ddr2 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Όλα αυτά που έχει το screenshot. Δεν τα βλέπω εγώ.. Στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχει μια επιλογη "αυτοματη ανανεωση εν κινησει" Υπηρχε αυτο? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Στις ρυθμισεις της εφαρμογης εχει μια επιλογη "αυτοματη ανανεωση εν κινησει" Υπηρχε αυτο? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπήρχε ….Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Γνωρίζετε αν φορέσω Ρομ Ινδονησίας ,αν θα έχω εγγραφή κλήσεων;Ή Ρομ κάποιας άλλης χώρας.Αυτό ήταν εφικτό στα S21,οπότε ίσως και σε αυτό το κινητό να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 28 minutes ago, panosfx said: Γνωρίζετε αν φορέσω Ρομ Ινδονησίας ,αν θα έχω εγγραφή κλήσεων;Ή Ρομ κάποιας άλλης χώρας. Αυτό ήταν εφικτό στα S21,οπότε ίσως και σε αυτό το κινητό να γίνεται. Έχω εγώ με ουκρανιας Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 1 ώρα πριν, panosfx said: Γνωρίζετε αν φορέσω Ρομ Ινδονησίας ,αν θα έχω εγγραφή κλήσεων;Ή Ρομ κάποιας άλλης χώρας. Αυτό ήταν εφικτό στα S21,οπότε ίσως και σε αυτό το κινητό να γίνεται. Sek θα βάλεις και θα εχεις ηχογράφηση κλήσεων!! όπως είπε και ο strofigkas είναι της Ουκρανίας και θα εχεις κανονικά updates Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Μια αλλαγη που παρατηρησα ειναι οταν υπαρχει κληση σε εξελιξη και βγαινεις απο την οθονη της κλησης, στο εμφανιζει με τον τροπο που φαινεται στο ss, στη μπαρα ειδοποιησεων. Πολυ βολικο θα ελεγα. Και αν πατησεις εκει, επαναφερει την οθονη της κλησης.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Δεύτερη μέρα : η μπαταρία στα ίδια όπως ήταν με την 5.0 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) On 25/1/2023 at 6:10 ΠΜ, taxtax said: Τα bugs που έχω δεί εγώ και δεν έχουν διορθωθεί: -Το γνωστό πρόβλημα με το κεφαλαίο πρώτο γράμμα στο πληκτρολόγιο της Samsung που το κάνει μικρό. -Το GPS κάποιες φορές δεν δουλεύει σωστά (πιάνει λίγους δορυφόρους) και χρειάζεται επανεκκίνηση το κινητό. Κάποιοι άλλοι όπως φαίνεται δεν έχουν το πρόβλημα, ή το πιθανότερο χρησιμοποιούν μόνο το google maps και δεν έχουν παρατηρήσει κάτι. -Αν χρησιμοποιείς τα "Πλαίσια Edge" και έχεις ενεργοποιήσει την καρτέλα "εργαλεία", αν ξεκινήσεις με αυτήν, η πυξίδα είναι κολλημένη-ακίνητη. Πρέπει να κάνεις εναλλαγή των καρτελών για να ξεκολλήσει. (Όποιος το δοκιμάσει, να έχει περάσει λίγη ώρα από το προηγούμενο άνοιγμα, αν το κάνεις αμέσως δεν κολλάει.) Ίσως δεν είναι σημαντικά bugs, αλλά ήρθα στο S22 Ultra απο το παλιό Note 9 που μου δούλευαν όλα τέλεια και έχω λίγο ξενερώσει. Να σημειώσω από την άλλη, ότι εγώ (αντίθετα με κάποια σχόλια που διαβάζω) ,είμαι ενθουσιασμένος με την μπαταρία του S22 Ultra. Ευχάριστη εξέλιξη με την 5.1, επιτέλους: - το 1ο και το 3ο έφτιαξαν. - και το GPS μέχρι στιγμής δείχνει να έχει φτιάξει. Δουλεύει σωστά τώρα. Edited February 14, 2023 by taxtax Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Να διαγραφείΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Πάντως αυτό που έχω να πω με το update στη 5.1 είναι η βελτίωση που είδα στη δική μου χρήση στη μπαταρία.Δε το περίμενα από τη samsung κάτι τέτοιο.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Πάντως αυτό που έχω να πω με το update στη 5.1 είναι η βελτίωση που είδα στη δική μου χρήση στη μπαταρία.Δε το περίμενα από τη samsung κάτι τέτοιο.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω κ εγω ότι η μπαταρία έχει κάνει άλμα προς τα πανω!!!Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 On 14/2/2023 at 5:14 ΜΜ, arxontas2323 said: Sek θα βάλεις και θα εχεις ηχογράφηση κλήσεων!! όπως είπε και ο strofigkas είναι της Ουκρανίας και θα εχεις κανονικά updates Καλήμερα θα εχεις update απλα με μια καθυστέρηση 20-30 ημερών !! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 7 minutes ago, azaaza said: Καλήμερα θα εχεις update απλα με μια καθυστέρηση 20-30 ημερών !! Για τα sek;οχι οχι...το αργότερο update που μου ειχε ερθει ήταν 1 εβδομάδα...με εξαίρεση ενα update που έκανε 1 μήνα γιατί το απέσυρε η Samsung που το ειχε δωσει στα eux αλλα ειχε θέματα...κατα τα άλλα κανένα παράπονο... βέβαια μπορείς να αλλάζεις csc,να παίρνεις το update και να ξανα γυρνάς σε sek 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Μετα απο 2 μερες χρησης με One UI 5.1 προφανως και συνηθισα την αυξηση στη σβελταδα (οκ καλοδεχουμενη αλλα γελαω απιστευτα με αυτα με τα σμοουθνες κλπ) και σιγουρα εδωσε ενα 10% καλυτερη διαχειριση μπαταριας (πανω στο δικο μου στησιμο και χρηση). Ευχαριστω τη Samsung που μου εδωσε με update το S23 U καθως δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασω...🤣 PS: Προφανως και το S23 U ειναι ανωτερο αλλα στη δικη μου χρηση δεν θα ηταν και ηδη το κινητο βελτιωθηκε για 2η φορα σε λιγους μηνες με update. Edited February 16, 2023 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Μετα απο 2 μερες χρησης με One UI 5.1 προφανως και συνηθισα την αυξηση στη σβελταδα (οκ καλοδεχουμενη αλλα γελαω απιστευτα με αυτα με τα σμοουθνες κλπ) και σιγουρα εδωσε ενα 10% καλυτερη διαχειριση μπαταριας (πανω στο δικο μου στησιμο και χρηση). Ευχαριστω τη Samsung που μου εδωσε με update το S23 U καθως δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασω... PS: Προφανως και το S23 U ειναι ανωτερο αλλα στη δικη μου χρηση δεν θα ηταν και ηδη το κινητο βελτιωθηκε για 2η φορα σε λιγους μηνες με update. Δυστυχώς τη μπαταρία του 23 δεν την έχει και στο λέει κάποιος που είχε φοβερή μπαταρία στο 22 από την αρχή. Όχι δεν έδωσε τίποτα από το 23 που είναι άλλο τηλέφωνο, ειδικά στη συνδεσιμοτητα οθόνη και μπαταρία. Όμως το 22 παραμένει ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο που το κρατάς άνετα για χρόνια. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Κάθε χρόνο διαβάζω με τον ερχομό του νέου μοντέλου για καλύτερη μπαταρία και καλύτερη διαχείριση.Κάθε φορά την πατάω και πάω και το αγοράζω και στην χρήση μου διάφορα δεν βλέπω.Το μόνο Samsung που είχα έστω και για λίγο και είχε πράγματι καλή μπαταρία ήταν μόνο το Α52s κι αυτό γιατί δεν ήταν ναυαρχίδα.Κάντε λίγο υπομονή και με τα επόμενα updates του S23 ultra θα δείτε την καλή μπαταρία που λέτε.Ή στα χέρια μου δεν αντέχουν ή εσείς κάνετε χρήση συντηρητική.Εγώ πάντα όλα ανοιχτά και δικαρτο και σύνδεση με ρολόι.Μιση μέρα 5g και την υπόλοιπη wifi.Μιση μέρα έξω με φουλ φωτεινότητα και την άλλη μισή σε σπίτι με χαμηλή.Τα ίδια χάλια και το Tab S8+. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) 22 minutes ago, panosfx said: Κάθε χρόνο διαβάζω με τον ερχομό του νέου μοντέλου για καλύτερη μπαταρία και καλύτερη διαχείριση. Κάθε φορά την πατάω και πάω και το αγοράζω και στην χρήση μου διάφορα δεν βλέπω. Το μόνο Samsung που είχα έστω και για λίγο και είχε πράγματι καλή μπαταρία ήταν μόνο το Α52s κι αυτό γιατί δεν ήταν ναυαρχίδα. Κάντε λίγο υπομονή και με τα επόμενα updates του S23 ultra θα δείτε την καλή μπαταρία που λέτε. Ή στα χέρια μου δεν αντέχουν ή εσείς κάνετε χρήση συντηρητική. Εγώ πάντα όλα ανοιχτά και δικαρτο και σύνδεση με ρολόι.Μιση μέρα 5g και την υπόλοιπη wifi.Μιση μέρα έξω με φουλ φωτεινότητα και την άλλη μισή σε σπίτι με χαμηλή. Τα ίδια χάλια και το Tab S8+. εξ αρχης το s22u δεν είχε τόσο καλή μπαταρία όσο το s23u...περισυ τέτοιο καιρό τα τεστ με το ζόρι έφταναν τα iphone 13 pro max,το s22u εσβηνε απο μπαταρία και το iphone είχε αλλο 30% , και οι χρήστες με το ζόρι έφταναν τις 5 και 6 ώρες οθόνη και πάλι σε 15 ώρες χρήσης...στο s23u ήδη φτάνουν τις 7ωρες οθόνη στο 24ωρο οι χρήστες και τα τεστ το δείχνουν πολύ κοντά με το iphone 14 pro max...οπότε όπως και να έχει σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία..και μακάρι να έχει καλή μπαταρία γιατί σημαίνει οτι το προσπαθούν εκεί στην samsung Edited February 16, 2023 by arxontas2323 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 31 minutes ago, costsa41 said: Δυστυχώς τη μπαταρία του 23 δεν την έχει και στο λέει κάποιος που είχε φοβερή μπαταρία στο 22 από την αρχή. Όχι δεν έδωσε τίποτα από το 23 που είναι άλλο τηλέφωνο, ειδικά στη συνδεσιμοτητα οθόνη και μπαταρία. Όμως το 22 παραμένει ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο που το κρατάς άνετα για χρόνια. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το αμφισβητω. Εμενα με υπερκαλυπτει στο S22 U η μπαταρια. Αυτο μου αρκει. 7 και 8 ωρες οθονης σε μια μερα δεν εχω φτασει ποτε να κοιταω ενα κινητο. Το να φορτιζω το πρωι πριν τη δουλεια και να με βγαζει τη μερα το προτιμω απο το να φορτιζω πχ μερα παρα μερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 εξ αρχης το s22u δεν είχε τόσο καλή μπαταρία όσο το s23u...περισυ τέτοιο καιρό τα τεστ με το ζόρι έφταναν τα iphone 13 pro max,το s22u εσβηνε απο μπαταρία και το iphone είχε αλλο 30% , και οι χρήστες με το ζόρι έφταναν τις 5 και 6 ώρες οθόνη και πάλι σε 15 ώρες χρήσης...στο s23u ήδη φτάνουν τις 7ωρες οθόνη στο 24ωρο οι χρήστες και τα τεστ το δείχνουν πολύ κοντά με το iphone 14 pro max...οπότε όπως και να έχει σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία..και μακάρι να έχει καλή μπαταρία γιατί σημαίνει οτι το προσπαθούν εκεί στην samsungΕννοείτε μακάρι να έχουν κάνει δουλειά και αυτή την φορά να είναι όντως καλό στην αυτονομία ,αλλά κρατάω μικρό καλάθι.Και δεν μιλάω μόνο για το S22u. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Σεβαστό και πολύ καλά σκέφτεσαι για σένα. Απλά το 23 δε θα σε κρεμάσει ποτέ στη μπαταρία ότι και να κάνεις. Απλά το έγραψα γιατί είπες ότι σου έδωσε κάτι από το 23. Δεν υπάρχει σύγκριση πραγματικά. Απλά το 23 είναι πια η ναυαρχίδα που έπρεπε να είχε δώσει η samsung εδώ και χρόνια για να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια τον άμεσο αντίπαλο της. Ούτε κι εγώ το περίμενα αλλά έτσι είναι. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Μπραβο στη Samsung τοτε... 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Η μπαταρία του s23u είναι καλύτερη κατά 30% περίπου και ειναι μεγάλη διαφορά. Βέβαια για κάποιον που δουλεύει σε γραφείο το να το βάλει 20 λεπτά στη φορτιση δεν είναι τίποτα. Από την άλλη σε εμπειρία χρήσης παιδιά οποιος λέει ότι υπάρχει εμφανής διάφορα στο smoothness ψεύδεται. Τα δουλεύω μια μέρα δίπλα δίπλα και άμα δε σου πω ποιο είναι ποιο δε θα ξέρεις να διαλέξεις. Άλλη μια εμφανής διάφορα είναι στις φωτο και βίντεο με χαμηλό φωτισμό. Κατά τα άλλα το s22u είναι μια πολύ καλή συσκευη. Πήγα τριήμερο και τράβαγα βίντεο από snowmobile εν κινήσει και η σταθεροποίηση του ήταν υποδειγματική 13 ώρες πριν, griniaris said: Πάντως αυτό που έχω να πω με το update στη 5.1 είναι η βελτίωση που είδα στη δική μου χρήση στη μπαταρία.Δε το περίμενα από τη samsung κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν είδα καμία βελτίωση. Ίσως λίγο στην αναμονη. Το κινητό είναι ελαφρώς πιο smooth αλλά η μπαταρία στα ίδια επίπεδα και αυτό είναι το λογικο.. 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Πήγα και είδα και εγώ από κοντά επιτέλους το s23 ultra!Σαφώς και με την λίγη χρήση του κινητού από stand μεγάλης αλυσίδας δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπερασματα(αν δεν χρησιμοποιήσεις το κινητό εσύ ο ίδιος για προσωπική σου χρήση για ένα εύλογο διαστημα).Εξωτερικά ίδιο με το s22 ultra μόνο που είναι λίγο καλύτερο στο κράτημα,η οθόνη του μου φάνηκε ίδια ωστόσο στο μενού μου έδωσε την εντύπωση πως όλα εκτελούνταν ένα τσακ πιο γρήγορα από το s22 ultra(έχω περάσει το ui 5.1)..η μπαταρία σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη τόσο από τα reviews που έχουμε δει όσο και από όσα έχουν πει πολλοί χρήστες από εδώ μέσα και όχι μόνο..η φωτογραφική του μου φάνηκε ίδια μιλάω για τις πίσω καμερες και η selfie αρκετά καλύτερη(από το s22 ultra) παρολαυτα συνεχίζω να προτιμώ την selfie του I phone 14 pro/pro max.Εν ολίγοις ευτυχώς που δεν έκανα προπαραγγελία όχι γιατί το κινητό δεν είναι παρά πολύ καλό(είναι πιστεύω το καλύτερο κινητό στο χώρο του android αυτή την στιγμή το πιο πληρες)αλλά επειδή θεωρώ πως η μετάβαση από το s22 ultra σε αυτό δεν αξίζει εκτός αν κάποιος θέλει να αλλάζει κινητό κάθε χρόνο και αν φυσικά του περισσεύουν για την αλλαγή οπότε πάω πάσο.Περιμένωντας το s24 ultra και βλέποντας... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Πήγα και είδα και εγώ από κοντά επιτέλους το s23 ultra!Σαφώς και με την λίγη χρήση του κινητού από stand μεγάλης αλυσίδας δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπερασματα(αν δεν χρησιμοποιήσεις το κινητό εσύ ο ίδιος για προσωπική σου χρήση για ένα εύλογο διαστημα).Εξωτερικά ίδιο με το s22 ultra μόνο που είναι λίγο καλύτερο στο κράτημα,η οθόνη του μου φάνηκε ίδια ωστόσο στο μενού μου έδωσε την εντύπωση πως όλα εκτελούνταν ένα τσακ πιο γρήγορα από το s22 ultra(έχω περάσει το ui 5.1)..η μπαταρία σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη τόσο από τα reviews που έχουμε δει όσο και από όσα έχουν πει πολλοί χρήστες από εδώ μέσα και όχι μόνο..η φωτογραφική του μου φάνηκε ίδια μιλάω για τις πίσω καμερες και η selfie αρκετά καλύτερη(από το s22 ultra) παρολαυτα συνεχίζω να προτιμώ την selfie του I phone 14 pro/pro max.Εν ολίγοις ευτυχώς που δεν έκανα προπαραγγελία όχι γιατί το κινητό δεν είναι παρά πολύ καλό(είναι πιστεύω το καλύτερο κινητό στο χώρο του android αυτή την στιγμή το πιο πληρες)αλλά επειδή θεωρώ πως η μετάβαση από το s22 ultra σε αυτό δεν αξίζει εκτός αν κάποιος θέλει να αλλάζει κινητό κάθε χρόνο και αν φυσικά του περισσεύουν για την αλλαγή οπότε πάω πάσο.Περιμένωντας το s24 ultra και βλέποντας...Η γυναίκα μου ένας από τους λόγους που πουλάει το iphone 14 pro είναι γιατί έχει χαλιά selfie και πήρε S22 ultra για την selfie.Οχι ο κύριος λόγος βέβαια .Κι εμένα χαλιά μου φαινόταν.Πηγαμε σε πολυκατάστημα και βάλαμε δίπλα δίπλα το S22 ultra,το S23 ultra,το iphone 14 pro και το S21 fe το δικό μου.Μακραν το χειρότερο ήταν το iphone.Με καλύτερο στο μάτι το S23 ultra.Μιλάω μόνο για selfie,κι ήθελα να μου πεις πως κατέληξες εσύ στο συμπέρασμα ότι έχει καλύτερη.Δεν το λέω ειρωνικά και το διευκρινίζω γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts