Guest Bernadi7 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Το double play που έχω στη Wind, έχει λήξει. Έκανα κίνηση να πάω στη Vodafone, περιμένω κούριερ την Τρίτη. Κάλεσαν γι' αντιπροσφορά απ' τη Wind στο σπίτι κι αφήνουν την 50άρα στα 24 ευρώ. Το θέμα είναι πως μέχρι πρότινος (μερικές μέρες πίσω) έβγαζε διαθεσιμότητα στα έως 24 και τώρα μέχρι τα 200, επίσης, έβαλα τα στοιχεία του διπλανού σπιτιού για διπλοτσεκάρισμα κι εμφανίζει το έως 24, κάλεσα στους Τεχνικούς για να δω τι θα πιάνω και βολικά είπαν πως "έχει πέσει το σύστημα". Έχετε καμιά ιδέα τί παίζει? Τί προτείνετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) διευθυνση ή τηλεφωνο έβαλες? Με διευθυνση ειναι πιο εγκυρο. Υπαρχει η περιπτωση ο διπλανος να ανηκει σε αλλη καμπινα και να μην εχει διαθεσιμοτητα εκει ακομα. Καλυτερα ομως να επικοινωνησεις παλι για να το δουν συγκεκριμενα. Εμενα μου εδιναν διαθεσιμοτητα για προγραμμα vdsl στο καταστημα,αλλα το 13800 εβλεπε οτι δεν υπαρχει... Edited October 14, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 διευθυνση ή τηλεφωνο εβσλες? Με διευθυνση ειναι πιο εγκυρο. Υπαρχει η περιπτωση ο διπλανος να ανηκει σε αλλη καμπινα και να μην εχει διαθεσιμοτητα εκει ακομα. Καλυτερα ομως να επικοινωνησεις παλι για να το δουν συγκεκριμενα. Εμενα μου εδιναν διαθεσιμοτητα για προγραμμα vdsl στο καταστημα,αλλα το 13800 εβλεπε οτι δεν υπαρχει... Στου γείτονα, όπως και σε μένα, έβαλα διεύθυνση και δείχνει διαφορετικά αποτελέσματα! Περιμένω λογικά αύριο να με καλέσουν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Πήρα τηλέφωνο στο 13800 και όταν είπα <ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ>, μου είπε το σύστημα ότι τώρα δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και πάρτε ΑΡΓΟΤΕΡΑ ! Ε, δεν πάτε καλά !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Πήρα τηλέφωνο στο 13800 και όταν είπα <ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ>, μου είπε το σύστημα ότι τώρα δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και πάρτε ΑΡΓΟΤΕΡΑ ! Ε, δεν πάτε καλά !!!! Νομίζω ότι η εξυπηρέτηση πελατών κλείνει στις 6 μμ. Επίσης, λειτουργεί μόνο καθημερινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπερα παιδια, μετα απο 4 χρονια στην Cyta(8mbs, αρκετετες αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες τα βράδια) στα 18.90, έκανα αίτηση για φορητότητα στην Wind.(την κλασική προσφορα στα 16€ με δώρα κτλ). Απο την στιγμή που θα βάλω την υπογραφή έχω 14 ημερολογιακές ήμέρες να ακυρώσω την φορητότητα. Σε πρώτη φάση περιμένω αντιπροφορά απο Cyta(μόνο αν δώσει 24 mbs). Εκτός αν λόγω της αλλαγής σε vodafone δεν έχουν οργανωθεί ακομα και δεν ασχοληθούν. Όσον αφορά την WInd στο παρακάτω σαιτ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/diathesimotita-diktiou/ μου βγαζει 24 mb. Μένω Λαρισα, είναι αξιόπιστο ή θα εχω και στην wind θέματα? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 παντα εκει βγαζει τις ονομαστικες (μεγιστες) ταχυτητες. Δεν υπολογιζει αποσταση απο το κεντρο (dslam) του παροχου. Αν εχεις μεγαλη απόσταση από το κέντρο δεν μπορεί κανείς να σου δώσει 24. Για τις αποσυνδεσεις κλπ κανονικα επρεπε να δηλωσεις βλαβη εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο την μερια σου (φιλτρα σε συσκευες που δεν εχουν,υγρασια,γενικως προβληματικη εγκατασταση στις πριζες κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 παντα εκει βγαζει τις ονομαστικες (μεγιστες) ταχυτητες. Δεν υπολογιζει αποσταση απο το κεντρο (dslam) του παροχου. Αν εχεις μεγαλη απόσταση από το κέντρο δεν μπορεί κανείς να σου δώσει 24. Για τις αποσυνδεσεις κλπ κανονικα επρεπε να δηλωσεις βλαβη εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο την μερια σου (φιλτρα σε συσκευες που δεν εχουν,υγρασια,γενικως προβληματικη εγκατασταση στις πριζες κλπ) Είχα παρει τουλάχιστον 10φορές τις πρωτες φορες οταν εβαλα και μου ελεγαν οτι φταίνε τα windows 10 και αλλαζαν κατι ρυθμίσεις(καναλι) και έφτιαχνε προσωρινά. Την απόσταση απο το κέντρο πως μπορώ να την μάθω? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπερα παιδια, μετα απο 4 χρονια στην Cyta(8mbs, αρκετετες αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες τα βράδια) στα 18.90, έκανα αίτηση για φορητότητα στην Wind.(την κλασική προσφορα στα 16€ με δώρα κτλ). Απο την στιγμή που θα βάλω την υπογραφή έχω 14 ημερολογιακές ήμέρες να ακυρώσω την φορητότητα. Σε πρώτη φάση περιμένω αντιπροφορά απο Cyta(μόνο αν δώσει 24 mbs). Εκτός αν λόγω της αλλαγής σε vodafone δεν έχουν οργανωθεί ακομα και δεν ασχοληθούν. Όσον αφορά την WInd στο παρακάτω σαιτ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/diathesimotita-diktiou/ μου βγαζει 24 mb. Μένω Λαρισα, είναι αξιόπιστο ή θα εχω και στην wind θέματα? Πιθανόν από ταχύτητα να είσαι στα ίδια 8-9 Mbps. Για αποσυνδέσεις δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να φταίει και τίποτα στο σπίτι σου. Το ότι έχεις αποσυνδέσεις τα βράδια είναι περίεργο. Πάντως θεωρώ τη Cyta πολύ κατώτερη από τη WIND (που είναι επίσης χάλια). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Πότε θα καταλάβετε πως αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αν θα είσαι καλά ή χάλια εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την απόσταση σου από το αστικό κέντρο και όχι από τον πάροχο; Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Έληξε σήμερα το συμβόλαιο μου και έκανα αίτηση φορητότητας στη vodafone. Λέτε να με πάρουν από wind για αντιπροσωπεία και ξέρει κανείς τι ισχύει τώρα με τα νέα δεδομένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μη ξεχνας και τη περίπτωση να ρίχνουν σκόπιμα τις ταχύτητες για να σε αναγκασουν να πας σε vdsl.Εχει αναφερθει εδω παρόμοιο θέμα με τη wind!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Περί Cyta κι αποσυνδέσεων: 2 γραμμές, 1 Κερατσίνι 1 Πειραιά, είχαν κι οι 2 τα ίδια προβλήματα. Συχνές αποσυνδέσεις, hard resets τα ρούτερ από μόνα τους, απ' την εταιρεία είχαν βάλει ssid τον ΑΦΜ μας, στη 1 γραμμή μας είχαν αλλάξει 4 ρούτερ κι απλά ήταν τραγικά (και στα 2 σπίτια είχαν ελεγχθεί οι γραμμές και δεν ήταν πρόβλημα δικό μας) και στο τελευταίο ρούτερ technicolor το παλιό όχι αυτό που δίνουν τώρα, όταν καλούσες, μετά έκανε κλήσεις από μόνο του και χτυπούσε και σ' εμάς σαν εισερχόμενη ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΏΡΕΣ της ημέρας και της νύχτας, μ' αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να κλείνουμε τ' ασύρματο και να μένουμε χωρίς τηλέφωνο. Περί ανανέωσης: έληξε το δικό μου, τελικά μου έκαναν αντιπρόταση vdsl 50άρα, 1,500 wind/q κινητά, απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά, 300' προς τα υπόλοιπα κινητά με 25 ευρώ και δωρεάν εξοπλισμός κ τέλη ενεργοποίησης (λογικό, γιατί στην ανανέωση δε θα τους συνέφερε να σε χρεώσουν, αλλά Ελλάδα είμαστε αφού, ποτέ δε ξέρεις!). Και ναι, έχουν αρχίσει οι διαθέσεις vdsl σε Κερατσίνι/Αμφιάλη :D Μόλις ενεργοποιηθεί, θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μη ξεχνας και τη περίπτωση να ρίχνουν σκόπιμα τις ταχύτητες για να σε αναγκασουν να πας σε vdsl.Εχει αναφερθει εδω παρόμοιο θέμα με τη wind!!! Μπορείς να δώσεις link για το συγκεκριμένο που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπορείς να δώσεις link για το συγκεκριμένο που λες? Εγώ επιανα 4 κάτι Mbps. Με πήραν για προσφορά VDSL προς 28ευρω. Μετά από κανένα μήνα σχεδόν που κατάφεραν να στείλουν την αίτηση στο email μου διάβασα τη χρέωση ενεργοποίησης κλπ. Στο τηλ που με πήραν τους έριξα άκυρο. Μετά από 2 μέρες έπεσα στα 3mbps και μετά από ένα μήνα στα 2mbps. Τα συμπεράσματα δικά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Και δεν το δήλωσες για βλάβη; Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Το έχω δηλώσει. Περιμένω και καλά να μου στείλουν ρούτερ.. η ACS άφαντη. Περιμένω να παραλάβω να δουν ότι συγχρονίζει πάλι το ίδιο καθώς δοκίμασα 2 ρούτερ και μετά να τους κραξω ελεύθερα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εγώ επιανα 4 κάτι Mbps. Με πήραν για προσφορά VDSL προς 28ευρω. Μετά από κανένα μήνα σχεδόν που κατάφεραν να στείλουν την αίτηση στο email μου διάβασα τη χρέωση ενεργοποίησης κλπ. Στο τηλ που με πήραν τους έριξα άκυρο. Μετά από 2 μέρες έπεσα στα 3mbps και μετά από ένα μήνα στα 2mbps. Τα συμπεράσματα δικά σου. Καλά, είσαι μακριά από το Αστικό Κέντρο. Λογικό είναι η γραμμή σου να έχει αστάθειες. Μην πάμε σε παραλογισμους, ότι η WIND τιμωρεί κλπ... Ούτως ή άλλως, τους τελευταίους μήνες η WIND δίνει δωρεάν ενεργοποίηση. Δοκίμασε να πάρεις προσφορά για VDSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλά, είσαι μακριά από το Αστικό Κέντρο. Λογικό είναι η γραμμή σου να έχει αστάθειες. Μην πάμε σε παραλογισμους, ότι η WIND τιμωρεί κλπ... Ούτως ή άλλως, τους τελευταίους μήνες η WIND δίνει δωρεάν ενεργοποίηση. Δοκίμασε να πάρεις προσφορά για VDSL. Κοίτα σχεδόν 10 χρόνια που πληρώνω ADSL ουδενποτε έπεσα κάτω από τα 4mbps. Δηλαδή στα δύο Mbps που είμαι τώρα στέλνω στην ΕΕΤΤ εντολή για υπαναχώρηση καθώς οι ταχύτητες είναι pstn και όχι ADSL και πάω αλλού. Επίσης στο διπλανό σπίτι του ξαδέρφου μου πιάνει μια χαρά ακόμα και σήμερα τα 4 και κάτι ψιλά Mbps αλλά εκεί είναι στη Vodafone οπότε έχει και ανάλογη ποιότητα. Για να μη σου γράψω για το mobile broadband που είχα και είχε πέσει και αυτό στη 2ετια στα 3mbps.. δίχως καμία λύση από μεριάς wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Και δεν το δήλωσες για βλάβη; Sent from my XT1580 Να δωσει βλαβη επειδη πιανει 2 mbps? Το πιο απλο που θα του πουν ειναι η αποσταση απο το αστικο κέντρο και μετα η ποιοτητα των καλωδιων εισαγωγης στο κτίριο.... και τραβα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Αν έπιανε τα διπλά και ξαφνικά πήγε εκεί, ναι δεν είναι φυσιολογικό. Αν διάβασες καλά είπε πως έπιανε 4. Ναι, η απόσταση είναι μεγάλη για να πιάνει μόνο τόσα, αλλά πέφτοντας στα 2 είναι πολύ χειρότερα. Ακόμα και ρύθμιση snr μπορεί ενδεχομένως να το βελτιώσει. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Φίλες και φίλοι, μάλλον έχει ξεκινήσει η Δευτέρα Παρουσία. Πήγα πρωί στη wind και μαθαίνω ότι στα μέρη μου Ελευσίνα έχει fiber και vdsl. Αφού κρατήθηκα να λιώσω στα γέλια (προς σεβασμό στους υπαλλήλους) μου σκάνε χαρτί προσφοράς για vdsl στα 27€ το μήνα και fiber 100 στα 33€. Λίγα μαλλιά είχα και αυτά μου έπεσαν, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα διαθεσιμότητα μου έλεγαν για 24mbps και φυσικά εγώ στο σπίτι είχα την τρελή ταχύτητα των 3mpbs. Επειδή ήμουν βιαστικός δεν ρώτησα για εγγυημένη ταχύτητα, ξέρει κάποιος εάν η wind εγγυάται για ελάχιστη ταχύτητα vdsl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Φίλες και φίλοι, μάλλον έχει ξεκινήσει η Δευτέρα Παρουσία. Πήγα πρωί στη wind και μαθαίνω ότι στα μέρη μου Ελευσίνα έχει fiber και vdsl. Αφού κρατήθηκα να λιώσω στα γέλια (προς σεβασμό στους υπαλλήλους) μου σκάνε χαρτί προσφοράς για vdsl στα 27€ το μήνα και fiber 100 στα 33€. Λίγα μαλλιά είχα και αυτά μου έπεσαν, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα διαθεσιμότητα μου έλεγαν για 24mbps και φυσικά εγώ στο σπίτι είχα την τρελή ταχύτητα των 3mpbs. Επειδή ήμουν βιαστικός δεν ρώτησα για εγγυημένη ταχύτητα, ξέρει κάποιος εάν η wind εγγυάται για ελάχιστη ταχύτητα vdsl?Προφανώς υποθέτω αναβαθμίστηκαν οι καμπίνες της περιοχής σου. Αν όντως παίρνεις από καμπίνα δύσκολα να μην κλειδώνει στην ονομαστική ταχύτητα. Και εγώ 100αρα από καμπίνα έχω και τόσο ακριβώς κλειδώνει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Προφανώς υποθέτω αναβαθμίστηκαν οι καμπίνες της περιοχής σου. Αν όντως παίρνεις από καμπίνα δύσκολα να μην κλειδώνει στην ονομαστική ταχύτητα. Και εγώ 100αρα από καμπίνα έχω και τόσο ακριβώς κλειδώνει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Βασικά ποτέ δεν είδα έργα στην ευρύτερη περιοχή από τη wind και με παραξένεψε. Ψήνομαι για vdsl γιατί και τη μισή ταχύτητα να πιάνει (25mbps από τα 50) τούμπες θα κάνω. Λογικά Παρασκευή θα το προχωρήσω μπας και δω σοβαρή ταχύτητα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Βασικά ποτέ δεν είδα έργα στην ευρύτερη περιοχή από τη wind και με παραξένεψε. Ψήνομαι για vdsl γιατί και τη μισή ταχύτητα να πιάνει (25mbps από τα 50) τούμπες θα κάνω. Λογικά Παρασκευή θα το προχωρήσω μπας και δω σοβαρή ταχύτητα στο σπίτι. Κάνε κι ένα check στη σελίδα του ΟΤΕ για τη διεύθυνσή σου. Γιατί καμιά φορά, τα συστήματα της WIND δείχνουν ό,τι να 'ναι... https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts