Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tα "παλιομοδιτικα" βιντεο των 176Χ144 των αλλων κινητων τα παιζει fullscreen. Ποια δεν τα παιζει δηλαδη?

Ο ηχος του Κ750 και του W800 ειναι ιδιος οταν χρησιμοποιουμε τα ιδια ακουστκα. Του W900 μου φαινεται τουλαχιστον ιδιος, αν οχι καλυτερος, στα ακουστικα και ειναι αναμφιβολα καλυτερος στο ηχειο απο τα τσιριχτα Κ750.

Η οθονη του S700 ειναι πολυ γλυκεια αλλα δεν εχει αρκετη φωτεινοτητα. Του W900 ειναι σαφως πιο φωτεινη...λιγωτερο φωτεινη ομως απο του 6270...με το V3x ειναι αστειο να συγκρινουμε ΟΛΑ τα υπολοιπα.

η οθονη του w900 εμενα προσωπικα μου ειχε φανει και κατωτερη απο gx20 που το συγκρινα.οσο για το (v3x αν και ακυρο) σαφως και υπερτερει στο w900 αλλα οχι και στο v903...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kserei kaneis pou mporw na kanw update to software tou w900 mou, episis pws vlepw poio soft exei? thanks

>*<<*<*

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Mexri tora eixa 2 til tis SE.to K700 kai to V800.

Genika eimai efxaristimenos apo tin etairia logw tis kalis leitourgias kai twn pollwn dynatotitwn.

Ksenervnw vevaia apo 2 -3 pragmatakia , opws to ftwxo hmerologio, o metrios til.katalogos klp.

I othones paradosiaka einai panw apo to metrio ,alla panta xanoyn se sxesi me tous korifaious tou eidous(sharp,samsung akoma kai merika motorola).

Mporei kapoios na mou pei(katoxos w900) posa apo ta arnitika ton palioterwn SE exoun veltiothei sto w900?kai i othoni tou einai kali telika?giati me afta pou diavasa sto mobile-review psiloxalastika. to radio exei kali lipsi kai genika doulevei kala?

apo konta pou eida ti syskevi den me enoxlise to megethos-varos , isws giati exo synithisei apo to v800.

efxaristw prokatavolika.

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

genika paides den vlepw na exei emproriki epitixia i SE me to w900.ti lete ?

pisteuw itan perito

Δεν πειράζει θα το έχουμε λίγοι και καλοί :p το κινητό πάντως είναι μια χαρά το

έχω από την προηγούμενη τρίτη ήταν το τελευταίο από τα πρώτα 10 που είχαν

φέρει στο Fnac, σε όσα καταστήματα της vodafone και του γερμανού είχα

ρωτήσει εκείνο το πρωί μου είπαν οτι δεν έχει πάρει ούτε κωδικό το

συγκεκριμένο προιόν :wacko: Το μόνο Bug που έχω δεί μέχρι τώρα είναι με την

ένδειξη της μπαταρίας που αλλάζει, αν πχ μιλάς μπορεί να δείχνει οτι σου

απομένει 50% και σε κατάσταση αναμονής να δείχνει 60%, κατα τ'αλλα η

εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι πολύ θετικές είδικά η ποιότητα των πλαστικών

που είναι εκπληκτική σε σχέσει με το Κ750 που τρίζει αν το πιέσεις

λίγο, η οθόνη του είναι καλή, το μεγεθός του είναι μικρότερο απ' οτι περίμενα

και δεν χρειάζεται να το ανοίξεις παρα μόνο για να γράψεις μύνημα η κάποιο νούμερο

η αλήθεια είναι όμως πως ανοιχτό "κάθεται" καλήτερα στο χέρι σου.

Σύντομα θα το ξεβονταφονίασω και θα σας πω νεότερα.

Αυτα τα "λίγα" από εμένα ελπίζω να μην σας κούρασα :)

Αγαπητοι φιλοι γειά σας.Παρακαλω ζητώ την βοήθειά σας.Θελω να [[ξεβονταφονιάσω]]ενα SE 750 και ενα SE W800.Υποθέτω οτι η διαδικασια θα ειναι παρομοια.Ευχαριστω εκ των προτέρων τον καλο φιλο που θα μπει στον κοπο να με βοηθήσει.Το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο μήπως χρειαστεί είναι:

elenova@panafonet.gr παπά Γιώργης

Αγαπητοι φιλοι γειά σας.Παρακαλω ζητώ την βοήθειά σας.Θελω να [[ξεβονταφονιάσω]]ενα SE 750 και ενα SE W800.Υποθέτω οτι η διαδικασια θα ειναι παρομοια.Ευχαριστω εκ των προτέρων τον καλο φιλο που θα μπει στον κοπο να με βοηθήσει.Το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο μήπως χρειαστεί είναι:

elenova@panafonet.gr παπά Γιώργης

W800 VL Δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω.....

τώρα για το Κ750 θα μπορούσες να πάς στο 9volto αν είσαι Αθήνα

παπατζόρτζ

1.δεν υπάρχει w800 VL όπως λέει κ ο αρρόγιο.

2.είσαι σε ψιλοάσχετο θρεντ όπως καταλαβαίνεις.

3.αυτά που ζητάς έχουν χιλιαπαντηθεί, λίγο ψάξιμο θέλει κ τα βρήκες χωρίς να περιμένεις μέιλ από κανένα...

δεν είναι ότι ενόχλησες παπατζόρτζ αλλά να σε ρωτήσω κάτι... είδες δηλαδή το θρεντ του w800 κ του k750 κ έπρεπε να μπεις εδώ για να ποστάρεις? από που κ ως που? :p

Αγαπητε ζητω συγνωμη για την ενοχληση.ΔΕΝ θα το ξανακανω.

Papa_George δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :)

Sallax, είναι νέος χρήστης ;)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

ρε παιδες ψιλοαπαγοητευτηκα απο αυτα που ειδα.. το μεγεθος του φαινεται τεραστιο.. δλδ πως θα το κρατας για να παιζεις παιχνιδια; την αληθεια τωρα, σας βολευει στα παιχνιδια ή οχι; επισης θα δεχεται τα θεματα και παιχνιδια του k750 ή οχι; και τι ειναι τα τεστ που εκανε με τα JBenchmark; γιατι λεει οτι το k750 ειναι καλυτερο απο το W800;

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w900.shtml

:(

ρε παιδες ψιλοαπαγοητευτηκα απο αυτα που ειδα.. το μεγεθος του φαινεται τεραστιο.. δλδ πως θα το κρατας για να παιζεις παιχνιδια; την αληθεια τωρα, σας βολευει στα παιχνιδια ή οχι; επισης θα δεχεται τα θεματα και παιχνιδια του k750 ή οχι; και τι ειναι τα τεστ που εκανε με τα JBenchmark; γιατι λεει οτι το k750 ειναι καλυτερο απο το W800;

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w900.shtml

:(

Φίλε μου, αν μένεις Αθήνα, πέρασε μια βόλτα από το mall και το fnac, καλύτερα είναι να πας να το δεις πρώτα και άσε τις αντυπώσεις του καθένα:)

Δεν το λέω με την κακή έννοια, αλλά όπως και να το κάνεις, πρέπει να δεις αν κάνει στο χέρι σου! Αν σε βολεύει ή όχι, αν μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα, αν θα σε βολεύουν τα βελάκια όταν είναι κλειστό και οτιδήποτε άλλη πληροφορία θες.

Αν δεν μένεις Αθήνα, δεν ξέρω, πρέπει να το έχουν και τα vodafone shops:)

Υ.Γ. Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ ο μηχανισμός που ανοίγει το κινητό!

Έχει πολύ γέλιο:lol: και δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο!:)

δεν μενω αθηνα. εχουμε στην περιοχη μας ενα vodafone shop αλλα δεν πιστευω να εχει τπτ εκει.. και να εχει αποκλειεται να αφησουν την δοκιμη. ειμαστε πολυ πισω εδω...!!

( Λαγκαδας Θεσσαλονικης )

δεν μενω αθηνα. εχουμε στην περιοχη μας ενα vodafone shop αλλα δεν πιστευω να εχει τπτ εκει.. και να εχει αποκλειεται να αφησουν την δοκιμη. ειμαστε πολυ πισω εδω...!!

( Λαγκαδας Θεσσαλονικης )

Ο Λαγκαδάς είναι έξω από τη Θεσσαλονίκη;

Στην Θεσσαλονίκη έχει και Πλαίσιο, και (στο mall τουλάχιστον) το έχουν και εκείνοι!!

(αν λέω μπαρούφες, forgive me, δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη:p)

Kalispera.

Kati psiloasxeto.Yparxei i dynatotita na vazeis epanalamvanomenes synantiseis sto imerologio tis syskevis?giati sta proigoumena SE pou eixa den mporouses na kaneis kati tetoio, ektos kai an tis pernouses kateftian apo to outlook.

paidia ego eixa steilei 10e sto 9volto gia na mou steiloun credit na to ksevodafoniaso kai akoma perimenw :(

thelw na to kanw na do pos einai... elpizw aurio na exoun epoikinonisei

Έχουμε κανένα νέο για non-live συσκευές;

Αν δεν βρώ κάποιον να το ανταλλάξω με το Κ750 μου σκέφτομαι να το πάρω με επιδότηση... ΤΙΜ... αν βγει ποτέ δηλαδή...

Στο εξωτερικό νομίζω υπάρχει (τουλάχιστο ο τύπος στο mobile-review έχει). Γιατί όχι και εμείς;

Αν υπάρχει κανείς που είχε το s700 και πήρε το w900 ας κάνει μια μίνι σύγκριση αν αξίζει η αλλαγή. Και ας γράψει και κανένα σχόλιο για το βίντεο, σε τι ανάλυση τραβάει τελικά? Αξίζει να βλέπεις βίντεο στο pc ή πάλι είναι μόνο για χρήση στην οθόνη του κινητού? Και αν κατεβάσουμε βίντεο από το ιντερνετ αυτό δείχνει full screen ή πάλι η μισή οθόνη γεμίζει από μπάρες και πληροφορίες?¨εβαλε κανείς ταινία? τη βλέπει σε όλη την οθόνη?

Αν υπάρχει κανείς που είχε το s700 και πήρε το w900 ας κάνει μια μίνι σύγκριση αν αξίζει η αλλαγή. Και ας γράψει και κανένα σχόλιο για το βίντεο, σε τι ανάλυση τραβάει τελικά? Αξίζει να βλέπεις βίντεο στο pc ή πάλι είναι μόνο για χρήση στην οθόνη του κινητού? Και αν κατεβάσουμε βίντεο από το ιντερνετ αυτό δείχνει full screen ή πάλι η μισή οθόνη γεμίζει από μπάρες και πληροφορίες?¨εβαλε κανείς ταινία? τη βλέπει σε όλη την οθόνη?

Πέρασα ένα Clipaκι και αν και η αναλυσή του ηταν ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτην της οθόνης το παίζει full screen μόνο που κατω αριστερά γράφει ΠΑΥΣΗ βέβαια δεν είναι καθόλου ενοχλητικό

re paidia einai anagki na vro ta akoustika tou kinitou,pou mporo na ta vro????
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• The title was changed to Sony Εricsson W900i