Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω isdn και θελω να βάλω adsl 384.συμφέρει;ξερετε ποσο περιπου θα πληρόνω;

Για δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=54752 για να παρεις μια πρωτη ιδεα.

Hi everyone!

Edw kai kairo thelo na valo adsl tellas alla exw kapoies apories kai meso 13800 anti na mou dwsoun safeis apanthseis me mperdeoun akoma perisotero!!

Authn th stigmh exw grammh isdn apo ote.

Mporei kapoios na mou pei ean mporw na kanw aoristou xronou syndesh me tellas sta 384 kai an o logarismos apo tellas tha perilambanei pagio grammhs kai thn syndesh 384?[pou bganei kapou sta 51 euro]

Ean oxi , poio einai to minimum symbolaio pou mporeis na kaneis? kai ti tha plirwno ston ote kai ti sthn tellas.

{Sthn aithsh pou exei sto site ths tellas to mono symbolaio einai 12 mhnes. to idio mou eipan sto tilefono pou rwthsa xwris na einai sigouroi. Filos pou pire tilefono tou eipan oti mporei apo ta katasthmata Germanos na kanei kai 3mhn kai 6mhnh syndesh. Proxtes pou piga ston germano exoun mono aoristou xronou syndesh....xwris na kseroun ean h grammh tha einai misthomenh apo tellas kai ean tha exw ena logariasmo MOno apo tellas.....???? :wacko: }

Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank you in advance!

Sorry 4 my greekenglish.

Hi everyone!

Edw kai kairo thelo na valo adsl tellas alla exw kapoies apories kai meso 13800 anti na mou dwsoun safeis apanthseis me mperdeoun akoma perisotero!!

Authn th stigmh exw grammh isdn apo ote.

Mporei kapoios na mou pei ean mporw na kanw aoristou xronou syndesh me tellas sta 384 kai an o logarismos apo tellas tha perilambanei pagio grammhs kai thn syndesh 384?[pou bganei kapou sta 51 euro]

Ean oxi , poio einai to minimum symbolaio pou mporeis na kaneis? kai ti tha plirwno ston ote kai ti sthn tellas.

{Sthn aithsh pou exei sto site ths tellas to mono symbolaio einai 12 mhnes. to idio mou eipan sto tilefono pou rwthsa xwris na einai sigouroi. Filos pou pire tilefono tou eipan oti mporei apo ta katasthmata Germanos na kanei kai 3mhn kai 6mhnh syndesh. Proxtes pou piga ston germano exoun mono aoristou xronou syndesh....xwris na kseroun ean h grammh tha einai misthomenh apo tellas kai ean tha exw ena logariasmo MOno apo tellas.....???? :wacko: }

Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank you in advance!

Sorry 4 my greekenglish.

Γενικά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους από τότε που λάνσαραν το izi και προσπαθούν να προωθήσουν αυτό. Προσωπικά δε βλέπω πουθενά στο site ADSL για ιδιώτες χωρίς izi, το οποίο είναι πολύ ύποπτο.. Αν λες ότι και το 13800 δεν μπορεί να σε διαφωτίσει τότε υπάρχει όντως πρόβλημα.

Γιατί δεν πας για Forthnet; Έχει πολλά συν σε σχέση με την Tellas και κανένα πλην.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους από τότε που λάνσαραν το izi και προσπαθούν να προωθήσουν αυτό. Προσωπικά δε βλέπω πουθενά στο site ADSL για ιδιώτες χωρίς izi, το οποίο είναι πολύ ύποπτο.. Αν λες ότι και το 13800 δεν μπορεί να σε διαφωτίσει τότε υπάρχει όντως πρόβλημα.

Γιατί δεν πας για Forthnet; Έχει πολλά συν σε σχέση με την Tellas και κανένα πλην.

Μπα η Tellas αυτήν την στιγμή πραγματικά πετάει,και έχει το μεγαλύτερο b/w σγια σύνδεση στο εξωτερικό,σε αντίθεση με την forthnet,η οποία έχει σχετικά μικρό b/w και έχει πάρα πολλούς πελάτες,με αποτελέσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ταχύτητα

;)

Έβαλα σήμερα adsl από Tellas και έχω ενα πρόβλημα. (δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά τέλος πάντων) Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω κανένα link οταν πρόκειται να ανοίξει σε νέο παράθυρο. Δηλάδη όταν πατάω σε ένα link που έπρεπε να ανοίξει σε νέο παράθυρο τότε αυτό που γίνεται είναι απλά να ανανεώνεται το site στο οποίο βρίσκεται το link. Any idea?

Μπα η Tellas αυτήν την στιγμή πραγματικά πετάει,και έχει το μεγαλύτερο b/w σγια σύνδεση στο εξωτερικό,σε αντίθεση με την forthnet,η οποία έχει σχετικά μικρό b/w και έχει πάρα πολλούς πελάτες,με αποτελέσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ταχύτητα

;)

Κι όμως όχι. Ήδη έκανε αναβάθμιση στο b/w της η forthnet, πριν καν το πρόβλημα προλάβει να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H αναβάθμιση στη FORTHnet δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απλά προχώρησε στην αγορά της γραμμής από την Medanautilus.

H Tellas παραμένει η εταιρία με το μεγαλύτερο abndwidth με το εξωτερικό, και θα παραμείνει και μετά την αναβάθμιση της forthnet. Ε ρε τι σου κάνει η συνεργασία με τους Ιταλούς. ;)

H αναβάθμιση στη FORTHnet δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απλά προχώρησε στην αγορά της γραμμής από την Medanautilus.

H Tellas παραμένει η εταιρία με το μεγαλύτερο abndwidth με το εξωτερικό, και θα παραμείνει και μετά την αναβάθμιση της forthnet. Ε ρε τι σου κάνει η συνεργασία με τους Ιταλούς. ;)

Κοίταξε, υπάρχει ένα ανώτατο όριο στην ταχύτητα του ADSL.

Από τη στιγμή που με μια εταιρία πιάνεις τα 384Kbps (ή ότι άλλο πληρώνεις) το αν αυτή έχει b/w 2.5Gbps ή 1,5Gbps δεν έχει σημασία. Πιο μεγάλη σημασία έχει το πόσο γρήγορα αντιδρά σε ενδεχόμενο μπούκωμα, και σε αυτό οποίο η Forthnet έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίταξε, υπάρχει ένα ανώτατο όριο στην ταχύτητα του ADSL.

Από τη στιγμή που με μια εταιρία πιάνεις τα 384Kbps (ή ότι άλλο πληρώνεις) το αν αυτή έχει b/w 2.5Gbps ή 1,5Gbps δεν έχει σημασία. Πιο μεγάλη σημασία έχει το πόσο γρήγορα αντιδρά σε ενδεχόμενο μπούκωμα, και σε αυτό οποίο η Forthnet έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά.

Συμφωνώ για ταχύτητες άνω του 1,5Gbps. Όμως το γεγονός ότι η forthnet έχει/είχε κάτω από 1Gbps μάλλον είχε σημασία, μιας και΄αυτό την ανάγκασε να προχωρήσει στην αγορά καινούριας γραμμής, βλέποντας πιθανό κίνδυνο. Και αυτό (η πρόληψη) είναι κάτι πολύ θετικό και χαρακτηριστικό σοβαρής εταιρίας, και πρέπει να το αναγνωρίσουμε στη forthnet.

Απλά η Tellas δεν έχει βρεθεί σε αυτό το σημείο ακόμα και ούτε πρόκειται στο εγγύς μέλλον. Οπότε μάλλον δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε με βάση αυτό το «χαρακτηριστικό».

• 3 weeks later...
re paidia aman me ayti thn tellas ... palia eixa to box tiw forthnet kai tora ekana aitisi gia to tellas izi ........ apo tin paraskeyi blepo oti to modem (to opoio einai idio me ayto tis tellas) syxronizei kai exo dsl grammi .. perno tin tellas kai moy lene oti den exoyn kamia akoma episimi eidopoiish apo ton ote ... toys leo na moy dosoyn ena demo kai den exoyn .... exo dhl edo kai 3 meres dsl grami kai den exo dsl syndesi .. mipos gnorizetai an yparxei kanena demo gia na syndetho prosorina ?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

TELIKA DEN FTAIEI I TELLAS ALLA I POY....NA I FORTHNET I OPOIA XORIS NA EXEI DIKAIOMA MOY DESMEYEI AKOMA THN GRAMMH. KAI DEN FTANEI AYTO MOY LENE KAI PSEMATA OTI EXOYN STEILEI THN AITHSH KATARGHSHS STON OTE PRAGMA POY DEN EGINE POTE !!!!!!!!!!!!!!!! OPOS O OTE ME DIABAIBEONEI AISXOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paidia mporo na rotiso kati ?????? ston ypologisti moy exo ensomatomeni karta diktyoy... mporo na thn xrisomopoihso gia syndesh me thn tellas izi ?? na mhn balo to modem poy moy dinoyn giati einai usb alla isos na balo kapoio modem poy na eimai diarkos sto diktyo eite einai anoixtos o ypologistis eite oxi ????? plz help !!!!!!!!!!!!!!

paidia mporo na rotiso kati ?????? ston ypologisti moy exo ensomatomeni karta diktyoy... mporo na thn xrisomopoihso gia syndesh me thn tellas izi ?? na mhn balo to modem poy moy dinoyn giati einai usb alla isos na balo kapoio modem poy na eimai diarkos sto diktyo eite einai anoixtos o ypologistis eite oxi ????? plz help !!!!!!!!!!!!!!
ναι αρκεί να έχεις τέτοιο modem / router με θύρα ethernet.

μη φωνάζεις pls και κόσμια :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Εχθές έκανα αίτηση για Tellas izi, σε πόσες μέρες πιστεύεται θα ενεργοποιηθεί η γραμμή ADSL;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Και εγω εκανα αιτηση 31-3-2005.να δουμε epicouros ποτε θα ενεργοποιηθει.Εχω απορια να δοκιμασω ταχυτητα 384

Pank σου είπαν ότι θα σου στείλουν κάποια χαρτιά με courier για να τα υπογράψεις; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα στην τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί τους, αλλά ήδη έχουν περάσει 10 μέρες και τίποτα ακόμα.

Pank σου είπαν ότι θα σου στείλουν κάποια χαρτιά με courier για να τα υπογράψεις; Γιατί εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα στην τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί τους, αλλά ήδη έχουν περάσει 10 μέρες και τίποτα ακόμα.

epicouros μου ειπαν οτι οταν ενεργοποιηθει η γραμμη adsl σε περιπου 12 - 15 εργασιμες μερες(δηλ. 3 βδομαδες) θα με παρουν τηλεφωνο να μου το πουν και την επομενη μερα θα μου στειλουν το μοντεμ κτλ.Οταν ερθει ο courier να εχεις σπιτι φωτοτυπια απο ταυτοτητα και τελευταιο λογαριασμο ΟΤΕ.

Λοιπον στο θεμα μας.Εκανα αιτηση adsl γραμμης και ιντερνετ απο την τελας μεσω ιντερνετ 30-3-2005.Την αιτηση την πηραν στα κομπιουτερ της τελας 1-4-2005 δηλ.καθυστερηση 2 ημερων!(αν την εκανα τηλεφωνικα στο 13800 θα την επαιρναν αμεσως την αιτηση μου ειπαν).Μου λενε θα ενεργοποιηθει πρωτα η γραμμη adsl και την αλλη μερα θα στειλουν με courier το μοντεμ και τα συναφη μεσα σε 12 εργασιμες μερες.Σημερα πρωι 5-4-2005 επικοινωνω απο περιεργεια με ΟΤΕ στο 1242 και μου λενε οτι η γραμμη adsl εχει ενεργοποιηθει(Μεσολαβησε και Σαββατοκυριακο!Μπραβο ο ΟΤΕ!).Ωραια λεω!Παιρνω τηλ. στην τελας και τους λεω οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε να μου στειλουν το μοντεμ και τα αλλα.Προς εκπληξη μου μου λενε οτι περιμενουν επισημη απαντηση απο τον ΟΤΕ και δεν στηριζονται σ΄αυτα που λεει ο καθε υπαλληλος του ΟΤΕ!Τους απαντω εγω οτι ασχετα με το τι λεει ο καθε υπαλληλος ας μου στειλουν το μοντεμ αφου θα τα πληρωσω και μου απανταει υπαλληλος της TELLAS τι να το κανεις το μοντεμ αφου δεν θα λειτουργει!Με βγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.Με τα πολλα τους παιρνω τηλ. το απογευμα και τους λεω οτι εβαλα ενα μοντεμ και φαινεται οτι εχει ενεργοποιηθει το adsl.Και αυτος μου απανταει οτι δεν θελουν να ταλαιπωρουν τους πελατες τους αλλα περιμενουν απαντηση απο τον ΟΤΕ για να γινει η διαδικασια και ο ΟΤΕ απανταει οταν μαζευτει ενας συγκεκριμενος αριθμος αιτησεων. Δηλ. εγω εχω συνδεση adsl αλλα δεν μου στελνουν ιντερνετ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Μην κανετε ενεργοποιηση γραμμης adsl απο αλλη εταιρεια ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΕ.ΑΝ το ηξερα αυτο και το ιντερνετ απο ΟΤΕ θα το εκανα!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η TELLAS!Και δευτερον μην κανετε αιτηση απο το ιντερνετ για ΤΕΛΑΣ.ΤΕΛΟΣ

Λοιπον στο θεμα μας.Εκανα αιτηση adsl γραμμης και ιντερνετ απο την τελας μεσω ιντερνετ 30-3-2005.Την αιτηση την πηραν στα κομπιουτερ της τελας 1-4-2005 δηλ.καθυστερηση 2 ημερων!(αν την εκανα τηλεφωνικα στο 13800 θα την επαιρναν αμεσως την αιτηση μου ειπαν).Μου λενε θα ενεργοποιηθει πρωτα η γραμμη adsl και την αλλη μερα θα στειλουν με courier το μοντεμ και τα συναφη μεσα σε 12 εργασιμες μερες.Σημερα πρωι 5-4-2005 επικοινωνω απο περιεργεια με ΟΤΕ στο 1242 και μου λενε οτι η γραμμη adsl εχει ενεργοποιηθει(Μεσολαβησε και Σαββατοκυριακο!Μπραβο ο ΟΤΕ!).Ωραια λεω!Παιρνω τηλ. στην τελας και τους λεω οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε να μου στειλουν το μοντεμ και τα αλλα.Προς εκπληξη μου μου λενε οτι περιμενουν επισημη απαντηση απο τον ΟΤΕ και δεν στηριζονται σ΄αυτα που λεει ο καθε υπαλληλος του ΟΤΕ!Τους απαντω εγω οτι ασχετα με το τι λεει ο καθε υπαλληλος ας μου στειλουν το μοντεμ αφου θα τα πληρωσω και μου απανταει υπαλληλος της TELLAS τι να το κανεις το μοντεμ αφου δεν θα λειτουργει!Με βγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.Με τα πολλα τους παιρνω τηλ. το απογευμα και τους λεω οτι εβαλα ενα μοντεμ και φαινεται οτι εχει ενεργοποιηθει το adsl.Και αυτος μου απανταει οτι δεν θελουν να ταλαιπωρουν τους πελατες τους αλλα περιμενουν απαντηση απο τον ΟΤΕ για να γινει η διαδικασια και ο ΟΤΕ απανταει οταν μαζευτει ενας συγκεκριμενος αριθμος αιτησεων. Δηλ. εγω εχω συνδεση adsl αλλα δεν μου στελνουν ιντερνετ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Μην κανετε ενεργοποιηση γραμμης adsl απο αλλη εταιρεια ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΕ.ΑΝ το ηξερα αυτο και το ιντερνετ απο ΟΤΕ θα το εκανα!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η TELLAS!Και δευτερον μην κανετε αιτηση απο το ιντερνετ για ΤΕΛΑΣ.ΤΕΛΟΣ

φιλε μου το ιδια τραβηξα και εγω α) εκανα αιτηση 6/3/2005 β) επειδη παλια ειχα forthnet μετα απο πιεση καταργήθηκε η dsl γραμμη μου στσ 22/3/2005 γ) ο οτε ενεγροποιησε την γραμμη μου ξανα μεσω τελλας τιν 1/4/2005 ... τους τηλεφωνησα την τελλας και μου ειπαν οτι περιμενουν επισημη απαντηση απο τον οτε ..... τους λεω οτι ρε μα@@@κες συνδεομαι με dsl στο intenet me demo που ζητησα απο την forthnet και ολα ειναι κανονικα !!!!! μου λενε οχι εμεις περιμενου επισημη απαντηση απο τον οτε !!!!!!!!!!!!!! τελικα την 4/4/2005 στις 10 το βραδυ μου τηλεφωνησαν και μου εδωσαν το activation number ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΤΕΛΛΑΣ ΕΙΤΕ FROTHNET ΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ οσο θα εμπλεκεται ο οτε ΤΟΤΕ ΣΚ@@@ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 50 € ΓΙΑ DSL ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 40€ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΒ ΓΡΑΜΜΗ !!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δικιο εχεις domal.Ακου τι εγινε σημερα με την ΤΡΕΛΑΣ!

Παιρνω το πρωι τηλ. να αρχισω παλι τα μπλα μπλα (να τους πρηξω) και μου λενε οτι η γραμμη σου ενεργοποιηθηκε θα σε ενημερωσουμε συντομα.Ωραια λεω αυριο εχω adsl.

Αλλα παει 9 το βραδυ και πουθενα τηλ.Τους παιρνω εγω καμμια δυο φορες και μου λενε τελικα οκ και κανονιζουμε να μου στειλουν το μοντεμ κτλ.Και μου λεει ο τυπος:

"Επειδη το μοντεμ το στελνουμε μεσα σε 3 εργασιμες μερες(ΤΙ?!@!) και η τριτη μερα πεφτει Σαββατο θα στα στειλουμε την Δευτερα οτι ωρα σε βολευει" Αυτο παιδια ηταν το κερασακι στην τουρτα!Ηρθε και έδεσε!Μπορει να ειναι τοσο ΜΑ..ΚΕΣ αναρωτιεμαι?

ΤΕΣΠΑ.Σε αναμονη αφου εμπλεξα με χαζους.Τι να κανω!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 50 € ΓΙΑ DSL ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 40€ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΒ ΓΡΑΜΜΗ !!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Να σε διορθώσω. :) Στην Ευρώπη έχουν με 8 Mbit (ναι καλά διάβασες) με 29.99 Λίρες Αγγλίας (η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 17.5%) :D

Περαστικά μας! Ιδού και το σχετικό link: UK Online - 8 Mbit Broadband

Λέω να πάρω! :w00t:

:tease: ..oh dear!

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή και ότι την τρίτη θα μου φέρουν το modem. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την διάρκεια εγκατάστασης\ενεργοποίησης;

Από χτες Σάββατο στις 15:00 μου βγάζει συνέχεια σφάλμα 718. Μένω Λάρισα... Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
BORN TO BE AEL

Pedes kalispera sas,eixa tin timi na ginw kai egw katoxos dsl sindesis:)meta apo anamoni 12 merwn katafera na mou baloun tin grami, kaname kapou kai mia ebdomada na mou feroun kai ton eksoplismo(modem,spliter ktl) giati kollousame se grafiokratika provlimata steile fax bale ypografi ksanasteilto k.o.k.Tespa proxtes katafera na ti sindesw sto pc mou kai eixa tosi xara k prosmoni pou telika kanw connect kai paw etsi endiktika na katebasw ena song kai ti blepw!!! Shocked 3,4kb/sec!!A!!!emeina paw na anoiksw ena page ekane 10 lepta me to roloi!!!Pira til stin etereia mou psilomasagane den kserane kai na mou poune kai mou eipan oti exei provlima kai tha lithei se 3!!!ebdomades!!!!mipws mporeite na me voithisete giati argi toso???Ypopsin oti pira kai mia netcarta alla k pali ta idia!!help me@!!!!

• This topic was featured and featured