mythos00340 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αν δεν το φερουν σύντομα κάτι παρόμοιο θα κάνω και εγώ μου φαίνεται και άσ'τους να κουρεύονται... το ίδιο και εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ειναι προφανες οτι θελουν να πουλησουν οσα περισσοτερα V3 γινεται. Μου φαινεται φυσιολογικο αν αναλογιστουμε τι πωλησεις κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Αν δεν το φερουν σύντομα κάτι παρόμοιο θα κάνω και εγώ μου φαίνεται και άσ'τους να κουρεύονται...το ίδιο και εγω.... Μα δεν είναι το ίδιο... Το V3x είναι RAZR β' κατηγορίας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μια ερώτηση: θα κυκλοφορήσει σε all-black έκδοση; Στο ebay όσα πωλούνται ειναι ασημι-μαύρο... ψιλοξενέρωμα σε σχέση με το all-black look του V3... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μια ερώτηση: θα κυκλοφορήσει σε all-black έκδοση; Στο ebay όσα πωλούνται ειναι ασημι-μαύρο... ψιλοξενέρωμα σε σχέση με το all-black look του V3... Προς το παρόν, αυτό είναι το μοναδικό χρώμα του v3i, μαζί με το χρυσό της Dolce & Gabbana Special Edition. Δεν γνωρίζουμε αν στο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα, αλλά είναι πολύ πιθανό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsOLiSxPoWeR Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 paidia simera piga se ena katastima tis TIM kai mou eipan pos edw kai 1 mina tous lene oti i suskeuh tha erthei alla tpt akoma... pantos gia thn timh mou eipan oti tha einai giro sta 350 euro ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Αγαπητέ VeCo δεν είπα θα πάρω το V3x, είπα θα κάνω κάτι παρόμοιο εννοώντας ότι θα αγοράσω άλλη συσκευή γενικά... :wink: Ενδιαφέρουσα πάντως η παραπάνω τιμή Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Αγαπητέ VeCo δεν είπα θα πάρω το V3x, είπα θα κάνω κάτι παρόμοιο εννοώντας ότι θα αγοράσω άλλη συσκευή γενικά... :wink: Ενδιαφέρουσα πάντως η παραπάνω τιμή Οκ τότε, ουδέν πρόβλημα! :) Υ.Γ. Πραγματικά ενδιαφέρουσα η τιμή, αν όντως είναι τόσο μπορεί και να το χτυπήσω αμά τη εμφανίσει του στα μαγαζιά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 REVIEW.. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=2015&source=SIDEBAR Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Μα δεν είναι το ίδιο... Το V3x είναι RAZR β' κατηγορίας... γιατί είναι β' κατηγορίας? νόμιζα ότι είναι καλύτερο απότο V3 και το v3i. δεν εννοώ λόγω 3G. Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 pote tha vrei gamoto, exo ta fraga kai perimeno... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 γιατί είναι β' κατηγορίας? νόμιζα ότι είναι καλύτερο απότο V3 και το v3i. δεν εννοώ λόγω 3G. Πρώτα απ' όλα γιατί δεν είναι RAZR. Άλλα κινητά άλλων εταιρειών είναι πιο RAZR... Δεύτερον επειδή σου δίνει την εικόνα ενός κανονικού clamshell κινητού (όχι λόγω μεγέθους - λόγω κατασκευής). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Κριμα κι αδικο...με τις μα**κιες της Motorola εχουμε καταληξει στο thread του v3i να συζηταμε για το ποιο κινητο να παρουμε αντ'αυτου εξαιτιας των καθυστερησεων...Εγω θα το περιμενω 2-3 βδομαδες ακομα αλλα ετσι που πανε τα ματια τους βγαζουνε τα ζωα... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Παιδες, το τηλεφονακι το εχω στα χερια μου ηδη εναμισι μινα, κ ενα εχω να πω. τα σπαει!!! κ εμφανισιακα κ λειτουργικα αφου εφαγα στι μαπα νοκια χρονια κ χρονια...λιγοτερα ερικσον κ ενα σαμσουνγκ. μονο το οτι μπορω να πειρακσω το λογισμικο απτο usb , και να κανω οσα φιρμγουερ φλασ θελω με οποια εκδοση θελω δεν χρειαζομε κατι αλλο... ςςς.motox.info ειναι ενα καλο σιτε να ξεκινισετε για να ψαχνεστε. οτι απορεια εχετε shoot, εχω αρκετα πραγματα υπ οψην. μαριος. :cool::happy::) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Παιδες, το τηλεφονακι το εχω στα χερια μου ηδη εναμισι μινα, κ ενα εχω να πω. τα σπαει!!! κ εμφανισιακα κ λειτουργικα αφου εφαγα στι μαπα νοκια χρονια κ χρονια...λιγοτερα ερικσον κ ενα σαμσουνγκ. μονο το οτι μπορω να πειρακσω το λογισμικο απτο usb , και να κανω οσα φιρμγουερ φλασ θελω με οποια εκδοση θελω δεν χρειαζομε κατι αλλο... ςςς.motox.info ειναι ενα καλο σιτε να ξεκινισετε για να ψαχνεστε. οτι απορεια εχετε shoot, εχω αρκετα πραγματα υπ οψην. μαριος. :cool::happy::) Πού το βρήκες;;; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μάλλον το αγόρασε από Αγγλία αν κρίνω από το Liverpool στην περιοχή. Δεν μου λες, το λογισμικό του είναι γρήγορο, το μενού του "τρέχει"? Από μπαταρία επίσης τί λέει? Για πες λίγο το τί χρήση του κάνεις και πόσο κρατάει... Επίσης το πακέτο του τί περιλαμβάνει? Η τιμή της συσκευής? Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μάλλον το αγόρασε από Αγγλία αν κρίνω από το Liverpool στην περιοχή. Δεν μου λες, το λογισμικό του είναι γρήγορο, το μενού του "τρέχει"? Από μπαταρία επίσης τί λέει? Για πες λίγο το τί χρήση του κάνεις και πόσο κρατάει... Επίσης το πακέτο του τί περιλαμβάνει? Η τιμή της συσκευής? Απο αγγλια το πηρα ναι, με συνδεση Τ-mobile 5-6 γεναρη. γενικα το λογισμικο παει πολυ καλα. ειναι ευχρηστο εξηπιρετικο γρήγορο κ απλο. απο μπαταρια γινεται το εξης. το κινιτο αποτι καταλαβα τρωει πολυ μπαταρια στην οθονη η οποια μου φανικε παρα πολυ φωτεινη,εως ενοχλιτικη κ την εχω βαλει στο μηδεν. στο πιο χαμηλό δλδ! και μου κραταει με λιγη χρηση ( 20 λεπτα τηλ, 10-15 λεπτα ηχους κλησεις , 5-10 σμσ ) περιπου 3 μερες μαξ. υπο νορμαλ συνθικες, σε 2 μερες το πολυ θελει φορτηση. με φωτεινη οθονη θελει σιγουρα. το πακετο εχει μανουαλ, το τιλεφονο, μπαταρια, μνημη 64μβ, φορτιστη, καλωδιο συνδεσης (και φορτησης!!!!!) με το πισι, μετατροπεα για τη καρτα, απο τρανσφλας, σε ΕΣ-ΝΤΙ, και το σιντι, με ενα λογισμικο που καλυπτει τον καθενα, και δεν ειναι καθολου προβληματικο. δεν μου χει κολησει ουτε μια φορα ως τωρα, ουτε δεν εχει εντωπισει τη συσκευη. επισης χτες ξεκλειδωσα ενα νεο feature της συσκευης, το κλαμπλαιτ. αναβοσβηνει το μπλε Μ μπροστα μαζι με την εξωτερικη οθονη στο ρυθμο της μουσικης, και ειναι σκετο κολλημα... αυτα για πρωτη φαση... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Απο αγγλια το πηρα ναι, με συνδεση Τ-mobile 5-6 γεναρη. γενικα το λογισμικο παει πολυ καλα. ειναι ευχρηστο εξηπιρετικο γρήγορο κ απλο. απο μπαταρια γινεται το εξης. το κινιτο αποτι καταλαβα τρωει πολυ μπαταρια στην οθονη η οποια μου φανικε παρα πολυ φωτεινη,εως ενοχλιτικη κ την εχω βαλει στο μηδεν. στο πιο χαμηλό δλδ! και μου κραταει με λιγη χρηση ( 20 λεπτα τηλ, 10-15 λεπτα ηχους κλησεις , 5-10 σμσ ) περιπου 3 μερες μαξ. υπο νορμαλ συνθικες, σε 2 μερες το πολυ θελει φορτηση. με φωτεινη οθονη θελει σιγουρα. το πακετο εχει μανουαλ, το τιλεφονο, μπαταρια, μνημη 64μβ, φορτιστη, καλωδιο συνδεσης (και φορτησης!!!!!) με το πισι, μετατροπεα για τη καρτα, απο τρανσφλας, σε ΕΣ-ΝΤΙ, και το σιντι, με ενα λογισμικο που καλυπτει τον καθενα, και δεν ειναι καθολου προβληματικο. δεν μου χει κολησει ουτε μια φορα ως τωρα, ουτε δεν εχει εντωπισει τη συσκευη. επισης χτες ξεκλειδωσα ενα νεο feature της συσκευης, το κλαμπλαιτ. αναβοσβηνει το μπλε Μ μπροστα μαζι με την εξωτερικη οθονη στο ρυθμο της μουσικης, και ειναι σκετο κολλημα... αυτα για πρωτη φαση... megia sou, ithela na se rotiso an einai efkolo na xeklidoseis to klablait pou les parapano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 megia sou, ithela na se rotiso an einai efkolo na xeklidoseis to klablait pou les parapano? thanx!, prosopika mou fanike gelio, apti stigmi pou kaneis tis odigies swsta,k opws lene ta tipakia sto site pou egrapsa pio panw, einai eukolo.. opows k na allakseis tin entash twn ihwn pou akougonte, na energopoihseis kleidomenes epiloges opws to clublight, ta ringlights, to callguard. na alakseis ta animation klp klp. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 :ninja: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Πρώτα απ' όλα γιατί δεν είναι RAZR. Άλλα κινητά άλλων εταιρειών είναι πιο RAZR... Δεύτερον επειδή σου δίνει την εικόνα ενός κανονικού clamshell κινητού (όχι λόγω μεγέθους - λόγω κατασκευής). Αλλο το προσωπικό μας γούστο από εμφάνιση ,άλλο η τεχνολογία του,και άλλο η "ποιότητα" -Mπορείς να κάνεις μια βόλτα από το σχετικό thread του myphone να δείς γιατί το V3x είναι καλύτερο....ή ν'αναφέρεις συγκριτικά επιμέρους διαφορές όπως εχουν αναφερθεί παρακάτω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=95675 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Αλλο το προσωπικό μας γούστο από εμφάνιση ,άλλο η τεχνολογία του,και άλλο η "ποιότητα" -Mπορείς να κάνεις μια βόλτα από το σχετικό thread του myphone να δείς γιατί το V3x είναι καλύτερο....ή ν'αναφέρεις συγκριτικά επιμέρους διαφορές όπως εχουν αναφερθεί παρακάτω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=95675 Δεν αρκεί η τεχνολογία ή η ονομασία ενός κινητού για να είναι RAZR. To V3 όταν βγήκε ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό, όπως διαφορετικά είναι τα iPods από τα υπόλοιπα mp3 players. Τι το διαφορετικό από ένα συμβατικό 3G αναδιπλούμενο κινητό προσφέρει το V3x; Εδώ δεν προσφέρει καν την ποιότητα κατασκευής των RAZR... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Δεν αρκεί η τεχνολογία ή η ονομασία ενός κινητού για να είναι RAZR. To V3 όταν βγήκε ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό, όπως διαφορετικά είναι τα iPods από τα υπόλοιπα mp3 players. Τι το διαφορετικό από ένα συμβατικό 3G αναδιπλούμενο κινητό προσφέρει το V3x; Εδώ δεν προσφέρει καν την ποιότητα κατασκευής των RAZR... Να προσθεσω και τα προβληματα που εχουν καποιοι χρηστες του v3x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μπορείς να δείς από την αρχή πόσα προβλήματα είχαν και έχουν και οι χρηστες του V3 αν αυτό είναι το "κριτηριό" σου ,και όλοι οι υπόλοιποι όταν πρωτοκυκλοφορεί μια νέα συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Δεν αρκεί η τεχνολογία ή η ονομασία ενός κινητού για να είναι RAZR. To V3 όταν βγήκε ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό, όπως διαφορετικά είναι τα iPods από τα υπόλοιπα mp3 players. Τι το διαφορετικό από ένα συμβατικό 3G αναδιπλούμενο κινητό προσφέρει το V3x; Εδώ δεν προσφέρει καν την ποιότητα κατασκευής των RAZR... Η απάντηση σου αφορά μόνο προσωπικό γούστο ,τιποτε άλλο. Για παραδειγμα την ποιότητα κατασκευής πως την έκρινες,άμα δεν αναφέρεις στα σχετικά thread και με επιχειρήματα και συγκριτικά? Ο ίδιος εξαλλου απαντάς ότι "δεν αρκεί η τεχνολογία ή η ονομασία ενός κινητού για να είναι RAZR" -πράγμα που είναι παραδοχή ότι "ξεχωρίζει" αλλά εσένα δεν σου αρέσει για λόγους γούστου,και τίποτε άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts