Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!! Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω αλλα το "βισμα" των ακουστικων του mp3 μου φαινεται πως εχει γινει πολυ ευσαισθητο και βγαινει πολυ ευκολα απο την θεση του σαν να μην εφαρμοζει καλα. Το εχει παρατηρησει κανεις συμβαινει και σε σας???:confused: :confused:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα!! Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω αλλα το "βισμα" των ακουστικων του mp3 μου φαινεται πως εχει γινει πολυ ευσαισθητο και βγαινει πολυ ευκολα απο την θεση του σαν να μην εφαρμοζει καλα. Το εχει παρατηρησει κανεις συμβαινει και σε σας???:confused: :confused:

Την ώρα που ακούς μουσικη?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Την ώρα που ακούς μουσικη?

Ναι. Για παραδειγμα βαζω το τηλεφωνο στην τσεπη του μπουφαν μου και με την παραμικρη κινηση βγαινει το καλωδιο!! Και μου φαινεται παραξενο τοσο πολυ πια να συμβαινει αυτο! Μηπως χαλανε οι επαφες και δεν εφαρμοζουν καλα?? Μηπως πρεπει να το κοιταξω σε καποιο service??? :ninja:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι. Για παραδειγμα βαζω το τηλεφωνο στην τσεπη του μπουφαν μου και με την παραμικρη κινηση βγαινει το καλωδιο!! Και μου φαινεται παραξενο τοσο πολυ πια να συμβαινει αυτο! Μηπως χαλανε οι επαφες και δεν εφαρμοζουν καλα?? Μηπως πρεπει να το κοιταξω σε καποιο service??? :ninja:

Α, τόσο πολύ ε?:worry:

Αν πας σε κάποιο σέρβις θα σε εξυπηρετήσουν.

Πάντως κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και από το σέρβις δεν μου έκαναν τίποτα.

Ένας φίλος μου του είχαν κλέψει το δικό του w900 οπότε μου έδωσε τα δικά του hands-free και όλα οκ ( προς το παρών τουλάχιστον,ελπίζω να μην χαλάσουν κι αυτά σε λίγο καιρό... )

no sig...

paidia skeftomai na paro to w900 ti lete axizei ?

τσαμπα σκεψη,μονο μεταχειρισμενο μπορεις να το βρεις.εχει κατι μηνες..που εχει σταματησει η παραγωγη του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Agorase to! To kinito apla ta spaei!!!

Aμα το βρει και μεταχειρησμενο..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

mpa k kenourio vriskete,prin miso mina to ida se germano stin thesaloniki..

oso gia ta akoustika eho 2 w900 sto spito sto 1 ta petai me tin mia ekso k sto allo apla ehi gini evesthito k ta petai otan ine sto mpoufan..mallon meta apo para poli hrisi halane..va,e vgale sinehia ti na kanoun k afta ta kaimena

τσαμπα σκεψη,μονο μεταχειρισμενο μπορεις να το βρεις.εχει κατι μηνες..που εχει σταματησει η παραγωγη του!

Είναι λίγο δύσκολο αλλά υπάρχει. Εγώ το αγόρασα καινούργιο τις μέρες των γιορτών απο τη microland στη Στουρνάρη 412 ευρώ. Το έιχε και ο cosmote, απλά εκεί το πουλούσε 485ευρώ.

tora exo ena qtek9000 alla thelo kai ena kalo music-phone

Aπ οτι βλεπω δεν εχιε προβλημα με τον ογκο.:p

Παρτο αξιζει. Θα το βρεις σε μαγαζια σιγουρα. Το οτι εχει σταματησει ν απαραγεται δε σημαινει οτι τα καταστηματα θα πεταξουν στα σκουπιδια οτι τους εμεινε.

Το οτι ηταν και παραμενει το ακριβοτερο (με διαφορα) νον-σμαρτφον SE λεει πολλα για την ποιοτητα του.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Είναι λίγο δύσκολο αλλά υπάρχει. Εγώ το αγόρασα καινούργιο τις μέρες των γιορτών απο τη microland στη Στουρνάρη 412 ευρώ. Το έιχε και ο cosmote, απλά εκεί το πουλούσε 485ευρώ.

θα ειχε μεινει stock,παντως το χρυσοπληρωσες!! :blink: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ειχε μεινει stock,παντως το χρυσοπληρωσες!! :blink: :cry:

Για καινούριο?Μια χαρά τιμή είναι.

Μην κοιτάς που το κινητό έχει σταματήσει από καιρό να βγαίνει, τα χαρακτηριστικά του εξακολουθούν να είναι απολύτως σύγχρονα και ανταγωνιστικά ακόμα και σε σχέση με πολύ νεότερά του μοντέλα.

Πχ, δεν υπάρχει se με καλύτερο video ή μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη.

Για καινούριο?Μια χαρά τιμή είναι.

Μην κοιτάς που το κινητό έχει σταματήσει από καιρό να βγαίνει, τα χαρακτηριστικά του εξακολουθούν να είναι απολύτως σύγχρονα και ανταγωνιστικά ακόμα και σε σχέση με πολύ νεότερά του μοντέλα.

Πχ, δεν υπάρχει se με καλύτερο video ή μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη.

καινουργιο!!? :blink: Δεν παυει ομως να ειναι 1 χρονου κινητο,πολυ ακριβα το αγορασε..και αλλα κινητα εχουν παψει να βγαινουν αλλα η τιμη τους εχει μειωθει πολλα ευρο κατω.

οσο για την μνημη ναι ειναι ενα + αλλα μην ξεχνας οτι το κινητο ειναι παντοφλα..και απ'οτι θυμαμαι ειναι απο τα λιγα κινητα που σε λιγοτερο απο ενα χρονο παρουσιας στην αγορα εφαγε "σουτ".και το w850i πανω κατω ειναι ιδιο,την μνημη την ενσωματομενη του w900i μπορει να μην την εχει,αλλα σημασια εχει οτι στην προσφερει στην βασικη του συσκευασια σε stick.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια βοηθήστε με αν μπορείτε!

Εχασα τα ακουστικα του 900. Ξέρω πως δεν πωλούνται στην αγορά. Μπορώ να τα αγοράσω από κάποιο κατάστημα σέρβις της έρικσον ή πρέπει αναγκαστικά να δώσω και τα παλιά για αντικατάσταση (κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται αφου τα εχασα...)

Αν αυτό είναι εφικτό, γνωρίζετε τιμή??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ή μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη.

w950i

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

w950i

Ναι, μου ξέφυγε αυτό.:O

Αλλά εκεί πάμε σε άλλου είδους συγκρίσεις.

Που είναι η κάμερα?οέο!

Ναι, μου ξέφυγε αυτό.:O

Αλλά εκεί πάμε σε άλλου είδους συγκρίσεις.

Που είναι η κάμερα?οέο!

k se alles episis,pou ine i symbian oeo??

:D

apla ekino ine smartphone,esi kala ekanes k ips oti ehi tin megaliteri...se ohi smartphone den iparhi megaliteri..

k se alles episis,pou ine i symbian oeo??

:D

apla ekino ine smartphone,esi kala ekanes k ips oti ehi tin megaliteri...se ohi smartphone den iparhi megaliteri..

Καλά, το symbian είναι άλλο παραμύθι...

Δεν είναι δεδομένο για όλα τα κινητά, όπως είναι η κάμερα.;)

Anyway...

480mb μνήμης του w900 δεν περνούν απαρατήρητα σίγουρα.:D

Παιδιά μην αφήνετε το thread αυτού του τόσο αξιόλογου "τηλεφώνου" να πεθάνει... Δεν αξίζει!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδιά μην αφήνετε το thread αυτού του τόσο αξιόλογου "τηλεφώνου" να πεθάνει... Δεν αξίζει!!

Σιγά να μην του κάνουμε και ευχέλαιο. Το κάθε τι έχει και το τέλος του

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• The title was changed to Sony Εricsson W900i