ddr2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 To δοκίμασα και εχεις δίκιο. Βασικά δεν εχει απλά lag. αλλα όταν γραφεις-σχεδιαζεις με το πενάκι, δεν δειχνει γραμμή. απλά όταν το σηκώνεις σου εμφανίζει ότι εχεις γράψει όλο μαζί. Περίεργο. Πάντως βλέπω ότι συνεργάζεται με το samsung note και βλέπει τις σημειώσεις που έχω στο samsung note. Αρα καλό είναι να δουλεύεις το πενάκι στο samsung note και να εχεις και το Onenote ταυτόχρονα για να συγχρωνίζει και να βλέπεις τισ σημειώσεις απο το samsung note στο ΟneNote στο PC παράδειγμα Ναι, αυτό που λες κάνει. Εμφανίζει αυτό που γράφω μονο όταν σηκώνω την πένα. Είναι περίεργο γιατί στις άλλες 2 συσκευές που λέω, το πενάκι λειτουργεί τέλεια. Εννοείται ότι κρατάω τις σημειώσεις στο s notes και μετά, αν θέλω, τις στέλνω ως pdf οπουδήποτε. Απλά το ρώτησα για να δω αν συμβαίνει σε όλους ή μονο σε εμένα.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Ήρθε και το update του Σεπτεμβρίου 2023. Ούτε Pixel να είχαμε!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Δοκίμασα ενα ωραίο κολπάκι δε ξερω αν έχει αναφερθεί ξανά. Φορτισα το κινητό 100% και μετα πληκρολογησα το *#9900# βγαζει ενα κρυφο μενου και λιγο πριν το τέλος γραφει resetbattery statistics. Το πατησα και μετα πατησα exit. Εχω την εντυπωση οτι παει καλύτερα η μπαταρία. Οποιος το δοκιμάσει ας με επιβεβαιώσει παρακαλώ. Edited September 6, 2023 by johnmakro 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 On 28/8/2023 at 9:43 ΜΜ, ROFOS said: Παιδια καλησπερα.Με την σημερινη αναβαθμιση χαθηκε το full screen call id που ειχα.Πηγα να το ξαναβαλω μεσω shortcut maker αλλα δεν μου βγαζει το labs στο acrivities.Εχετε καμια ιδεα πως φτιαχνεται ή καποια αλλη μεθοδο για full screen id ? Ευχαριστω Καποιος βοηθεια για το παραπανω? Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 (edited) On 1/9/2023 at 11:16 ΠΜ, greda said: https://www.skroutz.gr/s/40237609/Anker-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-A-kai-2-THyres-USB-C-120W-Power-Delivery-Mayros-737-GaN-III-Prime.html (και πολλούς άλλους) Γιααα πες μου σε παρακαλώ και κανένα άλλο γιατί αυτός θα κάνει 10-30 μέρες να έρθει. Ευχαριστώ On 1/9/2023 at 11:16 ΠΜ, greda said: Edited September 9, 2023 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Πρωτη φορα δοκιμασα την αδιαβροχοποιηση του. Βουτηξα με το κινητο στους καταρρακτες στο Καρλοβασι της Σαμου. Το ειχα στο νερο κανα 10 λεπτο και τραβουσα βιντεο και φωτος. Ολα καλα. Για καμια ωρα μετα το στεγνωμα μονο το μνμ για υγρασια στη θυρα usb. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Το GoodLock επίσημα και στην Ελλάδα... είχα μια "ανεπίσημη" έκδοση και μου ζήτησε ενημέρωση μέσω Galaxy StoreΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 3 χρονια και βαλε το περιμεναμε, επιτελους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 On 8/9/2023 at 12:23 ΠΜ, ROFOS said: Καποιος βοηθεια για το παραπανω? Φίλε όπως πολύ καλά κατάλαβες το αφαίρεσαν όπως κάνει συνήθως η samsung σε πολλές λειτουργίες με μία αναβάθμιση τις εξαφανίζει και κανείς δεν κατάλαβε ποτέ γιατί! Εγώ είχα αγοράσει αυτή την εφαρμογή χρόνια πριν και τώρα την ξανά έβαλα. Δες την και αν ψάξεις γενικά για full screen caller ID θα βρεις αρκετές αν δεν σου κάνει αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Αυτόν https://www.skroutz.gr/s/40237609/Anker-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-A-kai-2-THyres-USB-C-120W-Power-Delivery-Mayros-737-GaN-III-Prime.html ή αυτόν https://www.techstores.gr/el/fortistis-prizas-ugreen-nexode-usb-a2usb-c-140w-gan-fast-chargerusb-c-2m.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Dynamic+Remarketing+-+DGLX&utm_content=Store+collection+Όλα+τα+προϊόντα+-+Catalog+sales+-+Copy&meta_placement=Facebook_Mobile_Feed&fbclid=IwAR2EWoT77grFcZ1-kOzZUWImKpc8XwHu0aGDozNgDZ2INxlmZblFYHnfXEw_aem_AYHV_v5hkHh2ETpAJ5_ZM5U_VQkWh5Ng-d-1DK_9XOVEI4DDVzrI2uUCMg9Al6Pm1KBSwpTZbytjtV6aBIsHxbzk Τιιιιι διαφορά έχουν? Καλύτερος ποιός? Επειδή αγόρασα αυτο το https://stechi.gr/1440880-anker-power-bank-737-powercore-24k-a1289011-black?gclid=CjwKCAjwu4WoBhBkEiwAojNdXiXXknK3QfQJjWgFYmHgHFpIafPPe_TSzTk4OTmNaPGTJLFXeCpHWxoCAJYQAvD_BwE ποιοοοονννν φορτιστή πρίζας???? Thaaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, alex61 said: Αυτόν https://www.skroutz.gr/s/40237609/Anker-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-A-kai-2-THyres-USB-C-120W-Power-Delivery-Mayros-737-GaN-III-Prime.html ή αυτόν https://www.techstores.gr/el/fortistis-prizas-ugreen-nexode-usb-a2usb-c-140w-gan-fast-chargerusb-c-2m.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Dynamic+Remarketing+-+DGLX&utm_content=Store+collection+Όλα+τα+προϊόντα+-+Catalog+sales+-+Copy&meta_placement=Facebook_Mobile_Feed&fbclid=IwAR2EWoT77grFcZ1-kOzZUWImKpc8XwHu0aGDozNgDZ2INxlmZblFYHnfXEw_aem_AYHV_v5hkHh2ETpAJ5_ZM5U_VQkWh5Ng-d-1DK_9XOVEI4DDVzrI2uUCMg9Al6Pm1KBSwpTZbytjtV6aBIsHxbzk Τιιιιι διαφορά έχουν? Καλύτερος ποιός? Επειδή αγόρασα αυτο το https://stechi.gr/1440880-anker-power-bank-737-powercore-24k-a1289011-black?gclid=CjwKCAjwu4WoBhBkEiwAojNdXiXXknK3QfQJjWgFYmHgHFpIafPPe_TSzTk4OTmNaPGTJLFXeCpHWxoCAJYQAvD_BwE ποιοοοονννν φορτιστή πρίζας???? Thaaaanks Πάνω κάτω τα ίδια .... και οι δυο υποστηρίζουν PD 3.1 & PPS (o anker δεν το ξεκαθαρίζει, αλλά το PowerIQ 4.0 υποστηρίζει PD 3.1 & PPS) Η βασική διαφορά είναι ότι σε single port o Anker δίνει 100w ενώ ο Ugreen 140W Προσωπικά έχω τον Anker, με το Ιδιο powerbank, και φυσικά δουλεύουν άψογα.... το φορτίζει σε 60-70 λεπτά Edited September 14, 2023 by greda Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 2 minutes ago, greda said: Πάνω κάτω τα ίδια .... και οι δυο υποστηρίζουν PD 3.1 & PPS (o anker δεν το ξεκαθαρίζει, αλλά το PowerIQ 4.0 υποστηρίζει PD 3.1 & PPS) Η βασική διαφορά είναι ότι σε single port o Anker δίνει 100w ενώ ο Ugreen 140W Και ο Ugreen είναι και άμεσα διαθέσιμος και με καλώδιο εεεε? Άρα συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 3 minutes ago, alex61 said: Και ο Ugreen είναι και άμεσα διαθέσιμος και με καλώδιο εεεε? Άρα συμφέρει Θεωρητικά ναι ..... Άντε, μεγειά .... δοκιμασέ τον και ενημέρωσε μας ... Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα.ενω το κινητό το είχα στην θήκη κανονικά είχα βάλει μαζι κάτι καπάκια από μπύρες και κάτι κλειδιά που είχα στην ίδια τσέπη μετά από ώρα που το έβγαλα πίσω στην δεύτερη κάμερα έχει σπάσει το τζαμακι.ξερετε περίπου το κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Παρε τηλεφωνο στη Σμαρτεκ να σου πουν ακριβως... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Ξεκινησε σιγα σιγα και η beta του One UI 6.0 για το κινητο μας. Λογικα απο οτι εχω δει απο του S23 θα δουμε ωραιες προσθηκες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Ξεκινησε σιγα σιγα και η beta του One UI 6.0 για το κινητο μας. Λογικα απο οτι εχω δει απο του S23 θα δουμε ωραιες προσθηκες...Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βελτιωθεί λίγο η ποιότητα των animation και το smoothness της συσκευής.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Εμενα αυτα τα 2 με βρισκουν αδιαφορο. Animations τα εχω off. Για smoothness (παλι αδιαφορο) μια χαρα τα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Αυτό το κάνω κι εγώ αλλά μόνο σε μέτριας ισχύος επεξεργαστών κινητά χαμηλότερης κατηγορίας για να έχω την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο γρήγορα!!Σε top κατηγορίας κινητά όπως αυτό εδώ θέλω να δουλεύουν όλα γρήγορα αλλά και ποιοτικά χωρίς ξερή αίσθηση!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 (edited) Παλιοτερα με απασχολουσαν λιγο αυτα. Τωρα απλα με το κινητο με απασχολει να κανω μονο τη δουλεια μου και ειναι αδιαφορα τα υπολοιπα. Τα μονα μου στανταρ ειναι μεγαλη amoled οθονη και καλη καμερα. Τωρα αν ειναι 1 μιλισεκοντ πιο γρηγορο η αργο η τα animations και τα εφε δεν με απααχολουν.. Πιθανον το S22 U ειναι κ η τελευταια ναυαρχιδα που αγορασα. Θα το κρατησω οσο παει κ το επομενο θα ναι ενα αξιοπρεπες midrange. Edited September 21, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Αυτό το κάνω κι εγώ αλλά μόνο σε μέτριας ισχύος επεξεργαστών κινητά χαμηλότερης κατηγορίας για να έχω την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο γρήγορα!!Σε top κατηγορίας κινητά όπως αυτό εδώ θέλω να δουλεύουν όλα γρήγορα αλλά και ποιοτικά χωρίς ξερή αίσθηση!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνώ απόλυτα...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Και εγω καποτε ειχα ως χομπι τα κινητα. Μου αρεσε να αλλαζω 3-4 το χρονο. Σιγα σιγα μου περασε και αλλαζα ενα ανα 2ετια... Και υστερα ηρθε ο απολυτος κορεσμος και αδιαφορια για το κινητο ως τεχνολογια. Πλεον με ενδιαφερει απλα να κανει αυτα που το χρησιμοποιω... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax75t Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Καλησπέρα. Από το smartlock έχουν αφαιρεθεί οι συσκευές. Το έχει και άλλος η να κάνω εργοστασιακές ;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Καλησπέρα. Από το smartlock έχουν αφαιρεθεί οι συσκευές. Το έχει και άλλος η να κάνω εργοστασιακές ;;; Ευχαριστώ Όχι, υπάρχουν κανονικά.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 On 21/9/2023 at 11:57 ΠΜ, manan69t said: Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βελτιωθεί λίγο η ποιότητα των animation και το smoothness της συσκευής. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά. Ερχόμενος από ένα διάλειμμα που έκανα με iPhone, τα animations και το συνολικό smoothness είναι κάτι που με ξένισε κάπως . Ειδικά κάποια γκουχ γκουχ που συμβαίνουν κάποιες φορές. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω το μικρό με 8/128 αλλά σε s23 φιλου όντως το ένιωσα πιο smooth σε overall χρήση. Δοκίμασε κάνεις τη beta. Μήπως? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts