Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

33 minutes ago, giannhs16 said:

Το εκανα δεν γινεται τιποτα ακομα μ προγραμμα κατευασα μπας κ το σβησω απο εκει και οταν πας γκαλερι δεν βρισκει καν την εικονα σαν να μην  υπαρχη.κανενας αλλος τροπος υπαρχει η θελει φορματ?

Πήγαινε στα αρχεία μου ...εσωτερικό χώρο...DCIM/κάμερα...κ βρες την απο εκει κ δες μήπως διαγράφεται. Δοκιμασε να κατεβάσεις και άλλο file manager να κάνεις το ιδιο

• Απαντήσεις 9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

12 ώρες πριν, Andreaszel said:

Πήγαινε στα αρχεία μου ...εσωτερικό χώρο...DCIM/κάμερα...κ βρες την απο εκει κ δες μήπως διαγράφεται. Δοκιμασε να κατεβάσεις και άλλο file manager να κάνεις το ιδιο

Οταν παω στα αρχεια μου, μου ενφανιζει ολες τις φωτογραφιες εκτος απο αυτην σαν να μην υπαρχει.μονο οταν παω κανονικα γκαλερι την βγαζει. Δεν ξερω τι να κανω για να την διαγραψω

Edited by giannhs16

Επισης κατι αλλο οταν κουνας το κινητο αριστερα δεξια κατι ακουγετε στο πισω μερος  απο μεσα  σαν να χτυπαει  λες και εχει σπαση  ο σταθεροποιητης ειναι? 

1 ώρα πριν, giannhs16 said:

Επισης κατι αλλο οταν κουνας το κινητο αριστερα δεξια κατι ακουγετε στο πισω μερος  απο μεσα  σαν να χτυπαει  λες και εχει σπαση  ο σταθεροποιητης ειναι? 

Σωστά.

Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν ανοίξεις την κάμερα, θα δεις οτι ο ήχος αυτός σταματάει.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

1 χρονο εχω κλεισει. Δεν κολλησε ποτε, δεν ειδα το παραμικρο λαγκαρισμα ποτε. 

4 minutes ago, GMF80 said:

1 χρονο εχω κλεισει. Δεν κολλησε ποτε, δεν ειδα το παραμικρο λαγκαρισμα ποτε. 

και μενα μ άρεσει το κινητό αλλα έιπαμε και λαγκαρισματα εχει και απ ολα σε απολυτα υποφερτο βαθμο

Προφανως και ειναι η δικη μου εμπειρια. Μια φορα το μηνα κανω clear cache και 2 επανεκκινηση.... Και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

DELETE

Edited by petpapoy
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Προφανως και ειναι η δικη μου εμπειρια. Μια φορα το μηνα κανω clear cache και 2 επανεκκινηση.... Και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Σε safe mode κανεις clear cache?

55 minutes ago, Strofigkas said:

Καλημέρα,τι σημαίνει αυτό;

Screenshot_20230708_082603_Instagram.jpg

Είναι γενικό το πρόβλημα. Θα το φτιάξουν 

1 minute ago, challenge143 said:

Είναι γενικό το πρόβλημα. Θα το φτιάξουν 

https://unboxholics.com/news/tech/106753-provlimata-sto-messenger-eidika-an-thelete-na-steilete-fotografies-meso-facebook

11 minutes ago, challenge143 said:

Που κολλάει τώρα αυτό που απάντησες;

1 hour ago, Strofigkas said:

Καλημέρα,τι σημαίνει αυτό;

Screenshot_20230708_082603_Instagram.jpg

Δεν έχεις σήμα και έχει γυρίσει σε κλήσεις μέσω VoWiFi η συσκευή.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

48 minutes ago, mivechris said:

Που κολλάει τώρα αυτό που απάντησες;

Δεν έχεις σήμα και έχει γυρίσει σε κλήσεις μέσω VoWiFi η συσκευή.

Τι εννοεί κλήσης έκτακτης ανάγκης;και εννοεί ότι αυτές τις κλήσεις μπορώ να τις κάνω μόνο αν υπάρχει κάλυψη δικτύου και όχι μέσω wifi calling;

Galaxy Z fold 5

7 minutes ago, Strofigkas said:

Τι εννοεί κλήσης έκτακτης ανάγκης;και εννοεί ότι αυτές τις κλήσεις μπορώ να τις κάνω μόνο αν υπάρχει κάλυψη δικτύου και όχι μέσω wifi calling;

Χωρίς να το γνωρίζω κ εγώ 100%, όπως το διαβάζω, αν θες πχ να καλέσεις το 100 και δεν εχεις κάλυψη δικτύου κινητής, δεν θα μπορείς.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο συμβίωσης και αν και είμαι ευχαριστημένος από τη συσκευή,παρ'ολα αυτά πριν μια βδομάδα πήγα να τραβήξω το φεγγάρι και αν και βγήκε ολίγον καμένη η φώτο αλλά ωραία μου έκανε για πρώτη φορά επανεκκίνηση,πριν μερικές ήμερες πήγα να βγάλω ένα βίντεο και δείτε το αποτέλεσμα παρακάτω,απλά τραγικό.

https://youtube.com/shorts/GpQQe1ejAFE

20230702_025208.jpg

@Je_design η δικιά μου εμπειρία σε αυτό που είδα τώρα ήταν σε μια συσκευή HTC u12 που όμως η αιτία ήμουν εγώ, γιατί η συσκευή που την είχα για αρκετή ώρα στο τζάμι είχε κάψει κ μέχρι  να συνέλθει με είχε λουσει κρύος ιδρώτας.  Βέβαια από εκείνη τη στιγμή κ μετά ποτέ το κινητό δεν ήταν άψογο όλο κ κάτι lag μου διμηουργουσε. Μήπως λοιπόν η συσκευή θερμανθηκε η έχει φάει καμία καλή Τούμπα που το ois να δημιουργεί προβλήματα; 

12 ώρες πριν, challenge143 said:

@Je_design η δικιά μου εμπειρία σε αυτό που είδα τώρα ήταν σε μια συσκευή HTC u12 που όμως η αιτία ήμουν εγώ, γιατί η συσκευή που την είχα για αρκετή ώρα στο τζάμι είχε κάψει κ μέχρι  να συνέλθει με είχε λουσει κρύος ιδρώτας.  Βέβαια από εκείνη τη στιγμή κ μετά ποτέ το κινητό δεν ήταν άψογο όλο κ κάτι lag μου διμηουργουσε. Μήπως λοιπόν η συσκευή θερμανθηκε η έχει φάει καμία καλή Τούμπα που το ois να δημιουργεί προβλήματα; 

μπορεί να ήταν από θερμοκρασία ,αν και δεν το είχα ώρα πάνω στη βάση ,και δεν έκαιγε όπως άλλες φορές που αν το φορτίζω ειδικά στην ασύρματη φόρτιση μέχρι που σταματάει όλες τις ανοιγμένες εφαρμογές και ούτε κλήση δεν μπορείς να κάνεις ,όλα αυτά πριν ένα μήνα όχι τώρα με τους καύσωνες,αυτές τις μέρες ούτε που τολμώ να το φορτίσω ασύρματα στο αυτοκίνητο.Και στην φωτογραφία με το φεγγάρι ανέβασε απότομα θερμοκρασία ,ζεμάταγε η πλάτη του κινητού και έκανε επανεκκίνηση.Δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω το κινητό εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν τα πάει καλά με την διαχείριση της θερμοκρασίας,

Ασυρματη φορτιση + αυτοκινητο καλοκαιρι = τρελη θερμοκρασια και φθορα στη ζωη της μπαταριας... Ουτε για πλακα.

@Je_design γενικά αυτό που ανέφερε κ ο GMF80 όσο μπορείς το καλοκαίρι προστάτεψε το μην ξεχνάς μια  ηλεκτρονική συσκευή είναι κ τώρα το καλοκαίρι γενικά τα πάντα υποφέρουν από την ζέστη.  Δες κ τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει μήπως είναι καμιά ύπουλη...

Παιδιά καλησπέρα.γιατι βγαινουν έτσι η φώτο? Έχω καθαρίσει της κάμερες κ έχω και την θήκη που κλείνει πίσω δεν εχω προστετευτικο για της κάμερες.και το βράδυ έτσι βγαινουν καμία φορά.τι μπορεί να φταίει?

20230714_195814.jpg