Chryssostomos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αυτό ισχύει μόνο από την στιγμή που σε ενημέρωσαν ότι είχε βλάβη το σπίτι σου. Δεν είχε καμία βλάβη το σπίτι μου όμως. Άκρη δεν βγάζεις με αυτούς οπότε τα πλήρωσα. σε καταλαβαίνω μιας και τα ίδια τραβάω με την wind. Κολλητοί γίναμε στο τηλέφωνο εδώ και 2 μήνες και ακόμα και τώρα 3 αποσυνδέσεις την ημέρα τις έχω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 πως θα μου βγαζει δηλαδη στην οθονη ποιος μας καλει? θελει καποια ρυθμιση απο την συσκευη απο την εταιρεια ? Εισαι σιγουρος ότι η συσκευη εχει δυνατοτητα αναγνωρίσεις κλησης? Γιατι αν είναι παλια συσκευη και να εχει οθονη μπορει να μην εχει δυνατοτητα αναγνώρισης. Από τις εταιριες παντως η δυνατοτητα αυτή είναι παντα ενεργοποιημενη. Αν η συσκευη υποστηριζει την αναγνωρηση κλησης , τοτε στη δειχνει στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 σε καταλαβαίνω μιας και τα ίδια τραβάω με την wind. Κολλητοί γίναμε στο τηλέφωνο εδώ και 2 μήνες και ακόμα και τώρα 3 αποσυνδέσεις την ημέρα τις έχω. τελικά δεν έκανα κάτι....συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις. επειδή είμαι εκτός Αττικής θα ασχοληθώ μαζί τους το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 τελικά δεν έκανα κάτι....συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις. επειδή είμαι εκτός Αττικής θα ασχοληθώ μαζί τους το καλοκαίρι. Και σε μένα.Λιγότρες μεν,αλλά 3 είναι το σιγουράκι. μέχρι 2 θα σου πουν στο τηλέφωνο πως είναι λογικό.τι λογικό ρε φίλε που με την Ον έπεφτε το ίντερνετ μόνο όταν χάλαγε το ρούτερ.(συχνά δλδ :P). Να δω πως θα περάσουν τα 2 χρόνια,γιατί 160 πόσο είναι για να φύγεις,δεν έχω να τα δώσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να μεταφερθώ στη Wind και να βάλω VDSL μπορείτε να μου δώσετε τη γνώμη σας σχετικά με την ποιότητα της σύνδεσης σας και την εξυπηρέτηση πελατών? Έχει κανείς εντυπώσεις για Άλιμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εάν ζητάς εμπειρία συνδρομητών με vdsl από Wind, μέσω νέας καμπίνας του ΟΤΕ, ειδικά στον Άλιμο, δεν έχει σημασία, αφού, σε όποια περιοχή και να βρίσκεσαι, στην οποία έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, παίρνεις από τη νέα καμπίνα, δηλαδή από το minidslam που βρίσκεται μέσα σ' αυτή, και, επομένως, με μηδενικές σχεδόν απώλειες, αφού ο συνδρομητής βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την καμπίνα. Έχω vdsl από καμπίνα και η εμπειρία μου στον 1,5 χρόνο είναι η απροβλημάτιστη χρήση ίντερνετ στα 50/5. Το μόνο αρνητικό με την Wind είναι η ανανέωση του συμβολαίου μετά τη λήξη της δέσμευσης. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εάν ζητάς εμπειρία συνδρομητών με vdsl από Wind, μέσω νέας καμπίνας του ΟΤΕ, ειδικά στον Άλιμο, δεν έχει σημασία, αφού, σε όποια περιοχή και να βρίσκεσαι, στην οποία έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, παίρνεις από τη νέα καμπίνα, δηλαδή από το minidslam που βρίσκεται μέσα σ' αυτή, και, επομένως, με μηδενικές σχεδόν απώλειες, αφού ο συνδρομητής βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την καμπίνα. Έχω vdsl από καμπίνα και η εμπειρία μου στον 1,5 χρόνο είναι η απροβλημάτιστη χρήση ίντερνετ στα 50/5. Το μόνο αρνητικό με την Wind είναι η ανανέωση του συμβολαίου μετά τη λήξη της δέσμευσης. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι εννοείς ως αρνητικό για την ανανέωση μετά τη λήξη της δέσμευσης? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Τι εννοείς ως αρνητικό για την ανανέωση μετά τη λήξη της δέσμευσης? Εννοώ ότι, συνηθισμένος από την πολιτική της Forthnet (αρκετά χρόνια), τους τηλεφώνησα ένα μήνα πριν λήξει η δέσμευση, για να μάθω τι παίζει, απάντησαν ότι είναι νωρίς ακόμη και θα μου πουν στη λήξη, ξαναπήρα μια βδομάδα πριν τη λήξη και πάλι τα ίδια και, τελικά, κατάλαβα ότι σου δίνουν την όποια νέα προσφορά (προσωπική και όχι γενική) αφού λήξει η δέσμευση, με αποτέλεσμα είτε να την αποδεχτείς, σε στυλ take it or leave it, είτε να χρονοτριβήσεις, μέχρι να πάρεις απόφαση, και να πληρώσεις, τουλάχιστον τον τρέχοντα μήνα, με το υψηλό κόστος του κανονικού τιμολογίου. Επίσης, με την πολιτική αυτή "χάνεις" και το περιθώριο ευελιξίας για να συζητήσεις με άλλο πάροχο και, πολύ περισσότερο, να ζητήσεις φορητότητα, δεδομένου ότι ο μόνος σίγουρος πάροχος vdsl από KV είναι ο ΟΤΕ, αφού η Hol δεν δίνει σε όλες τις περιοχές, όπως πχ στη δική μου. Και είναι γνωστό ότι, εάν ζητήσεις φορητότητα στον ΟΤΕ, σε συνδέουν στο φτερό και αφενός δυσκολεύει αφάνταστα και με κόστος η υπαναχώρηση, εάν πάρεις καλή προσφορά από την Wind, αφετέρου το κόστος vdsl του ΟΤΕ είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με το αντίστοιχο της Wind. Φυσικά, με δεδομένο ότι ήθελα το vdsl, αποδέχτηκα την αυξημένη κατά 5€ νέα προσφορά της Wind (από 20+10 στα 25+10) με το κερασάκι της ενσωμάτωσης και 120' προς κινητά. Edited June 4, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εννοώ ότι, συνηθισμένος από την πολιτική της Forthnet (αρκετά χρόνια), τους τηλεφώνησα ένα μήνα πριν λήξει η δέσμευση, για να μάθω τι παίζει, απάντησαν ότι είναι νωρίς ακόμη και θα μου πουν στη λήξη, ξαναπήρα μια βδομάδα πριν τη λήξη και πάλι τα ίδια και, τελικά, κατάλαβα ότι σου δίνουν την όποια νέα προσφορά (προσωπική και όχι γενική) αφού λήξει η δέσμευση, με αποτέλεσμα είτε να την αποδεχτείς, σε στυλ take it or leave it, είτε να χρονοτριβήσεις, μέχρι να πάρεις απόφαση, και να πληρώσεις, τουλάχιστον τον τρέχοντα μήνα, με το υψηλό κόστος του κανονικού τιμολογίου. Επίσης, με την πολιτική αυτή "χάνεις" και το περιθώριο ευελιξίας για να συζητήσεις με άλλο πάροχο και, πολύ περισσότερο, να ζητήσεις φορητότητα, δεδομένου ότι ο μόνος σίγουρος πάροχος vdsl από KV είναι ο ΟΤΕ, αφού η Hol δεν δίνει σε όλες τις περιοχές, όπως πχ στη δική μου. Και είναι γνωστό ότι, εάν ζητήσεις φορητότητα στον ΟΤΕ, σε συνδέουν στο φτερό και αφενός δυσκολεύει αφάνταστα και με κόστος η υπαναχώρηση, εάν πάρεις καλή προσφορά από την Wind, αφετέρου το κόστος vdsl του ΟΤΕ είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με το αντίστοιχο της Wind. Φυσικά, με δεδομένο ότι ήθελα το vdsl, αποδέχτηκα την αυξημένη κατά 5€ νέα προσφορά της Wind (από 20+10 στα 25+10) με το κερασάκι της ενσωμάτωσης και 120' προς κινητά. Μάλιστα.... ήσουν κατατοπιστικότατος! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί η τιμή της προσφοράς τους είναι πολύ καλή σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όπως έχω ξαναγράψει, η υπηρεσία είναι εξαιρετική με κόστος αρκετά χαμηλό (σχετικά με τον ανταγωνισμό), δεδομένου ότι έχει να κάνει με το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (οπτική ίνα) από το ΑΚ μέχρι ο KV, και με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ από το KV μέχρι το χώρο σου, που είναι συνήθως 80-200μ., δηλαδή σχεδόν μηδενικές απώλειες. Απλά, εσύ τώρα γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις στη λήξη της δέσμευσης, ενώ εγώ δεν γνώριζα ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Το πρόβλημα σου λογικά είναι ότι παίρνεις ip μέσω ΝΑΤ. Τηλεφωνάκι και στο αλλάζουν. Σου είναι εύκολο να το εξηγήσεις αυτό; Έχω vdsl στην wind. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Σου είναι εύκολο να το εξηγήσεις αυτό; Έχω vdsl στην wind. η αλήθεια είναι πως με το vdsl δεν ξέρω τι γίνεται. Στο adsl γίνεται αυτό που λέω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 η αλήθεια είναι πως με το vdsl δεν ξέρω τι γίνεται. Στο adsl γίνεται αυτό που λέω. Σε κάθε περίπτωση επειδή πιθανόν να ισχύει το ίδιο εξήγησε μου τι είναι και πώς λειτουργεί στην πράξη το NAT. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Σωστα Λοιπον από αυτά που κατάλαβα και εγω είναι πώ όταν παιρνεις ip απο ΝΑΤ στην ουσία δεν εχεις ατομική πραγματικη ip με συνέπεια να μην είσαι routable.δηλαδή private torren trackers και online gaming το ψιλοξεχνας. Αν στο wan η ip σου είναι 10.xxx .x είσαι σε νατ.κάπως έτσι τέλος πάντων. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 ήρθε εχθές για δεύτερη φορά ο τεχνικός από Wind. H γραμμή κάτω στο κουτί και πάνω στο σπίτι δίνει ακριβώς τα ίδια νούμερα,με μια μικρή διαφορά στο snr που θεωρείται νορμάλ. Οι τηλεφωνικές πρίζες μου καθαρές. Χωρίς να μασάει τα λόγια του μου είπε πως είναι απαράδεκτο να πέφτει τόσο συχνά η γραμμή,έχοντας κιόλας τον ΟΤΕ στα σκάρτα 200 μέτρα. Μίλησε πόση ώρα με την Wind τηλεφωνικά,και δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ για αλλαγή Απερχόμενου Βρόχου. Αφού δεν είναι βλάβη μου τους είπε,εσείς λέτε δεν είναι από εσάς ας αναλάβει ο ΟΤΕ. Κανονικά λέει αν τα αλλάξει ο ΟΤΕ δεν θα πρέπει να υπάρχει ξανά πρόβλημα. Για να δούμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Έχω την εντύπωση ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ΟΤΕ σου αλλάζει το ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ, το οποίο σημαίνει ότι πιθανώς να πετύχεις καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα. Επίσης, αν θυμάμαι καλά ΟΤΕτζής μου είχε πει ότι τέτοια αλλαγή γίνεται μόνο 2 φορές σε κάθε πελάτη, με αποτέλεσμα αν η πρώτη αλλαγή δεν σου κάτσει καλά και κάνεις μετά δεύτερη να πρέπει υποχρεωτικά να κάτσεις στη νέα κατάσταση. Προϋπόθεση να υπάρχουν ελεύθερα καλώδια προς χρήση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Δεν έχω ιδέα πραγματικά με αυτά. Ελπίζω να τελειώσουν εκεί τα βάσανα μου ,διαφορετικά θα πρέπει να ψαχτω αλλιως. edit. Μου έστειλαν μήνυμα ότι ίσως χρειαστεί να μπούν και στο κτήριο για εργασίες..:confused::confused: Edited June 5, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanaki15 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Γεια σας παιδιά, μόλις εγινα κι εγω μέλος της παρέας σας και θα ήθελα την βοήθεια σας. Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου με τον οτε και σκέφτομαι να παω στην wind. Απ οτι είδα στο επίσημο σαιτ της wind εχει ενα δελεαστικό πακέτο double play με 20ευρω το μηνα. Ψάχνοντας όμως βρήκα ενα σαιτ το foxprice.gr το οποίο δίνει το ιδιο πακέτο της wind double play στην ιδια τιμη και με δωρο ταμπλετακι ή κινητάκι :) Γνωρίζει κανεις τι ακριβως "παιζει" μ αυτο το σαιτ; έχει κάνει κανείς συμβόλαιο μεσω αυτου; είναι αξιοπιστο ή κρυβει παγίδες-κρυφες χρεώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ψάχνοντας όμως βρήκα ενα σαιτ το foxprice.gr το οποίο δίνει το ιδιο πακέτο της wind double play στην ιδια τιμη και με δωρο ταμπλετακι ή κινητάκι :) Γνωρίζει κανεις τι ακριβως "παιζει" μ αυτο το σαιτ; έχει κάνει κανείς συμβόλαιο μεσω αυτου; είναι αξιοπιστο ή κρυβει παγίδες-κρυφες χρεώσεις; πολλά παράπονα κόσμος απο τους συγκεκριμενους τυπους! εξωτερικοί συνεργατες... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) εγω εκανα αιτηση στην wind απο hol σε αυτους πριν 12 μερες περιπου,με τα τελη μεταφορας απο 35 στα 15 ευρω συν δωρο το κινητο alcatel.τα 120 λεπτα μπηκαν απο την πρωτη μερα που πηγα στην wind, στο f2g κινητο μου και μου εστειλαν και την sim για το 1gb internet. στον πρωτο λογιαριασμο οντως τα τελη ειναι 15 ευρω αντι 35 ενω το κινητο πρεπει απο την μερα ενεργοποιησης να περασουν 15 μερες να τους παρω τηλ και τοτε να το στειλουν,οποτε σε αυτο αναμονη. Edited June 6, 2015 by dim74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanaki15 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Φίλε DemetreKre μπορείς ν αναφέρεις τι είδους παράπονα; Αυτοί μεσολαβούν για να κάνεις το συμβόλαιο , απο κει και περα δεν αναλαμβάνει η ίδια η wind; (λογαριασμοί, εξυπηρέτηση κτλ) Φίλε dim74 μπορεις να μου πεις αν το συμβολαιο που εκανες ειναι 20ευρω για 2 χρόνια ή 20ε τον πρωτο και 25 τον δευτερο χρόνο; Αφου εχεις κανει πριν 12 μερες την αιτηση φορητοτητας ποτε κιολας σου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και ειδες οτι τα τελη εινα οντως 15ε απο 35ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 πολλά παράπονα κόσμος απο τους συγκεκριμενους τυπους! εξωτερικοί συνεργατες... Με αυτούς μιλάς μέχρι να κλείσεις το συμβόλαιο.Μετά μόνο με την Wind. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 εγω εκανα αιτηση στην wind απο hol σε αυτους πριν 12 μερες περιπου,με τα τελη μεταφορας απο 35 στα 15 ευρω συν δωρο το κινητο alcatel.τα 120 λεπτα μπηκαν απο την πρωτη μερα που πηγα στην wind, στο f2g κινητο μου και μου εστειλαν και την sim για το 1gb internet. στον πρωτο λογιαριασμο οντως τα τελη ειναι 15 ευρω αντι 35 ενω το κινητο πρεπει απο την μερα ενεργοποιησης να περασουν 15 μερες να τους παρω τηλ και τοτε να το στειλουν,οποτε σε αυτο αναμονη. Φίλε DemetreKre μπορείς ν αναφέρεις τι είδους παράπονα; Αυτοί μεσολαβούν για να κάνεις το συμβόλαιο , απο κει και περα δεν αναλαμβάνει η ίδια η wind; (λογαριασμοί, εξυπηρέτηση κτλ) Με αυτούς μιλάς μέχρι να κλείσεις το συμβόλαιο.Μετά μόνο με την Wind. θα σε ταλαιπωρησουν να σου δωσουν το tablet κτλ. η συμφωνια με αυτα που σου λενε ειναι με αυτους οχι με τη WIND. Μόνο αν εχεις ολα αυτα που λενε εξαρχης καπου γραπτα θα βγαλεις ακρη με το ονομα αυτου που μιλας! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ που είχα θέμα με εξωτερικό συνεργάτη άκρη έβγαλα μετά από δύο μήνες με μπινελίκια απίστευτα και μόνο με wind μιλάς μετά τη σύναψη συμβολαίου.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 γνωριζει κανεις τι παιζει με το κοστος μεταφορας αριθμου(35 ευρω),ειμαι συνδρομητης στην vivodi και πλεον αναζητω νεο παροχο.....?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 γνωριζει κανεις τι παιζει με το κοστος μεταφορας αριθμου(35 ευρω),ειμαι συνδρομητης στην vivodi και πλεον αναζητω νεο παροχο.....?! Νομίζω πως είναι δωρεάν για τους πελάτες της Ον. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts