gtimb Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Ρε παιδια ισως να εχουν ξαναπαντηθει καποια πραγματα αλλα θα παρακαλεσω να τα ξαναπειτε αλλη μια φορα με οσο πιο μεγαλη βεβαιοτητα μπορειτε!! 1)Θα βγει τελικα χωρις το live η οχι? 2)Αν το βγαλω απο το 9volto θα ειναι ολα οκ? 3)Στο gsm arena και σε ενα ελληνικο περιοδικο ελεγε οτι θα εχει μεσα και καρτα 512ΜΒ!!!!!!!Τελικα εχει??????? 4)Και βιντεο παιζει fullscreen αυτο που τραβας απο το κινητο ή και αυτα που σου στελνει καποιος αλλος τα δειχνει σε ολη την οθονη??? 5)Τελικα ραδιο μονο απο τα ακουστικα παιζει η και απο το ηχειακι? 6)Ο ηχος των ΜΡ3 σε σχεση με το S700 που εχω ειναι αρκετα καλυτερος λογω το οτι ειναι walkman η δε λεει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ!!!!!!!!!!S O S!!!!!!!!!!!!Γιατι θελω να το παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 3)oxi den exei kartoula 4)nai ta video ta pezei full screen 5)radio mono apo ta akoustika 6)kalos ixos ton mp3 1)xoris to live den kserw an tha vgei...logika tha vgei...ego esteila simera 10e sto 9volto kai perimeno na mou steiloun me mail 1 credit gia na vgalo to VL menu monos mou Auta :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Θα βγει οπως και ολα τα προηγουμενα κινητα σε ΜΗ LIVE, αλλωστε μην ξεχνας οτι υπαρχει και σε ασπρο χρωμα που κυκλοφορει ηδη στην Ευρωπη αλλα δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα, οποτε λογικα σε 1-2 μηνες θα κυκλοφορησουνε και τα 2 κινητα NON LIVE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Και κατι αλλο ρε παιδια. 1)Η οθονη ειναι ελαφρα μικροτερη απο του S700 η μου φαινεται? 2)Οταν σου στελνει καποιος με BLUETOOTH φαινεται το ονομα του,γιατι στο S700 δε φαινοταν!!!!!!!! 3)ΟΝΤΩΣ πηρε ο αδερφος μου σε live το Κ750 και οχι μονο παιζει ΜΡ3 για ηχο κλησης αλλα και για μηνυμα ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ΜΡ3!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 haki poli apla den to exeis dei me to kanoniko tou menu...e oxi kai oraio re file to VL menu.ELEOS dose 10e kai kanto...aksizei tha me thimitheis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Κατ'αρχας η αποψη μου ειναι ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ και δεν ειναι ΕΛΕΟΣ! Αν καποιος ξερει να χειριζεται στοιχειωδως το Google, μπορει να το δει με οποιο μενου γουσταρει, γι'αυτο μη μου λες αν το εχω δει με non-branded μενου! Μπορω να το μετατρεψω σε απλο μεσα σε πεντε λεπτα γιατι εχω μπολικα credits αγορασμενα απο το Davinci με κοστος 6.5Ε και οχι 10Ε+τηλεφωνηματα+αναμονη!!! :lol: Και αν ησουν ευγενικος μαζι μου θα μπορουσα να σου ειχα δωρισει (αοριστος χρονος) ενα credit για να το ξεβοντανιασεις ΤΩΡΑ και ΤΖΑΜΠΑ! Μήπως θέλεις να σου ζητήσει και συγνώμη?:blink: Έλεος ξανά!:X coolαρε λιγάκι, δεν σε είπε κανείς καμπούρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Το ποστ μου περιειχε τις παρακατω πληροφοριες ΓΙΑ ΤΟ W900: 1. Οτι μπορειτε να κανετε αμεσα debrand ΚΑΙ ΤΟ W900 μεσω του Davinci. 2. Oτι αν παρετε μερικα credits με φιλους σας στοιχιζει μονο 6.5Ε. 3. Οτι...ψαχνοντας στο Google πριν ρωτησεις, μπορεις να βρεις πολλες απαντησεις ΠΡΙΝ γραψεις το ερωτημα σου στο myphone. To δικο σου ποστ τι προσεφερε στο φορουμ εκτος του οτι ανακατευτηκες εκει που δε σε σπερνουν:::::::: [offtopic]1. Ναι, συμφωνω, δεν το ξέραμε μέχρι τώρα, έπρεπε να μας χαρίσεις credit για να το μάθουμε :) Τόσες μέρες ψήνονται τα παιδιά εδώ να κάνουν 2. Δεν αντιλέγω για την έκπτωση, αλλά για το ύφος της απάντησης σου. 3. Είσαι σίγουρος ότι λέγοντας "Αν καποιος ξερει να χειριζεται στοιχειωδως το Google, μπορει να το δει με οποιο μενου γουσταρει, γι'αυτο μη μου λες αν το εχω δει με non-branded μενου!" εννοείς "Οτι...ψαχνοντας στο Google πριν ρωτησεις, μπορεις να βρεις πολλες απαντησεις ΠΡΙΝ γραψεις το ερωτημα σου στο myphone." ???:blink: Άμα είναι το δικό μου μήνυμα άχρηστο, τότε και η δικιά σου απάντηση είναι άχρηστη, και πάει λέγοντας, so?:what: Απλά σου είπα να ηρεμήσεις, no offence :D Τέλοσπάντων κακώς τη συνεχίζουμε τη συζήτηση, και σε λάθος μέρος:) ας σβήσει κάποιος mod τα ποστ μου :) [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 To εχω και γω απο χθες με μενου των ακατονομαστων αλλα ειναι η πρωτη φορα που δεχομαι οτι και τα εικονιδια ειναι εξίσου ωραια με αυτα του απλου και δεν υπαρχει κανενας περιορισμος με το "εξ'απο'δω" branding, οποτε νομιζω οτι δεν υπαρχει σχεδον κανεις λογος για να παιδευοστε να το ξεβοντανιασετε!:p Αυτο που εντυπωσιαζει ειναι η ποιοτητα υλικων, συναρμολογησης και βαψιματος. Το κινητο ειναι made in Japan και ειναι σε αλλο επιπεδο απο το Κ750. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Τότε θα είναι το πρώτο sonyericsson made in Japan !!!!! Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 paidia to kinito einai sigoyra made in japan??? mpravo pantos an einai etsi!!! mbravo se!! ta kinta made in japan exoyn poli kaliteri poiotita kataskeyis! opos kai ta ilika toy s700i poy einai teleia einai kai japan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Να σας ρωτήσω θέλω κάτι: Βρίσκομαι ανάμεσα στο Nokia 6270 και στο w900. Δε με ενδιαφέρει το 3G, γιατί έτσι κι αλλιώς εκεί που μένω δεν υποστηρίζεται (Γρεβενά - Καστοριά). Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι η κάμερα, η οθόνη, αλλά και ο ήχος (όχι τόσο πολύ για να ακούω mp3 αλλά για ήχους κλήσεις). Τι μου προτείνετε; Το w900 θα έχει στη vodafone αυτή την ειδική επιδότηση των (αν δεν κάνω λάθος) 100 ευρώ; Άρα περίπου θα μου έρθει περίπου στην ίδια τιμή με το 6270, περίπου 200 ευρώ, όπως το υπολογίζω. Η επιδότησή μου βγαίνει αυτές τις μέρες οπότε το βιάζομαι λίγο. Από ό,τι είδα, υπάρχει έλλειψη του 6270 (vodafone Καστοριάς - Γρεβενών). Ξέρετε τι συμβαίναι με το w900; Ρώτησα στο Γερμανό Καστοριάς για το w900 και μου είπε ότι από το Γερμανό δεν έχει κυκλοφορήσει ακομά και μάλιστα πανελλαδικά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ή ο υπάλληλος δεν ήξερε τι έλεγε; Σε καταστήματα vodafone το w900 κυκλοφορεί κανονικά; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Paidia SOS!!! Ystera apo 3 xronia se Nokia phra to w900 kai exw pelagwsei. Voitheia sta ekshs (eseis pou eiste kala kai psagmena paidakia) 1. Ston thl katalogo psaxnei mono me to prwto gramma???Ta exw ola ellhnika me to prwto kefalaio kai ta ypoloipa peza 2.Mou grafei mono 60 xarakthres ellhnika kai exw off to ethnikoi xarakthres... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 θα τα γράψεις όλα κεφαλαία (κάνε δοκιμή) και αν δεις ότι πάλι υπάρχει πρόβλημα γράψτα με κεφαλαία με χρήση Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 3)Στο gsm arena και σε ενα ελληνικο περιοδικο ελεγε οτι θα εχει μεσα και καρτα 512ΜΒ!!!!!!!Τελικα εχει??????? 4)Και βιντεο παιζει fullscreen αυτο που τραβας απο το κινητο ή και αυτα που σου στελνει καποιος αλλος τα δειχνει σε ολη την οθονη??? 5)Τελικα ραδιο μονο απο τα ακουστικα παιζει η και απο το ηχειακι? 6)Ο ηχος των ΜΡ3 σε σχεση με το S700 που εχω ειναι αρκετα καλυτερος λογω το οτι ειναι walkman η δε λεει? 7)Η οθονη ειναι ελαφρα μικροτερη απο του S700 η μου φαινεται? 8)Οταν σου στελνει καποιος με BLUETOOTH φαινεται το ονομα του,γιατι στο S700 δε φαινοταν!!!!!!!! 9)ΟΝΤΩΣ πηρε ο αδερφος μου σε live το Κ750 και οχι μονο παιζει ΜΡ3 για ηχο κλησης αλλα και για μηνυμα ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ΜΡ3!!!!!!!!!!!!!! Aς απαντησει καποιος που το εχει ρε παιδια μηπως το παρουμε κ μεις!!!!!!!!! PLEASE!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 3)Στο gsm arena και σε ενα ελληνικο περιοδικο ελεγε οτι θα εχει μεσα και καρτα 512ΜΒ!!!!!!!Τελικα εχει??????? 4)Και βιντεο παιζει fullscreen αυτο που τραβας απο το κινητο ή και αυτα που σου στελνει καποιος αλλος τα δειχνει σε ολη την οθονη??? 5)Τελικα ραδιο μονο απο τα ακουστικα παιζει η και απο το ηχειακι? 6)Ο ηχος των ΜΡ3 σε σχεση με το S700 που εχω ειναι αρκετα καλυτερος λογω το οτι ειναι walkman η δε λεει? 7)Η οθονη ειναι ελαφρα μικροτερη απο του S700 η μου φαινεται? 8)Οταν σου στελνει καποιος με BLUETOOTH φαινεται το ονομα του,γιατι στο S700 δε φαινοταν!!!!!!!! 9)ΟΝΤΩΣ πηρε ο αδερφος μου σε live το Κ750 και οχι μονο παιζει ΜΡ3 για ηχο κλησης αλλα και για μηνυμα ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ΜΡ3!!!!!!!!!!!!!! Aς απαντησει καποιος που το εχει ρε παιδια μηπως το παρουμε κ μεις!!!!!!!!! PLEASE!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Μια βασική διαφορα του branded με το unbranded που θα παρατηρήσετε μόλις κυκλοφορήσει το δεύτερο είναι ότι το branded δεν αφήνει να κανεις αποστολή αρχείων μέσω email ("επιλογή"-"αποστολή μέσω"- "email",η επιλογή αυτή έχει αντικατασταθεί με το vodafone photo album αν δεν κάνω λάθος). Εντάξει,ξέρω ότι αυτό δεν θα επηρεάσει πολλούς αλλα είναι κρίμα γι αυτούς που χειρίζονται email από το κινητό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 3)Στο gsm arena και σε ενα ελληνικο περιοδικο ελεγε οτι θα εχει μεσα και καρτα 512ΜΒ!!!!!!!Τελικα εχει??????? 4)Και βιντεο παιζει fullscreen αυτο που τραβας απο το κινητο ή και αυτα που σου στελνει καποιος αλλος τα δειχνει σε ολη την οθονη??? 5)Τελικα ραδιο μονο απο τα ακουστικα παιζει η και απο το ηχειακι? 6)Ο ηχος των ΜΡ3 σε σχεση με το S700 που εχω ειναι αρκετα καλυτερος λογω το οτι ειναι walkman η δε λεει? 7)Η οθονη ειναι ελαφρα μικροτερη απο του S700 η μου φαινεται? 8)Οταν σου στελνει καποιος με BLUETOOTH φαινεται το ονομα του,γιατι στο S700 δε φαινοταν!!!!!!!! 9)ΟΝΤΩΣ πηρε ο αδερφος μου σε live το Κ750 και οχι μονο παιζει ΜΡ3 για ηχο κλησης αλλα και για μηνυμα ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις ΜΡ3!!!!!!!!!!!!!! Aς απαντησει καποιος που το εχει ρε παιδια μηπως το παρουμε κ μεις!!!!!!!!! PLEASE!!!!!!!!!!! den exei karta to paketo,otan trabas esu paizei se olh thn othonh,otan sou stelnoun eksartatai se ti analush trabhkse o allos,radio mono apo akoustika,o hxos gia mena polu kalos,idia mou fainetai,fainetai to onoma sou me bluetooth,mporeis na baleis kai hxo kai sms mp3.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 θα τα γράψεις όλα κεφαλαία (κάνε δοκιμή) και αν δεις ότι πάλι υπάρχει πρόβλημα γράψτα με κεφαλαία με χρήση Τ9 euxaristw telika me kefalaia kati ginetai. to allo mhpws kserei kaneis na to apanthsei?epishs, omades stis epafes mporoume na ftiaksoume? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Διαβασα τωρα στο http://www.mobile-review.com και ψιλοχοντρο απογοητευτηκα!! Βασικα συγκρινει την οθονη του με το S700 και οντως του S700 φαινεται πιο ζωντανη!!Ο ηχος λεει δε διαφερει κ πολυ απο το Κ750 κ δε συγκρινεται με το W800!Σε ορισμενες φωτο με το Κ750 φαινοταν χειροτερες του W900.Βιντεο απ οτι μου λετε δε θα το παιζει fullscreen αν δεν το χεις τραβηξει εσυ! Αρα τι να λεει?Χτυπας ενα W800 που θα ακουγεται και πιο καλα,θα ειναι κ μικροτερο ή περιμενεις το Νοκια Ν80.Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 kserei kaneis pou mporw na kanw update to software tou w900 mou, episis pws vlepw poio soft exei? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 kserei kaneis pou mporw na kanw update to software tou w900 mou, episis pws vlepw poio soft exei? thanks Κάνεις τα ίδια που έκανες και με το s700 , κάτι με τα βελάκια αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς. Αν κοιτάξεις στα πρώτα ποστ του s700 θα το βρεις. Σίγουρα η συσκευή είναι made in Japan? Το ίδιο και η μπαταρία και τα ακουστικά και το ραδιόφωνο? Μπορεί κάποιος κάτοχος να δει και να μας πει? Όντως το s700 που έχω, ως κατασκευή είναι το κάτι άλλο, ενώ πολλά k750 που έχω δει δείχνουν ήδη ταλαιπωρημένα... ειδικά το joystick. Kαι από αυτονομία πως πάει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 einai made in japan kai fainetai...episis apo mpataria den ta paei kai asxhma an kai to exw ligo kairo. lew na bgalw to VL menu giati den mporw na kanw firmware upgrade me to SEUS (mallon den yposthrizei VL syskeues) kai ksenerwnw. To exei dokimasei kanenas tolmhros?Auto pou me ksenerwnei apisteyta einai to gegonos oti mporeis na psakseis ston thl katalogo mono me to prwto gramma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 einai made in japan kai fainetai...episis apo mpataria den ta paei kai asxhma an kai to exw ligo kairo. lew na bgalw to VL menu giati den mporw na kanw firmware upgrade me to SEUS (mallon den yposthrizei VL syskeues) kai ksenerwnw. To exei dokimasei kanenas tolmhros?Auto pou me ksenerwnei apisteyta einai to gegonos oti mporeis na psakseis ston thl katalogo mono me to prwto gramma. +1 :( Και εγώ από νόκια πήρα w800i και αυτό το πράγμα με ξενέρωσε..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 +1 :( Και εγώ από νόκια πήρα w800i και αυτό το πράγμα με ξενέρωσε..:O telika yparxei swthria, allazeis oles sou tis epafes se kefalaia kai einai opws prepei. to ekana kai douleuei apsoga. super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 telika yparxei swthria, allazeis oles sou tis epafes se kefalaia kai einai opws prepei. to ekana kai douleuei apsoga. super Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τις επαφές μου σε κεφαλαία για χάρη της SE;) Πολύ απλά θα πάω να πάρω το 6280 :) Παλιός μαθημένος σε νόκια, πήγα και πήρα SE, η οποία δουλεύει διαφορετικά, και όταν έγινε η αλλαγή με δυσκόλεψε, και σε μερικά σημεία ακόμα με δυσκολεύει η χρήση του. (συγκριτικά με νοκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydan Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Διάβασα προηγουμένως ότι με VL έκδοση δεν γίνεται αποστολή mail.Επειδή χρησιμοποιώ πολύ την επιλογή ενημέρωσης των mail του POP3 λογαριασμού μου με το nonVL S700 που έχω τώρα, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο w900i; Aποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς για μένα και θα ήθελα από αυτούς που το αγόρασαν μια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts