chrispetses Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 Τα εχω ολα ανοιχτά 5g WiFi Bluetooth me ακουστικά και ρολόι δεν ξέρω αλλα αν ειναι να κάνω κάτι με βλέπω για ρεσετ σε ολα .. θα δείξει γιατί γενικά μιλάω παρά πολύ λόγο δουλειάς δεν σταματά με τπτ να χτυπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, chrispetses said: Τα εχω ολα ανοιχτά 5g WiFi Bluetooth me ακουστικά και ρολόι δεν ξέρω αλλα αν ειναι να κάνω κάτι με βλέπω για ρεσετ σε ολα .. θα δείξει γιατί γενικά μιλάω παρά πολύ λόγο δουλειάς δεν σταματά με τπτ να χτυπάει... Πιστεύω ότι είσαι εντάξει με αυτά που αναφέρεις. Κυρίως οι κλείσεις τρώνε αρκετή μπαταρία. Edited May 17, 2023 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 (edited) Τα google play services λογικα εχουν αυξημενο ποσοστο επειδη τα παντα ειναι ανοιχτα. Εγω στη δουλεια μου ειμαι με κακο σημα το εχω σε λειτουργια πτησης και wifi calling. Αν ημουν σε φαση σαν τη δικη σου θα ειχα ενα απλο κινητο σαν επαγγελματικο μονο για κλησεις. Πριν φτασεις στην επαναφορα δοκιμασε ενα clear cache μεσω recovery. Edited May 17, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Τα google play services λογικα εχουν αυξημενο ποσοστο επειδη τα παντα ειναι ανοιχτα. Εγω στη δουλεια μου ειμαι με κακο σημα το εχω σε λειτουργια πτησης και wifi calling. Αν ημουν σε φαση σαν τη δικη σου θα ειχα ενα απλο κινητο σαν επαγγελματικο μονο για κλησεις. Πριν φτασεις στην επαναφορα δοκιμασε ενα clear cache μεσω recovery.Και εγώ έχω τα πάντα ανοιχτά - συν ένα galaxy watch 5 είναι μονίμως συνδεμένο - και τα google services είναι στο 1,5% αυτή τη στιγμήsent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Γιατί ειναι τοσο πολύ το Google services ?? Πρέπει να σβήσω κάτι??? Καμια ρύθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 2 ώρες πριν, chrispetses said: Γιατί ειναι τοσο πολύ το Google services ?? Πρέπει να σβήσω κάτι??? Καμια ρύθμιση?? Δυστυχώς με το s22 ultra είχα ακριβώς και εγώ τα ίδια για έναν χρόνο που το είχα. Είχα κάνει και επαναφορά σε κάποια φάση χωρίς να φέρω καν μπακ απ και τα έστησα όλα από την αρχή. Πηγα στο s23, όχι το ultra αλλά το μικρό (!) και η μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30 με 40% καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Χθεσινη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 10 ώρες πριν, chrispetses said: Γιατί ειναι τοσο πολύ το Google services ?? Πρέπει να σβήσω κάτι??? Καμια ρύθμιση?? Κάνε μια πλήρη φόρτιση στο 100% σβηστό κ όταν το ανοίξεις θα έχει πέσει το ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 11 ώρες πριν, GMF80 said: Χθεσινη χρηση Καλησπέρα, αυτο που βλεπουμε ειναι η χρήση τις τελευταίες 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 29 minutes ago, stamatis3133 said: Καλησπέρα, αυτο που βλεπουμε ειναι η χρήση τις τελευταίες 7 ημέρες. Σκρολαρα προς τα κατω για να εμφανιζεται το google play services. Ηταν η χθεσινη χρηση. Απλα οταν σκρολαρεις δεν φαινεται η ημερομηνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 21 minutes ago, GMF80 said: Σκρολαρα προς τα κατω για να εμφανιζεται το google play services. Ηταν η χθεσινη χρηση. Απλα οταν σκρολαρεις δεν φαινεται η ημερομηνια. Μα εχεις επιλεγμενο το "Τελευταιες 7 ημερες" και οχι το "Χρηση απο τελευταια πληρη φορτιση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) Σημερινο... Σκρολαροντας για να φανουν οι εφαρμογες κρυβεται η επιλεγμενη ημερομηνια. Edited May 18, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 9 minutes ago, GMF80 said: Σημερινο... Σκρολαροντας για να φανουν οι εφαρμογες κρυβεται η επιλεγμενη ημερομηνια. Δυο πράγματα και ισως καταλαβαίνω εγω λάθος. Οταν παιρνεις στιγμιότυπο οθονης μπορεις να πατήσεις το κουμπι αυτο κατω και να σκρολαρει προς τα κατω για το στιγμιότυπο. Οταν εχεις επιλέξει το τελευταίες 7 ημέρες και μετα επιλέξεις μια μέρα, μεσα στη χρήση της μέρας εχει και τη χρηση κατα την φόρτιση. Σε εμενα πχ το Google Photos ανεβαζει ολες τις φωτογραφίες κατα την φόρτιση και το Google Play ενημερώνει ολες τις εφαρμογές. Οι περισσότεροι εδω μεσα (θελω να πιστεύω ) συζηταμε για την αυτονομία απο πληρη φόρτιση σε πληρη φόρτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) Πληρη φορτιση κανω 2 φορες το μηνα πανω κατω. Καπου 80 με 85 φορτιζω. Παντα καθε πρωι πριν φυγω για τη δουλεια. Με αργη φορτιση μεχρι εκει φτανει. Μου βγαζει τη μερα ανετα οποτε δεν εχω λογο για πληρη φορτιση. Edited May 18, 2023 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Επειδη σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα οποτε ειναι ευκαιρια (εδω μονο irepair εχω σαν επιλογη) που τοποθετουν την καλυτερη μεμβρανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Επειδη σε λιγες μερες θα ειμαι Αθηνα οποτε ειναι ευκαιρια (εδω μονο irepair εχω σαν επιλογη) που τοποθετουν την καλυτερη μεμβρανη? Αν θα δεις πάντως τη συσκευή με tempered glass dome δεν θα θες να ξαναδείς μεμβράνη στη ζωή σου...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) Εχω κλαψει 3 φορες τα λεφτα μου με Dome. S10e. 1η φορα θολωσε εσωτερικα μετα απο βδομαδα 2η. Τεραστια γρατζουνια σε 10 μερες S20 +. Κατι δεν εκαναν καλα στο μαγαζι και δεν κολλησε καλα. Δεν μπορουσα να επιστρεψω γιατι ξεκολλησε στο αεροδρομιο οταν εφευγα. Edited May 19, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Εχω κλαψει 3 φορες τα λεφτα μου με Dome. S10e. 1η φορα θολωσε εσωτερικα μετα απο βδομαδα 2η. Τεραστια γρατζουνια σε 10 μερες S20 +. Κατι δεν εκαναν καλα στο μαγαζι και δεν κολλησε καλα. Δεν μπορουσε να επιστρεψω γιατι ξεκολλησε στο αεροδρομιο οταν εφευγα.Εγώ έχω περάσει ο ίδιος 2 - στην δική μου και στου κολλητού... Έχουν κάτσει άψογα!Δεν μπορώ να φανταστώ τη συσκευή χωρίς το γυαλάκι αυτό...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Αν θα δεις πάντως τη συσκευή με tempered glass dome δεν θα θες να ξαναδείς μεμβράνη στη ζωή σου...sent from my S23Ultra 12/512Εγώ προσωπικά είχα Dome στο S20 Ultra. Πολύ καλή. Τώρα στο S22 ultra έχω βολευτεί με τις ζελατίνες από amazon που έχουν αναφέρει κάποια παιδιά από εδώ μέσα. Πάρα πολύ καλή ποιότητα!Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα! Εχω κλαψει 3 φορες τα λεφτα μου με Dome. S10e. 1η φορα θολωσε εσωτερικα μετα απο βδομαδα 2η. Τεραστια γρατζουνια σε 10 μερες S20 +. Κατι δεν εκαναν καλα στο μαγαζι και δεν κολλησε καλα. Δεν μπορουσα να επιστρεψω γιατι ξεκολλησε στο αεροδρομιο οταν εφευγα.Εγώ την είχα κλάψει γιατί έπεσε το κομπιουτεράκι της τηλεόρασης από το ύψος του καναπέ πάνω στην οθόνη και την ράγισε! Είναι ακριβή! Όντως καλή ποιότητα η dome σαν αίσθηση, αλλά δεν έχει μεγάλη ανθεκτικότητα!Αλλά την είχα ξανά αγοράσει.Τώρα που δοκίμασα τις ανωτέρω ζελατίνες για το S22 , δεν ξανά δίνω 40€+ για dome. Πολλά λεφτά. Έτσι κι αλλιώς η οθόνη μας πιστεύω έχει πολύ μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα κτλ .Εδώ μπορείτε να δείτε και κάποια σχόλια. Πιστεύω ειναι τι βολεύει τον καθένα! Εγώ τη ζελατίνα πλέον δεν την αλλάζω για να βάλω dome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Εχω υποψιν της Amazon αλλα δεν θελω να κανω τοποθετηση καθως οποτε δοκιμασα πηρε σκονη απο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Εγώ παίδες αλλάζω κάθε 3 μήνες dome. Τραγικό σε ανθεκτικότητα ακόμα και από την απλή χρήση. Στα πλάγια λιώνει και φθειρεται. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν συμφέρει να το αφήνεις γυμνό και να κρατάς 300 ευρώ στην άκρη για νέα οθόνη από το να δίνεις 40 ευρώ κάθε 4 μήνες. 120 δηλαδή το χρόνο στην καλύτερη. Οι μεμβράνες καλές είναι απλά δεν έχουν την αίσθηση του γυαλιού. 3 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Εγώ παίδες αλλάζω κάθε 3 μήνες dome. Τραγικό σε ανθεκτικότητα ακόμα και από την απλή χρήση. Στα πλάγια λιώνει και φθειρεται. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν συμφέρει να το αφήνεις γυμνό και να κρατάς 300 ευρώ στην άκρη για νέα οθόνη από το να δίνεις 40 ευρώ κάθε 4 μήνες. 120 δηλαδή το χρόνο στην καλύτερη. Οι μεμβράνες καλές είναι απλά δεν έχουν την αίσθηση του γυαλιού. Θα σου πω σε 3 μήνες….προς το παρόν όλα καλά πέρασα τον μήνα Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 1 χρονο με το S22 U εχω αλλαξει 2 φορες μεμβρανη απο irepair. Καλη ποιοτητα αλλα θα ηθελα κατι πιο ανθεκτικο. Γρατζουνιες δεν μαζευει αλλα μετα απο 2 μηνες ξεκολλαει πανω δεξια και αριστερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι είναι σχετικά επίφοβο το να βγάλω τη θήκη...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Εχω υποψιν της Amazon αλλα δεν θελω να κανω τοποθετηση καθως οποτε δοκιμασα πηρε σκονη απο κατω.Καλά αυτό θέλει πολύ προσοχή όντως! Εγώ όταν τοποθετώ ζελατινα , δεν κινείται τίποτα κοντά μου σε απόσταση 5 μέτρων! :) Επίσης, όχι μανίκια κτλ που έχουν χνουδια. Και τέλος , μια λάμπα απο πάνω και χρησιμοποιείς πάντα τα dust remover αυτοκόλλητα. Δοκίμασε το κάποια στιγμή. Θα με θυμηθείς! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts