mol Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Επειδή απο ταπαταλκ οι εικονες δεν ανοίγουν, εγω που έχω συμβόλαιο για 2 χρονια στα 21.5 το μηνα, αλλαζει κατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Επειδή απο ταπαταλκ οι εικονες δεν ανοίγουν, εγω που έχω συμβόλαιο για 2 χρονια στα 21.5 το μηνα, αλλαζει κατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και να υπάρχει αλλαγή θα είναι κάποια λεπτά. Αλλάζει η αρχική τιμή του πακέτου. Αν με αρχική τιμή 40,32€ στο έχουν δώσει 21,5€ έχεις μια έκπτωση περίπου 46,5%. Αν η αρχική τιμή του double play πάει στα 40,99€, τότε το πάγιό σου(χωρίς επιπλέον χρεώσεις από τυχόν χρήση εκτός παγίου) θα πάει 40,99χ0,535 περίπου 21,93€. Αν διαφωνείς με αυτήν την αύξηση των 43 λεπτών περίπου μπορείς να φύγεις ατελώς ακόμα και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 δηλαδη για το τελος του double play που γινεται στα 40,99 ευρω αφορα συνδρομητες που εχουνε συμβολαιο ηδη; ή αυτους που εχει ληξει ο χρονος δεσμευσης; . Αυτή η τιμολογιακή αλλαγή, αφορά όλους όσους έχουν το Double Play, άσχετα με τη δέσμευση. Υ.Γ. Βάλτε μαζί και το νέο φόρο και το πάγιο μου από 23€, βλέπω να πηγαίνει στα 25... Αυτή τη φορά θα κάνω καταγγελία, γιατί τον προηγούμενο μήνα βαριόμουν να την κάνω. :p Να πάρω μια καλή τιμή τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 :confused: - εκανα παραπονα τηλεφωνικα στην wind για διακοπες,καθυστερηση να παιξει Youtube βιντεο ή κολλημα στην μεση της λειτουργιας του,ειπαν η γραμμη ειναι "πολυ καλη" (μα τι πολυ αφου ειμαι με το ζορι στα 7 Mbps) και πως ολη μερα ειδαν μοναχα 1 διακοπη (!) απορω πως δεν με εβγαλαν και τρελο δηλαδη Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η απόλυτη ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το αστικό κέντρο. Το αν είναι καλή η γραμμή έχει να κάνει με άλλα πράγματα όπως να μην έχει αποσυνδέσεις κλπ. Από εκεί και πέρα, τα 7 Mbps πρέπει να είναι αρκετά για να δεις YouTube τουλάχιστον μέχρι 720p. Αν μπαίνεις με Wi-Fi ίσως χρειάζεται έλεγχο σε αυτό. Πχ να δεις αν υπάρχουν πολλά γειτονικά δίκτυα στο ίδιο κανάλι, κλπ. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η απόλυτη ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το αστικό κέντρο. Τους λεω απο το κτηριο του οτε ειμαι σε ευθεια καμια 500αρια μετρα, λεει δεν παιζει ρολο αυτο μπορει να παιρνετε απο αλλου (!) Από εκεί και πέρα, τα 7 Mbps πρέπει να είναι αρκετά για να δεις YouTube τουλάχιστον μέχρι 720p. Αν μπαίνεις με Wi-Fi ίσως χρειάζεται έλεγχο σε αυτό. Πχ να δεις αν υπάρχουν πολλά γειτονικά δίκτυα στο ίδιο κανάλι, κλπ. για πολυ καιρο δεν ειχα προβλημα, τωρα τελευταια αρχισε τα νουμερα, και το pc και στα tablet και στο κινητο ειχαμε ολοι εδω στο σπιτι θεμα με κολληματα κλπ τελευταια. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Βρίσκομαι στο πατρικό μου στη Σπάρτη, που έχουμε κι εδώ WIND Double Play. Ενώ το πρωί πιάναμε κανονικά 14 Mbps, από το μεσημέρι και μετά η ταχύτητα έπεσε στα 4 και το Ping αυξήθηκε! Τα στατιστικά του ρούτερ είναι άψογα, όπως πάντα! Πράγμα που σημαίνει, πως η WIND-άρα για ακόμα μια φορά ξέμεινε από bandwidth, λόγω και της ημέρας! Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ στην Αθήνα, στο δικό μου σπίτι, πριν 2 εβδομάδες. Για 2 μέρες συνεχόμενα το ίντερνετ σερνόταν... Tragic! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Και να υπάρχει αλλαγή θα είναι κάποια λεπτά. Αλλάζει η αρχική τιμή του πακέτου. Αν με αρχική τιμή 40,32€ στο έχουν δώσει 21,5€ έχεις μια έκπτωση περίπου 46,5%. Αν η αρχική τιμή του double play πάει στα 40,99€, τότε το πάγιό σου(χωρίς επιπλέον χρεώσεις από τυχόν χρήση εκτός παγίου) θα πάει 40,99χ0,535 περίπου 21,93€. Αν διαφωνείς με αυτήν την αύξηση των 43 λεπτών περίπου μπορείς να φύγεις ατελώς ακόμα και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σου. Αυτή η τιμολογιακή αλλαγή, αφορά όλους όσους έχουν το Double Play, άσχετα με τη δέσμευση. Υ.Γ. Βάλτε μαζί και το νέο φόρο και το πάγιο μου από 23€, βλέπω να πηγαίνει στα 25... Αυτή τη φορά θα κάνω καταγγελία, γιατί τον προηγούμενο μήνα βαριόμουν να την κάνω. :p Να πάρω μια καλή τιμή τουλάχιστον. Δε θα με χαλουσε μια μειωση στον λογαριασμό ;) Πως κάνουμε καταγγελια? Και μεχρι πότε? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Βασικά όταν λέει καταγγελία εννοεί καταγγελία σύμβασης. Δηλαδή να ακυρώσεις το συμβόλαιό σου και να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο, για να μην χάσεις τον αριθμό. Νομίζω πως είναι αυτονόητο πως δεν είναι εξασφαλισμένο πως θα σου προσφέρουν καλύτερη τιμή. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Από την άλλη αν κάνεις φορητότητα θα πρέπει να δώσεις και τέλη ενεργοποίησης στον νέο πάροχο, οπότε θα σου βγει κάπως ακριβότερα στο σύνολο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Α οκ, αλλο καταλαβαινω με τπν ορο καταγγελία :p Ναι φυσικα, ετσι δε συμφέρει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Πριν λίγες μέρες έκανα φορητότητα από οτε σε wind. Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ για να δω σε τι ταχύτητα κλειδώνω και είδα ότι κλείδωνα στα 14 Mbps περίπου. Με τον οτε κλείδωνα στα 16 περίπου. Πήρα τηλέφωνο για να τους πω ότι έπιανα πιο μεγάλη ταχύτητα πριν και μου το ανέβασαν στα 15 περίπου. Με τον οτε το snr ήταν στα 6,9 dB ενώ τώρα είναι στα 6 και κλειδώνει η ταχύτητα πιο κάτω.. :blink: Κανονικά αφού το snr είναι πιο κάτω από πριν δεν έπρεπε να πιάνω μεγαλύτερη αν όχι ίδια ταχύτητα; Μήπως από τον οτε κάνουν τίποτα επίτηδες; Να τους ξαναπάρω τηλέφωνο ή δεν αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το θεμα ειναι να εχεις σταθερη γραμμη. Μη κοιτας μονο που κλειδωνει..... Πχ μπορει να πιανεις 18 αλλα με αποσυνδέσεις. Ενω 14 σταθερα. Ε ποιο θα προτιμούσες???? ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Πριν λίγες μέρες έκανα φορητότητα από οτε σε wind. Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ για να δω σε τι ταχύτητα κλειδώνω και είδα ότι κλείδωνα στα 14 Mbps περίπου. Με τον οτε κλείδωνα στα 16 περίπου. Πήρα τηλέφωνο για να τους πω ότι έπιανα πιο μεγάλη ταχύτητα πριν και μου το ανέβασαν στα 15 περίπου. Με τον οτε το snr ήταν στα 6,9 dB ενώ τώρα είναι στα 6 και κλειδώνει η ταχύτητα πιο κάτω.. :blink: Κανονικά αφού το snr είναι πιο κάτω από πριν δεν έπρεπε να πιάνω μεγαλύτερη αν όχι ίδια ταχύτητα; Μήπως από τον οτε κάνουν τίποτα επίτηδες; Να τους ξαναπάρω τηλέφωνο ή δεν αξίζει; Το μόντεμ που έχεις είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το θεμα ειναι να εχεις σταθερη γραμμη. Μη κοιτας μονο που κλειδωνει..... Πχ μπορει να πιανεις 18 αλλα με αποσυνδέσεις. Ενω 14 σταθερα. Ε ποιο θα προτιμούσες???? ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σταθερή ήταν και πριν και τώρα σταθερή την βλέπω. Θα δείξει.. Το μόντεμ που έχεις είναι το ίδιο; Ναι. Το ZTE του οτε. Βέβαια θα το πάω πίσω αυτό και θα βάλω ή της wind όταν το στείλουν ή ένα παλιό που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Δες το πως θα πάει και αναλογως 'παιζεις' Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizard13 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Αυτή η τιμολογιακή αλλαγή, αφορά όλους όσους έχουν το Double Play, άσχετα με τη δέσμευση. Υ.Γ. Βάλτε μαζί και το νέο φόρο και το πάγιο μου από 23€, βλέπω να πηγαίνει στα 25... Αυτή τη φορά θα κάνω καταγγελία, γιατί τον προηγούμενο μήνα βαριόμουν να την κάνω. :p Να πάρω μια καλή τιμή τουλάχιστον. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=444 "Οι υπάρχουσες εκπτώσεις των πελατών δεν επηρεάζονται. Οι από 6/2/2017 αυξήσεις των μηνιαίων τελών για τα προγράμματα WIND Telephony, WIND Broadband και WIND Double Play δεν επηρεάζουν το τελικό ποσό προσφοράς για τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 6/12/16." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 (edited) Καλημέρα! Κάποιες αλλαγές στις τιμές vdsl που φαίνονται στη σελίδα της wind ισχύουν; Έχει μιλήσει κανείς με wind; Εμένα, σε τηλεφώνημα που δέχθηκα πριν 15 ημέρες περίπου, μου είχαν πει για αναβάθμιση σε vdsl, 3 μήνες δωρεάν, άλλους 3 με +5 €/μήνα και το υπόλοιπο μέχρι το 24μηνο +10€/μήνα. Τώρα είδα ότι για αναβάθμιση 3μηνες δωρεάν και από τον 4ο μήνα μέχρι τον 24ο +7,5€/μήνα. Και, αν κατάλαβα καλά, για νέους πελάτες 3 μήνες δωρεάν και από 4ο μέχρι 24ο 5€/μήνα. Επειδή αυτά τα είδα στα γρήγορα και από κινητό, για σιγουριά ρίξτε και σεις μια ματιά στη σελίδα της wind. Edited January 5, 2017 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) ΑΚΥΡΟ το βρήκα εδώ είναι σε περίπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ Επειδή δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε κατάστημα πως μπορώ να βάλω 5 ευρώ σε έναν αριθμό/καρτα από αυτές που δίνει η wind ως bonus σε κατόχους double play; Θυμάμαι κάπου το είχα βρει παλιότερα αλλά σήμερα δε το βρίσκω πουθενά! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ Edited January 7, 2017 by diplo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Δες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/ Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 εχει κανει καποιος αλλαγη την καρτα mobile broadband της σταθερης; δεν βρισκει 4G και μαλλον ειναι παλια η sim. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αν έχει λήξει δεν θα βρίσκει σήμα καθόλου. Ή σε κινητό μπορεί να βγάλει κανένα μήνυμα του τύπου "εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε". Αν έχεις κάποιο τέτοιο σύμπτωμα, τότε πήγαινε σε ένα κατάστημα να στην αλλάξουν. Αν δουλεύει και απλά δε βρίσκει 4G, κάπου αλλού θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 μια χαρα δουλευει, απλα δε βρισκει 4G. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Σε τι συσκευή βρίσκεται; Παλαιότερα δούλευε σε 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αν είναι παλια η καρτα δε θα εχει 4g. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ή σε κινητό μπορεί να βγάλει κανένα μήνυμα του τύπου "εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε". Αν έχεις κάποιο τέτοιο σύμπτωμα, τότε πήγαινε σε ένα κατάστημα να στην αλλάξουν. :confused: - δυστυχως αυτο μου το βγαζει και μενα καπου-καπου αλλα ειναι καρτα 1,5 χρ μονο,το κινητο ειναι παλιο Νοκια 7390 Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts