Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα ελεγα να μποϋκοτάρουμε το παραπεντε για μια δυο βδομαδες (βαλτε το βιντεο, κατεβαστε το απο το ιντερνετ, κατι τελως παντων), αλλα ποσοι εχουμε μηχανακια που να μετρανε την τηλεθεαση σπιτι μας;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

princess ερχεσαι στα λογια μου.

οτι τα μηχανακια ειναι 1.500 και δε μετρανε τις προτιμησεις των εκατομμυριων.

(καθως εντος αυτων των εκατομμυριων υπαρχουν χιλιαδες που ουτε βλεπουν τηλεοραση κ ουτε γνωριζουν τον Καπουτζιδη).

ο μυθος της τηλεθεασης, της ακροαμιτικοτητας, των best sellers, της κυκλοφοριας των περιοδικών των εφημεριδων των cd των dvd, ειναι ουτοπιστικος για να ασχολουνται καποιοι με την ποσοτητα

και να παραληπτουν την ποιοτητα.

Κάπου εδώ όμως να σας θυμίσω όμως ότι χάρις αυτών των αριθμών πληρώνονται τα κανάλια από τους σπόνσορες...
no sig...

ελεος με τις επαναληψεις...

φετος το κατεβαζω απο το ιντερνετ και το βλεπω αλλη μερα

Μια Δευτερα δεν εχω καθησει να το δω

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Βλέπω ο προγραμματισμός των επεισοδίων πάει απο το κακό στο χειρότερο ε?

Μήπως το έκανε ο Καπουτζίδης American TV? Νομίζει οτι έχουμε sweeps τώρα? Μου φαίνεται και γελοίο αλλά και αστείο...

Namaste!

Μα δε νομίζω ότι ο Καπουτζίδης επέβαλε στο Mega να δείξει επανάληψη για να φέρει την αμερικάνικη νοοτροπία. Πως μπορεί κανείς να το πιστεύει αυτό;

btw sweeps είναι περίοδοι που τα κανάλια αποζητούν τηλεθέαση και είναι διαφορετικό απο τα reruns (=επαναλήψεις επεισοδίων) -άσχετα αν κάποια κανάλια -όνομα και μη χωριό- δείχνουν reruns κατα τα sweeps.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Καταρχήν δηλώνω πως δεν μου πολύ αρέσει το Παρά Πέντε, όσον αφορά τις επαναλήψεις, νομίζω ότι είναι αναγκαίο κακό ώστε να τραβήξει σε χρόνο η σειρά μέχρι την άνοιξη, καλοκαίρι.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Εγώ συνεχίζω να ΜΗ ΘΕΛΩ την ιστορία τραβηγμένη από τα μαλιά μόνο και μόνο για γεμίσουν τη σεζόν (με μια σειρά που ξέρουμε από καιρό οτι θα έχει 26 επεισόδια). Λες και δεν έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε όταν μια Δευτέρα έχει επανάληψη.

Τουλάχιστον αν δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν τα επεισόδια και βάζουν συχνά επαναλήψεις για να κερδίσουν χρόνο, και αν θέλουν να τραβήξει η σειρά μέχρι το Μάιο, ας έλεγαν από την αρχή ότι η σειρά θα παιζόταν κάθε 2 εβδομάδες. Τη μια εβδομάδα καινούριο επεισόδιο και την άλλη επανάληψη. Έτσι και θα ήμασταν προετοιμασμένοι (ψυχολογικά κυρίως) και θα ξέραμε τι μας γίνεται, και θα είχαν αρκετό καιρό να γυρίσουν τα επεισόδια, και θα έβγαζαν τη σειρά μέχρι το Μάιο. Να ξέρουμε όμως πως θα έχουν επεισόδιο και να μας ανακοινώνουν την επανάληψη λίγες ώρες πριν, αυτό παραπάει :protest::shoot:.

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Tωρα που τα επ διαγραφηκαν απο τον γουγλη που τα βρισκετε;

Ας πουμε εγω θελω το 7ο της πρωτης σεζον..

Στο http://www.blue-whitegt.com τα έχει;)

Τελικά εξήγηση δόθηκε πχ στο πρωινάδικο για την επανάληψη;
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Μη του δινεις torrent sites του ανθρωπου.

Πηγαινε greekz ή greek-fun ή pareoula-forum που τα εχει σε direct download.

Εκεί ήξερα ότι υπάρχει σίγουρα. Αλλιώς φυσικά να προτιμήσει τα δικά σου:)

Επεισοδιο 40!

Ο υπαστυνόμος Τζουμάνης, όμηρος της τρελλής παρέας ξεφεύγει αφήνοντάς τους εκτεθειμένους και στην Ελληνική αστυνομία. Αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν τα βουνά και συγκεκριμένα τα βουνά της Αυστραλίας για να γλυτώσουν. Υπάρχει όμως μία εκκρεμότητα: ο Φώτης και η Αγγέλα πρέπει να γυρίσουν σπίτι να πάρουν τα πράγματά τους.

Επεισοδιο 40!

Ο υπαστυνόμος Τζουμάνης, όμηρος της τρελλής παρέας ξεφεύγει αφήνοντάς τους εκτεθειμένους και στην Ελληνική αστυνομία. Αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν τα βουνά και συγκεκριμένα τα βουνά της Αυστραλίας για να γλυτώσουν. Υπάρχει όμως μία εκκρεμότητα: ο Φώτης και η Αγγέλα πρέπει να γυρίσουν σπίτι να πάρουν τα πράγματά τους.

Άντε βρε! Καλό Πάσχα! :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και την Δευτέρα όταν τελείωσε η επανάληψη είπε στο τέλος ότι την Δευτέρα που μας έρχεται θα έχει καινούργιο οπότε...
no sig...

μακαρι να πεσουν λιγο λιγο μπας και βαλουν μυαλο!

μας εχουν ταραξει με τις επαναληψεις!

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα, δυστυχώς παίζει και η πλοκή που αναμένουμε πολλοί να δούμε τι θα γίνει. Quiz (ο νικητής κερδίζει t-shirt του Μεγάλου Καναλιού, τρομάρα του): Την Καθαρά Δευτέρα θα παίξει επανάληψη ή κανονικό επεισόδιο;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★