Jump to content

alwsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alwsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλημέρα σε όλους/ες ,μια ερώτηση ...είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στο κινητό μας που μου έδειχνε κάτω δεξιά στην οθόνη το εικονίδιο του bluetooth,του wifi και πάνω δεξιά το εικονίδιο του προγράμματος ....κάτι πάτησα και χάθηκαν όλα ,ξέρει κανείς ποιό πρόγραμμα είναι ,και κάτι άλλο ,με ποίο τρόπο μπορεί να μου δείχνει πότε βρίσκει ασύρματο δύκτιο χωρίς να κάνω αναζήτηση?? Σας ευχαριστώ για τις όποιεσ απαντήσεις σας.
  2. Καλημέρα σε όλους/ες ,μία ερώτηση ...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια λειτουργία για να μπορούμε να αποθηκεύσουμε κρυφά αρχεία (video,foto...)και να ανοίγουν με τη χρήση κωδικού ??? Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας...
  3. Καλημέρα σε όλους/ες ,μια ερώτηση ...ξέρει κανείς εαν υπάρχει τρόπος στο fb να δεις ποιός έχει δει το προφίλ σου...μάλλον ποιός βλέπει συχνότερα το προφίλ σου?? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  4. Μια ερώτηση... Πως αφαιρείς από την οθόνη το media player, το ράδιο και το λογότυπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας?
  5. Δεν υπάρχει τίποτα στο ip mart ...θα κοιτάξω και αλλού..
  6. Καλησπέρα σε όλους δύο ερωτήσεις: 1) Ξαφνικά δεν ακούω ,μπορώ και ακούω μόνο με fandsfree ή bluetooth καμμία ιδέα του τι φταίει (δεν έπεσε κάτω ούτε έγινε κάτι άλλο π.χ νερά) ...??? και 2)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για αποστολή fax??? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  7. Καλημέρα σε όλους ,μια ερώτηση :Xωρίς το πορτάκι με ποιό τρόπο ξεκλειδώνει το πληκτρολόγιο εκτός από το κουμπί στο πλάι (το οποίο έχει φαγωθεί από τη χρήση) ,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  8. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά ,εφαρμογές που μπορούμε να βρούμε για το κινητό ? Σας ευχαριστώ!!
  9. Καλημέρα σε όλους ξέρετε εάν υοάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να κλειδώνεις αρχεία (foto,video) ? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.
  10. Καλημέρα σε όλους,έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως και αν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Χτες προσπάθησα να εγκαταστήσω μια εφαργογή το documents to go και ενώ "περνάει "στο κινητό ,ξεκινώντας την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "η εφαρμογή εκλεισε,εφαρμογή !sisregistryserver,κωδ.αιτίας ucmp,αριθμός αιτίας 0" πατώντας το "συνέχεια"αναβοσβήνει η οθόνη και για να την επαναφέρω πρέπει να ανοιγοκλείσω το πορτάκι αυτό συμβαίνει και με όλες τις άλλες εφαρμογές που προσπάθησα να εγκαταστήσω. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι εξαφανίστηκαν και όλες οι άλλες εφαρμογές που του είχα βάλει(handy day ,SwissManager κ.α), δεν φαίνονται πουθενά . Όλες τις εφαρμογές τις είχα περάσει στο memory stick και ενώ εκεί υπάρχουν όλα τα άλλα (φώτο,video,έγγραφα) δεν υπάρχει καμμία εφαρμογή. Σύγνωμη εάν σας κούρασα και περιμένω κάποια απάντηση για το τι μπορεί να φταίει . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα ξέρει κάποιος πως γίνεται η φωτογραφία του καλούντος να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη του κινητού όπως στο p910. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα στο forum ,από χθές είμαι κάτοχος του p990,πέρασα τις φωτογραφίες που είχα από το p910 στο νέο μοντέλο και πολλές απο αυτές δεν μου τις ανοίγει (δείχνει ότι είναι κατεστραμένες). Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Έχει κάποιος το ιδιο προβλημα? Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας και χρόνια πολλά σε όλους.
  13. Καλησπέρα,επειδή έχω αφαιρέση το πληκτρολόγιο από το τηλέφωνο,μήπως γνωρίζει κάποιος-α πως μπορώ να κλειδώνω τα πλήκτρα ? Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα στο forum, ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων pdf σε word για το κινητό μας ? Γιατί η ανάγνωση pdf στο p910 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
×
×
  • Create New...