Jump to content

dvotsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dvotsis

  1. Παιδιά καλημέρα, μετά απο ένα χρόνο που το έχω, εδώ και δύο μέρες ξαφνικά άρχισε να μου γράφει στην οθόνη "δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο" και δέν μπορώ να κάνω φυσικά κλήση. Κάνω επανεκίνηση και είναι προσωρινά εντάξει,αλλά μετά απο καμία ώρα περίπου πάλι τα ίδια.!! Τι λέτε να φταίει; Ευχαριστώ.
  2. Μάλιστα, άρα περιμένω κάτι άλλο αργότερα. Σήμερα ύπάρχει κάποιο τηλέφωνο που θα το άλλαζες με το w900i;(εννοείται ότι σε χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει τουλάχιστον όσα το w900!!)
  3. Καλημέρα και χρονια πολλά. Εχω το w900i δέν θα έλεγα όχι για κάποιο άλλο κινητό λόγο μεγέθους και μόνο. Αλλά να πάω σε κάτι καλύτερο σίγουρα. Τι λέτε να "χτυπήσω" το συγκεκριμένο;
  4. καλημέρα, πήγα στο μενού - ρυθμίσεις- μέχρι εκεί όμως, συνδεσιμότητα δέν βλέπω να υπάρχει πουθενά.
  5. Η λιγότερη αυτονομία για μένα ειναι σημαντικό θέμα, μπορώ να καταργήσω το 3G; Και με ποιό τρόπο;
  6. Καλησπέρα, δεν μου λέτε και μένα παιδιά που δέν έτυχε ποτέ να μάθω, αυτο το 3G τι ακριβώς πρακτικά (όχι θεωριτικά, ότι ειναι τρίτης γενιάς, αυτό το ξέρω) πάνω στο κινητό τι διαφορετικό κάνει; Αν ειναι κάτι που δέν χρησιμοποιώ να το απενεργοποιήσω. Και φυσικά πως μπορώ να το κάνω αυτό.!!! Ευχαριστώ.
  7. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους. Μάλλον θα περιμένω για κάποιο αλλο ericsson στο μέλλον.
  8. παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας. Τα χριστούγεννα είχα αγοράσει το w900i, όπως ξέρετε εξαιρετικό τηλέφωνο είμαι πολλύ ευχαριστημένος, αλλά το μέγεθος με προβληματίζει λίγο. Σκεφτόμουνα να το άλλαζα με το κ800ι. Το βλέπετε σωστό;;; Ευχαριτώ.
  9. Καλημέρα, μήπως έχεις τυχόν και τηλέφωνο του μαγαζιού; ευχαριστώ.!!!
  10. Μαζί σου ειμαι κι΄εγώ, εντάξει να πάω σε άλλο, σε ποιό όμως; Έτσι στη τύχη; θέλω κάπου που να έχει πάει κάποιος και να ξέρω ότι θα γίνει η δουλεία μου σωστά και αυθημερόν.
  11. Καλησπέρα. φίλε eliminator το έχω κι΄εγώ απο τα Χριστούγεννα. Είναι όντως εξαιρετικό κινητό, το μόνο που με αποσχολεί ειναι η ταχυτητά του στο μενού,το βρίσκω αργό. Εσένα δέν έχει τέτοιο πρόβλημα;
  12. Βρε αδερφέ, μπορείς να μου δώσεις στοιχεία για το που ειναι αυτή η omnitech, για να πάω κι΄εγώ για καμιά αναβάθμιση; Εκτός απο διεύθηνση γράψε και κανένα τηλέφωνο για να τους πάρω πρίν. ευχαριστώ.
  13. Αδερφέ δέν νομίζω να ειναι θέμα μνήμης, τα χριστούγεννα το πήρα και δέν έχει και τίποτα σπουδαίο μέσα. Για αναβάθμιση ξέρεις που μπορώ να το πάω και άν γίνεται την ίδια μέρα; δέν θα ήθελα να τους αφήσω το κινητό και να φύγω.!! ευχαριστώ.
  14. Παιδιά το μενού του είναι αργό, λέτε να είναι θέμα κάποιας αναβάθμισης;
  15. Είναι λίγο δύσκολο αλλά υπάρχει. Εγώ το αγόρασα καινούργιο τις μέρες των γιορτών απο τη microland στη Στουρνάρη 412 ευρώ. Το έιχε και ο cosmote, απλά εκεί το πουλούσε 485ευρώ.
  16. Καλησπέρα παιδιά. Εκτός απο τα μηνύματα που λέτε οτι καλύτερα είναι με κεφαλαία, για το τηλεφωνικό κατάλογο τι λέτε; Εσεις πως γράφετε εκεί; Και με την ευκαρία που ρωτάω η αλλαγή μικρά κεφαλαία πως γίνεται;
  17. Ευχαριστώ πολλύ.!!!
  18. Παιδιά το υπαίθριο μενού τι διαφορά έχει απο το κανονικό; Μήπως ο ήχος κλήσης είναι ποιο δυνατός;
  19. Αδερφέ εντάξει το βρήκα, ήταν, διαχείρηση αρχείων-θέματα-default.
  20. το υλικό μου, δέν έχω τέτοιο πράμα στο μενού. Το κινητό δέν ειναι της vodafone. Cosmote έγραφε(και γράφει ακόμα δηλαδη) και θέλω να επαναφέρω το προρτοκαλί χρώμα που είχε σαν φόντο, της erricson δηλαδη.
  21. Καλημέρα και καλή χρονιά. Ζητώ επειγόντως βοήθεια. Πείραξα ούτε και γω δέν κατάλαβα τι, και άλλαξε το χρώμα του μενού. Θέλω να το επαναφέρω αυτό το πορτοκαλί που είχε δηλαδή μόλις το είχα αγοράσει.
  22. Νομίζω πως πρέπει να έχεις δίκιο, αυτή τη δουλεία μάλλον πρέπει να κάνει ο ισοσταθμιστής. Αν ήταν μόνο για ένταση θα είχαν κάτι ποιο απλό φαντάζομαι.
  23. Ευχαριστώ, σίγουρα θα βρεθούν κάποιες απορίες, για παράδειγμα με το που του έβαλα ένταση ήχου στο 8 δέν με ενθουσίασε. Νόμιζα ότι αυτή η σειρά θα είχε δυνατούς ήχους.!! Κάνω λάθος;
  24. Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Τελικά το κινητό υπάρχει. Ο cosmote το έχει κανονικά, απλά ειναι ο ποιο ακριβός, ήθελε 480ευρώ. Σε μαγαζί άν το έκανα παραγγελία το έφερνε με 444ευρώ. τελικά το πήρα απο τη microland 412ευρώ.
×
×
  • Create New...