Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

σούπερ τιμή έκλεισες!!!!

Και εγώ έτσι πιστεύω...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικα δινουν και 120 λεπτα στο κινητο για ολα τα δικτυα αν εχεις κανει ανανεωση απο double play s σε double play (ισως ισχυει και για διαφορετικες ανανεωσεις δεν ξερω). Απλα χρειαζεται να γινει μια ανανεωση των 5 και μετα μπαινουν αυτοματως καθε μηνα για 2 χρονια

Σκέτο double play small ή με λεπτά ομιλίας;

το κλασσικό double play με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και τα 300 προς ολα τα κινητά.

Μετά από αίτημα φορητότητας στη hol σε αυτό το πακέτο έκλεισα σήμερα σε wind vdsl 50αρι, αστικά-υπεραστικά, δύο ώρες προς κινητά για ένα χρόνο με 17€. Αν διάλεγα δύο χρόνια δέσμευση οι ώρες προς κινητά θα ήταν 5.

Μπηκες στη διαδικασία να κάνεις κολπάκια, αλλά τελικά επιασαν τόπο με το παραπάνω. Κορυφαία προσφορά κατάφερες!

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα πάω σε κατάστημα μια και έχω φοβηθεί με αυτά που διαβάζω.... Η αίτηση έγινε πριν 12 μέρες, οπότε ίσα που προλαβαίνω...:rolleyes:

Τελικά πήγα σε κατάστημα και έκανα την αίτηση. Μετά σκάναρα όλα τα χαρτιά και τα έστειλα και με μαιλ στην Wind. Με πήραν τηλ μετά από 2 μέρες και μου είπαν ότι βάλανε την αίτηση στο αρχείο. Οπότε μάλλον όλα καλά... :)

Στον τελευταιο λογαριασμο wind κατω κατω γραφει για κατι αυξησεις σε κλησεις προς σταθερα. Εχει προσεξει κανεις κατι ;

Στις ανακοινωσεις της wind δεν τις βρισκω..

Στον τελευταιο λογαριασμο wind κατω κατω γραφει για κατι αυξησεις σε κλησεις προς σταθερα. Εχει προσεξει κανεις κατι ;

Στις ανακοινωσεις της wind δεν τις βρισκω..

Πράγματι ισχύει αυτό, σίγουρα σε κλήσεις προς κινητά (είχα πρόγραμμα με απεριόριστα σταθερά). Μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο σου αζημίως και να πας σε άλλη εταιρία όπως έκανα εγώ...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικά πήγα σε κατάστημα και έκανα την αίτηση. Μετά σκάναρα όλα τα χαρτιά και τα έστειλα και με μαιλ στην Wind. Με πήραν τηλ μετά από 2 μέρες και μου είπαν ότι βάλανε την αίτηση στο αρχείο. Οπότε μάλλον όλα καλά... :)

λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα

Πράγματι ισχύει αυτό, σίγουρα σε κλήσεις προς κινητά (είχα πρόγραμμα με απεριόριστα σταθερά). Μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο σου αζημίως και να πας σε άλλη εταιρία όπως έκανα εγώ...

Γι' αυτο το ανεφερα.

Ειναι ευκαιρια για οποιον θελει να απεμπλακει απο την wind ή να μειωσει το κοστος του λογαριασμου του..

Γι' αυτο το ανεφερα.

Ειναι ευκαιρια για οποιον θελει να απεμπλακει απο την wind ή να μειωσει το κοστος του λογαριασμου του..

Ή και για τα δύο...

Εχω σταθερο ιντερνετ wind (παγιο 14,99) και αφου εληξε το συμβολαιο μου ειπαν αν το αφησεις χωρις δεσμευση θα παει 23 ευρω τον μηνα η με δεσμευση στα 19 ευρω 2 χρονια.Μετα απο αιτηση φορητοτητας στην Cyta (19 ευρω για παντα ) μου κανανε αντιπροσφορα στα 11 ευρω τον μηνα με απεριοριστα σταθερα και 2 ωρες σε κινητα με δεσμευση παλι ενα χρονο.Καλη η αντιπροσφορα αλλα λογο κατι αποσυνδεσεων που ειχα το τελευταιο διμηνο... δεν ξερω αν τους εμπιστευτω.Φυσικα δεν ξερω και τι εστι Cyta δεν εχει κανεις στην γειτονια μου οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Εχω σταθερο ιντερνετ wind (παγιο 14,99) και αφου εληξε το συμβολαιο μου ειπαν αν το αφησεις χωρις δεσμευση θα παει 23 ευρω τον μηνα η με δεσμευση στα 19 ευρω 2 χρονια.Μετα απο αιτηση φορητοτητας στην Cyta (19 ευρω για παντα ) μου κανανε αντιπροσφορα στα 11 ευρω τον μηνα με απεριοριστα σταθερα και 2 ωρες σε κινητα με δεσμευση παλι ενα χρονο.Καλη η αντιπροσφορα αλλα λογο κατι αποσυνδεσεων που ειχα το τελευταιο διμηνο... δεν ξερω αν τους εμπιστευτω.Φυσικα δεν ξερω και τι εστι Cyta δεν εχει κανεις στην γειτονια μου οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Στην Cyta λιγότερα δεν θα δώσεις σίγουρα. Τώρα με 11 ευρώ έχεις ίντερνετ, αστικά όσο θέλεις και 2 ώρες κινητά... Είναι πραγματικά κάτω του κόστους!! Εγώ στη θέση σου θα καθόμουν. Οι παροχές είναι αξιοπρεπέστατες για την τιμή αυτή και αν δεν έχεις και σπουδαία προβλήματα, γιατί να φύγεις?

Στην Cyta λιγότερα δεν θα δώσεις σίγουρα. Τώρα με 11 ευρώ έχεις ίντερνετ, αστικά όσο θέλεις και 2 ώρες κινητά... Είναι πραγματικά κάτω του κόστους!! Εγώ στη θέση σου θα καθόμουν. Οι παροχές είναι αξιοπρεπέστατες για την τιμή αυτή και αν δεν έχεις και σπουδαία προβλήματα, γιατί να φύγεις?

Ναι οπως το λες ειναι.Απλα εχω μια ερωτηση ... εχω υπογραψει με την Cyta (μου εστειλαν με κουριερ την αιτηση) πρεπει εγγραφως να ακυρωθει η θα το κανει wind μολις τους πω αυριο οκ θα μεινω?

(Ασχετο μου εστειλε φιλος το απογευμα speedtest απο απο γερμανια.. http://dsl-speedtest.computerbild.de/ergebnis/gVZwGBrttmZmbCg31405.html

και πληρωνει 35 ευρω... και μεις πιανουμε 12 και πηδαμε απο την χαρα μας.)

Edited by zerokill

Ναι οπως το λες ειναι.Απλα εχω μια ερωτηση ... εχω υπογραψει με την Cyta (μου εστειλαν με κουριερ την αιτηση) πρεπει εγγραφως να ακυρωθει η θα το κανει wind μολις τους πω αυριο οκ θα μεινω?

(Ασχετο μου εστειλε φιλος το απογευμα speedtest απο απο γερμανια.. http://dsl-speedtest.computerbild.de/ergebnis/gVZwGBrttmZmbCg31405.html

και πληρωνει 35 ευρω... και μεις πιανουμε 12 και πηδαμε απο την χαρα μας.)

πρέπει να κάνεις έγγραφη αίτηση υπαναχώρησης εσύ ο ίδιος είτε με φαξ έιτε να πας σε ένα κατάστημα cyta

Για πείτε καμιά καλή πρόταση για να φύγουμε γιατί και για εμένα είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσω το πάγιο...

Για πείτε καμιά καλή πρόταση για να φύγουμε γιατί και για εμένα είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσω το πάγιο...
εχεις κλείσει τον χρόνο ή θα πληρώσεις και απο πάνω αν φύγεις;
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το καλύτερο πρόγραμμα για μένα αυτή τη στιγμή (αυτό επέλεξα και για μένα άλλωστε) είναι στα 22€ στη hol με απεριόριστα σταθερά αστικά-υπεραστικά-διεθνή, 5 ώρες προς κινητά και 24αρι ίντερνετ.

σε συγγενικό πρόσωπο μετά από αίτηση φορητότητας πήρε αντιπροσφορά στα 17 με ιντερνετ, 5 ωρες κινητά, αστικα, υπεραστικά ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ.

σε συγγενικό πρόσωπο μετά από αίτηση φορητότητας πήρε αντιπροσφορά στα 17 με ιντερνετ, 5 ωρες κινητά, αστικα, υπεραστικά ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ.

Με δύο χρόνια δέσμευση; Σε ποια εταιρία;;

με επιλογή για δέσμευση για 1μισή ή 2 χρόνια ήταν η προσφορά (τελικά επελέγη δέσμευση για 2 χρόνια), πιστεύω ότι και για ένα χρόνο αν το ζητούσε πάλι θα την έπαιρνε.

τα 17 ευρώ η wind τα έδωσε φυσικά, αφού για wind μιλάμε στο παρόν νήμα.

πρέπει να κάνεις έγγραφη αίτηση υπαναχώρησης εσύ ο ίδιος είτε με φαξ έιτε να πας σε ένα κατάστημα cyta

Τελικα ακομα και με την προσφορα 11 ευρω για ενα χρονο + 2 ωρες προς κινητα + απεριοριστα σταθερα τους ειπα δεν με ενδιαφερει γιατι ειχα ΟΤΕ και ολα πηγαιναν μια χαρα... με την wind ολο αποσυνδεσεις και με αυτην την ποιοτητα ιντερνετ προτιμω να παω σε αλλον παροχο

http://s8.postimg.org/9vd47d5h1/esr_Ie0_E.png

Τελικα ακομα και με την προσφορα 11 ευρω για ενα χρονο + 2 ωρες προς κινητα + απεριοριστα σταθερα τους ειπα δεν με ενδιαφερει γιατι ειχα ΟΤΕ και ολα πηγαιναν μια χαρα... με την wind ολο αποσυνδεσεις και με αυτην την ποιοτητα ιντερνετ προτιμω να παω σε αλλον παροχο

http://s8.postimg.org/9vd47d5h1/esr_Ie0_E.png

Μήπως είναι κάτι στην γραμμή σου, εγώ με την Wind πέραν του χαμηλού κόστους δεν είχα και δεν έχω ποτέ προβλήματα.

Μήπως είναι κάτι στην γραμμή σου, εγώ με την Wind πέραν του χαμηλού κόστους δεν είχα και δεν έχω ποτέ προβλήματα.

Δεν εχω ιδεα πραγματικα.Ολα αρχισαν απο τελη Μαρτιου και εγω ειχα παντα μια χαρα γραμμη και ποτε αποσυνδεσεις (προπερσι ειχα ΟΤΕ) αλλα απο τον μαρτιο και μετα αρχισανε τα προβληματα.Εχω τσεκαρει καλωδιωσεις κτλ κτλ αγορασα και καινουργιο ρουτερ ενα TP LINK και τα προβληματα ειναι το ιδια.Τα στοιχεια της γραμμης και με τα 2 ρουτερ ειναι ακριβως ιδια.Το εχω δηλωσει επαννελημενα σαν προβλημα στην Wind και φυσικα απαντηση τα ιδια "κοιταξετε το ρουτερ σας τα καλωδια σας κτλ κτλ".Στην γειτονια εχουμε 4 Wind και ολοι εχουμε τα ιδια ακριβως προβληματα.Η μονη επιλογη ειναι να διαλεξω αλλο παροχο.

Και εγώ wind έχω στη ν. Φιλαδέλφεια με ταχύτητα που πιάνει ίσα τα 8 mbps όπως μου είπαν λόγω απόστασης από dsllam πάνω από 2000 μέτρα και δεν γίνεται τίποτα. Σκέφτομαι να φύγω για άλλη εταιρία όχι λόγω ταχύτητας αλλά τιμής πληρώνω 22 και τώρα έληξε προσφορά και πήγε 27.
Using Tapatalk

• This topic was featured and featured