Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κρατάτε μικρό καλάθι στα λεγόμενα υπαλλήλων από εταιρείες προώθησης, σχετικά με πρόωρη διακοπή συμβολαίων και μη υποχρέωση πληρωμής. Έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις ατόμων που εμπιστεύτηκαν τα λεγόμενά τους, και βρέθηκαν μετά να χρωστάνε.

Sent from my XT1562

Με πήραν τηλέφωνο για μια προσφορά της Forthnet και μου είπαν οτι αυτό το μήνα μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο με τη Wind χωρίς επιβάρυνση. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν έχεις υπογράψει στη WIND για τουλάχιστον 24 μήνες και δεν έχουν περάσει, η WIND μπορεί να διεκδικήσει το ποσό από τα Τέλη Διακοπής και μάλιστα νόμιμα. Αν είσαι πολλά χρόνια στη WIND και έχεις ανανεώσει τηλεφωνικά, μπορείς να φύγεις και το πιθανότερο είναι ότι η WIND δε θα μπορεί να κάνει τίποτα, όμως θα έχεις χρέη σε αυτήν και αν θέλεις να γυρίσεις ξανά αργότερα, θα τα πληρώσεις. Άσε που η WIND έχει και την "απάτη" που σου ζητάει πίσω τη διαφορά που κέρδισες από τα πάγια, τόσους μήνες μετά την ανανέωση...

Αν δεν έχει κάποια δέσμευση συμβολαίου γιατί να οφείλει κάτι στη Wind αν φύγει. Δεν το κατάλαβα.

Γεια σας παιδια εχω hol 24 και το συμβολαιο ληγει σε 2 μηνεςΠηγα σε ενα καταστημα wind και μου προτεινε

24 mbs

Απεριοριστες κλησεις

10 ωρες σε κινητα

Τελη ενεργοποιησης τζαμπα

120 λεπτα το μηνα σε q wind αν και λει η προσφορα σε f2go

Και tablet αν εγκρινοταν η αιτηση.

Για 2 χρονια 21 ευρω.

Επειδη διαβαζω οτι εχετε παρομοιες προσφορες στα 17 και 18 ευρω οι προσφορες γινονται απο καταστηματα η απο υπαλληλους που παιρνουν τηλ?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

συνηθως οι πιο χαμηλες προσφορες γινονται απο υπαλλήλους που παιρνουν τηλ.,και στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να υπαρχει καποια διαφοροποιηση ειδικα στα δευτερευοντα στοιχεια της προσφορας π.χ. ταμπλετ,ενεργοποιηση,χρονος προς κινητα.Τα 120' μπορούν άνετα να μπουν και σε q, απλά μέχρι πρότεινος έπρεπε να είναι ο αριθμός 6 μήνες στο δίκτυο για να ενεργοποιηθεί ο συνδυασμός.

Γεια σας παιδια εχω hol 24 και το συμβολαιο ληγει σε 2 μηνεςΠηγα σε ενα καταστημα wind και μου προτεινε

24 mbs

Απεριοριστες κλησεις

10 ωρες σε κινητα

Τελη ενεργοποιησης τζαμπα

120 λεπτα το μηνα σε q wind αν και λει η προσφορα σε f2go

Και tablet αν εγκρινοταν η αιτηση.

Για 2 χρονια 21 ευρω.

Επειδη διαβαζω οτι εχετε παρομοιες προσφορες στα 17 και 18 ευρω οι προσφορες γινονται απο καταστηματα η απο υπαλληλους που παιρνουν τηλ?

Νομίζω ότι αν κάνεις το συμβόλαιο σε κατάστημα, δε δικαίουσαι Υπαναχώρηση και ούτε καλύτερη προσφορά. Όμως αν όντως ισχύει το πακέτο που σου είπαν, για 21€, δώρο τα Τέλη Ενεργοποίησης και ταμπλετ, δεν είναι άσχημα. Εκτός κι αν λένε ψέματα.

Τι θέλω και μπλέκω με τη WIND... :mad: Το συμβόλαιο της μάνας μου γράφει 5/7, σήμερα στείλαμε Υπαναχώρηση με Φαξ και μας λένε ότι θα πληρώσουμε πρόστιμο 140€, για να πάμε στη Vodafone, γιατί η Αίτηση στο δικό τους σύστημα πέρασε στις 4/7! Του λέω είχα στείλει και μια πλήρης υπαναχώρηση με email, την Πέμπτη και δεν απάντησε κανείς και μου λέει να πάρω το 13800 να συνεννοηθούμε. Τρελό μπέρδεμα και χάσαμε την προσφορά της Vodafone στα 17€...

Τρέχω γρήγορα να ακυρώσω την αίτηση και για τη δική μου γραμμή στην Αθήνα (μου έδωσαν μόνο 3 μέρες! προθεσμία για ενεργοποίηση, από τότε που πήραν τα χαρτιά) και δεν ασχολούμαι μαζί τους ποτέ ξανά! Η χειρότερη εταιρεία που υπάρχει. :mad:

Υ.Γ. Μας έβγαλαν το "λάδι" μέχρι να μας βάλουν το SNR στο 6, αλλά τελικά μπήκε, ανάσταση!

Edited by MitsosDaBest13

Το θέμα είναι ότι εσύ ήθελες να κάνεις πατέντες (αίτηση φορητότητας για να πετύχεις καλύτερη τιμή σε άλλον πάροχο), πράγμα που έχει πάντα αυτόν τον κίνδυνο. Το αν είναι καλή ή όχι μια εταιρεία, κατά τη γνώμη μου, έχει να κάνει με ένα σωρό άλλα θέματα. Με τελευταίο στη λίστα το τι θα γίνει σε μια περίπτωση σαν και αυτή που αναφέρεις(αν μπαίνει καν στη λίστα το συγκεκριμένο θέμα).

Τι διαφορά στην ταχύτητα έχεις με το snr στο 6;

Sent from my XT1524

Το θέμα είναι ότι εσύ ήθελες να κάνεις πατέντες (αίτηση φορητότητας για να πετύχεις καλύτερη τιμή σε άλλον πάροχο), πράγμα που έχει πάντα αυτόν τον κίνδυνο. Το αν είναι καλή ή όχι μια εταιρεία, κατά τη γνώμη μου, έχει να κάνει με ένα σωρό άλλα θέματα. Με τελευταίο στη λίστα το τι θα γίνει σε μια περίπτωση σαν και αυτή που αναφέρεις(αν μπαίνει καν στη λίστα το συγκεκριμένο θέμα).

Τι διαφορά στην ταχύτητα έχεις με το snr στο 6;

Sent from my XT1524

Με το SNR 6 συγχρονίζει περίπου στα 17.100. Με το SNR 9 ήταν στα 14.800. Σε σχέση με τη Voda, η WIND συγχρονίζει 0,5 Mbps λιγότερο. :rolleyes: Με το ίδιο ρούτερ.

Δυστυχώς, δε μπορούσαμε να στείλουμε το Φαξ με την Υπαναχώρηση νωρίτερα, γιατί εγώ έλειπα από την πόλη και η μάνα μου δεν ήξερε τι να πάει να κάνει... Γι' αυτό είχα στείλει και το mail την Πέμπτη, πριν την ενεργοποίηση της Παρασκευής και σε λίγο θα πάρω το 13800, όταν προετοιμαστώ για γερά νεύρα... Μακάρι να γίνει το θαύμα, αλλά δεν το βλέπω... Η WIND πάντα ψάχνει τεχνάσματα να μπλοκάρει τους πελάτες της. :( Τουλάχιστον ας μας κάνει μια προσφορά κοντά σε αυτή της Vodafone και μένουμε, δε μας νοιάζει. Αλλά 23€ + 35 τέλη ενεργοποίησης, είναι πολλά παραπάνω για να μείνουμε.

και στα κινητα και στα σταθερα πλεον με βαση τους νεους κανονες της ΕΕΤΤ,η φορητότητα γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Αρα δεν είναι θέμα της εν λογω εταιρίας,οπου και να πηγαινες η αλλαγη θα γινόταν γρήγορα.Τωρα,αν η προσφορα που πηρες εμπιπτει στην εξ'αποστασεως συναψη ή οχι,και αν εχεις το δικαιωμα αζημιως να υποχωρησεις σε 14 μερες (αν δεν εχει αλλαξει και αυτο),αυτο πρεπει να το λύσεις καταρχας με την wind,και εν συνεχεια αν δεν βγαλεις ακρη,με την ΕΕΤΤ. Το αρνητικο εδω ειναι οτι ήδη ενεργοποιηθηκε η γραμμή.

και στα κινητα και στα σταθερα πλεον με βαση τους νεους κανονες της ΕΕΤΤ,η φορητότητα γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Αρα δεν είναι θέμα της εν λογω εταιρίας,οπου και να πηγαινες η αλλαγη θα γινόταν γρήγορα.Τωρα,αν η προσφορα που πηρες εμπιπτει στην εξ'αποστασεως συναψη ή οχι,και αν εχεις το δικαιωμα αζημιως να υποχωρησεις σε 14 μερες (αν δεν εχει αλλαξει και αυτο),αυτο πρεπει να το λύσεις καταρχας με την wind,και εν συνεχεια αν δεν βγαλεις ακρη,με την ΕΕΤΤ. Το αρνητικο εδω ειναι οτι ήδη ενεργοποιηθηκε η γραμμή.

Και τι σχέση έχει που ενεργοποιήθηκε η γραμμή; Το ίδιο μου επαναλάμβανε συνεχώς και ο (κοιμισμένος) υπάλληλος της WIND. Έχω ή δεν έχω το δικαίωμα να υπαναχωρήσω σε 14 μέρες; :blink: Είχαμε μόνο 3 μέρες προθεσμία να πάρουμε προσφορά από τη Vodafone και να στείλουμε Ακύρωση στη WIND, πριν την ενεργοποίηση...

ακριβως αυτο λεω,αυτοι πλεον χρησιμοποιουν το επιχειρημα οτι η γραμμη ηδη ενεργοποιηθηκε,αν δεν ειχε ενεργοποιηθει δεν θα μπορουσαν να πουν τιποτα. Γι'αυτο οπως σου ειπα και παραπανω,αν δεν βρεις ακρη υποχρεωτικα πας μεσω εεττ,αποσαφηνιζεις αν εμπιπτεις στην εξ'αποστασεως ή οχι και αν εχεις δικαιωμα να φυγεις αζημιως. Δεν μπορω να το βρω τωρα,αν μπορει καποιος αλλος να ποσταρει τον κανονισμο που εξηγει τα της φορητοτητας και τα των εξ'αποστασεως συμβασεων απο την ΕΕΤΤ για να δουμε τι ακριβως ισχυει πλεον,και να μπορεις να τους αντιπαραταξεις τυχον κανονισμο που να σε διευκολυνει στο να ξεμπλεξεις. Edited by kmpatra

ακριβως αυτο λεω,αυτοι πλεον χρησιμοποιουν το επιχειρημα οτι η γραμμη ηδη ενεργοποιηθηκε,αν δεν ειχε ενεργοποιηθει δεν θα μπορουσαν να πουν τιποτα. Γι'αυτο οπως σου ειπα και παραπανω,αν δεν βρεις ακρη υποχρεωτικα πας μεσω εεττ,αποσαφηνιζεις αν εμπιπτεις στην εξ'αποστασεως ή οχι και αν εχεις δικαιωμα να φυγεις αζημιως. Δεν μπορω να το βρω τωρα,αν μπορει καποιος αλλος να ποσταρει τον κανονισμο που εξηγει τα της φορητοτητας και τα των εξ'αποστασεως συμβασεων απο την ΕΕΤΤ για να δουμε τι ακριβως ισχυει πλεον,και να μπορεις να τους αντιπαραταξεις τυχον κανονισμο που να σε διευκολυνει στο να ξεμπλεξεις.

Τζίφος τελικά και με το 13800. Μου είπαν ότι έπρεπε να στείλω Φαξ πριν την ενεργοποίηση και όχι e-mail. Τώωωρα μου λένε ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή και μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να φύγουμε, αλλά θα πληρώσουμε και τα Τέλη Διακοπής... Τελικά η αλλαγή αυτή από την ΕΕΤΤ, έγινε για να επωφελούνται οι εταιρίες και να μην παίρνεις την προσφορά του άλλου παρόχου. Δυστυχώς δεν είχα κάνει καμία φορητότητα με το νέο σύστημα, οπότε και την πάτησα.

Καλά WIND. Περιμένω την επόμενη τιμολογιακή αλλαγή και θα δεις... Θα την "κάνουμε" δωρεάν για άλλη εταιρία και δε θα ξαναδείς ούτε Ευρώ από μας... :mad:

EDIT: Συνεχίζονται οι "ομορφιές" από τη WIND! :up: Χθες μας έβαλαν με τα χίλια ζόρια το SNR στο 6 και λίγες ώρες μετά μας κλείδωσαν σε προφίλ 16 Mbps, ενώ ο ελεύθερος συγχρονισμός πλησίαζε τα 17!! Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι συνεχώς το ρούτερ συγχρονίζει λίγο πάνω από 16.300, μετά από τόσα restarts! Χάσαμε σχεδόν 1 Mbps σε ταχύτητα και ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα ρούτερ, μήπως πάει παραπάνω!

Γιατί τόση επιμονή με το χαμηλό συγχρονισμό, ώστε να έχουμε οπωσδήποτε χαμηλότερη ταχύτητα; Γιατί μας πειράζουν τη γραμμή, χωρίς να τους λέμε τίποτα και χωρίς να έχει πρόβλημα;; :down:

Edited by MitsosDaBest13

@Mitsos

Η φορητότητα δεν έχει ως κύριο σκοπό την πίεση για να ρίξει ο άλλος πάροχος την τιμή. Αν εσύ το χρησιμοποιείς για το τελευταίο μην έχεις και απαιτήσεις να λειτουργεί με βάση τις επιθυμίες μας.

Όσο για την ταχύτητα, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην έχει στάνταρ νούμερα η γραμμή σου και να το ρυθμίζει ο πάροχος σύμφωνα με όσα πιστεύει ότι είναι καλύτερα για να έχεις πιο σταθερή σύνδεση; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ελεύθερο συγχρονισμό. Και από εκεί και πέρα,κατά τη γνώμη μου είναι ανούσιο να προσπαθείς να κερδίσεις 1mbps με κίνδυνο να κάνεις τη σύνδεσή σου λιγότερο σταθερή.

Σήμερα γύρισα Αθήνα. Αλλά άκυρο τελικά. Είδα ξαφνικά ADSL και νόμισα ότι η WIND με ενεργοποίησε, αλλά τελικά μπήκε η προσφορά της Vodafone με 14€. Σήμερα έστειλα Φαξ ακύρωσης στη WIND, αλλά δε με έχουν πάρει τηλέφωνο και πολύ φοβάμαι ότι αύριο η γραμμή θα πάει εκεί. Ελπίζω να μη μου ζητήσει Τέλη διακοπής η Vodafone... Edited by MitsosDaBest13

Παράθεση από FREAK_OF_NATURE >

σε καταστημα τα λενε αυτα? η wind τηλεφωνικα τι λεει?

Δεν εχω μιλησει με τη wind τηλεφωνικα. Πρεπει να το κανω καποια στιγμη.

Ενημερωνω για την εξέλιξη του θεματος μιας και μετα απο καιρο αποφασισα επιτελους να παρω τη wind και να ρωτησω.

Πηρα στο 1260 και ειπα σε μια κοπελια που βγηκε στη γραμμη, οτι εχει λήξει η καρτα μουμε το 1gb δωρεαν που εχω λογο 2play. Μου ζητησε τα απαραιτητα στοιχεια και επιβεβαιωσε και αυτη οτι όντως το νουμερο εχει ληξει.

Στην ερωτηση μου τη μπορω να κανω απο εδω και περα για να μπορω να εχω και παλι το 1g καθε μηνα, μου ειπε οτι αν θελω μπορω να υποβαλω αιτημα "ανακυκλωσης" του νουμερου που ειχα προκειμενου να ενεργοποιηθει και παλι το ιδιο.

Τη ρωτησα αν αυτο εχει καποιο κοστος και μου ειπε οτι ειναι δωρεαν.

Της ζητησα να το προχωρησει, και αφου υπεβαλε την αιτηση μου μου ειπε οτι θα ενημερωθω με μήνυμα, μιας και χρειαζεται 2-3 μερες για να γινει η "ανακυκλωση". και αφου μου ερθει το μηνυμα τοτε θα πρεπει να τους ξαναπαρω τηλ. για να το ενεργοποιησουν.

Μετα την ενεργοποιηση μου ειπε οτι η καρτα θα ισχυει για ενα χρονο, και μετα το περας του ενος ετους,θα πρεπει να ανανεωνω με 5 ευρω.

Στη συνεχεια , τη ρωτησα τι γινεται στα καταστηματα σε τετοιες περιπτωσεις.

Μου ειπε οτι αν εχει ληξη η καρτα πληρωνεις 5 ευρω για ενεργοποιηση, ενω αν εχει ληξη το νουμερο τοτε πρεπει να παρεις νεα καρτα με νεο νουμερο το οποιο στοιχίζει 10 ευρω. Αυτο δηλαδη που μου ειχαν πει και μενα την τελευταια φορα στο καταστημα.

Edited by orestis28

καλησπερα.μολις εκανα συνδεση στην wind αλλα δεν μου εχουν ατειλει μοντεμ.η συνδεση εχει γινει.και χρησιμοποιω το modem της forthnet το zte...πως μπορω να περασω τις καταλληλες ρυθμισεις?ακομα στο μοντεμ μου βγαζει τ στοιχεια απο την forthnet.εχω κανονικα ιντερνετ ομως

Παράθεση από FREAK_OF_NATURE >

σε καταστημα τα λενε αυτα? η wind τηλεφωνικα τι λεει?

Ενημερωνω για την εξέλιξη του θεματος μιας και μετα απο καιρο αποφασισα επιτελους να παρω τη wind και να ρωτησω.

Πηρα στο 1260 και ειπα σε μια κοπελια που βγηκε στη γραμμη, οτι εχει λήξει η καρτα μουμε το 1gb δωρεαν που εχω λογο 2play. Μου ζητησε τα απαραιτητα στοιχεια και επιβεβαιωσε και αυτη οτι όντως το νουμερο εχει ληξει.

Στην ερωτηση μου τη μπορω να κανω απο εδω και περα για να μπορω να εχω και παλι το 1g καθε μηνα, μου ειπε οτι αν θελω μπορω να υποβαλω αιτημα "ανακυκλωσης" του νουμερου που ειχα προκειμενου να ενεργοποιηθει και παλι το ιδιο.

Τη ρωτησα αν αυτο εχει καποιο κοστος και μου ειπε οτι ειναι δωρεαν.

Της ζητησα να το προχωρησει, και αφου υπεβαλε την αιτηση μου μου ειπε οτι θα ενημερωθω με μήνυμα, μιας και χρειαζεται 2-3 μερες για να γινει η "ανακυκλωση". και αφου μου ερθει το μηνυμα τοτε θα πρεπει να τους ξαναπαρω τηλ. για να το ενεργοποιησουν.

Μετα την ενεργοποιηση μου ειπε οτι η καρτα θα ισχυει για ενα χρονο, και μετα το περας του ενος ετους,θα πρεπει να ανανεωνω με 5 ευρω.

Στη συνεχεια , τη ρωτησα τι γινεται στα καταστηματα σε τετοιες περιπτωσεις.

Μου ειπε οτι αν εχει ληξη η καρτα πληρωνεις 5 ευρω για ενεργοποιηση, ενω αν εχει ληξη το νουμερο τοτε πρεπει να παρεις νεα καρτα με νεο νουμερο το οποιο στοιχίζει 10 ευρω. Αυτο δηλαδη που μου ειχαν πει και μενα την τελευταια φορα στο καταστημα.

Το εχω γραψει αλλες δυο φορες. Σε μενα εληξε και απο το καταστημα μου εδωσαν αλλη, με αλλο νουμερο, δωρεαν.

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

καλησπερα.μολις εκανα συνδεση στην wind αλλα δεν μου εχουν ατειλει μοντεμ.η συνδεση εχει γινει.και χρησιμοποιω το modem της forthnet το zte...πως μπορω να περασω τις καταλληλες ρυθμισεις?ακομα στο μοντεμ μου βγαζει τ στοιχεια απο την forthnet.εχω κανονικα ιντερνετ ομως

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις στοιχεία. Απαιτείται να έχει γεμάτα τα username και password, αλλά όχι απαραίτητα με τα δικά σου. Τα στοιχεία σου τα χρειάζεσαι για να συνδεθείς στο myWind, (ή όπως λέγεται η υπηρεσία για να βλέπεις το λογαριασμό σου μέσω ίντερνετ). Η Wind εδώ και πολύ καιρό δεν στέλνει router δωρεάν. Αν το ζητήσεις νομίζω το χρεώνει 20€ (ίσως έχει αλλάξει αυτό), αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το εχω γραψει αλλες δυο φορες. Σε μενα εληξε και απο το καταστημα μου εδωσαν αλλη, με αλλο νουμερο, δωρεαν.

Σε μενα ομως στο καταστημα μου ζητησαν 10 ευρω για να μου δωσουν αλλη.

Παλιοτερα τις εδειναν δωρεαν. Προφανώς πλεον δεν το κανουν.

Και η κοπελα στην εξυπηρέτηση που τη ρωτησα μου ειπε οτι το νεο νουμερο απο το καταστημα πλεον χρεωνεται 10 ευρω.

Καλησπέρα.Πριν 3-4 χρόνια είχα αλλάξει σε συγγενικο μου πρόσωπο το σταθερό από ΟΤΕ σε Wind και η θεία μου δήλωσε τον δικό μου αριθμό να μπαίνουν τα 120' προς όλους μιας και η ίδια έχει σε άλλη εταιρία το κινητό.Επειδη ψάχνω και γω να αλλάξω το σταθερό σε Wind,γνωρίζετε αν μπορώ να παίρνω και τα 120' από το δικό μου double play (σύνολο 240' κάθε μήνα) η αναγκαστικά θα κοπουνε αυτά που παίρνω τώρα?

Το μπόνους επι 2 δεν μπορείς να το παρεις στο ίδιο νούμερο.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Η WIND είχε πει στη μάνα μου ότι σήμερα θα της φέρουν τα δώρα, το ταμπλετ κλπ. Είχε δουλειές να κάνει, αλλά περίμενε σπίτι ολη την ημέρα, μέχρι να έρθουν.

Τελικά λίγο πριν τη 1, πέρασε ο ταχυδρόμος και της άφησε μόνο έναν λογαριασμό 60€!!! Η γραμμή είναι στη WIND μόνο 11 μέρες! Πότε πρόλαβαν; :mad: Δηλαδή, την Παρασκευή που περιμένω κι εγώ τα δικά μου δώρα για τη δική μου γραμμή, θα μου στείλουν κι εμένα λογαριασμό 60€, ενώ θα είμαι στη WIND για 1 εβδομάδα;; :down:

• This topic was featured and featured