jimP Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και που το DEAL (το παιχνιδι της τηλεόρασης, το οποίο το έχω δει σε άλλο μοντελο SONY-ERRICSON κινητό) για το κινητό μας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και που το DEAL (το παιχνιδι της τηλεόρασης, το οποίο το έχω δει σε άλλο μοντελο SONY-ERRICSON κινητό) για το κινητό μας. Ευχαριστώ. Υπαρχει αλλα για πιο κινητο το θελεις? για w900i δεν το εχω ::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και που το DEAL (το παιχνιδι της τηλεόρασης, το οποίο το έχω δει σε άλλο μοντελο SONY-ERRICSON κινητό) για το κινητό μας. Ευχαριστώ. Το παιχνίδι που ζητάς υπάρχει. Ψάξε εδώ: http://www.esnips.com/web/WizardSGames :up: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά μιά ερώτηση, πρόκειται να πουλήσω το W900 μου, σε τι τιμή πρέπει να το πουλήσω, ξέρει κανένας??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164773 Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 paidia simera egina kai ego katoxos enos w900 pou agorasa apo ton ddr2 kai einai teleio ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ε αφου το αγόρασες απο τον drr2 είσαι ok.Αυτος είναι εγγυηση στα κινητά,τα προσέχει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 :D Με γεια το νεο κινητο λοιπον! φοβερη συσκευη, δεν θα το μετανοιωσεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ποιο μοτορολα είχες πριν? Υποστήριζε a2dp ε? Γι αυτό μπορούσε να μεταφέρει τον ήχο του κινητού στο bt. Ενώ τώρα με το w900 ακούγεται ο προκαθορισμένος ήχος του bt car kit σου;);) Ειχα το motorola V3x και το υποστηριζε. Τι ειναι το a2dp; Δεν το διαθετει το w900; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 paidia exo valei kati tragoudia sto walkman paizoun kanonika alla otan paw "to yliko mou " den ta vriskei mporeite na me voithisete ? euxaristo ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Aπο τα πιο πλήρη κινητά που έχω χρησιμοποιήσει το W900. @EliminaToR μήπως τα έχεις στο φάκελο "διάφορα" ή στη memory stick και τα ψάχνεις στη μνήμη του τηλεφώνου? (και το αντίστροφο) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 paidia exo valei kati tragoudia sto walkman paizoun kanonika alla otan paw "to yliko mou " den ta vriskei mporeite na me voithisete ? euxaristo ek ton proteron :pΠώς γίνεται να τα έβαλες στο walkman και να μην είναι στο υλικό σου?? Αφού στο walkman για να προσθέσεις τραγούδια σε βγάζει στους φακέλους σου που έχεις στο 'υλικό σου":worry: Από το pc φτιάξε στο τηλέφωνο και στην καρτούλα από ένα υποφάκελο με το όνομα πχ mp3(ή ότι άλλο σε εκφράζει) μέσα στον φάκελο sounds όμως και βάζε εκεί τις εκατοντάδες τραγούδια που χωράνε:D:D Alexism, a2dp είναι μια δυνατότητα που σου επιτρέπει να ακούς μουσική από ασύρματα(bt δλδ) ακουστικά. Το w900 δεν έχει αυτή τη δυνατότητα(γι αυτό και δεν μεταφέρεται το ringtone στο ασύρματο ακουστικό.Το v3x δεν αν το είχε, αλλά μάλλον ναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kind_lb Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σε όλους.. Η κοπέλα μου έχει το Κ800 και έχει επιλογή να ρυθμίσει τα βίντεο να είναι ringtone..Επίσης έχω αγοράσει αυτά τα ακουστικά και δεν μπορώ να ελέγξω το walkman από αυτά κάτι που επίσης στο Κ800 είναι εφικτό...Μήπως γνωρίζετε εάν με κάποια αναβάθμιση μπρεί να φτιαχτεί κάποια από αυτα τα προβλήματα??? :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 paidia meta apo mia vdomada me to w900 mporo na po oti to kinito einai teleio se ola tou eidika ston tomea tou ixou einai oti kalutero eixa pote mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 paidia meta apo mia vdomada me to w900 mporo na po oti to kinito einai teleio se ola tou eidika ston tomea tou ixou einai oti kalutero eixa pote mou Πανω απ'ολα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο τη ποιοτητα κατασκευης της συσκευης. Δεν καταλαβαινει Χριστό... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Eπαναλαμβανομαστε... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 paidia mipos mporeite na mou proteinete kapoia akoustika gia to w900 ? oxi oti me xalane auta pou exei apo tin se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Παρε της sony. Τα πουλαει ο "γερμανος" με 9,5ευρω. Ειναι ΑΨΟΓΑ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 paidia meta apo mia vdomada me to w900 mporo na po oti to kinito einai teleio se ola tou eidika ston tomea tou ixou einai oti kalutero eixa pote mou Καλησπέρα. φίλε eliminator το έχω κι΄εγώ απο τα Χριστούγεννα. Είναι όντως εξαιρετικό κινητό, το μόνο που με αποσχολεί ειναι η ταχυτητά του στο μενού,το βρίσκω αργό. Εσένα δέν έχει τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καλησπέρα. φίλε eliminator το έχω κι΄εγώ απο τα Χριστούγεννα. Είναι όντως εξαιρετικό κινητό, το μόνο που με αποσχολεί ειναι η ταχυτητά του στο μενού,το βρίσκω αργό. Εσένα δέν έχει τέτοιο πρόβλημα; Είναι λίγο αργό, αλλά όχι και τόσο που να προκαλεί πρόβλημα νομίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 emena einai kanoniko oute argo oute grigoro.paidia ektos apo ta gnosta akoustika pseires tis sony iparxoun tpt alla akoustika me kalo kai dynato ixo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 emena einai kanoniko oute argo oute grigoro.paidia ektos apo ta gnosta akoustika pseires tis sony iparxoun tpt alla akoustika me kalo kai dynato ixo ? πολλά, υπάρχει ανάλογο θέμα κιόλας Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Καλησπέρα και απο εμένα. Τελικά είναι απίστευτο διαβάζοντας το ιστορικό του W900 μέχρι την ημέρα αφιξής του στην Ελλάδα. Τελος πάντων το θέμα είναι άλλο. Θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό απο αυτα τα Live menu και γενικά τα χίλια δυο της Vodafone και ερωτώ αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ με ασφαλή τρόπο να το ξεκλειδώσω, αλλιώς που μπορώ πληρώνοντας και αν ξέρει κάποιος και τιμή. Και κάποιος θα μπορούσε να πει ρε φίλε διάβασε τα προηγούμενα threads και θα βρεις, αλλά λόγω του όγκου σελίδων καταλαβαίνει κάποιος πως είναι αδύνατο να μπορέσω να τις διαβάσω όλες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Καλησπέρα και απο εμένα. Τελικά είναι απίστευτο διαβάζοντας το ιστορικό του W900 μέχρι την ημέρα αφιξής του στην Ελλάδα. Τελος πάντων το θέμα είναι άλλο. Θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό απο αυτα τα Live menu και γενικά τα χίλια δυο της Vodafone και ερωτώ αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ με ασφαλή τρόπο να το ξεκλειδώσω, αλλιώς που μπορώ πληρώνοντας και αν ξέρει κάποιος και τιμή. Και κάποιος θα μπορούσε να πει ρε φίλε διάβασε τα προηγούμενα threads και θα βρεις, αλλά λόγω του όγκου σελίδων καταλαβαίνει κάποιος πως είναι αδύνατο να μπορέσω να τις διαβάσω όλες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η λυση ειναι εδω.κοστος περιπου στα 30 ευρο,αν θυμαμαι καλα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 na sai kala file se euxaristw. Se sxesi vevaia me ta osa exw koitaksei ligo tsimpimeni fainetai i timi alla sigoura tha exw tin sigouria tou oti kapws einai pio konta mou otidipote kai na ginei gt kai online na to dokimasw den kserw polu fovamai min kanw kamia patata :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 na sai kala file se euxaristw. Se sxesi vevaia me ta osa exw koitaksei ligo tsimpimeni fainetai i timi alla sigoura tha exw tin sigouria tou oti kapws einai pio konta mou otidipote kai na ginei gt kai online na to dokimasw den kserw polu fovamai min kanw kamia patata :P online μεσω credits γινεται..καλυτερα ομως να το στειλεις εκει και θα εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.στην τιμη που ανεφερα ειναι..ξηλωμα του "κοκκινου μενου" και περασμα της τελευταιας version του κινητου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts