K700i_maniakos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Και η αδερφή του Φώτη, δε θυμάμαι κάπως Βουλινού λεγόταν τι ρόλο παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ξαδέρφη είναι αυτή αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Όχι, αδερφή ήταν. Είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 me ayti tin logiki,mporoyme na poyme oti i amalia otan epese apo to aeroplano,iothetithike apo alli oikogeneia kai pire to onoma tis...k gia aderfi toy foti anagnoristike allo pedaki!!! LIGO TRAVIGMENO???:O Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Πολύ τραβηγμένο! Συμπέρασμα: Αντί να οργιάζουν οι φήμες και στο τέλος να καταλήξουμε να τσακωνόμαστε για το αν θα μπουν εξωγήινοι στη σειρά, ας πούμε κάτι πιο έφικτο με βάση αυτά που μας δίνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 :lol: Χα χα χα:lol: !!!Έχεις δίκιο!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καιρό ακόμα να ξαναδούμε καινούργιο επεισόδιο!!!Μου φαίνετε ότι θα βάλω τις κασσέτες με όλα τα επεισόδια που έγραψα!!!Θα τισ κάνω καποια στιγμή DVD.Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου πει!!!;) Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 εμενα η φωνη του αρχηγου μου θυμιζει τον υπουργο που επαιζε στο 1ο επεισοδιο και πεθανε.για την Αμαλια αναμενουμε.... Και εμένα η φωνή μου θυμίζει την φωνή του υπουργού που πέθανε στο 1ο, αλλά δεν νομίζω να έχει κανένα δίδυμο αδελφό ή κάτι τέτοιο:alien: :alien: Μάλλον είναι σύμπτωση. Όσο για την Αμαλία, απ’ ότι γράφετε και πιο πάνω (με το επίθετο της στην εφημερίδα) μάλλον έχασε και αυτή κάποιο πρόσωπο της στο αεροπλάνο (Το πιο λογικό που μπορώ να σκεφτώ:confused: ). Θα δείξουν τα επόμενα επεισόδια…Κρίμα που πρέπει να περιμένουμε τόσο καιρό για καινούριο επεισόδιο:mad: :cry: :cry: :mad: Το καλό είναι ότι θα το έχει επανάληψη:) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ναι! Νίκη Αντωνοπούλου λεγόταν το πρόσωπο, το είδα τώρα που έβλεπα πάλι το επεισόδιο σε βιντεοκασσέτα! Ή 9/1 ή 16/1 θα βάλουν καινούργιο επεισόδιο (το πιο πιθανό βέβαια είναι 16/1). Αλλά αφού θα τα βάλουν επανάληψη εντάξει, ας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Και εμένα η φωνή μου θυμίζει την φωνή του υπουργού που πέθανε στο 1ο, αλλά δεν νομίζω να έχει κανένα δίδυμο αδελφό ή κάτι τέτοιο:alien: :alien: Βullseye. Διδυμος αδερφος του υπουργού πρέπει να είναι.:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 εμενα η φωνη του αρχηγου μου θυμιζει τον υπουργο που επαιζε στο 1ο επεισοδιο και πεθανε.για την Αμαλια αναμενουμε.... όταν έπαιζε το επεισόδιο, προσπάθησα να ακούσω μόνο τη φωνή του "αρχηγού" χωρίς να βλέπω εικόνα, και η φωνή του μου μοιάζει με τη φωνή του υπουργού. Μήπως τελικά δεν έχει πεθάνει και θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 paidia ta kanalia ta teleytaia xronia meta tis giortes bazoun kathe brady epanalhpsh twn pio epityxhmenwn seirwn ths fetinhs xronias kai ayto krataei gia 2 ebdomades dhladh mexri 20/1 peripou. elpizw na mhn ginei kai fetos..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μην ανησυχείς έτσι θα γίνει και φέτος! Αλλά φαντάζομαι να μη γίνει έτσι στο MEGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 τρέξτε στην ΕΤ1 έχει Θεοπούλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Και εγώ αυτό έβλεπα. Καλεσμένη της Μπήλιως μαζί, με τη γιαγιά Σοφία. Και έβγαλε και είδηση η Θεοπούλα... Σε επόμενο επεισόδιο θα προκύψει και "αίσθημα"... Είπε επίσης ότι όταν προτάθηκε στον Κ. την επέλεξε από τη φωνή της στο τηλέφωνο, προτού καν την δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 τρέξτε στην ΕΤ1 έχει Θεοπούλα!! To έχασα:mad: :mad: :( :( :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρούμε το πρώτο επεισόδιο?? Στο blue-whitegt έχει απο το δεύτερο και μετά... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρούμε το πρώτο επεισόδιο?? Στο blue-whitegt έχει απο το δεύτερο και μετά... Έχει και το πρώτο αλλά όχι σε καλή ποιότητα και έχει πρόβλημα με τον ήχο. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Βullseye. Διδυμος αδερφος του υπουργού πρέπει να είναι.:w00t: :happy: Yeap... :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρούμε το πρώτο επεισόδιο?? Στο blue-whitegt έχει απο το δεύτερο και μετά... Λογικά τώρα με τις επαναλήψεις όλο και κάτι θα γίνει ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Έχει και το πρώτο αλλά όχι σε καλή ποιότητα και έχει πρόβλημα με τον ήχο. Το πρώτο επεισόδιο υπάρχει 2 φορές, μία σε MPEG μορφή και πρόβλημα στον συγχρονισμό του ήχου, και μία σε re-encode σε DIVX με συγχρονισμένο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο site να κατεβασουμε τα επεισοδια γιατι απο το Blue-White δεν μπορω να κατεβασω πια και δεν ξερω γιατι. αν ξερετε καποιο αλλο site που να τα εχει περιμενω να μου πειτε... ευχαριστω:( Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο site να κατεβασουμε τα επεισοδια γιατι απο το Blue-White δεν μπορω να κατεβασω πια και δεν ξερω γιατι. αν ξερετε καποιο αλλο site που να τα εχει περιμενω να μου πειτε... ευχαριστω:( Όχι σε άλλες σελίδες δεν υπάρχουν.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν στο DC++ :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο site να κατεβασουμε τα επεισοδια γιατι απο το Blue-White δεν μπορω να κατεβασω πια και δεν ξερω γιατι. αν ξερετε καποιο αλλο site που να τα εχει περιμενω να μου πειτε... ευχαριστω:( μάλλον δεν ανέβαζες τόσα ΜΒ όσα κατέβαζες και σου κλείσανε τον λογαριασμό αλλιώς δεν εξηγείται Το 1ο επεισόδιο έχω ενημερώσει όποιος μπορεί (το λέω και εδώ), να το γράψει την Δευτέρα που μας έρχετε στις 23.00 που θα παιχτεί σε επανάληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 όταν έπαιζε το επεισόδιο, προσπάθησα να ακούσω μόνο τη φωνή του "αρχηγού" χωρίς να βλέπω εικόνα, και η φωνή του μου μοιάζει με τη φωνή του υπουργού. Μήπως τελικά δεν έχει πεθάνει και θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή?? Μπα δεν νομίζω γιατί συχνά αναφέρεται σε αυτή δολοφονία οπότε δύσκολα. Είδα το πρώτο επεισόδιο και τώρα παρατήρησα ότι όταν αρχίζει τους δείχνε δεμένους σε κάτι γραμμές τρένου με αλυσίδες και μετά λέει 12 μήνες πριν… για να δούμε τι θα κάνει για να το κρατήσει και άλλους 12 μήνες… Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts