Jump to content

alwsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alwsi

  1. Kαλημέρα σε όλους/ες ,μια ερώτηση ...είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στο κινητό μας που μου έδειχνε κάτω δεξιά στην οθόνη το εικονίδιο του bluetooth,του wifi και πάνω δεξιά το εικονίδιο του προγράμματος ....κάτι πάτησα και χάθηκαν όλα ,ξέρει κανείς ποιό πρόγραμμα είναι ,και κάτι άλλο ,με ποίο τρόπο μπορεί να μου δείχνει πότε βρίσκει ασύρματο δύκτιο χωρίς να κάνω αναζήτηση?? Σας ευχαριστώ για τις όποιεσ απαντήσεις σας.
  2. Καλημέρα σε όλους/ες ,μία ερώτηση ...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια λειτουργία για να μπορούμε να αποθηκεύσουμε κρυφά αρχεία (video,foto...)και να ανοίγουν με τη χρήση κωδικού ??? Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας...
  3. Καλημέρα σε όλους/ες ,μια ερώτηση ...ξέρει κανείς εαν υπάρχει τρόπος στο fb να δεις ποιός έχει δει το προφίλ σου...μάλλον ποιός βλέπει συχνότερα το προφίλ σου?? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  4. Μια ερώτηση... Πως αφαιρείς από την οθόνη το media player, το ράδιο και το λογότυπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας?
  5. Δεν υπάρχει τίποτα στο ip mart ...θα κοιτάξω και αλλού..
  6. Καλησπέρα σε όλους δύο ερωτήσεις: 1) Ξαφνικά δεν ακούω ,μπορώ και ακούω μόνο με fandsfree ή bluetooth καμμία ιδέα του τι φταίει (δεν έπεσε κάτω ούτε έγινε κάτι άλλο π.χ νερά) ...??? και 2)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για αποστολή fax??? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  7. Καλημέρα σε όλους ,μια ερώτηση :Xωρίς το πορτάκι με ποιό τρόπο ξεκλειδώνει το πληκτρολόγιο εκτός από το κουμπί στο πλάι (το οποίο έχει φαγωθεί από τη χρήση) ,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  8. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά ,εφαρμογές που μπορούμε να βρούμε για το κινητό ? Σας ευχαριστώ!!
  9. Καλημέρα σε όλους ξέρετε εάν υοάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να κλειδώνεις αρχεία (foto,video) ? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  10. Καλημέρα σε όλους,έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως και αν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Χτες προσπάθησα να εγκαταστήσω μια εφαργογή το documents to go και ενώ "περνάει "στο κινητό ,ξεκινώντας την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "η εφαρμογή εκλεισε,εφαρμογή !sisregistryserver,κωδ.αιτίας ucmp,αριθμός αιτίας 0" πατώντας το "συνέχεια"αναβοσβήνει η οθόνη και για να την επαναφέρω πρέπει να ανοιγοκλείσω το πορτάκι αυτό συμβαίνει και με όλες τις άλλες εφαρμογές που προσπάθησα να εγκαταστήσω. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι εξαφανίστηκαν και όλες οι άλλες εφαρμογές που του είχα βάλει(handy day ,SwissManager κ.α), δεν φαίνονται πουθενά . Όλες τις εφαρμογές τις είχα περάσει στο memory stick και ενώ εκεί υπάρχουν όλα τα άλλα (φώτο,video,έγγραφα) δεν υπάρχει καμμία εφαρμογή. Σύγνωμη εάν σας κούρασα και περιμένω κάποια απάντηση για το τι μπορεί να φταίει . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα ξέρει κάποιος πως γίνεται η φωτογραφία του καλούντος να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη του κινητού όπως στο p910. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα στο forum ,από χθές είμαι κάτοχος του p990,πέρασα τις φωτογραφίες που είχα από το p910 στο νέο μοντέλο και πολλές απο αυτές δεν μου τις ανοίγει (δείχνει ότι είναι κατεστραμένες). Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Έχει κάποιος το ιδιο προβλημα? Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας και χρόνια πολλά σε όλους.
  13. Καλησπέρα,επειδή έχω αφαιρέση το πληκτρολόγιο από το τηλέφωνο,μήπως γνωρίζει κάποιος-α πως μπορώ να κλειδώνω τα πλήκτρα ? Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα στο forum, ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων pdf σε word για το κινητό μας ? Γιατί η ανάγνωση pdf στο p910 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
  15. Καλησπέρα σε όλους,έχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο pda ,κάθε φορά που το συγχρονίζω με τον υπολογιστή συνδέεται στο διαδίκτυο μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να το αποφύγω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τισ όποιες απαντήσεις .
  16. Καλησπέρα ,ξέρει κανείς πως δουλεύει αυτό το fortress sms?
  17. Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση και δεν ξέρω εάν είναι έτσι η λειτουργία του κινητού η εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,όταν δέχομαι κλήσεις πρέπει να "χτυπήσει " 4-5 φορές και μετά μου εμφανίζει την φωτογραφία του καλούντος ,γνωρίζει κάποιος που οφείλεται αυτό?Λαθός ρύθμιση η σε συμβαίνει σε όλους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
  18. Καλησπέρα παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κλειδώνω φώτο και βίντεο στο κινητό με το "παρελκομενό"του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Το e-mail μου είναι alwsi@hotmail.com
  19. Καλησπέρα σε όλους ,έχω ένα προβληματάκι: δεν μπόρω να κάνω backup στη κάρτα, μου λέει: "το backup για το αρχείο ....(όνομα αρχείου)απέτυχε. Υπάρχει καμμία ιδεα για το τι φταίει? και δεύτερον εάν κάνω αντιγραφή όλα τα αρχεία της κάρτας στον υπολογιστή με card reader μπορώ να τα ξαναπεράσω σε άλλη μεγαλύτερη κάρτα αποφεύγοντας έτσι το χρονοβόρο backup? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  20. Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπορείς να κλειδώνεις αρχεία στο w990? Ευχαριστώ
  21. Καλημέρα ,μπόρεις στο Κ700 να δημιουργηθεί κρυφός φάκελος η υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να αποθηκευεις αρχεία και να ανοίγουν με κωδικό? Ευχαριστώ
  22. Καλησπέρα παιδιά,πως γνωρίζουμε τον αριθμό των επαφών μας είτε κατά φάκελο είτε συνολικά?Ευχαριστώ.
  23. Καλησπέρα ,έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι θέλω να μάθω εάν το κινητό μας μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο διαδύκτιο και αν ναί με ποιές ρυθμίσεις? Ευχαριστω για τις όποιες απαντήσεις.(το e-mail μου ειναι alwsi@hotmail.com)
  24. Καλήμερα ,στα 'καλά καθούμενα' και χωρίς κανένα λόγο (να πέσει κάτω η να πέσει νερό κλπ) δεν έχει φως η οθόνη ,με το που το ανοίγω εμφανίζεται κανονίκα το λογότυπο της Sony Ericsson και μετά πάλι σβήνει η οθόνη. Οι λειτουργείες του και τα πργ ανοίγουν κανονικά αλλά η οθόνη δεν έχει φως . Υπάρχει καμμία ιδέα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...