morp Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Είχα ζητήσει τη διαγραφή του e-mail από την ώρα που διάβασα την ανακοίνωση. Έτσι κι αλλιώς, μόνο ένα γνωστό έχω δει μέχρι σήμερα που να χρησιμοποιώ παρόμοιο e-mail. Υπάρχουν τόσοι πολλοί πάροχοι που προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς και είναι κουταμάρα της εταιρείας, κατά την άποψή μου, που χρεώνει, αυτή την υπηρεσία. Μάλλον η λογική τους είναι πως τα έχουν όλοι αλλά δεν τα χρησιμοποιεί κανένας, σπαταλώντας άσκοπα πόρους servers κλπ, οπότε αν δεν το θες το διαγραφεις, ή πληρώνεις ένα μικρό ποσό και συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 το mywind υπάρχει πλέον και σε εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.wind.mywind&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 το email το είχαμε όλοι όταν κάναμε το συμβολαιο και ειχε ενημερώσει η wind ότι θα μας το χρεώνει 2 ευρώ από τις 10/04. οπότε στείλε αίτημα να σου ακυρώσουν το email. Παιδιά πως στέλνουμε αίτημα για ακύρωση του email;; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδιά πως στέλνουμε αίτημα για ακύρωση του email;; ; εγώ το έκανα μέσω fb. υποθέτω οτι θα γίνεται σε κατάστημα ή στο 1260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο mywind και μου ζητάει έναν "κωδικό πελάτη"! Ξέρετε που τον βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Προσπάθησα να κάνω είσοδο στην εφαρμογή και μου βγάζει διακοπή διαδικασίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 To mail της Εξυπηρέτησης Πελατών WIND είναι crm@wind.gr Ο κωδικός πελάτη αναγράφεται στον εντυπο ή PDF λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Προσπάθησα να κάνω είσοδο στην εφαρμογή και μου βγάζει διακοπή διαδικασίας... εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τελικά μπήκα από browser και στην συνέχεια μπήκα κανονικά από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 σήμερα μου ήρθε λογαριασμός και έχει μέσα την χρέωση για το email... ότι να ναι... άνοιξα ticket και ζήτησα διαγραφή ίδομεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 το χαν ανακοινώσει, ευτυχώς μπορείς να το απενεργοποιήσει:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μέσα έχει τέλη επανασυνδεσης 4,20 +23%=5,166. Μόλις λήξει το συμβόλαιο, αντε γεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός και μέσα έχει τέλη επανασυνδεσης 4,20 +23%=5,166. Μόλις λήξει το συμβόλαιο, αντε γεια. Ποια εταιρία? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πάντως εκτός από τη Wind, νομίζω ότι και η HOL χρεώνει έξοδα επανασύνδεσης 5€. Φαντάζομαι σου είχαν κόψει τη σύνδεση λόγω χρέους; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ποια εταιρία? Wind. Σε λίγο ούτε δευτερόλεπτο δεν θα μπορείς να αργήσεις την πληρωμή σου. Περαστικά μιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πάντως εκτός από τη Wind, νομίζω ότι και η HOL χρεώνει έξοδα επανασύνδεσης 5€. Φαντάζομαι σου είχαν κόψει τη σύνδεση λόγω χρέους; Όλες έχουν την ίδια πολιτική και τις ίδιες χρεώσεις, το θέμα απλά είναι πως η Wind είναι η φθηνότερη όλων με τις κατά καιρούς προσφορές που βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Wind. Σε λίγο ούτε δευτερόλεπτο δεν θα μπορείς να αργήσεις την πληρωμή σου. Περαστικά μιας. Γιατι δεν εχει πλεον 10ημερη παραταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Wind. Σε λίγο ούτε δευτερόλεπτο δεν θα μπορείς να αργήσεις την πληρωμή σου. Περαστικά μιας. Ρε παιδιά στο συμβόλαιο που υπογράψατε αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αν δεν πληρώσετε στην ώρα σας μπορούν να προβούν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή και ότι ώρα θελήσουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ρε παιδιά στο συμβόλαιο που υπογράψατε αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αν δεν πληρώσετε στην ώρα σας μπορούν να προβούν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή και ότι ώρα θελήσουν. Λάθος!Έχουν δικαίωμα να στο κόψουν μόνο ΑΝ περάσουν 15 μέρες μετά την ημερομηνία λήξης!Αν στο έκοψαν σε λιγότερο από 15 μέρες είναι παράνομο!Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εγώ έχει τύχει να καθυστερήσω και πέρα του μηνύματος που έστειλαν στο κινητό, για φραγή εισερχομένων κτλ. και δεν είχα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Λάθος!Έχουν δικαίωμα να στο κόψουν μόνο ΑΝ περάσουν 15 μέρες μετά την ημερομηνία λήξης!Αν στο έκοψαν σε λιγότερο από 15 μέρες είναι παράνομο!Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. δωσε ενα link με τα λεγομενα σου! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όλες έχουν την ίδια πολιτική και τις ίδιες χρεώσεις, το θέμα απλά είναι πως η Wind είναι η φθηνότερη όλων με τις κατά καιρούς προσφορές που βγάζει. Αυτό ακριβώς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) γνωρίζει κανείς αν οι κάρτες SIM με το δωρεάν mobile broadband που παίρνουμε οι κάτοχοι double play, χρειάζονται αλλαγή για 4G ; αν ναι, η αλλαγή γίνεται δωρεάν όπως και στα καρτοκινητά; ρωτάω γιατί πήγα σε κατάστημα και τα παιδιά δεν ήξεραν αν μπορεί/πρεπει να γίνει η αλλαγή αλλά και ποια κάρτα να μου δώσουν, γιατί είχαν 2 ειδών κάρτες, μία για καρτοκινητά και μία για συμβόλαια, για mobile broadband δεν είχαν κάτι. Edited May 6, 2015 by diplo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Σε συνδέσεις VDSL τι ρούτερ δίνει η wind; Βρήκα δύο στο site και θα ήθελα να ξέρω ποιο θα παραλάβω για να διαβάσω εντυπώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δίνει το ZTE H168N με την τελευταία έκδοση firmware3.1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts