Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα το συμβολαιο μου με την wind τελειωνει σε 2 βδομαδες.Η προσφορα τους δεν με ικανοποιησε και ετσι απαντησα αρνητικα σε προταση ανανεωσης(22 ευρω σταθερο για 24 μηνες απεριοριστα σταθερα ιντερνετ και 300 κινητα και μου εκοβαν τα 120 λέπτα που μου εστελναν σε ενα f2g).Δεχθηκα μια προσφορα απο vodafone καλυτερα μαλλον εξωτερικος συνεργατης πρεπει να ηταν,απεριοριστα σταθερα ιντερνετ 300 κινητα και 120 σε ενα καρτοκινητο.Σταθερα για 24 μηνες 20.9€.Βεβαια υπαρχουν τα 35€ τελη.Μπορω να χρησιμοποιησω την προταση της vodafone για να δεχθω καλυτερη προσφορα απο την wind αυτη την περιοδο?Αν ναι ποτε θα ειναι η καλυτερη χρονικα στιγμη για να κανω αιτηση φορητοτητας.

Αν κάνεις αίτηση φορητότητας είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα σε προσεγγίσουν απ'τη wind με καλύτερη πρόταση.

Εγώ θα το ξεκίναγα 3-4 μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Απο ποιό τηλέφωνο σε πήραν οι συνεργάτες της vodafone;

Την ίδια προσφορά έκαναν και σε μένα από το τηλέφωνο 213-0013844. Υπέγραψα την αίτηση φορητότητας (το συμβόλαιό μου λήγει 23/4) και είπαν ότι θα την ενεργοποιήσουν τότε.

Αν κάνεις αίτηση φορητότητας είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα σε προσεγγίσουν απ'τη wind με καλύτερη πρόταση.

Εγώ θα το ξεκίναγα 3-4 μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Απο ποιό τηλέφωνο σε πήραν οι συνεργάτες της vodafone;

Το τηλεφωνο ηταν 2315008301

• 2 weeks later...
Καποιος ειχε πει οτι απο την στιγμη που δεν θα ανανεωθει η καρτα του 1gb μεσα σε 3 μηνες τοτε δικαιουμαστε καινουρια δωρεαν. Ειναι σιγουρα αυτο το διαστημα; Γιατι απο οσο μαθαινω ο αριθμος χανεται μετα απο 35 μερες και μετα χρειαζεται καινουρια

Καποιος ειχε πει οτι απο την στιγμη που δεν θα ανανεωθει η καρτα του 1gb μεσα σε 3 μηνες τοτε δικαιουμαστε καινουρια δωρεαν. Ειναι σιγουρα αυτο το διαστημα; Γιατι απο οσο μαθαινω ο αριθμος χανεται μετα απο 35 μερες και μετα χρειαζεται καινουρια

Λογικά ο αριθμός δεν χάνετε, μένει για ένα 6μηνο σίγουρα. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρω ακριβώς, καλό είναι να πας σε κατάστημα ή να πάρεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.

ck

Λογικά ο αριθμός δεν χάνετε, μένει για ένα 6μηνο σίγουρα. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρω ακριβώς, καλό είναι να πας σε κατάστημα ή να πάρεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι παιρνεις καινουρια δωρεαν,

Δεν καταλαβαινω τι σε ενδιαφερει ο αριθμός

Η καινουρια θα ειναι με νεο αριθμό, αλλα εσενα σου ειναι αδιαφορο αυτο επειδη ουτε κανεις, ουτε δεχεσαι κλησεις με αυτον

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Επειδη ειχα επικοινωνια με την wind μου απαντησαν γραπτως οτι η γραμμη χανεται μετα απο 35 μερες αυτοματως αλλα με ενδιαφερει το ποτε μπορω να παρω καινουρια καρτα δωρεαν. Αν ειναι μονο αυτες οι 35 μερες τοτε ολα καλα. Ο αριθμος με απασχολει απο την αποψη οτι θελω να τον χασω για να ζητησω νεα καρτα χωρις να πληρωσω τιποτα. Επισης μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπαινει το 1 γιγα στο f2g αρα παει και αυτο.

Για την ωρα εκανα μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ για την "δωρεαν υπηρεσια" που πρεπει να την πληρωνουμε με ανανεωσεις

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι παιρνεις καινουρια δωρεαν,

Δεν καταλαβαινω τι σε ενδιαφερει ο αριθμός

Η καινουρια θα ειναι με νεο αριθμό, αλλα εσενα σου ειναι αδιαφορο αυτο επειδη ουτε κανεις, ουτε δεχεσαι κλησεις με αυτον

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ (και το κάνω έτσι;))

Ισχυει αυτό, ο αδερφός μου έχει Wind vdsl με 20€ το μήνα μετα απο αίτηση φορητοτητας.

Επειδη θελω να φυγω απο την HOL,αν θες πες καποιες λεπτομερειες για φορητοτητα μπας και κανουν καλυτερη τιμη.

Το συμβολαιο ληγει σε 6 μηνες.Φορητοτητα μπορω να κανω πχ και τωρα?

Επειδη θελω να φυγω απο την HOL,αν θες πες καποιες λεπτομερειες για φορητοτητα μπας και κανουν καλυτερη τιμη.

Το συμβολαιο ληγει σε 6 μηνες.Φορητοτητα μπορω να κανω πχ και τωρα?

Όχι, φορητότητα θα κάνεις αφού πρώτα λήξει το συμβόλαιο με τη HOL. Σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσεις πρόστιμο. Η φορητότητα γίνεται μέσα σε περίπου 2 εβδομάδες από τη στιγμή της αίτησης. Προτιμότερο να την κάνεις απομακρυσμένα, π.χ. μέσω ίντερνετ, ώστε να δικαιούσαι Υπαναχώρηση 14 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής που αναγράφεται στο συμβόλαιο (θα έρθουν με κούριερ σπίτι).

Κι εγώ το ίδιο περιμένω, την 1η Ιουλίου λήγει το 24μηνο συμβόλαιο της HOL στο πατρικό μου στην επαρχία και η WIND λέει ότι εκεί δίνει VDSL μέσω του ΟΤΕ από Αστικό Κέντρο!! Πιστεύω ένα 30άρι ή και 35 Mbps, θα τα πιάνουμε άνετα. Τώρα με ADSL στη HOL πιάνουμε 16. Την 1η Ιουλίου λοιπόν, θα κάνω φορητότητα στη WIND τον αριθμό εκεί και μετά από λίγες μέρες θα της στείλω Υπαναχώρηση, μπας και μου δώσουν το VDSL (με χρόνο ομιλίας και τα 120' στο F2G), περίπου στα 20€, ώστε να μη με χάσουν από πελάτη και παραμείνω στη HOL (που δε δίνει VDSL εκεί, αλλά αν δεν πέσει η τιμή στη WIND, θα μείνουμε σε ADSL).

Edited by MitsosDaBest13

Όταν τελειώσει το συμβόλαιο μετά τι χρεώσεις θα έχω όμως απο τη hol?Μέχρι να μεταφερθω και καλά θα εχω ιντερνέτ-τηλέφωνο ή θα κοπει και δεν θα έχω τίποτα?

Όταν τελειώσει το συμβόλαιο μετά τι χρεώσεις θα έχω όμως απο τη hol?Μέχρι να μεταφερθω και καλά θα εχω ιντερνέτ-τηλέφωνο ή θα κοπει και δεν θα έχω τίποτα?

Θα έχεις κανονικά υπηρεσία από τη HOL, μέχρι την ημέρα που θα ενεργοποιηθείς στη WIND (θα σου έρθει SMS πότε). Μόνο για μερικές ώρες ή μερικά λεπτά θα είσαι χωρίς υπηρεσία τη μέρα που θα γίνει η νέα ενεργοποίηση, εκτός κι αν προκύψει βλάβη κατά την αλλαγή και αργήσουν λίγο παραπάνω.

Ενδιάμεσα, δεν αποκλείεται να σε πάρει και η HOL για προσφορά, για να μη σε χάσει από πελάτη. Αν δίνει VDSL και αυτή, θα σου κάνει καλή προσφορά. Εγώ στο σπίτι μου στην Αθήνα έχω HOL VDSL με 25€ το μήνα (24 με e-bill) και μου δίνει 50 Mbps (43 πιάνω), Aπεριόριστα Σταθερά + 300' προς κινητά + 2 νέους αριθμούς Vodafone με δωρεάν 120' προς όλους κάθε μήνα (δεν είχα ρωτήσει αν μπαίνει η προσφορά σε υπάρχοντες αριθμούς). Όλα αυτά τα πήρα κάνοντας φορητότητα για WIND VDSL το Καλοκαίρι του '15! Ακύρωσα τη WIND κι έμεινα στη HOL. Aν δε γνωρίζεις τη διαδικασία της Ακύρωσης/Υπαναχώρησης προς τη WIND, ρώτα υπάλληλο της HOL και θα σου πει. Αν θες την προσφορά της HOL, ακυρώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, το πολύ 4-5 μέρες πριν την ημέρα ενεργοποίησης, ώστε η WIND να προλάβει να σταματήσει τη διαδικασία (ο ΟΤΕ κάνει τη μεταφορά).

Μόνο δες πρώτα βάζοντας τη δική σου διεύθυνση ή του γείτονα, αν σε καλύπτει η WIND με VDSL:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/tools/diathesimotita-diktuou-vdsl/

Edited by MitsosDaBest13

αν οταν ληξει η καρτα δεδομενων, βαλω μια απο αυτες που δινουν δωρο 1GB για 7 ημερες,

μπορουν να μου βαζουν εκει το 1GB?

Η δωρεαν καρτα δεδομενων γινετε να ληξη στη μεση του μηνα και να σου μηδενησουν τα mb?

Εγω καπου τωρα συμπληρωνω 12μηνο.

Το 1gb που ειχα εληγε στο τελος του μηνα, οπως καθε μηνα. Στα μισα του μηνα ομως μου ηρθε μήνυμα που ελεγε οτι εφτασα στο οριο του δωρεαν ογκου wind mobile broadband. Σε καμια περιπτωση δεν εχω καταναλωσει το 1 gb. ο μετρητης του κινητου μαλιστα δειχνει οτι εχω καταναλωσει μολις 26mb. Ειναι σιγουρο οτι δεν εχω κανει χρηση του 1gb. τι ακριβως μπορει να παιζει?

Η κάρτα παίρνει την 1η του τελευταίου μήνα τα data αλλά τα κόβει την ημέρα συμπλήρωσης του 12μήνου.

Μόλις ανανεώσεις την κάρτα σε κατάστημα (νέος αριθμός) και την ενεργοποιήσουν, θα ξαναπάρεις data μέχρι το υπόλοιπο του μήνα.

Η δωρεαν καρτα δεδομενων γινετε να ληξη στη μεση του μηνα και να σου μηδενησουν τα mb?

Εγω καπου τωρα συμπληρωνω 12μηνο.

Το 1gb που ειχα εληγε στο τελος του μηνα, οπως καθε μηνα. Στα μισα του μηνα ομως μου ηρθε μήνυμα που ελεγε οτι εφτασα στο οριο του δωρεαν ογκου wind mobile broadband. Σε καμια περιπτωση δεν εχω καταναλωσει το 1 gb. ο μετρητης του κινητου μαλιστα δειχνει οτι εχω καταναλωσει μολις 26mb. Ειναι σιγουρο οτι δεν εχω κανει χρηση του 1gb. τι ακριβως μπορει να παιζει?

το επαθα κι εγω.

εβαλα καρτα 5 υερω και λυθηκε...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καταγγελια για ποιο λογο? επειδη περασε 12μηνο και εληξε η καρτα?

με αυτη τη λογικη, δε θα βαζαμε καρτες ανα 6 μηνες για να μη χασουμε το υπολοιπο, θα καναμε καταγγελιες.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επειδη η υπηρεσια ειναι δωρεαν και σε υποχρεωνουν να πληρωνεις. Αν θες να μην πληρωσεις αυτη ειναι η λυση, αν οχι δικαιωμα σου. Απλα ανεφερα τον τροπο

Με μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ μια χαρα θα σας ανανεωναν δωρεαν το 1gb

Έχεις την κάρτα και όταν έληξε έκανες καταγγελία στην ΕΕΤΤ και σου την έδωσαν δωρεάν ή απλά το λες έτσι για να περνάει η ώρα (και να γράφει το κοντέρ);

Ειχα 25 μερες που εληξε η καρτα και μετα απο καταγγελια ειδα ξαφνικα οτι αποκτησα και παλι το 1 γιγα.

Εννοειται πως κατα την τηλεφωνικη ανανεωση της συνδεσης δεν θα πρεπει να σας εχουν πει οτι πρεπει να ανανεωνεται την καρτα

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση πριν από ένα μήνα περίπου για το θέμα αυτό και δεν αναφέρθηκε καθόλου αυτό που λες.

Αντίθετα, όλοι έγραψαν, όπως και εγώ, ότι η έκδοση νέας κάρτας (δεν γίνεται ανανέωση και μάλιστα τηλεφωνικά όπως ισχυρίζεσαι) γίνεται σε κατάστημα. πληρώνεις 5€ και την ενεργοποιούν.

• This topic was featured and featured