Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ένα από τα καλύτερα επεισόδια.

Ισα μέρη κωμωδίας, δράσης και συναισθηματικών διακυμάνσεων!;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα και η θεοπουλα εζησε και η λαμπιρη λαθος μας τα'πε

και μια χαρα ολα!

συγχαρητηρια στον καπουτζιδη για ακομα μια φορα!

αν και την ωρα που πηγαν να παρουν τα λεφτα περιμενα πιστολιδι με τον αλλον τον κακο...αλλα καλυτερα που βγηκε απο την μεση γρηγορα.

Never Give Up:!:

Join friend!

Προσωπικά αυτές οι διακυμάνσεις μου αρέσουν πάρα πολύ..

Μέχρι ενός σημείου ναι, συμφωνώ, όταν όμως το μισό επεισόδιο αναλώνεται στο δράμα και την κλάψα καταντάει κουραστικό. Για κωμωδία μιλάμε εξάλλου.

Theopoula's alive!!! :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μέχρι ενός σημείου ναι, συμφωνώ, όταν όμως το μισό επεισόδιο αναλώνεται στο δράμα και την κλάψα καταντάει κουραστικό. Για κωμωδία μιλάμε εξάλλου.

10 λεπτά για σένα = μισό επεισόδιο;:blink:

Το επεισόδιο σήμερα πάρα μα πάρα πολύ καλό. Πολύ γέλιο, πολύ μεγάλη αγωνία και πολύ συναίσθημα. Κάνει μπαμ από χίλια μέτρα ότι το δίδυμο σκηνοθέτη-σεναριογράφου της σειράς είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο στην ελληνική τηλεόραση.

Ειδικά για μένα που δεν είχα spoilerιαστεί καθόλου σχετικά με το ότι κάποιος

θα πεθάνει

σήμερα, έμεινα έκπληκτος με τις εξελίξεις! Σίγουρα ένα από τα επεισόδια που θα μου μείνουν...

Ένα καλό επεισόδιο σήμερα!

Λύθηκα στην ατάκα της Αγγέλας εκεί που

λέει "με λένε Λίτσα..... απο το αγκαλίτσα!!"

:lol:

και παρεπιπτόντως... σε όσους διέδοσαν τη γνωστή φήμη για τη τύχη

της Θεοπούλας

....YEAH.. In Your Face ! :w00t:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Nα δουμε τι θα κανει ο ''παλιος'' κακος πιστευω πως θα συνεργαστει μαζι τους!

Βασικά δεν στεναχωρέθηκα πολύ που το παλικάρι βγήκε ψεύτης, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ το κλάμα βρε αδερφέ ... :cry: Ειμαστε και σε ευαίσθητη ηλικία και δεν αντέχουμε πολλές συγκινήσεις. Πάντως για να σιγουρευτώ θα περιμένω να το κατεβάσω να το ξαναδω...

...Και πολύ το χάρηκα που οι κακοί σκοτώθηκαν!

Από πού παν για την πόλη; :blink:

θεικο το σημερινο?ολες οι ατακες κορυφη...η 'Λιτσα' ολα τα λεφτα!

αααα κα ψιτ... Ποσα μωβ?

Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά, ο φίλος μπορεί να είδε το μεθεπόμενο επεισόδιο να γυρίζεται...

στο όνειρό του

.

μαλλον.....:p

πολυ γρηγορα εφυγε ο καινουριος απο τη μεση παντως.....

τελικα ο παλιος ειναι αλλιως...

η σκηνη με την αναγνωριση ηταν ολα τα λεφτα:lol:

το επεισοδιο ηταν καταπληκτικο:yahoo: :up:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτελους,ενα ΦΟΒΕΡΟ,φανταστικο επεισοδιο....

Η σκηνη(ευτυχως ηταν και μεγαλη) της αναγνωρισης ηταν ΘΕΪΚΗ!!!!

Ολες οι ατακες εκει επεσαν...πολυ γελιο...αντε,να συνεχισει ετσι.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

10 λεπτά για σένα = μισό επεισόδιο;:blink:

10 λεπτά στο τέλος συν άλλα 5 ενδιάμεσες σκηνές σε επεισόδιο 40 λεπτά...;

Δε λέω καλά όλα τ'άλλα, αλλά θα μπορούσε να γεμίσει αλλιώς το επεισόδιο και όχι με κλάψες.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δε περιμένω να την υιοθετήσει κανείς. Απλά τη γνώμη μου λέω :ninja:

10 λεπτά στο τέλος συν άλλα 5 ενδιάμεσες σκηνές σε επεισόδιο 40 λεπτά...;

Δε λέω καλά όλα τ'άλλα, αλλά θα μπορούσε να γεμίσει αλλιώς το επεισόδιο και όχι με κλάψες.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δε περιμένω να την υιοθετήσει κανείς. Απλά τη γνώμη μου λέω :ninja:

5 λεπτά κράτησε η σκηνή με τον μονόλογο της γιαγιάς. Τα 10 είναι μαζί με τα προηγούμενες σκηνές. Φυσικά και εδώ ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη, δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι άλλο από αυτό που πιστεύεις, απλά ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου. Για μένα, η επιτυχία ήταν ότι οι συναισθηματικές σκηνές δεν ήταν "κλάψες" όπως λες εσύ, αλλά ανάπτυξη των χαρακτήρων. Η Θεοπούλα μέσα σε μερικά λεπτά έγινε από κωμικός δραματικός χαρακτήρας και από γραφικός ανθρώπινος. Έπειτα, η συμπεριφορά των περισσότερων ανθρώπων είναι τόσο όμοια με αυτή που είχαν οι "υγιείς" απέναντι στην "τρελή", που σε κάνει να προβληματιστείς...

εγώ πάλι γιατί το θεωρώ υποτονικό το σημερινό;

Σε Ορισμένες στιγμές η πλοκή ήταν αργή και σε άλλες πολύ γρήγορη που περνούσε απαρατήρητη. Πχ ο θάνατος των 2...

Απο την σκηνή της αναγνώρισης (σε αρκετό μέρος) έλειπε η αληθοφάνεια. Πολύ τραβηγμένο.

Ενώ η τελευταία στιγμή του Σπύρου με την γιαγιά του ωραία αλλά η Θεοπούλα έχει γιό και νύφη που θα την φροντίσουν, δεν χρειάζεται ένας ξένος να υπόσχεται. Γενικά το σημερινό είχε πολλά κενά!

[ f i l i p p o s ]

shaggy σωστα ολα αυτα που λες,δεκτα,αλλα δεν νομιζω πως η Θεοπουλα "μεσα σε μερικα λεπτα εγινε απο κωμικος,δραματικος χαρακτηρας"

Τουλαχιστον οχι με επιτυχια....

Βεβαια,αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο...χρειαζονται κι αυτα...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

To επεισοδιο ηταν πολυ καλο, με εξαιρεση τα συγκινιτικα!!!

Η Αγγελα τρομερη ως "Λιτσα", ειδικα εκει που εσκυψε να παρει το μπουφαν της!!! Κανα κοντινο δεν εχει;...

Αχ, ατιμε Καπουτζιδη νωρις τον εφαγες τον ωραιο τον κακο!! :love: :nagger: :p

Τον αστυνομικο που του κολλαγε η Αγγελα τον αναγνωρισατε; Επαιζε τον Αλβανο περυσι στο 504 χλμ.

Ωραιο επεισοδιο παντως, ολα τα λεφτα η Θεοπουλα στην αρχη και τα κουλα που ελεγε στους κακους!! :up:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ενώ η τελευταία στιγμή του Σπύρου με την γιαγιά του ωραία αλλά η Θεοπούλα έχει γιό και νύφη που θα την φροντίσουν, δεν χρειάζεται ένας ξένος να υπόσχεται. Γενικά το σημερινό είχε πολλά κενά!

Καλά δες το και αλλιώς: η γιαγιά του Σπύρου έχει κατα κάποιον τρόπο υπο την προστασία της τη Θεοπούλα, ακόμα και αν εκείνη έχει γιο και νύφη που ζουν μαζί της. Πολλές φορές λαμβάνουμε ευθύνες που κανονικά ανήκουν σε άλλους, αλλά έχουμε πάντα τη "αίσθηση" πως οι ευθύνες αυτές είναι δικές μας. Γι 'αυτό και η γιαγιά του Σπύρου τον έβαλε να ορκιστεί ό,τι ορκίστηκε.Όσο για το γιο της, δεν έδειξε και τρελό ενδιαφέρον αφου ούτε καν εμφανίστηκε όταν την ψάχνανε...ενώ για την "Κοντή" είναι γνωστά τα αισθήματα της Θεοπούλας. Οπότε η γιαγιά Σοφία είχε ακόμα ένα λόγο να ζητήσει από τον Σπύρο να προσέχει τη Θεοπούλα αν πάθει κάτι η ίδια. Βέβαια αυτά είναι η άποψη μου, δεν ξέρω αν τα έχει σκεφτεί κάπως έτσι ο Καπου ;)

Αχ,ψυχοπλακωθηκα με τη Θεοπουλα και τη διηγηση της Σοφι σημερα!Ωραιο επεισοδιο.

Μη με κοροιδεψετε,αλλα πηγα να βαλω τα κλαμματα!Και να σκεφτειτε οτι η μονη ταινια/σηριαλ(κτλ),στην οποια εχω κλαψει ποτε μου,ειναι ''η ζωη ειναι ωραια ''του μπενινι..

Υ.Γ.Την καλυτερη ατακα δεν ξερω αν την ακουσατε ολοι,γιατι δεν ειπωθηκε καθαρα.Μπηκε η νοσοκομα,ενημερωσε πως εκανε λαθος και πρεπει να πανε για αναγνωριση στο δωματιο 2...Οταν εφευγαν ολοι και γινοταν ενας πανικος..πεταει με ενα θεικο στυλ η Νταλια..''ε,μοιαζουν τα πτωματα μεταξυ τους!''

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Μαλλον δεν συμπεριέλαβε όλες τις μεριές ο Καπουτζίδης.

Καλές οι ατάκες δεν λέω και ο Καπ. είναι ευρυματικότατος, το έχει αποδείξει αλλά σήμερα η υπόθεση είχε τρύπες...

[ f i l i p p o s ]

Ναι την άκουσα.... Πέθανα στο γέλιο... Σε κάτι τέτοιεσ σειρές πρέπει να στήνεις αυτί μη χάσεις καμία ατάκα :lol: :lol: :lol:

Που ειχε κενα ρε Φιλιππε?Σχετικα με τη Θεοπουλα σε παραπεμπω στο ποστ του DesertSMisSRaiN..με το οποιο συμφωνω απολυτα.

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Πριν διαβασω τα ποστς ημουνα σχεδον σιγουρος οτι σε πολλους δεν θα αρεσε..μπαινω και βλεπω το αντιθετο..

Παλι οτι ημουν κουρασμενος να φταιει??

Μου αρεσε η Θεοπουλα στην αρχη, τα πρωτα 2 λεπτα στην αναγνωριση μεχρι που τους λεει οτι ειναι λαθος το πτωμα που κοιτανε, λιγο η σκηνη στο τελος με Σοφι..

Κατα τα αλλα η αναγνωρισει κραααατησε παααρα πολυ χωρις κανενα νοημα και η ατακες δεν μου ειπαν και πολλα εκτος απο μερικες φυσικα...

Εκει με την Αγγελα παρα ηταν υπερβολικο και παλι κρατησε αρκετα για μενα..

Η αναζητηση της θεοπουλας ειχε την πλακα της και κυριως.."αστην παιδακι μου τρελη ειναι"

Μηπως δεν ημουν στην καταληλη διαθεση μετα απο 4ωρες εργαστηριο???:cry: :cry: