kostas123464 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έβαλα vdsl 50/5 με 30 ευρώ/μήνα τον ΦΕΒ με 120' σε f2g, χωρίς όμως τα 300' για τα οποία ζητούσαν 3 ή 5 ευρώ (δεν θυμάμαι). Αν ισχύει αυτό που λες με τα 300' τότε θα το ζητήσω στην ανανέωση. Μα αφου το λεη στο σαιτ τους. Βεβαι εγω πριν λιγο μιλησα μαζι τους για να κανω φορητοτητα απο τον οτε και μου ειπανε οτι ειναι 35ε τελη ενεργοποιησης και 15ε παροχής προϊόντος χονδρικής για vdsl τα οποια τα πληρωνης μια φορα στον πρωτο λογαριασμο. Εσυ σε ποια περιοχη εισαι? τι εδωσες χρηματικα για αρχη? ησουν σε αλλη εταιρεια και εκανες φορητοτηα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έκανα φορητότητα από Forthnet και στο κατάστημα είχαν πει ότι δεν θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης και χονδρικής ΟΤΕ αλλά στον 1ο λογαριασμό χρεώθηκαν και τα δύο. Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, πίστωσαν τα 15 ευρώ της χονδρικής αλλά όχι τα τέλη γιατί ρώτησαν, λέει τον υπάλληλο και αυτός αρνήθηκε ότι είχε δώσει την υπόσχεση αυτή. Πάντως, εάν πάρεις από KV, όπως εγώ, οι ταχύτητες UL/DL είναι το κάτι άλλο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έκανα φορητότητα από Forthnet και στο κατάστημα είχαν πει ότι δεν θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης και χονδρικής ΟΤΕ αλλά στον 1ο λογαριασμό χρεώθηκαν και τα δύο. Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, πίστωσαν τα 15 ευρώ της χονδρικής αλλά όχι τα τέλη γιατί ρώτησαν, λέει τον υπάλληλο και αυτός αρνήθηκε ότι είχε δώσει την υπόσχεση αυτή. Πάντως, εάν πάρεις από KV, όπως εγώ, οι ταχύτητες UL/DL είναι το κάτι άλλο. Το ξερω οτι θα ανεβω ταχυτητα yp-download τωρα να φανταστης ειμαι στα 1030Kbps και 150kbps up. το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν 35ε τελη φοριτοτητας και 15ε τελη χονδρικης για το vdsl τα οποια θα ειναι μαζι με τον πρωτο λογαριασμο. μου ειπανε οτι το συμβολαιο ειναι για 2 χρονια και ο πρωτος χρονος ειναι 30ε το οποιο δινει μεχρι 50αρα και 5 για up,απεριοριστα σταθερα και 300΄προς κινητα με βημα χρεωσης το 1λεπτο. ο δευτερος χρονος ειναι στα 35ε. επισης μου ειπανε για τα 120΄το μηνα σε f2g και επισης οτι εχει δωρεαν ηλεκτρονικες υπηρεσειες οπως αναγνωριση κλησης και αλλα, ενω στον οτε τα χρεωνη αυτα. εσυ εισαι ευχαριστημενος απο ταχυτητες?ping? ποιοτητα τηλεφωνιας? εξυπηρερτηση και τεχνικη υπηρεσεια? σε ποια περιοχη εισαι? παντως αυτο με τα λεπτα στα κινητα κοιτα το δεν αξιζη να τους τα χαριστης.οριστε και το λινκ που σου ελεγα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-vdsl/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το ξερω οτι θα ανεβω ταχυτητα yp-download τωρα να φανταστης ειμαι στα 1030Kbps και 150kbps up. το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν 35ε τελη φοριτοτητας και 15ε τελη χονδρικης για το vdsl τα οποια θα ειναι μαζι με τον πρωτο λογαριασμο. μου ειπανε οτι το συμβολαιο ειναι για 2 χρονια και ο πρωτος χρονος ειναι 30ε το οποιο δινει μεχρι 50αρα και 5 για up,απεριοριστα σταθερα και 300΄προς κινητα με βημα χρεωσης το 1λεπτο. ο δευτερος χρονος ειναι στα 35ε. επισης μου ειπανε για τα 120΄το μηνα σε f2g και επισης οτι εχει δωρεαν ηλεκτρονικες υπηρεσειες οπως αναγνωριση κλησης και αλλα, ενω στον οτε τα χρεωνη αυτα. εσυ εισαι ευχαριστημενος απο ταχυτητες?ping? ποιοτητα τηλεφωνιας? εξυπηρερτηση και τεχνικη υπηρεσεια? σε ποια περιοχη εισαι? παντως αυτο με τα λεπτα στα κινητα κοιτα το δεν αξιζη να τους τα χαριστης.οριστε και το λινκ που σου ελεγα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-vdsl/ Για Wind Vdsl Κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350289 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αρα απο οτι καταλαβα για φοριτοτητα απο τον οτε θα δωσω 35ε+15ε χονδρικη για vdsl και μετα 30ε τον μηνα για 50/5mbs απεριοριστα σταθερα+300΄σε κινητα με βημα χρεωσης το λεπτο.τον 2χρονο ειναι 35ε το μηνα. επισης απο οτι καταλαβα εχει δωρεαν ηλεκτρονικες υπηρεσειες οπως αναγνωριση(ενω στον οτε το πληρωνω) και αλλα. και 120΄τον μηνα σε καρτοκινητο f2g και 300mb τον μηνα στο ιδιο καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τα δεδομένα νομίζω είναι για άλλο νούμερο από αυτό που θα έχει τα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τα δεδομένα νομίζω είναι για άλλο νούμερο από αυτό που θα έχει τα λεπτά ομιλίας. ναι σε άλλο- για λαπτοπ ή ταμπλετ είναι τζετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) η αιτηση ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ μεσα σε 14 μερες ισχυει μονο για τηλεφωνικες/μεσω ιντερνετ αιτησεις?απο καταστημα εαν εγινε η αιτηση δεν ισχυει? επισυναπτω τι εγραψα και στο αλλο thread μηπως μπορει καποιος να βοηθησει για απο το τηλεφωνο και απο το καταστημα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! "16 Σεπτέμβρη πάω σε κατάστημα WIND και κάνω αίτημα φορητοτητας από HOL μόνο του σταθερου. στα 20 ευρώ το γνωστό double play συν 300 προς κινητά. σήμερα, μετά από δέκα μέρες ολοκληρώθηκε η μετάβαση αλλά σε διαφήμιση είδα ότι είναι 24μηνο (που το γνώριζα) αλλά τον δεύτερο χρόνο αντί για 20 πάει στα 25 ευρώ πράγμα που ΔΕΝ μου το είπαν! πήρα τα κεντρικά και στο κατάστημα και φυσικά δεν παραδέχονται τίποτα! επίσης μου είπαν οι 14 μέρες για υπαναχωρήσή είναι ΜΌΝΟ για τηλεφωνικές αιτήσεις. αληθεύει αυτό;;; και ότι δεν ισχύει για συμβόλαια από κατάστημα! να υπαναχωρησω τώρα δεν γίνεται ;;που κοροϊδεύουν τον κόσμο;;; " εδω και κανενα μηνα στην hol απο κλειδωμα στα 13.000-14.000 ειχε πεσει στα 10.000 περιπου ειχα παρει τρεις φορες την hol και μου ειπαν οτι γενικα στην περιοχη μου στην καστελα πειραια εχει πεσει γενικως ο μεσος ορος download. τελος παντων επειδη ημουν στην μεση της αλλαγης προς wind δεν εδωσα σημασια αλλα τωρα με την wind αερχικα κλειδωσε στα 13500 περιπου και λεω ολα οκ.μετα ομως απο μερικες ωρες επεσε στα 7500! μετα απο επανεκκινηση του ρουτερ ξανα ανεβαινει στα 13500 αλλα μετα απο ωρες ξανα πεφτει!οταν πηρα το πρωι την wind και μου εκαναν επανεκκινηση της γραμμης απο εκει παλι ανεβηκε!(ετσι γινοταν και με την χολ,οταν επανεκκινουσαν την γραμμη ανεβαινε ο συγχρονισμος αλλα μετα επεφτε). τι αλλο να σκεφτω???να φταιει το ρουτερ?αλλα γιατι?δεν αντεχω ουτε λεπτο το ρουτερ της wind το ορθιο το ασπρο! για πειτε τι να κανω! Edited September 27, 2014 by Vasileios Συνένωση συνεχώμενων μυνημάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 η αιτηση ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ μεσα σε 14 μερες ισχυει μονο για τηλεφωνικες/μεσω ιντερνετ αιτησεις?απο καταστημα εαν εγινε η αιτηση δεν ισχυει? επισυναπτω τι εγραψα και στο αλλο thread μηπως μπορει καποιος να βοηθησει για απο το τηλεφωνο και απο το καταστημα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! "16 Σεπτέμβρη πάω σε κατάστημα WIND και κάνω αίτημα φορητοτητας από HOL μόνο του σταθερου. στα 20 ευρώ το γνωστό double play συν 300 προς κινητά. σήμερα, μετά από δέκα μέρες ολοκληρώθηκε η μετάβαση αλλά σε διαφήμιση είδα ότι είναι 24μηνο (που το γνώριζα) αλλά τον δεύτερο χρόνο αντί για 20 πάει στα 25 ευρώ πράγμα που ΔΕΝ μου το είπαν! πήρα τα κεντρικά και στο κατάστημα και φυσικά δεν παραδέχονται τίποτα! επίσης μου είπαν οι 14 μέρες για υπαναχωρήσή είναι ΜΌΝΟ για τηλεφωνικές αιτήσεις. αληθεύει αυτό;;; και ότι δεν ισχύει για συμβόλαια από κατάστημα! να υπαναχωρησω τώρα δεν γίνεται ;;που κοροϊδεύουν τον κόσμο;;; " εδω και κανενα μηνα στην hol απο κλειδωμα στα 13.000-14.000 ειχε πεσει στα 10.000 περιπου ειχα παρει τρεις φορες την hol και μου ειπαν οτι γενικα στην περιοχη μου στην καστελα πειραια εχει πεσει γενικως ο μεσος ορος download. τελος παντων επειδη ημουν στην μεση της αλλαγης προς wind δεν εδωσα σημασια αλλα τωρα με την wind αερχικα κλειδωσε στα 13500 περιπου και λεω ολα οκ.μετα ομως απο μερικες ωρες επεσε στα 7500! μετα απο επανεκκινηση του ρουτερ ξανα ανεβαινει στα 13500 αλλα μετα απο ωρες ξανα πεφτει!οταν πηρα το πρωι την wind και μου εκαναν επανεκκινηση της γραμμης απο εκει παλι ανεβηκε!(ετσι γινοταν και με την χολ,οταν επανεκκινουσαν την γραμμη ανεβαινε ο συγχρονισμος αλλα μετα επεφτε). τι αλλο να σκεφτω???να φταιει το ρουτερ?αλλα γιατι?δεν αντεχω ουτε λεπτο το ρουτερ της wind το ορθιο το ασπρο! για πειτε τι να κανω! Στην Wind πουλάνε και το TP-LINK TD-W8951ND με 19.90 ευρώ. Το πήρα και σώθηκα από το σάπιο το ZTE!! Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στην Wind πουλάνε και το TP-LINK TD-W8951ND με 19.90 ευρώ. Το πήρα και σώθηκα από το σάπιο το ZTE!! Το έχω δουλέψει και αυτό, άθλιο είναι. Δίνει σε μια συσκευή σχεδόν όλη την ταχύτητα και οι υπόλοιποι με το ζόρι φορτώνουν σελίδα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Το έχω δουλέψει και αυτό, άθλιο είναι. Δίνει σε μια συσκευή σχεδόν όλη την ταχύτητα και οι υπόλοιποι με το ζόρι φορτώνουν σελίδα. Τι να σου πω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Σφαίρα πάει σε εμένα και σταθεροτατο. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 επειδή δεν άντεχα την αηδία το ZTE έβαλα πάλι το netgear και το παρακολουθώ εάν πέσει πάλι ο συγχρονισμός και αλλάξει και το snr /attn, και φτιάξουν μετά από επανεκκίνηση τότε μάλλον θα φταίει η γραμμή και όχι το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 επειδή δεν άντεχα την αηδία το ZTE έβαλα πάλι το netgear και το παρακολουθώ εάν πέσει πάλι ο συγχρονισμός και αλλάξει και το snr /attn, και φτιάξουν μετά από επανεκκίνηση τότε μάλλον θα φταίει η γραμμή και όχι το ρουτερ Περιμένουμε νέα σου. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στην Wind πουλάνε και το TP-LINK TD-W8951ND με 19.90 ευρώ. Το πήρα και σώθηκα από το σάπιο το ZTE!! Όντως πολύ κατηγορούν τη γραμμή της Wind, ενώ στην πραγματικότητα φταίει αυτό το άχρηστο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όντως πολύ κατηγορούν τη γραμμή της Wind, ενώ στην πραγματικότητα φταίει αυτό το άχρηστο router. Αν είναι έτσι, μήπως πρέπει να αρχίσει να το προμηθεύται η ίδια η Wind ώστε να μην κατηγορείται για αυτά τα προβλήματα δικτύου???:X:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μα πλέον δεν δίνει δωρεάν εξοπλισμό σε μη vdsl γραμμές. Συγκεκριμένα χρεώνει το ZTE 20€, τα οποία προφανώς δεν αξίζει να δώσεις για κανένα λόγο... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μα πλέον δεν δίνει δωρεάν εξοπλισμό σε μη vdsl γραμμές. Συγκεκριμένα χρεώνει το ZTE 20€, τα οποία προφανώς δεν αξίζει να δώσεις για κανένα λόγο... Δεν το ήξερα...:blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Περιμένουμε νέα σου.για να δουμε...το εχω το netgear 3500 πανω ,εδω και μιαμιση μερα και δεν εχει πεσει απο τα 13000 ο συγχρονισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 για να δουμε...το εχω το netgear 3500 πανω ,εδω και μιαμιση μερα και δεν εχει πεσει απο τα 13000 ο συγχρονισμος. Αφού έχεις καλό ρουτερ, πειράζεις και λίγο το snr και αν η γραμμή αντέχει, κερδίζεις κανένα 1-1.5mbps ακόμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αφού έχεις καλό ρουτερ, πειράζεις και λίγο το snr και αν η γραμμή αντέχει, κερδίζεις κανένα 1-1.5mbps ακόμα. Μπορεί να γίνει λίγο ασταθής η γραμμή με SNR αλλά όντως αν σηκώνει η γραμμή παίρνεις 1 ή 2 Mbit. Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και θα σε βοηθήσουν να δουν εσωτερικά την γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μπορεί να γίνει λίγο ασταθής η γραμμή με SNR αλλά όντως αν σηκώνει η γραμμή παίρνεις 1 ή 2 Mbit. Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και θα σε βοηθήσουν να δουν εσωτερικά την γραμμή. Αφού έχεις καλό ρουτερ, πειράζεις και λίγο το snr και αν η γραμμή αντέχει, κερδίζεις κανένα 1-1.5mbps ακόμα.ευτυχως ακομα ειναι κλειδωμενο στα 13012 με το netgear!δεν το πειραζω το εχω μαμα.περιμενω ποτε θα δεησει η wind να φερει vdsl στην γειτονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ αυτό ισχύει μόνο για νεους συνδρομητες ή και για υφιστάμενους που θέλουν ανανεωση συμβολαιου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Νομίζω είναι για νέους συνδρομητές, αλλά με λίγη πίεση ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 μετά απο λίγες ώρες, μου απάντησαν στο φεις πως αρκει να εισαι συνδρομητής στην κινητή τους.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημερα. Οσοι εχουνε βαλει το προγραμμα vdsl στα 30ε που δινει 50αρη ιντερνετ μαζι με απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα ειναι ευχαριστημενη με την wind? απο αποψη τ/υ, ποιοτητα τηλεφωνιας και ιντερνετ τι λεη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts