al3x1k0 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Έμαθες ότι η Hol κήρυξε πτώχευση; Τρέξε για αλλαγή παρόχου. Αύριο ενεργοποιούμαι στη wind. Δεν πτώχευσε η hol αλλά η on telecoms. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ίσως έχεις δίκιο, γιατί ενώ το διάβασα σε 2 fora, και μου έμεινε η εντύπωση ότι πρόκειται για την Hol, ενώ τώρα που ξαναδιάβασα την είδηση βλέπω ότι αναφέρουν την On Telecoms, για την οποία, όμως. το είχα διαβάσει πριν από μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 τώρα να το πω κωλοφαρδία που έφυγα απο την Οn τον περασμένο μήνα;:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 τώρα να το πω κωλοφαρδία που έφυγα απο την Οn τον περασμένο μήνα;:p Ατυχια θα το ελεγα γιατι θα εφευγες τζαμπα ενω τους πληρωσες τελικα το τελος απενεργοποιησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 εκανα αιτηση φορητοτητας στο triple play 2. H wind πραγματι δεν δινει εξοπλισμο η μονο στα συγκεκριμμενα προγράμματα δεν δινει ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 εκανα αιτηση φορητοτητας στο triple play 2. H wind πραγματι δεν δινει εξοπλισμο η μονο στα συγκεκριμμενα προγράμματα δεν δινει ; Εξοπλισμό δίνει μόνο σε vdsl πλέον. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ατυχια θα το ελεγα γιατι θα εφευγες τζαμπα ενω τους πληρωσες τελικα το τελος απενεργοποιησης τι πλήρωσα λέει;:lol::lol::lol::lol: τέλος θα πλήρωνα αν είχα συμβόλαιο φρέσκο. μετά απο 8 χρόνια δεν παίζουν αυτά. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκανα αιτηση φορητοτητας στο triple play 2. H wind πραγματι δεν δινει εξοπλισμο η μονο στα συγκεκριμμενα προγράμματα δεν δινει ; τον χρεώνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 εκανα αιτηση φορητοτητας στο triple play 2. H wind πραγματι δεν δινει εξοπλισμο η μονο στα συγκεκριμμενα προγράμματα δεν δινει ; Δυστηχώς στο adsl τον χρεώνει αλλά αν έχεις ήδη εξοπλισμό τότε χρησιμοποιείς αυτόν. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάντως σε μένα σε τηλεφωνική προσφορά μου έδιναν και δωρεάν το adsl router αλλά τελικά έβαλα vdsl και ενεργοποιήθηκα σήμερα. Πιάνω 39,5/8 αλλά δήλωσα βλάβη γιατί όπως είπε και ο τεχνικός θα έπρεπε να τερματίζει η γραμμή 50/10. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 ηρθε ο λογαριασμος και εχει μεσα ενα wind 300. τι ακριβως ειναι και πως το αφαιρω? πηρα τηλεφωνο στο 13800, αλλα οσες φορες και αν πατησα την επιλογη 2, δε με συνέδεε πουθενά Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με κλήση στο 13800 το αφαιρείς αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να πατήσεις. Καλά ρε παιδιά εγώ πως το είδα και τόσοι από εσάς τίποτα; Ήταν και εμφανές στον λογαριασμό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 ηρθε ο λογαριασμος και εχει μεσα ενα wind 300. τι ακριβως ειναι και πως το αφαιρω? πηρα τηλεφωνο στο 13800, αλλα οσες φορες και αν πατησα την επιλογη 2, δε με συνέδεε πουθενά Αν και ξαφνιάστηκα χθες που είδα το λογαριασμό και ήμουν έτοιμος να πάρω για να το βγάλουν, μετά από ωριμότερη σκέψη, δεν προχώρησα γιατί δεν είναι κακή προσφορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν και ξαφνιάστηκα χθες που είδα το λογαριασμό και ήμουν έτοιμος να πάρω για να το βγάλουν, μετά από ωριμότερη σκέψη, δεν προχώρησα γιατί δεν είναι κακή προσφορά. Αν καλείς αρκετά προς wind και q κινητά αξίζει ειδικά αν δεν έχεις και λεπτά προς όλα τα κινητά. Εγώ έχω 300 προς όλους οπότε δεν θα με ενδιέφερε αυτή η προσφορά