Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

18/μηνα για 24 μηνες. Απλη 24αρα, χωρις δωρεαν χρόνο. Δωρεαν τέλη εγκατάστασης

Το κανω ή οχι?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Θα προτιμούσα το Double Play με €22.00/μήνα,

Internet έως 24 Mbps,

Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις,

300’ δωρεάν κλήσεις προς όλα τα ελληνικά κινητά

και επιπλέον :

120’ προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου και δωρεάν 1GB Mobile Broadband κάθε μήνα.

Ευχαριστω πολυ ολους

θα τους παρω τηλ να δουμε τι θα πουν

Να μας ενηνερώσεις , αν θες.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Θα προτιμούσα το Double Play με €22.00/μήνα,

Internet έως 24 Mbps,

Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις,

300’ δωρεάν κλήσεις προς όλα τα ελληνικά κινητά

και επιπλέον :

120’ προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου και δωρεάν 1GB Mobile Broadband κάθε μήνα.

Δώρο smartwatch (το γνωστό) και tablet δεν έχει; :lol:

Με πήραν για αυτό σήμερα και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης σε υφιστάμενη γραμμή!!

Να μας ενηνερώσεις , αν θες.

Τελικα μιλησα και εχουν κανει λαθος

Το τελος ενργοποιησης το πληρωνω αλλα δεν ειναι 32,52 χωρις φπα, αλλα 20 με το ΦΠΑ

και τα Μηνιαίο Πάγιο WIND VDSL θα αφαιρεθουν

οποτε λογικα θα μου ερθει αλλος λογαριασμος με ποσο 87ε περιπου

Δινει ταμπλετ στο 22αρι 2πλαυ???

Ναι.

Ό,τι είπα (και το γνωστό smartwatch) με παραλαβή περίπου 1 μήνα μετά.

Έτσι μου'πε σήμερα για να το πάρω αυτό με 22,6x €.

Αααα και 300΄προς Cosmote + (και) 300΄προς Wind/Vodafone : 10 ώρες σε κινητά σύνολο.

Αααα , μου'δινε και router!!!

Edited by jimmiss

Απ το τηλ στο παν?

Ή κατάστημα?

Στο τηλέφωνο με πήραν στο Voda κινητό.

Γιατί ρωτάς; κλασικά της Wind είναι. Επειδή έχει tabletάκι κ smartwatchάκι της πλάκας χοντρική από Κίνα 20 κ 1$ αντίστοιχα; Ή το routerάκι τους;

Εγώ , το΄χω δηλώσει άλλωστε, ΑΝ δεν πάρω προσφορά ADSL κάτω από 10€/μήνα , δε θα βάλω ποτέ σταθερό. Δε θέλω "δώρα" κλπ, ιδίως αυτά της Wind.

Edited by jimmiss

Πάντως επειδή πολλά έχουν ακουστεί για τα δώρα που ΔΕΝ δίνουν,κάντε ότι έκανε κ ο φίλος μου.

...."την Παρασκευή λήγει το δικαίωμα μου για υπαναχώρηση,κ για τα δώρα κιχ...Σας καλώ σήμερα Τρίτη να σας ενημερώσω ότι αν δεν τα λάβω,την Παρασκευή προχωράω σε υπαναχώρηση".

Ε και μάντεψε τι έγινε Παρασκευή πρωί...

Τελικά είναι στην wind σήμερα που σας γράφω...

Πάντως επειδή πολλά έχουν ακουστεί για τα δώρα που ΔΕΝ δίνουν,κάντε ότι έκανε κ ο φίλος μου.

...."την Παρασκευή λήγει το δικαίωμα μου για υπαναχώρηση,κ για τα δώρα κιχ...Σας καλώ σήμερα Τρίτη να σας ενημερώσω ότι αν δεν τα λάβω,την Παρασκευή προχωράω σε υπαναχώρηση".

Ε και μάντεψε τι έγινε Παρασκευή πρωί...

Τελικά είναι στην wind σήμερα που σας γράφω...

Εγώ χρειάστηκα σχεδόν 2 μήνες μετά την ενεργοποίηση, να δω το ταμπλετ (το Σεπτέμβρη)... Μόνο όταν τους έκραξα μου ήρθε.

18€ για σκέτο ίντερνετ που προαναφέρθηκε το θεωρώ ληστεία όταν έχουμε το double day στα 18,38€.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

18€ για σκέτο ίντερνετ που προαναφέρθηκε το θεωρώ ληστεία όταν έχουμε το double day στα 18,38€.

18,38 ειναι μόνο για υπάρχοντες συνδρομητές που κάνουν αίτηση φορητότητας αλλιώς είναι 22€+5% φορος στη καλύτερη σκέψου, οπότε για κάποιο που δε χρησιμοποιεί τηλέφωνο καθόλου μια χαρά είναι. Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σημειώστε ότι και σε αυτήν την γραμμή που έχει μόνο internet(και τηλέφωνο αλλά χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας) δικαιούται κάποιος να πάρει την broadband sim με το 1GB το μήνα.

Σημειώστε ότι και σε αυτήν την γραμμή που έχει μόνο internet(και τηλέφωνο αλλά χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας) δικαιούται κάποιος να πάρει την broadband sim με το 1GB το μήνα.

Εάν πάρουμε βάση από την σελίδα της wind όχι δεν το δικαιούται δεν το αναφέρει πουθενα !!!

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-broadband/

EDIT

ΛΆΘΟΣ δικό μου το δικαιούται το γράφει στα επιπλέον προνόμια...

http://i66.tinypic.com/11cgqbs.jpg

Τα 120 δεν δικαιούται....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Υπαρχει καποιο τηλέφωνο να καλεσω για να παρω προσφορά για νεο συμβαιο σταθερης?

Υπαρχει καποιο τηλέφωνο να καλεσω για να παρω προσφορά για νεο συμβαιο σταθερης?

8005003333

Από την σελίδα της wind το βρηκα

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το τελος ενργοποιησης το πληρωνω αλλα δεν ειναι 32,52 χωρις φπα, αλλα 20 με το ΦΠΑ

Σου είπαν ότι θα εκδοθεί διορθωτικός λογαριασμός? Γιατί συνήθως γίνεται επιστροφή/διόρθωση στον επόμενο. Που σημαίνει ότι αυτόν με τα λάθη θα πρέπει να τον πληρώσεις.

Σίγουρα σου είπαν ότι θα έρθει καινούργιος;; Δε νομίζω πως θα γίνει αυτό... Θα πρέπει να πληρώσεις αυτόν που σου βγήκε τώρα και θα σου αφαιρέσουν το ποσό που σου χρωστάνε, από τους επόμενους λογαριασμούς. Ακόμα και 0€ λογαριασμό μπορεί να σου βγάλουν! :)

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοιτητικό ADSL/VDSL όπως οι άλλες 2 εταιρίες έχει η Wind;

Νομιζω πέρσι είχε βγάλει ένα συνδυαστικο με Φοιτητικό Συμβόλαιο Κινητής (αυτό με 15€)και με ADSL στο σπίτι που έβγαινε σύνολο 28€. Λίγο καιρό το άφησε και μετά το εξαφάνισε. :blink:

Σήμερα πέρασα από κατάστημα wind να ρωτήσω αν έχει κάποια καλύτερη προσφορά από το online μιας και σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα στα μέσα του επόμενου μήνα που λήγει το συμβόλαιο μου με ότε και μου είπε όλα τα γνωστά που ξέρουμε στα 21,50€ με δωρεάν τα τέλη φορητοτητας και μάλιστα είναι με το νέο φόρο μέσα 5% (δηλαδή 20.5+5%). Το ρώτησα τρεις φορές και του είπα ότι στο online το δίνουν 22€+ το φόρο και μου είπε ότι είναι τελικό αυτό και είναι προσφορά από τα καταστήματα μόνο. Μου τα έδωσε και γραπτά μάλιστα. Σε νέα γραμμή είναι δωρεάν τα 75ευρώ νέας γραμμής αλλά 23€ το μήνα το πάγιο. Αρκετά καλή προσφορά θα λεγα. Από τηλεφώνου που τα λένε δε τους πολυπιστεύω η αλήθεια είναι αλλά στο κατάστημα να σε κοροϊδέψει χοντρό ξερεις που θα τον βρεις...

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σήμερα πέρασα από κατάστημα wind να ρωτήσω αν έχει κάποια καλύτερη προσφορά από το online μιας και σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα στα μέσα του επόμενου μήνα που λήγει το συμβόλαιο μου με ότε και μου είπε όλα τα γνωστά που ξέρουμε στα 21,50€ με δωρεάν τα τέλη φορητοτητας και μάλιστα είναι με το νέο φόρο μέσα 5% (δηλαδή 20.5+5%). Το ρώτησα τρεις φορές και του είπα ότι στο online το δίνουν 22€+ το φόρο και μου είπε ότι είναι τελικό αυτό και είναι προσφορά από τα καταστήματα μόνο. Μου τα έδωσε και γραπτά μάλιστα. Σε νέα γραμμή είναι δωρεάν τα 75ευρώ νέας γραμμής αλλά 23€ το μήνα το πάγιο. Αρκετά καλή προσφορά θα λεγα. Από τηλεφώνου που τα λένε δε τους πολυπιστεύω η αλήθεια είναι αλλά στο κατάστημα να σε κοροϊδέψει χοντρό ξερεις που θα τον βρεις...

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, τον Οκτώβριο είχα κάνει αίτηση σε κατάστημα για Ίντερνετ και Απεριόριστα σταθερά (χωρίς δωρεάν κινητά) στα 18€ και δώρο ο νέος αριθμός (αξίας 75€). Όλοι οι λογαριασμοί ως τώρα, ήρθαν χωρίς καμία παραπάνω χρέωση. Δε με κορόιδεψαν... :)

Στο τηλέφωνο ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση οταν σε παίρνουν εξωτερικοί συνεργάτες. Αν σου δώσουν προσφορά από το 13800 δεν υπάρχουν τέτοια θέματα συνήθως.

• This topic was featured and featured