Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia help.

ekana anabathmish apo http://www.davinciteam.com/ gia na bgalw to vodafone, ok katebasa emea3 alla ti cda exei ena ellhniko w900i pou den einai vodafone?

giati to afhsa CDA102337/3 - EMEA3 apo davinciteam.com kai otan teliosa anabw to thlefwno epilegw plhres leitourgia kai meta mou leei sfalma diamorfoseis epikoinonhste me to leitourgo tou diktyoy h to kentro yphres.

pantos to walkman doulebei mia xara klp kai apo oti katalaba ekana lathos to cda.

plz kapios na mou pei to cda non voda live!!!!! gia na ksanakanw anabathmish.

thanks

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia help.

ekana anabathmish apo http://www.davinciteam.com/ gia na bgalw to vodafone, ok katebasa emea3 alla ti cda exei ena ellhniko w900i pou den einai vodafone?

giati to afhsa CDA102337/3 - EMEA3 apo davinciteam.com kai otan teliosa anabw to thlefwno epilegw plhres leitourgia kai meta mou leei sfalma diamorfoseis epikoinonhste me to leitourgo tou diktyoy h to kentro yphres.

pantos to walkman doulebei mia xara klp kai apo oti katalaba ekana lathos to cda.

plz kapios na mou pei to cda non voda live!!!!! gia na ksanakanw anabathmish.

thanks

To CDA σωστα το εβαλες.Απλα μη κατεβασεις την τελευταια εκδοση γιατι πρεπει να εχει καποιο λαθος.Κατεβασε την προτελευταια με το ιδιο CDA και θα εισαι ενταξει

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

τι διαφορα εχει το vodafone απο το κανονικο?? me themes den fevgei to menu? γενικα οσοι ηταν σε διλλημα αναμεσα 6280 κ w900 κ διαλεξαν το δευτερο, ειναι ευχαριστημενοι? το μεγεθος του δεν σας ενοχλει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια απορία εχω. Όταν λένε ότι παίρνει Memory Stick Duo PRO 2G σημαίνει ότι αν πάρω το 4G δεν θα δουλέψει? Γιατί άρχισαν τώρα οι εταιρίες να βγάζουν τέτοιες κάρτες..

Μια απορία εχω. Όταν λένε ότι παίρνει Memory Stick Duo PRO 2G σημαίνει ότι αν πάρω το 4G δεν θα δουλέψει? Γιατί άρχισαν τώρα οι εταιρίες να βγάζουν τέτοιες κάρτες..

Τα 2G ειναι 2gigabyte και τα 4G 4gigabyte και τα δεχεται και τα δυο.:)

myphone_2.png

Φίλε THEjB σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, όλα όσα μου λες τα βρίσκω μια χαρά και το πρόβλημα για μένα δεν υφίσταται γιατι ακούω μόνο ένα σταθμο!! οπότε θα "πεταχτώ" μεσοβδόμαδα από Πλαίσιο μεριά που έχει και τα δύο κινιτά δίπλα-δίπλα να τα "ξανασκαλίσω" και σύντομα θα το'χω και'γω στα χέρια μου.

:) Δεν κάνει τπτ φίλε μου:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

to ksero ti simenei 2g alla h sony tha bgalei kai 8 g, giati to periorizei sto kinito oti einai mexrh 2g. den einai logiko. An kai nomizo oti akoma den exoyn bgei sto emporio apo thn sony, alla apo alles eteries.

Δεν νομιζω το κινητο να περιοριζεται στα 2g απλα το αναφερει γιατι με την κυκλοφορια του αυτες οι καρτες υπηρχαν.:shifty:

myphone_2.png

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κλειδώνω φώτο και βίντεο στο κινητό με το "παρελκομενό"του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το e-mail μου είναι alwsi@hotmail.com

δυστηχως γι'αυτο το κινητο δεν υπαρχει τετοια εγαρμογη που να κανει αυτα που ζητας!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομιζω το κινητο να περιοριζεται στα 2g απλα το αναφερει γιατι με την κυκλοφορια του αυτες οι καρτες υπηρχαν.:shifty:

Έτσι πιστεύω και εγώ

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Με το ultra τι συμβαίνει; Είναι το ίδιο πράμα με το απλό memory stick duo pro. Και ένα σχόλιο, γιατί είναι πιο ακριβές; Ευτυχώς που έχει μεγάλο σκληρό γιατί άλλος…

καλησπερα και απο εμενα!!

Μια ερωτηση βρε παιδια, εχει βρει κανεις Trivial και εκατομμυριουχιο στα ελληνικα και σε full screen για το w900? τα μονα που επεσαν στα χερια μου είναι για w800 και δυστυχως δεν παιζουν full screen στο w900 :mad: Μιλαμε παντα για java ε

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!

Με το ultra τι συμβαίνει; Είναι το ίδιο πράμα με το απλό memory stick duo pro. Και ένα σχόλιο, γιατί είναι πιο ακριβές; Ευτυχώς που έχει μεγάλο σκληρό γιατί άλλος…

Είναι μικρότερες σε μέγεθος, άρα για να τις βάλεις στο w900 θα χρειαστείς αντόπτορα.

Και όπως γίνεται συνήθως με τις κάρτες μνήμης, όσο πιο mini, τόσο πιο ακριβές

Είναι μικρότερες σε μέγεθος, άρα για να τις βάλεις στο w900 θα χρειαστείς αντόπτορα.

Και όπως γίνεται συνήθως με τις κάρτες μνήμης, όσο πιο mini, τόσο πιο ακριβές

Όχι δεν λέει για τις καινούργιες τις μικρές Μ2, ο φίλος λέει για τις sandisk memory stick pro duo ultra, και να πω ότι είναι η πολύ γρήγορες στο read/write κάτι σαν τις high speed στην sony.

To CDA σωστα το εβαλες.Απλα μη κατεβασεις την τελευταια εκδοση γιατι πρεπει να εχει καποιο λαθος.Κατεβασε την προτελευταια με το ιδιο CDA και θα εισαι ενταξει

Να είσαι καλά φίλε μου έκανα αυτό που είπες και όλα μια χαρά!(bye bye vodafone menu!!! yes!!!), είσαι διαβασμένος επάνω σε αυτό το θέμα γιατί μετά μπήκα στο forum τους και διάβασα για τα άλλα δυο παιδιά που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ο ένας έβαλε ξανά την προηγούμενη έκδοση.

Ευχαριστώ!!!

Όχι δεν λέει για τις καινούργιες τις μικρές Μ2, ο φίλος λέει για τις sandisk memory stick pro duo ultra, και να πω ότι είναι η πολύ γρήγορες στο read/write κάτι σαν τις high speed στην sony.

Οι sandisk γενικά είναι πιο γρήγορες από τις sony. Δεν θυμάμαι που είχα διαβάσει το συγκριτικό, αλλά τις πέρναγαν σε όλες τις κατηγορίες :)

Αποθηκευει τελικα ρε παιδια το ραδιο σταθμους ναι η οχι!και αν ναι πωςςςςςςςςςςς.

Εγώ δεν έχω βρει κάτι... Και να σου πω την αλήθεια, το βρίσκω λίγο χλωμό... Το χειριστήριο παρά είναι απλό για να αποθηκεύει σταθμούς...

Εγώ δεν έχω βρει κάτι... Και να σου πω την αλήθεια, το βρίσκω λίγο χλωμό... Το χειριστήριο παρά είναι απλό για να αποθηκεύει σταθμούς...

Τι να πω αλλοι λενε αποθηκευει,και αλλοι λενε οχι,αν εχει αποθηκευσει καποιος ας μας πει τον τροπο και μας.:worry:

myphone_2.png

Να είσαι καλά φίλε μου έκανα αυτό που είπες και όλα μια χαρά!(bye bye vodafone menu!!! yes!!!), είσαι διαβασμένος επάνω σε αυτό το θέμα γιατί μετά μπήκα στο forum τους και διάβασα για τα άλλα δυο παιδιά που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ο ένας έβαλε ξανά την προηγούμενη έκδοση.

Ευχαριστώ!!!

Τιποτα φιλε μου.Να σαι καλα

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

telika molis egina kai ego katoxos tou kinitou...perimeno na perasei to 6oro gia na to xiristo...paidia gia na xrisimopiiso tis 3g dinatotites tou ti prepei na kano?

Νομίζω αρκεί να έχεις 3G κάρτα SIM...

telika molis egina kai ego katoxos tou kinitou...perimeno na perasei to 6oro gia na to xiristo...paidia gia na xrisimopiiso tis 3g dinatotites tou ti prepei na kano?

Αν πήρες το VF Live και έχεις sim της vodafone δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι

να κανω μια ερωτηση?

δεν ξερω και αν πρεπει να την κανω εδω!:lol:

εχω και εγω w900i και το λατρευω!

τα αποτελεσματα συγκρισεων ειναι καθαρα θεμα πρωταιρεοτητων

κτλ αλλα.........θελω να μου πειτε τι πιστευετε αντικειμενικα οσον αφορα την συγκριση μεταξυ του κινητου που εχουμε ολοι ειμαστε εδω:) και του p910!!!!!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

• The title was changed to Sony Εricsson W900i