ParafronGR Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, OverClocker said: Θα δοκίμαζα στη θέση σου ένα factory reset. Έχω μια υπόνοια ότι δεν θα έστρωνε Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, ParafronGR said: Έχω μια υπόνοια ότι δεν θα έστρωνε Το reset είναι τσάμπα όμως 😂 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, OverClocker said: Το reset είναι τσάμπα όμως 😂 Θα το κάνω αύριο γιατί ήδη έχω αγοράσει νέα συσκευή αλλά έχω μέσα εφαρμογές της δουλειάς που θέλουν 2 step κτλ οπότε προς το παρόν, μπαίνει στο πάγο το reset. Έχει κανείς εμπειρία από τη Samsung στη νΕυελπίδων; Χρεώνουν τον έλεγχο? Αν ήταν να τους το άφηνα πριν τη δουλειά αυριο Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, ParafronGR said: Θα το κάνω αύριο γιατί ήδη έχω αγοράσει νέα συσκευή αλλά έχω μέσα εφαρμογές της δουλειάς που θέλουν 2 step κτλ οπότε προς το παρόν, μπαίνει στο πάγο το reset. Έχει κανείς εμπειρία από τη Samsung στη νΕυελπίδων; Χρεώνουν τον έλεγχο? Αν ήταν να τους το άφηνα πριν τη δουλειά αυριο Τώρα που το λες όντως εχω κ εγώ εφαρμογές που θέλουν 2 step . Σε περίπτωση που ξεχαστεί κ κάνουμε reset την συσκευή μας τι γίνεται μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 26 minutes ago, challenge143 said: Τώρα που το λες όντως εχω κ εγώ εφαρμογές που θέλουν 2 step . Σε περίπτωση που ξεχαστεί κ κάνουμε reset την συσκευή μας τι γίνεται μετά; Τα ξαναζητάει όλα από την αρχή, είναι σα να του κάνεις επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) On 12/9/2025 at 5:13 ΜΜ, ParafronGR said: Παίδες, θέλω τα φώτα σας αν έχει τύχει σ'άλλον. Αναφέρομαι ξανά σε 22 PLUS ,αλλά είναι νεκρό το θέμα εκεί οπότε ρωτάω εδώ. Τις τελευταίες 3 μέρες μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κάνει το εξής: παγώνει, δείχνει το Samsung, κάνει δόνηση σα να ξανακάνει restart και μετά μου βγάζει το Samsung secured by Knox και ανοίγει ζητώντας PIN. Προχθές το έκανε την ώρα που ήμουν στο TIKTOK, απλά πάγωσε και το έκανε και τώρα πριν λίγο απλά το έβαλα στον υπολογιστή να φορτίζει όσο κάνω δουλειά. Εψαξα στο ίντερνετ και όλοι γράφουν για εφαρμογές κτλ κτλ, αλλά η μόνη αλλαγή που του έγινε είναι η ενημερώση που βγήκε πριν λίγες μέρες. Έχετε ακούσει για bugs? Έχει τύχει σε κάποιον να έχω μια εικόνα για το τί μπορεί να φταίει;; EDIT: πριν από κάνα 10λεπτο το άνοιξα για να μπω Viber και όπως έγραφα, μου πέταξε πάνω ψηλά, κάτω από την selfie κάμερα, μία αρκετά χοντρή οριζόντια ροζ γραμμή σαν καμμένα pixel (όπως όταν χτυπάνε κάποιοι τις οθόνες τους και σπάνε) και ξανα έκανε reboot. Η γραμμή ήταν σαν αυτή ( https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/need-help-with-galaxy-s22-pink-line-issue/td-p/10241814 ) αλλά πιο χοντρή και εξαφανίστηκε μετά το reboot. Νομίζω ότι ετοιμαζεται όπως και το δικό μου προ μηνός να μπει σε bootloop και να μην ξανα-ανοιξει. Παρε αμεσα full backup και στείλτο στο σερβις. Αν μπορείς δοκιμασε να το στείλεις στη Θεσσαλονίκη στον Αβραμίδη, όπου εμενα μου το επισκεύασαν εντός εγγύησης, αν και 3,5 ετων... (γράφω εδω την εμπειρία μου...) Edited 14 Σεπτεμβρίου by nikosdoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) 26 minutes ago, nikosdoc said: Νομίζω ότι ετοιμαζεται όπως και το δικό μου προ μηνός να μπει σε bootloop και να μην ξανα-ανοιξει. Παρε αμεσα full backup και στείλτο στο σερβις. Αν μπορείς δοκιμασε να το στείλεις στη Θεσσαλονίκη στον Αβραμίδη, όπου εμενα μου το επισκεύασαν εντός εγγύησης, αν και 3,5 ετων... (γράφω μερικά ποστ πιο πίσω την εμπειρία μου...) Στοιχηματίζω πολύ στη μπαταρία γιατί εκτός του ότι είχε 1500+ φορτίσεις, όταν βάζω το δάκτυλο να γλιστράει πάνω στην οθόνη, νιώθω σα να είναι κάπως φουσκωμένη και παρατήρησα ότι πριν κλείσει, κάθε φορα ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς να τρέχει κάτι από πίσω. Λόγω των γραμμών όμως, και των πίξελ όπως φαίνεται πιο πάνω , το σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει. Λόγω του ότι μου έσκασε τελευταία στιγμή αναγκάστηκα και πήρα ήδη άλλο (Pixel 9) ,οπότε δεν παίζει μαρούλι αυτή την περιοδο για επισκευή. Αν είναι μόνο η μπαταρία, ίσως το φτιάξω για φωτό προς τα Χριστούγεννα αλλά για θέμα hardware, ούτε καν ασχολούμαι Edited 14 Σεπτεμβρίου by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, challenge143 said: Τώρα που το λες όντως εχω κ εγώ εφαρμογές που θέλουν 2 step . Σε περίπτωση που ξεχαστεί κ κάνουμε reset την συσκευή μας τι γίνεται μετά; Συνήθως στα 2 step πρέπει να τα ξανα σετάρεις απ την αρχή, δεν κρατιούνται Ανάλογα το account που έχεις το 2 step, μπορεί να έχεις σεταρισμένο και το verification με κινητό, οπότε σε περίπτωση που του ρεσετ, κανεις mfa με sms και μετά πας να ξανα σετάρεις το κινητό στο account σου. Τώρα σε κάτι cisco duo κτλπ, πρέπει να σου ξανα στείλουν τοκεν για authentication αναγκαστικα 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Αν η μπαταρια είναι σε τόση τραγική κατάσταση ώστε να φουσκώσει όπως αναφέρεις δεν πρέπει κανονικά η εταιρεία να εχει βάλει ένα πρόγραμμα ασφαλειας ώστε να σε ενημερώσει ότι θέλει αλλαγή προτού φουσκώσει κ πάθεις τέτοια ζημιά; θυμάμαι ότι κανονικά σε ενημερώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Αναβάθμιση Σεπτεμβρίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου On 15/9/2025 at 3:08 ΜΜ, challenge143 said: Αν η μπαταρια είναι σε τόση τραγική κατάσταση ώστε να φουσκώσει όπως αναφέρεις δεν πρέπει κανονικά η εταιρεία να εχει βάλει ένα πρόγραμμα ασφαλειας ώστε να σε ενημερώσει ότι θέλει αλλαγή προτού φουσκώσει κ πάθεις τέτοια ζημιά; θυμάμαι ότι κανονικά σε ενημερώνει. Κι εγώ περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά στον έλεγχο της μπαταρίας μέσω του Samsung Members μου βγάζει "καταστάση: καλή". Το πήγα σήμερα στη Samsung στην Ευελπίδων, τους εξήγησα την κατάσταση, τους έδειξα και τις φώτο και η πρώτη ερώτηση ήταν αν έχω κάνει κάποια ενημερωση και όταν τους είπα ναι μου είπαν ότι είναι ξεκάθαρα θέμα μητρικής. Υπάρχει και μια πιθανότητα να 'ναι θέμα μπαταρίας, αλλά δεν θα έκλεισε σε τέτοιο βαθμό ή θα εμφανιζε κάποιο άλλο σύμπτωμα πχ θα είναι φορτισμένη στο 80% και όταν άνοιγε ξανά, θα ήταν στο 10 ή στο 0 ή θα μου εβγαζε μήνυμα ότι δεν έχει μπαταρία. Αυτό απλά κάνει restart και χάνει το πολύ 1-2% (ειδικά τώρα που είναι άδειο). Οπότε, το βάφουμε μπλε και πάει στη θάλασσα. 2 χρόνια και 3 μήνες άντεξε συνολικά. Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Μαλλον η ενδειξη στο Samsung Members δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη. Μετα απο 1500 κυκλους φορτισης σε 27 μηνες η υγιεα δεν θα ειναι και τοσο καλη.... Εγω εχω 800 κυκλους φορτισης σε 39 μηνες (με προσεκτικες φορτισεις παντα) και εχω υγιεια μπαταριας 74% συμφωνα με το abattery και το accubattery. Θυμαμαι ενας συναδελφος που ελιωνε κινητο φορτιζωντας ταυτοχρονα ενω επαιζε παιχνιδια μετα απο 3 χρονια την ειχε ξεσκισει τοοσ τη μπαταρια που καποια στιγμη φουσκωσε και ανοιξε το καπακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) 13 ώρες πριν, GMF80 said: Μαλλον η ενδειξη στο Samsung Members δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη. Μετα απο 1500 κυκλους φορτισης σε 27 μηνες η υγιεα δεν θα ειναι και τοσο καλη.... Εγω εχω 800 κυκλους φορτισης σε 39 μηνες (με προσεκτικες φορτισεις παντα) και εχω υγιεια μπαταριας 74% συμφωνα με το abattery και το accubattery. Θυμαμαι ενας συναδελφος που ελιωνε κινητο φορτιζωντας ταυτοχρονα ενω επαιζε παιχνιδια μετα απο 3 χρονια την ειχε ξεσκισει τοοσ τη μπαταρια που καποια στιγμη φουσκωσε και ανοιξε το καπακι... Μα γι'αυτό στην αρχή σκέφτηκα την μπαταρία. Το aBattery δεν ξέρω κατά πόσο έμπιστο είναι γιατί 2-3 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει screenshot που έδειχνε 1300 φορτίσεις και υγεία μπαταρίας 85%, οπότε βγάλε άκρη. Αν δεν υπήρχαν τόσες αναφορές για πρόβλημα motherboard και δεν με είχε ξενερώσει τόσο και η Samsung που τους το πήγα, σκεφτόμουν τα Χριστούγεννα να δώσω 60€ και να το έβαζα μια μπαταρία έστω να το έχω για φωτό/hotspot, αλλά τώρα να τα δώσω και να συνεχίσει το bootloop είναι κρίμα από το Θεό. Δεν γλίτωσα από το LG G4 για να το βρω εδώ Εν τω μεταξύ, αν μπείτε reddit sto νήμα του S22, θα δείτε σχεδόν καθημερινά νέα κρούσματα σαν εμένα με bootloop, κινητά να ζεσταίνονται κτλ και όλοι παρατηρούν προβλήματα μετά τα τελευταία update. Edited 17 Σεπτεμβρίου by ParafronGR 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Το abattery διαβαζει την ενδειξη απο κρυφα αρχεια του κινητου. Ειχα δει ενα βιντεακι και καταφερα και ανοιξα το αρχειο με txteditor και ειχε το ιδιο ποσοστο με το abattery. Το accubattery βασει ποσοστων απο τις φορτισεις... και τα 2 μου δινουν το ιδιο ποσοστο οποτε μαλλον αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, GMF80 said: Το abattery διαβαζει την ενδειξη απο κρυφα αρχεια του κινητου. Ειχα δει ενα βιντεακι και καταφερα και ανοιξα το αρχειο με txteditor και ειχε το ιδιο ποσοστο με το abattery. Το accubattery βασει ποσοστων απο τις φορτισεις... και τα 2 μου δινουν το ιδιο ποσοστο οποτε μαλλον αυτο ειναι. Γιααα πες μας ποιο αρχείο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου (edited) 9 minutes ago, alex61 said: Γιααα πες μας ποιο αρχείο είναι? Ειχα δει ενα guide στο telegram του GGTech. Αν το βρω βαλω link. Edit: Το βρηκα https://www.tiktok.com/@ggtech94/video/7539246391365881110?_t=ZM-8ywbyjFNy45&_r=1 Edited 18 Σεπτεμβρίου by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, ParafronGR said: Μα γι'αυτό στην αρχή σκέφτηκα την μπαταρία. Το aBattery δεν ξέρω κατά πόσο έμπιστο είναι γιατί 2-3 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει screenshot που έδειχνε 1300 φορτίσεις και υγεία μπαταρίας 85%, οπότε βγάλε άκρη. Αν δεν υπήρχαν τόσες αναφορές για πρόβλημα motherboard και δεν με είχε ξενερώσει τόσο και η Samsung που τους το πήγα, σκεφτόμουν τα Χριστούγεννα να δώσω 60€ και να το έβαζα μια μπαταρία έστω να το έχω για φωτό/hotspot, αλλά τώρα να τα δώσω και να συνεχίσει το bootloop είναι κρίμα από το Θεό. Δεν γλίτωσα από το LG G4 για να το βρω εδώ Εν τω μεταξύ, αν μπείτε reddit sto νήμα του S22, θα δείτε σχεδόν καθημερινά νέα κρούσματα σαν εμένα με bootloop, κινητά να ζεσταίνονται κτλ και όλοι παρατηρούν προβλήματα μετά τα τελευταία update. Πάντως γενικά κ εγώ παλιά με samsung μου έχει βγάλει πρόβλημα σε πλακέτα.σε 2 συσκευές κ όλες εκτός εγγύηση. Είναι τελικά η τύχη του καθενός, αλλά κ η samsung τα υπερκοστολογεί τα ανταλλακτικά για να πάρεις άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Ειμαι πλεον 10 χρονια σερι με Samsung συσκευες. Μια φορα μου εβγαλε προβλημα στο S10e η θυρα φορτισης. Το εστειλα Smartec και για καποιο λογο μου αλλαξαν και οθονη (ειχε και κατι γρατζουνιες) και πισω καπακι και μπαταρια μαζι! Και λογω service εκει θα παραμεινω. Οταν κλεισω 4ετια με το S22 U με βλεπω μαλλον προς S24 U η S25 U αναλογως με την τιμη που θα παιζει τοτε. Skroutz παιζουν ιδια τιμη αλλα αν κοιταξεις εξω (πχ Amazon DE) εκει υπαρχει διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κ εγώ λόγο service παραμένω samsung . Αλλά πιστεύω ότι αν κοιτάς s24u πλέον δεν θα τα βρεις εύκολα κ κυρίως το μαύρο. Μόνο μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) 10 ώρες πριν, challenge143 said: Κ εγώ λόγο service παραμένω samsung . Αλλά πιστεύω ότι αν κοιτάς s24u πλέον δεν θα τα βρεις εύκολα κ κυρίως το μαύρο. Μόνο μεταχειρισμενο. Ναι, το ξερω. Αναλογως την τιμη θα δω τι θα κανω. Οταν πεσει το S25 U σε τιμη κατω απο 900 ισως το χτυπησω. Edited 21 Σεπτεμβρίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου On 16/9/2025 at 11:22 ΜΜ, ParafronGR said: Κι εγώ περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά στον έλεγχο της μπαταρίας μέσω του Samsung Members μου βγάζει "καταστάση: καλή". Το πήγα σήμερα στη Samsung στην Ευελπίδων, τους εξήγησα την κατάσταση, τους έδειξα και τις φώτο και η πρώτη ερώτηση ήταν αν έχω κάνει κάποια ενημερωση και όταν τους είπα ναι μου είπαν ότι είναι ξεκάθαρα θέμα μητρικής. Υπάρχει και μια πιθανότητα να 'ναι θέμα μπαταρίας, αλλά δεν θα έκλεισε σε τέτοιο βαθμό ή θα εμφανιζε κάποιο άλλο σύμπτωμα πχ θα είναι φορτισμένη στο 80% και όταν άνοιγε ξανά, θα ήταν στο 10 ή στο 0 ή θα μου εβγαζε μήνυμα ότι δεν έχει μπαταρία. Αυτό απλά κάνει restart και χάνει το πολύ 1-2% (ειδικά τώρα που είναι άδειο). Οπότε, το βάφουμε μπλε και πάει στη θάλασσα. 2 χρόνια και 3 μήνες άντεξε συνολικά. Με αντίστοιχα συμπτώματα στο δικό μου το διόρθωσαν χωρίς να πληρώσω κάτι. Εγώ ζήτησα και άλλαξαν και μπαταρία, και χρεώθηκα 66€. Αυτός είναι λόγος για να παραμείνω στη Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Τετάρτη στις 08:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:39 μμ Παιδιά δεν ξέρω αν το έχω παρατηρήσει μόνον εγώ αλλά τώρα τελευταία όταν κάνει εγκατάσταση, λόγω ενημέρωσης, προγραμμάτων από το play store αργεί χαρακτηριστικά σε σύγκριση με παλιότερα. Το πρόσεξε κανείς??? Άραγε γιατί??? Δεεεεννν νομίζω να έχουν αυξηθεί - μεγαλώσει τόσο πολύ τα προγράμματα σε σύγκριση με παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Πέμπτη στις 05:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:43 πμ Το εχω προσεξει εδω καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Πέμπτη στις 08:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:05 πμ (edited) 2 ώρες πριν, GMF80 said: Το εχω προσεξει εδω καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια. Χαχαχα σαν να "γέρασε" η συσκευή και τα κάνει όλα αργά Edited Πέμπτη στις 08:39 πμ by alex61 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Πέμπτη στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:42 πμ Μια χαρα μου φαινεται. Δεν εχω κανενα προβλημα. Βεβαια σιγα σιγα σκεφτομαι το διαδοχο. Εκει την ανοιξη θα αρχισω να το ψαχνω. Ειτε S25 Fe ειτε μεταχειρισμενο S25 U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts