ήταν ενός έτους (ή αγέννητη, διαλέγετε και παίρνετε), θύμισε "Μωρό της Ρόζμαρι"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 διαβασα και εγω τα παραπανω, και συμφωνω οτι με το χιουμορ το παρατραβουν...αλλα την θεοπουλα, μονο που την βλεπεις γελας...:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εγώ λύθηκα με το τραγούδι της Αμαλίας "το γιουκα μπαίνει μες στα μάτια μου λάμπει στα μάτια μου το γιούκααα" Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Επίσης ξεράθηκα στα γέλια και με αυτό το λυπημένο ύφος του Σπύρου όταν στη αρχή κάνανε 5 λεπτά να βρουν ποιος ήταν πίσω από ποιον και αφού κατέληξαν σε μια σειρά λένε άρα πίσω από το Σπύρο ήταν η Ζουμπουλία, δε την είδες;; Και γυρνάει με μια στεναχώρια ο Σπύρος καλέ βρε παιδιά εδώ κάναμε τόση ώρα νο βρούμε ποιον είχαμε μπροστά μας που τον βλέπαμε κι όλας πως θα πρόσεχα ποιον είχα πίσω μου;; Και φυσικά και το Ακίνητοι που είπε και δολοφόνος με την απορία της Ντάλιας σε ποιον το είπε;; Μήπως ήταν ακίνητη με "η" και το είπε για τη Ζουμπουλία;; Το χθεσινό επεισόδιο έγραψε και ελπίζω από δω και πέρα να συνεχίσουν έτσι τα επεισόδια με γρήγορη πλοκή και πολύ γέλιο και φυσικά τη Θεοπούλα όλο και με παραπάνω λόγια!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ε τώρα μην τσακοθουμε και για την τηλεόραση(που εκτός από το παρα 5 και 50-50 είναι άθλια για άλλη μια χρονιά). Οι διαφωνίες είναι λογικό να υπάρχουν και προκαλούν την άνθηση του λόγου και όχι των καβγάδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Κατεβασα 2-3 επεισοδια, ειδα και το χθεσινο και τελικα επιμενω να μη καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο χαμος για το συγκεκριμενο σηριαλ. Προσωπικα το χιουμορ του δεν μου αρεσει καθολου, απλα εχει ενδιαφερουσα πλοκη και τιποτε αλλο. Ωστοσο μπορω να πω οτι οποτε το παρακολουθω περναει ευχαριστα η ωρα, ομως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα απλο σηριαλ. Βεβαια για να το παρακολουθει τοσος κοσμος με τοση μανια (και οι φιλοι μου) ισως κανω λαθος, αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Για το χθεσινο επισοδειο τωρα, δεν με ενθουσιασε, δεν γελασα ομως ειχε πολυ ενδιαφερον η πλοκη πχ που βρεθηκε η Ζουμπουλια με την αλλη στο ιδιο δωματιο του νοσοκομειου κλπ. Α! Και πρεπει να δωθει παραπανω χρονος στη Θεοπουλα γιατι βγαζει γελιο με τις ατακες της σε αντιθεση με τις κρυες ατακες των πρωταγωνιστων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chri_stina Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Το θέμα είναι να κρίνουμε εδώ τη σειρά; να πείσουμε κάποιους να μην είναι προκατειλλημένοι; κάποιους άλλους να είναι αντικειμενικοί; Να λεέι ο κάθε ένας την γνώμη του γιατί έτσι δίνει το στίγμα του; Αυτό το τελευταίο μου αρέσει. Επίσης να ανταλλάσουμε πληροφορίες για κάτι που θεωρούμε ενδιαφέρον και ίσως να αποκτήσουμε κάποιους γνωστούς ή γιατί όχι και φίλους που πιθανόν θα συναντήσουμε εδώ. Εμένα τα 2 τελευταία επεισόδια με χαλάσανε λίγο. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή τα συγκρίνω με τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς. Αν τα συγκρίνω με άλλα σήριαλ θα τα βρώ κλάσεις ανώτερα. Συμπέρασμα: ακόμα και η "κοιλιά" αυτής της σειράς είναι καλύτερη από το "ζενίθ" άλλων που παίζονται αυτόν τον καιρό στην τηλεόραση. Να είστε όλοι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Για το χθεσινο επισοδειο τωρα, δεν με ενθουσιασε, δεν γελασα ομως ειχε πολυ ενδιαφερον η πλοκη πχ που βρεθηκε η Ζουμπουλια με την αλλη στο ιδιο δωματιο του νοσοκομειου κλπ. +1 Το ειδα και εγώ πριν από λίγο. Δεν έβγαζε τόσο γέλιο, αλλα προχωρούσε η υπόθεση μπροστά και σε κρατούσε να δεις την εξέλιξη της.;) Σαφώς ήταν καλύτερο από τα 2 προηγούμενα. @billyavl Νεαρέ φίλε μου. :) Η διαδικασία είναι γνωστή. Eγκαινιάζω την ignore list σου (απαραίτητη προυπόθεση να μου στείλεις χαρτομαντηλα για τη γάτα μου) και προωθείς μια αίτηση στον MsK να μου αφαιρέσει μερικες 1000αδες post και να τα προσθέσει σε σένα. Και ειμαστε ικανοποιημένοι και οι 2. So simple.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energythess Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 energythess δλδ κάποιος δεν έχει την επιλογή να βλέπει κάτι και όταν δεν του αρέσει να το εκφράζει..Άμα έμπαινα και έγραφα ότι δεν μου αρέσει η σειρά αλλά δεν την έχω δει ποτέ θα μου έλεγες "ε τότε τι κάθεσαι και γράφεις?"Δεν κατηγορούμε αυτους που τους αρέσει..συζήτηση κάνουμε.. δεν ειπα ποτε οτι κατηγορησες κανεναν.απλα θεωρω ανουσιο να μπαινεις καποιος στην διαδικασια να στειλει μηνυμα εδω αφου αμα δεν ειναι fan του παρα 5.το συγκεκριμενο forum εχω τοσα θεματα να συζητησετε!εμενα δλδ αμα δεν μου αρεσε το σιριαλ δεν θα καθομουν να ελεγα εκεινο δεν μου αρεσει κ το αλλο θα επρεπε να το δειξουν αλλιως.σε οποιον δεν αρεσει η σειρα μην την βλεπει. Παράθεση http://C THE BEST...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δηλαδή μόνο οι fan μια σειράς δικαιούνται να την βλέπουν και να την σχολιάζουν?Μάλιστα.. Λοιπόν η σειρά στην αρχή μου άρεσε..Γιατί περνούσε ευχάριστα η ώρα..Ποτέ δεν ξεκαρδίστηκα , ποτέ δεν τρελάθηκα αμάν τι αριστούργημα βλέπω.. Τώρα δικαιούμαι να γράφω την γνώμη μου..? Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δηλαδή μόνο οι fan μια σειράς δικαιούνται να την βλέπουν και να την σχολιάζουν?Μάλιστα.. Λοιπόν η σειρά στην αρχή μου άρεσε..Γιατί περνούσε ευχάριστα η ώρα..Ποτέ δεν ξεκαρδίστηκα , ποτέ δεν τρελάθηκα αμάν τι αριστούργημα βλέπω.. Τώρα δικαιούμαι να γράφω την γνώμη μου..? Ποτε δεν ειπε κανείς αυτο... θα ήταν παρατραβηγμένο. Αλλα ΟΚ εκφράζεις την άποψη σου και αν πχ δε δεις το επισόδειο δε χρειάζεται μπαινεις κάθε λίγο και λιγάκι(δεν αναφέρομαι σε σένα αλλα στο καθένα) και να κατακρίνεις μια σειρά/ταινία γιατί στη τελική δεν το είδες. Αν πάλι είδες το επισόδειο και δε σου άρεσε έχεις κάθε δικαίωμα να το πεις. :) Δημοκρατία έχουμε, δε θα κλείσουμε το στόμα κανενός... Στο θέμα τώρα. Αυτό με το φαγκρι δε μου άρεσε και πολύ. Μου φένεται να πω την αλήθεια λίγο ανόητο αυτό με τη Ντάλια να μη ξέρει κάποια βασικά πράγματα, πχ τα χρήματα ή αν το φαγκρί είναι όντως ψάρι. Βέβαια δε παύει να είναι χαριτωμένο... :p EDIT AGAIN: @billyavl Νεαρέ φίλε μου. Η διαδικασία είναι γνωστή. Eγκαινιάζω την ignore list σου (απαραίτητη προυπόθεση να μου στείλεις χαρτομαντηλα για τη γάτα μου) και προωθείς μια αίτηση στον MsK να μου αφαιρέσει μερικες 1000αδες post και να τα προσθέσει σε σένα. Και ειμαστε ικανοποιημένοι και οι 2. So simple. Δε πρόκειται να σε βάλω στην ignore list.:p Μου αρέσει να διαβάζω όλες τις απόψεις... βεβαια επιμένω σε αυτα που έγραψα παραπάνω. ;) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Λοιπόν η σειρά στην αρχή μου άρεσε..Γιατί περνούσε ευχάριστα η ώρα..Ποτέ δεν ξεκαρδίστηκα , ποτέ δεν τρελάθηκα αμάν τι αριστούργημα βλέπω.. Έτσι ακριβώς κι εγώ! :happy: Επειδή παρακολουθώ την σειρά από το πρώτο trailer, νομίζω έχω το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου για κάποια σημεία που δεν μου αρέσουν. Αν στη συνέχεια διαπιστώσω ότι δεν βρίσκω στοιχεία που με προσελκύουν να την παρακολουθώ, τότε πολύ απλά θα πατήσω το off! Μέχρι τότε όμως θα παραθέτω την προσωπική μου γνώμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Στο θέμα τώρα. Αυτό με το φαγκρι δε μου άρεσε και πολύ. Μου φένεται να πω την αλήθεια λίγο ανόητο αυτό με τη Ντάλια να μη ξέρει κάποια βασικά πράγματα, πχ τα χρήματα ή αν το φαγκρί είναι όντως ψάρι. Βέβαια δε παύει να είναι χαριτωμένο... Ναι, θύμωσε με τώρα. Είπαμε, την μέλουσα γυναίκα μου δεν την αγγίζει κανείς:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ρε παιδιά sorry, ο καθένας γελά με αυτά που του αρέσουν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ανοίξει η συζήτηση για το αν είναι κρύες οι ατάκες του Καπουτζίδη... Η γνώμη ΜΟΥ πάντως είναι ότι είναι άπαιχτες και αν μη τι άλλο πολύ καλύτερες από τα χιλιο-ειπωμένα λογοπαίγνια του Ρώμα(με τα οποία και εγώ είχα γελάσει δε σας κρύβω στο Κων/νου και Ελένης, όχι στο "τραβηγμένο απ' τα βυζιά" πια κι όχι τα μαλλιά, καφέ της Χαράς) του στυλ ουδε-πόποτε........ spoiler ξέρει κανείς πως βάζουν? γιατί συνέχεια {'πειραματίζομαι'} και δεν το καταφέρνω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 {πως μπορώ να βάλω spoiler έχω μάθει εξελίξεις για το επόμενο επεισόδιο και δε θέλω να τις βγάλω ακάλυπτες για ευνόητους λόγους!} Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 {spoiler}bluh bluh{/spoiler} , αλλά αντί για {} θα βάλεις [] Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεισόδιο 16:Δεδομένου του ότι η αφωνία της Ζουμπουλίας καλά κρατεί, η εξειδικευμένη πλέον χρήση της διεθνούς γλώσσας με την συμμετοχή της Αμαλίας θα έχει ως αποτέλεσμα ένα και μοναδικό τηλεφώνημα στο σπίτι της Ντάλιας. Ο Αρχηγός καλεί το διώκτη της ομάδας για να του ανακοινώσει ότι τα ξέρει όλα κι ότι αναλαμβάνει ο ίδιος δράση. Η υπόλοιπη ομάδα, που έχει αυγατίσει, θα καταστρώσει ένα άκρως πρωτότυπο αλλά θεωρητικά αποτελεσματικό σχέδιο διάσωσης της Ζουμπουλίας, το οποίο και θέτει σε εφαρμογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Επεισόδιο 17:Στα πλαίσια του σχεδίου, οι ήρωες μας φυσικά πρόκειται να λάβουν και ψευδώνυμα.Η Κάντυ-Κάντυ (Ντάλια), ο Νιλς Χόλγκερσον (Σπύρος), ο Τεν Τεν (Φώτης) και η Φρου-Φρου (Αγγέλα) βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της απελευθέρωσης της Κλάραμπελ από τα δεσμά των αδελφών Ντάλτον (κακοί) στο Στρουμφοχωριό (νοσοκομείο). Μαζί τους, συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους, ο Μπαμπαστρούμφ (Θωμάς), ο Δρακουμέλ (Μαριλένα), ο Τομ (Σοφία), ο Τζέρυ(Θεοπούλα), η Μάγια Μέλισσα (Ρίτσα), το Μικρό μου πόνυ (Αλέξης), ο Ντόναλντ( Αβραάμ) και η Νταίζη (Φρίντα) Αναμένουμε ΠΟΛΥ γέλιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ki esu agaphte sunadelfe pou ta ksereis ola ayta? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ki esu agaphte sunadelfe pou ta ksereis ola ayta? kai kati euxaristo gia akouste kai peite mou http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=8&lid=3329 Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 loool poli fash to mp3...:lol: :lol: posh ora tha tou pire tou allou gia na to ftiaksei ee?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 loool poli fash to mp3...:lol: :lol: posh ora tha tou pire tou allou gia na to ftiaksei ee?? a!den 3ero mallon einai fan Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts