adok13 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 On 27/3/2023 at 10:13 ΠΜ, pank said: Να κάνω μια ερώτηση. Με την έξυπνη επιλογή από το spen αν επιλέξω αγγλικό κείμενο μπορώ να το κάνω αντιγραφή και επικόλληση. Σε ελληνικό κείμενο όμως μου βγάζει ακαταλαβιστικα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν εναγνβριζεται η ελληνική γλωσσα? Το περίεργο είναι ότι το Note 10 Lote της γυναίκας , στα ελληνικά κείμενα γίνεται κανονικά! Άρα φαντάζομαι είναι κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω! Και εγώ τα ίδια φίλε μου ενώ μου δούλευε κανονικά Ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει αλαμπουρνέζικα στα ελληνικά έκατσα και έψαξα τα πάντα Έψαξα και στο ίντερνετ αλλά λύση δεν βρήκα Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Ρε παιδιά. Κατεβάστε το πρόγραμμα CPDT από το playstore . Τρέξτε μια το benchmark και πείτε μου τι σας βγάζει . Γιατί εμένα μου βγάζει νούμερα χαμηλότερα από midrange Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Έλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 6 minutes ago, MIB said: Ρε παιδιά. Κατεβάστε το πρόγραμμα CPDT από το playstore . Τρέξτε μια το benchmark και πείτε μου τι σας βγάζει . Γιατί εμένα μου βγάζει νούμερα χαμηλότερα από midrange Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasko Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 12 ώρες πριν, adok13 said: Και εγώ τα ίδια φίλε μου ενώ μου δούλευε κανονικά Ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει αλαμπουρνέζικα στα ελληνικά έκατσα και έψαξα τα πάντα Έψαξα και στο ίντερνετ αλλά λύση δεν βρήκα Και γω τα ίδια ρωτάγα πριν καιρό, το χούμε πολλοί αυτό το θέμα και δεν βλέπω λύση ενώ είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιούμε συχνά. Είναι κρίμα σε τέτοια κινητά να είναι θέμα τύχης οι εφαρμογές τους. 19 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Εδώ και 1 χρόνο έχω αυτές! Έχει 3 μέσα κι εγώ είμαι στην 1η ακόμα.... Ευχαριστημένος 100% Συν ότι έχει και για τις κάμερες, τις οποίες δεν χρησιμοποιώ... Και γω αυτή έχω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 1 hour ago, Andreaszel said: To s22 ultra έχεις; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Για ποιο λογο εκανες αυτο το τεστ? Ειχε καποιο προβλημα στην αποδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 2 ώρες πριν, MIB said: To s22 ultra έχεις; Ναι s22 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Και το δικο μου.... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Και το δικό μου S22 ultra 12/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Είναι το πιο αργό s22 ultra το δικό μου. Κάτι συμβαίνει. Λέτε να κάνω ένα φορμάτ ; Και αν ναι με ποιο τρόπο θα είναι καλύτερο; Όχι από το μενού επαναφοράς . Υπάρχει και καλύτερος τρόπος; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 34 minutes ago, MIB said: Είναι το πιο αργό s22 ultra το δικό μου. Κάτι συμβαίνει. Λέτε να κάνω ένα φορμάτ ; Και αν ναι με ποιο τρόπο θα είναι καλύτερο; Όχι από το μενού επαναφοράς . Υπάρχει και καλύτερος τρόπος; Να κάνεις φορματ επειδή είναι πιο αργό στα benchmark???η βλέπεις κάτι στη καθημερινότητα???κολλήματα??είτε κάνεις φορματ από το μενού είτε από το recovery πιστεύω το ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Όχι δεν βλέπω κάποιο κόλλημα,, μια χαρά λειτουργεί. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 2 minutes ago, MIB said: Όχι δεν βλέπω κάποιο κόλλημα,, μια χαρά λειτουργεί. Ε τότε μη κάνεις φορματ..εγώ δε θα εκανα γι αυτό το λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 On 31/3/2023 at 6:37 ΠΜ, thabull said: Έχει παρατηρήσει κάποιος στο ζοομ φώτο το φεγγάρι ότι πλέον έχει χαλάσει η φωτογραφία. Κάτι έχουν κάνει στις τελευταίες ενημερώσεις. Η φώτο που έβγαζε πριν ήταν πολύ καλύτερες ζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Όσοι έχετε τζαμάκι για προστασία οθόνης πιθανόν είχατε δυσκολία στην ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος. Δοκιμάστε να ξαναπεράσετε εκ νέου τα αποτυπώματα με την 13 και πείτε αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει η διεπαφή καταχώρησης και τα διαβάζει πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αστοχίες ανάγνωσης όπως με τη 12. Στο δικό μου έχει 100% επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς κάποια προστασία στην οθόνη ; Είναι ανθεκτικό σε μικρογρατζουνιες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Που είναι η αναβάθμιση οεο??😆😆ενώ την εμφανίζει στο samsung info άφαντη ακόμα στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς κάποια προστασία στην οθόνη ; Είναι ανθεκτικό σε μικρογρατζουνιες ;Λάθος ερώτηση....Έπρεπε να ρωτήσεις έχει κανείς χρημα και που δεν τόν νοιάζει να το δουλέψει γυμνό?sent from my S23Ultra 12/512 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 23 ώρες πριν, avgouleo2 said: Έχει παρατηρήσει κάποιος στο ζοομ φώτο το φεγγάρι ότι πλέον έχει χαλάσει η φωτογραφία. Κάτι έχουν κάνει στις τελευταίες ενημερώσεις. Η φώτο που έβγαζε πριν ήταν πολύ καλύτερες ζ Συμφωνώ, έβγαλα χτες και ήταν άθλια. Έχω φώτο από το S20 Ultra πολύκαλύτερες από το φεγγάρι Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 2 ώρες πριν, gthebest said: Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς κάποια προστασία στην οθόνη ; Είναι ανθεκτικό σε μικρογρατζουνιες ; Το εχω ετσι 2 μηνες αλλα θα βαλω μεμβρανη για το καλοκαιρι που επιβαλλεται σε παραλιες με αμμο. Οσες φορες το εκανα μετα το S7 Edge (S8, S10e, S20+) απεκτησα γρηγορα αραχνιες. Εδω δεν βλεπω τιποτα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς κάποια προστασία στην οθόνη ; Είναι ανθεκτικό σε μικρογρατζουνιες ;Εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς. Δυστυχώς δεν είναι.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 On 5/4/2023 at 11:15 ΜΜ, avgouleo2 said: Έχει παρατηρήσει κάποιος στο ζοομ φώτο το φεγγάρι ότι πλέον έχει χαλάσει η φωτογραφία. Κάτι έχουν κάνει στις τελευταίες ενημερώσεις. Η φώτο που έβγαζε πριν ήταν πολύ καλύτερες ζ Πρώτη φώτο βελτιστοποίηση κλειστή Δεύτερη φώτο βελτιστοποίηση ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Το εχω ετσι 2 μηνες αλλα θα βαλω μεμβρανη για το καλοκαιρι που επιβαλλεται σε παραλιες με αμμο. Οσες φορες το εκανα μετα το S7 Edge (S8, S10e, S20+) απεκτησα γρηγορα αραχνιες. Εδω δεν βλεπω τιποτα ακομα...Το έχω έτσι περίπου 2 μήνες από τη μέρα που μου έχουν αλλάξει την οθόνη στην εγγύηση χωρίς το παραμικρό θέμα!Άλλη αίσθηση το γυμνό.Βέβαια το έχω μόνο στο σπίτι ή σε τσαντάκι με θήκη πορτοφόλι όταν κι αν το πάρω μαζί έξω από το σπίτι μέχρι τώρα και χωρίς SIM καθώς έχω άλλο για τα δύσκολα για έξω.Διάβασα πιο πάνω για βελτίωση όταν φοράει τζαμάκι προστασίας οπότε ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, Andreaszel said: Πρώτη φώτο βελτιστοποίηση κλειστή Δεύτερη φώτο βελτιστοποίηση ανοιχτή Και μενα παρομοιες ειχε βγαλει. 1-2 ληψεις εκανα απο απορια και δεν ξαναασχοληθηκα. Δεν βρισκω καποιο ενδιαφερον περαν να πεις wow κοιτα τι βγαζει το κινητο. Ο σκοπος ειναι να φαινεται ωραια η φωτο με ολο το τοπιο χωρις πολυ ζουμ... Edited April 7, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts