guy_fawkes Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 Στο σπίτι και απλά σερφαρισμα η από application σε application κρατάει 120hz.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Το κινητό μετά την νέα αναβάθμιση το έστησα από την αρχή ( φυσικά και δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει)Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα 120 hz τα κρατάει και δεν ρίχνει τα fps.Σημείωση: δεν τραβάω videos ε 4Κ και 120hz για να ξέρω αν κόβει η όχι, αλλά με σιγουριά μπορώ να πω ότι σε όλα τα άλλα που έκοβε και ήταν σπαστικό, το έχει διορθώσει θα επανέλθω με την κάμερα του ζουμ.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 σε ποια δηλαδή έριχνε τα fps και τώρα είναι ΟΚ; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Καινούριο update στην Ασία. Κάνω copy paste το νέο όπως το διάβασα στο RedditNew update delivered to Xperia 1 IV in Asia region..HK & SEA variant 64.0.A.7.8 CN variant 64.0.F.9.8 (CN always different for local custmisation purpose)Based on update changelog provided by Sony Xperia China, main changelog:- Further optimize system temperature control algorithm- Optimize system fluency- Screen unlock animation display improvementSent from my XQ-CT54 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 σε ποια δηλαδή έριχνε τα fps και τώρα είναι ΟΚ;Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο, σε Reddit, Instagram, φωτογραφίες εντός σπιτιού κανένα 20 λεπτο, στο Tapatalk κτλ δεν γύρισε ποτέ στα 60 FPS , ενώ πριν την αναβάθμιση πιο πολύ το δούλευα στα 60 παρά στα 120Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Προσωπικα το τηλεφωνο απο προχθες το πουλησα και μαλιστα με μεγαλη χασουρα....Το παλεψα κοντα 27 μερες αλλα δεν....Περα απ τη θερμοκρασια με ενοχλούσαν και πολλα αλλα θεματα ειδικα αυτο που στην κληση αν μιλούσες απ το ακουστικο μπορούσε να σου ανοιξει ειδοποιησεις να μπει στα μενού κλπ.... Εκπληκτικη συσκευη απο αποψη ποιοτητας μαλιστα βελτίωσαν φωτεινοτητα οθονης και τον ηχο της συσκευης αλλα αν δεν εισαι άνετος να κανεις ενα τηλεφωνο και εχεις το αγχος οπως και αν δεν εισαι άνετος να το βαλεις στην τσεπη γιατι θα κανει μονο του κληση έκτακτης ανάγκης δεν παλευεται ....Την Κυριακή τελευταια μερα που το ειχα ,ειχε μπει χωρις να το παρω χαμπαρι σε λειτουργια πτήσης .... Οτι ζεσταινεται απιστευτα οταν τραβας βιντεο δε το πολυ λεω γιατι για μενα προτεραιότητα εχει ως τηλεφωνο και μετα τα αλλα.... Εχω μεγαλο κόλλημα με τα Sony για αυτο και εχω παρει ολες τις ναυαρχιδες αλλα πλεον θα πρεπει να το σταματήσω αυτο γιατι και δεν ευχαριστιέμαι τη χρηση αλλα χάνω και πολλα χρηματα αφου η μεταπωληση τους ειναι οτι χειροτερο αυτη τη στιγμη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Την καλύτερη δουλειά έκανες!Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Η νέα αναβάθμιση πραγματικά έκανε δουλειά. Όσο κι αν χρησιμοποιείς την συσκευή, δεν ρίχνει τα 120 hz και δεν είναι πιο ζεστό από τον προκάτοχο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Θετικό το γεγονός ότι διόρθωσαν γρήγορα τα οποία πρώτα προβλήματα εντοπίστηκαν... Στις κλήσεις όλα καλά σε σχέση με το iii; Είχατε καμία χαμένη κλήση κτλ; Έχει καλύτερο modem ή το ίδιο με το iii; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Προσωπικά με τις κλήσεις δεν είχα θέμα μεγάλο με το τριάρι αλλά μπορεί να μιλήσει και ο #georgerapp για αυτό που είναι ο τωρινός κάτοχος. Στο τεσσάρι δεν έχω ούτε αυτό το μικρό προαναφερθέν θέμα. Νομίζω είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Έχουν κάτι επιλογές που λεει κλήση μεσο wifi είτε μεσο 4g . Είχα νομίζω καποια προβληματα οπως οτι δεν ερχόταν η κλήση αλλά μετά εσκαγε ειδοποίηση αναπάντητης οταν το ειχα στο WiFi, στην εργασία έχω πολύ κακό. Μετά το γύρισα στο 4g . Μου το εκανε κ εκεί. Μετά τα εβγαλα να δουλέψει πατροπαράδοτα. Χθες βράδυ ειδα μηδεν σημα κ στην κλήση έλεγε δεν υπάρχει δίκτυο, δεν εκανα επανεκκίνηση αλλά πήγα κ ενεργοποίησα το κλίση μεσο 4g . Εκεί αμέσως επανήλθε καμπάνα. Δεν ξέρω τι πράγματα του διαβόλου ειναι αυτα . Δεν τα ήξερα με τα παλιά μου τηλέφωνα. Τωρα το εχω στο 4g . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 και να το αφήσεις εκεί, έχει διαφορά στην κλήση και στην ποιότητα αυτής! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Xperia 1 IV Software Update Information (Version : 64.0.A.8.25) Release date: 2022-07-20 Software version: 64.0.A.8.25 Major updates: Telephoto imaging optimization *This announcement only applies to mobile phones sold in Taiwan Προφανώς και θα έρθει και Ευρώπη! Μπράβο στην Sony που αφουγκράζεται! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει καλά.Στις επιλογές της φωτογραφικής μηχανής υπάρχει καμία επιλογή για πανοραμική φωτό;Sent from my XQ-CT54 using TapatalkΕντιτ:οκ το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 2 ώρες πριν, simaras said: Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει καλά.Στις επιλογές της φωτογραφικής μηχανής υπάρχει καμία επιλογή για πανοραμική φωτό; Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Εντιτ:οκ το βρήκα Στο basic mode πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει περισσότερα(more) και κανονικά θα πρέπει να σου βγάζει επιλογή "Πανοραμική" 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Μιας κ τα λεμε εδω , δεν μπορω να μιλάω στο τηλέφωνο , πχ ανοιχτή ακρόαση κ να ψάξω κατι στο net , κανει μπιπ κ πέφτει η γραμμή . Το εκανε κ οταν είχα ανοιχτό το κλήση μεσο 4g κ οταν το ειχα κλειστό κ δουλεύε ας πούμε κλασικά. Η cosmote φταίει ή η συσκευή ; Κ ημουν συνδεδεμένος σε wifi όχι δεδομένα. Στα δεδομένα κάποτε γυρνάγε η μπάντα κ στο έκοβε το internet , σε wifi ομως οχι . Κ αν εκοβε κάτι ηταν το net οχι το τηλεφώνημα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Η συσκευή δεν φταίει, είναι θέμα παρόχου.Αλλά με το volte ανοιχτό, μπορείς να κάνεις αυτό που λες.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Καλημέρα, το έχω πάρει 5 βδομάδες τώρα, τις τελευταίες 10 μέρες το δουλεύω αποκλειστικά αφού πέρασα όλα τα δεδομένα μου χειροκίνητα (clean install). Μου κάνει κάτι πολύ σπαστικά κολλήματα στις εφαρμογές και συνήθως στον chrome. Παγώνει η προβολή της εφαρμογής και η αφή δεν αποκρίνεται. Μπορώ να κλείσω την εφαρμογή αστραπιαία απ το multitask και μόλις την ξανανοίξω εξίσου αστραπιαία θα δουλέψει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι από τη μνήμη, απλά ανοίγω λίγες εφαρμογές. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάποιο bug στις προβολές, άνοιξε-κλείσε από κάποια κλήση sim, κάποιες ειδοποιείσεις messenger/viber/email που πετάγονται πάνω απ την ενεργή εφαρμογή κτλ. Ή κάποιο κουφό bug στο multitask Ή κάποια έκφανση της υπερθέρμανσης που δεν έχω πάρει χαμπάρι Έχετε συναντήσει κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Καλημέρα, το έχω πάρει 5 βδομάδες τώρα, τις τελευταίες 10 μέρες το δουλεύω αποκλειστικά αφού πέρασα όλα τα δεδομένα μου χειροκίνητα (clean install). Μου κάνει κάτι πολύ σπαστικά κολλήματα στις εφαρμογές και συνήθως στον chrome. Παγώνει η προβολή της εφαρμογής και η αφή δεν αποκρίνεται. Μπορώ να κλείσω την εφαρμογή αστραπιαία απ το multitask και μόλις την ξανανοίξω εξίσου αστραπιαία θα δουλέψει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι από τη μνήμη, απλά ανοίγω λίγες εφαρμογές. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάποιο bug στις προβολές, άνοιξε-κλείσε από κάποια κλήση sim, κάποιες ειδοποιείσεις messenger/viber/email που πετάγονται πάνω απ την ενεργή εφαρμογή κτλ. Ή κάποιο κουφό bug στο multitask Ή κάποια έκφανση της υπερθέρμανσης που δεν έχω πάρει χαμπάρι Έχετε συναντήσει κάτι ανάλογο;Περίεργο.Δεν μου κάνει κάτι τέτοιο και δουλεύω πολύ chrome.Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Ούτε εμένα Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heisenberg21 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλησπέρα. Κάτοχος xperia 1 iv και εγώ για περίπου 15 μέρες τώρα. Αντικατέστησα ένα one plus 5t 5ετίας. Να πω την αλήθεια δεν έχω δει χαώδη διαφορά σε θέμα ταχύτητας, παρόλο που είχα τόσο χρόνια να αλλάξω κινητό. Κρίμα που η one plus σταμάτησε να δίνει βάση στα "θέλω" της κοινότητας και κατέληξε μια ακόμα κινέζικη εταιρεία. Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικα με το 5g και την dual sim λειτουργία. Η cosmote παρόλο που υποστηρίζει για 5g το xperia 1 ii, δεν υπάρχει στη λίστα της το 1 iv. Ξέρετε κάτι για αυτό? επίσης στο θέμα της dual sim. Δεν είχα δώσει σημασία αλλά όταν παρέλαβα το κινητό, είδα ότι η dual sim λειτουργία του μοντέλου XQ-CT54 είναι μονο με συνδυασμό esim/sim. Ξέρετε αν λειτουργεί esim της cosmote? Γιατί το κινητό και πάλι δεν υπάρχει στη λίστα της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλορίζικο καί εύχομαι να το χαρείς!Αναφορικά με το 5G όχι ακόμα δεν είναι στη λίστα με τις συσκευές που διαθέτει η cosmote,, αλλά μπορείς να βάλεις την SIM σε μια πιστοποιημένη συσκευή, να στείλεις το κατάλληλο SMS και μετά ξανά στην δική σου.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heisenberg21 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 6 ώρες πριν, guy_fawkes said: Καλορίζικο καί εύχομαι να το χαρείς! Αναφορικά με το 5G όχι ακόμα δεν είναι στη λίστα με τις συσκευές που διαθέτει η cosmote,, αλλά μπορείς να βάλεις την SIM σε μια πιστοποιημένη συσκευή, να στείλεις το κατάλληλο SMS και μετά ξανά στην δική σου. Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αα τέλεια θα το δοκιμάσω όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ!! Μήπως έχετε κάποια πληροφόρηση και για την esim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Αα τέλεια θα το δοκιμάσω όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ!! Μήπως έχετε κάποια πληροφόρηση και για την esim?Προσωπικά πλήρη μεσάνυχτα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω!Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Αα τέλεια θα το δοκιμάσω όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ!! Μήπως έχετε κάποια πληροφόρηση και για την esim?Αν μάθεις κάτι, γράψε το εδώ, γιατί τώρα είδα και εγώ ότι το setup πλέον είναι micro sim και esim Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts