Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε γαμωτο πως ειναι δυνατον να πουλιεται το κινητο (οχι live) μονο απο το Γερμανο και ολα τα αλλα καταστηματα να μην εχουν ιδεα ποτε ακριβως θα ερθει.Ενταξει η vodafone ειχε την αποκλειστικοτητα για 2 μηνες.Τωρα μηπως εχει αποκλειστικοτητα ο Γερμανος για κανα μηνα?Πως με ξενερωνουν τετοιες καταστασεις.Ηθελα ναξερα η SE δεν ενδιαφερεται να το διαθεσει το συντομοτερο για να πουλησει?

Αυτό ακριβώς!!!!

Το θα γίνει θα αρχίσει να κυκλοφορεί λίγο η να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε!!!!

Όλο στο περίμενε μας έχουν στο τέλος θα παω να πάρς κανα άλλο!!!

Αλλά να μου πείς ποιο.......

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς!!!!

Το θα γίνει θα αρχίσει να κυκλοφορεί λίγο η να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε!!!!

Όλο στο περίμενε μας έχουν στο τέλος θα παω να πάρς κανα άλλο!!!

Αλλά να μου πείς ποιο.......

Είναι όντως περίεργο... αλλά εμένα δε με χάλασε. Πήγα στο Γερμανό @ Γκύζη και το είχαν, το πήρα με σύνδεση (μετατροπή από κάρτα) στο ΤΙΜ120ΑΕΚ κανονικά :)

Τελικα αναφερετε στην vodafοne live εκδοση...

Καλισπέρα φίλοι μου έχω μερικές απορίες και θα ήθελα αν είναι εφικτό να απαντηθούν.

1.- Διαφορές Vodafone live με μη ?

2.- Το Vodafone Live όταν πέρνει themes αλλάζουν και τα εικονίδια των φακέλων ?

3.- Όταν κάνεις αναπαραγωγή radio μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα μεγάφωνα ή προφανώς λόγω του ότι το radio αναφέρεται στα ακουστικά όχι ?

4.- Και τέλος (αυτό ψηλοάσχετο και σόρυ γιαυτό) τι ανάλυση έχει η οθόνη του w810i ?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Καλισπέρα φίλοι μου έχω μερικές απορίες και θα ήθελα αν είναι εφικτό να απαντηθούν.

1.- Διαφορές Vodafone live με μη ?

2.- Το Vodafone Live όταν πέρνει themes αλλάζουν και τα εικονίδια των φακέλων ?

3.- Όταν κάνεις αναπαραγωγή radio μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα μεγάφωνα ή προφανώς λόγω του ότι το radio αναφέρεται στα ακουστικά όχι ?

4.- Και τέλος (αυτό ψηλοάσχετο και σόρυ γιαυτό) τι ανάλυση έχει η οθόνη του w810i ?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

Καλησπερα.διαφορες εκτος απο το σπαστικο "κοκκινο μενου" αλλες δεν εχουν.

στα Vodafone Live οταν βαζεις ενα αλλο θεμα,δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι δεν αλλαζουν.

οταν κανεις αναπαραγωγη radio & mp3 μπορεις να τα κους και απο τα ακουστικα και απο το ηχειο του κινητου,το οποιο μαλιστα ακουγεται αρκετα δυνατα.

το w810i εχει Οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων

176x220 pixel

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.διαφορες εκτος απο το σπαστικο "κοκκινο μενου" αλλες δεν εχουν.

στα Vodafone Live οταν βαζεις ενα αλλο θεμα,δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι δεν αλλαζουν.

οταν κανεις αναπαραγωγη radio & mp3 μπορεις να τα κους και απο τα ακουστικα και απο το ηχειο του κινητου,το οποιο μαλιστα ακουγεται αρκετα δυνατα.

το w810i εχει Οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων

176x220 pixel

Se ola ta themata pou exw mexri twra dokimasei ta eikonidia twn fakelwn den allazoun.

To radio den akougetai apo to hxeio ths syskevhs.Mono apo ta akoustika.Mikro to kako, etsi kai alliws h lipsh synithws den einai kai poly kalh:p

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

εισαι σιγουρος για το ραδιο γιατι νομιζω οτι εχω ακους κανονικα απο το ηχειο.

παντως τα mp3 παιζουν κανονικα και ακουγονται αρκετα καθαρα απο το ηχειο.

Υ.Γ.σημειωση για παραπανω..ακους απο το ηχειο ενω ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα στο κινητο.

χωρις τα ακουστικα δεν γινεται να ακουσεις radio.

[sIGPIC][/sIGPIC]

- Επισημασμένο πλέον και το thread του W900i!

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

- Επισημασμένο πλέον και το thread του W900i!

ΟΛΕ! :O

χεχε

Νομίζω ότι το ραδιόφωνο δεν παίζει από το μεγάφωνο της συσκευής. Έχω την εντύπωση ότι το ράδιο είναι πάνω στο hands free. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο για να ακούγεται από το μεγάφωνο.

Any suggestions ???

Για VodiaFone live έκδοση, updates που παίζουν? Κάνουν οι μαμίσιες της SE?

Κωνσταντίνος

Νομίζω ότι το ραδιόφωνο δεν παίζει από το μεγάφωνο της συσκευής. Έχω την εντύπωση ότι το ράδιο είναι πάνω στο hands free. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο για να ακούγεται από το μεγάφωνο.

Any suggestions ???

οχι δεν κανουν.για να αναβαθμισεις vodafone live κινητο θα πρεπει να το πας σε ενα sony ericsson point.online update μεσα απο το site κανεις σε κινητα χωρις το "κοκκινο μενου"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Any suggestions ???

To radio είναι πάνω στο handsfree και δεν παίζει από το speaker όπως στο k750/w800 δυστυχώς...

εισαι σιγουρος για το ραδιο γιατι νομιζω οτι εχω ακους κανονικα απο το ηχειο.

παντως τα mp3 παιζουν κανονικα και ακουγονται αρκετα καθαρα απο το ηχειο.

Υ.Γ.σημειωση για παραπανω..ακους απο το ηχειο ενω ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα στο κινητο.

χωρις τα ακουστικα δεν γινεται να ακουσεις radio.

Nai ,sigoura to radio agougetai mono apo ta akoustika.

Ennoeitai oti ta akoustika prepei na einai syndedemena , afto isxyei gia ola ta thlefwna.

Ta mp3 kanonika kai apo to ixeio.To hxeio einai poly kalo pantws, me entona mpasa kai dinei thn aisthish oti den prokeitai gia ixeio kinhtou.

Eimai poly efxaristimenos apo to ixeio thw syskevhs

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

emena distixos i othoni exei mia mikri men alla spastiki gratsounia pou yponomeyei .tin teliotita tou super aytou kinitou .eipes kapoios filos gia scratz remover kai zelatines .pou mporo na vro tetia pragmata re paidia .help ...

emena distixos i othoni exei mia mikri men alla spastiki gratsounia pou yponomeyei .tin teliotita tou super aytou kinitou .eipes kapoios filos gia scratz remover kai zelatines .pou mporo na vro tetia pragmata re paidia .help ...

To scratz remover einai psiloapati , den kanei tpt kata thn gnwmh mou.Oso gia tis zelatines....o filos den exei apanthsei akoma:O

οχι δεν κανουν.για να αναβαθμισεις vodafone live κινητο θα πρεπει να το πας σε ενα sony ericsson point.online update μεσα απο το site κανεις σε κινητα χωρις το "κοκκινο μενου"

Και βεβαια μπορεις να κανεις αναβαθμιση vodafone live κινητο απο το online update.Απλως η εκδοση λογισμικου για το live μπορει να βγει κανα 2 εβδομαδες αργοτερα απο την κανονικη

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4175838

Και βεβαια μπορεις να κανεις αναβαθμιση vodafone live κινητο απο το online update.Απλως η εκδοση λογισμικου για το live μπορει να βγει κανα 2 εβδομαδες αργοτερα απο την κανονικη

κανεις μεγαλο λαθος!! ΜΟΝΟ ΑΠΟ Sony ericsson service point μπορεις να περασεις αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο το κινητο δε λεω αλλα θα μπορουσαν να βαλουν την ωρα οταν το τηλεφωνο σβηνει οπως κ στο V800.Εδω αναγκαζεσαι να πατας το κεντρικο κουμπι για να δεις την ωρα.Ουδεις τελειος... :rolleyes:
Μη μου άπτου!

υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το 3g ώστε να κερδίσεις σε μπαταρία;;;

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

πολύ καλό :) θα περιμένω την επιδώτησή μου απο voda και θα το τσιμπήσω :)

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Παιδιά, επειδή βαρέθηκα να περιμένω το p990 λέω να πάρω το w900.Οπότε έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το βίντεο. είδα ότι τραβάει σε 320χ240 30fps αλλά μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα βίντεο τραβηγμένο απτο κινητό σε φουλ ποιότητα, να δω σε τι bitrate τραβάει και αν η ποιότητα του είναι αποδεκτή? Διότι ύστερα απτο sharp v902 που κι αυτό βγάζει βίντεο σε 320Χ240 30fps δεν θα ήθελα να πέσω σε κάτι χειρότερο, απτη στιγμη κιόλας που το sharp έχει και ήδη ένα χρόνο στην αγορά νομίζω....

• The title was changed to Sony Εricsson W900i