ακόμα και αν ήμουν παλιότερος συνδρομητής και μου το ενεργοποιούσαν σε προνομιακή τιμή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έχω και εγώ 120' προς όλους αλλά δεν μπορούμε να να παρακολουθήσουμε, όπως στη Forthnet, και αυτός ο λογαριασμός ήρθε με χρέωση για όχι μόνο καλύφθηκαν τα 120' αλλά και τα προς Wind από 12/5 που ενεργοποιήθηκαν μέχρι 17/5 που βγήκε ο λογαριασμός. Ας υπάρχει λοιπόν και η προσφορά των 300' προς Wind αφού στοιχίζει μόνο 0,99€. Αν την αυξήσουν, θα δούμε τι θα κάνουμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν και ξαφνιάστηκα χθες που είδα το λογαριασμό και ήμουν έτοιμος να πάρω για να το βγάλουν, μετά από ωριμότερη σκέψη, δεν προχώρησα γιατί δεν είναι κακή προσφορά. Θα συμφωνήσω. Αρχίκα μπορεί να σου κακοφανεί, αλλά είναι value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Με κλήση στο 13800 το αφαιρείς αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να πατήσεις. Καλά ρε παιδιά εγώ πως το είδα και τόσοι από εσάς τίποτα; Ήταν και εμφανές στον λογαριασμό. εγώ τα πληρώνω μέσω του mywind ούτε λογαριασμούς βλέπω ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Θα συμφωνήσω. Αρχίκα μπορεί να σου κακοφανεί, αλλά είναι value for money 300' με 1 ευρώ?Συμφαίρει αρκεί να τα ξοδεύετε... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Νταβατζιλίκι δηλαδή το έβαλαν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 εγώ τα πληρώνω μέσω του mywind ούτε λογαριασμούς βλέπω ούτε τίποτα. Και δεν είχε μήνυμα στη σελίδα τους ή μήπως σου έστειλαν μέιλ; Εμένα η γιαγιά τον παίρνει στο κλασσικό χαρτί τον λογαριασμό αλλά είχα διαβάσει νωρίτερα την ανακοίνωση στο φόρουμ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 εγώ τα πληρώνω μέσω του mywind ούτε λογαριασμούς βλέπω ούτε τίποτα. Μέσα στο mywind έχει πλήρη και αναλυτικό όλο τον λογαριασμό, ακόμη και το ιστορικό από όλους τους λογαριασμούς. Μπορείς να εκτυπώσεις ακόμη και το λογαριασμό όπως αυτό που θα λάμβανες από ταχυδρομείο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 300 προς ολους? τι να τα κανω, αφου εχω απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες προς κινητα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 300 προς ολους? τι να τα κανω, αφου εχω απεριοριστα σταθερα και 5 ωρες προς κινητα. το ίδιο έχω και εγώ. Στον προηγούμενο λογαριασμό δεν είχε τίποτα,αλλά ήταν και ο πρώτος. Είμαι περίεργος να δω το επόμενο... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 εντωμεταξυ επειδη οπως εγραψα και πιο πανω η επικοινωνια με το 13800 ηταν αδυνατη, τους εγραψα στο φεις τους. Χαίρετε. Στο λογαριασμό που ήρθε σήμερα είδα πως υπάρχει χρέωση για wind 300 Πως μπορώ να το ακυρώσω; Καλέσα στο 13800 από σταθερό αλλά δε συνδέεται όταν παταω την επιλογή 2. Δευτέρα 3:03μ.μ. Καλησπέρα Βιβή. Προωθήσαμε το αίτημά σου στο αρμόδιο τμήμα και θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο. Στη διάθεσή σου. Αραγε πρέπει να κανω τίποτα άλλο;Η απλα περιμενω? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 δε το γράφεις και στην φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα τους; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μεσα από το my wind δεν γινετε να απενεργοποιηθεί το wind300? κοιταξα στο δικο μου και το εχει ως επιλογή. Εμενα μου το δειχνει απενεργοποιημενο και μπορω να το ενεργοποιησω αν θελω. Οποτε δεν μπορει να γινει και το αντιστροφο, αντι να περνετε τηλ. και να χρεωνεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts