al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Άρθρο ισχύει έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες τι μου είχαν προσφέρει και δεν έμεινα από δικιά τους βλακεία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ρε σεις τελικά αυτές οι αυξήσεις που ακούω στη wind ισχύουν? Πληρώνω 20 ευρώ κανονικά για 2play αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ο λογαριασμός, θα είναι φουσκωμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ισχύει. Θα πληρώνεις μέχρι και την αναγνώριση κλήσεων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ρε σεις τελικά αυτές οι αυξήσεις που ακούω στη wind ισχύουν? Πληρώνω 20 ευρώ κανονικά για 2play αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ο λογαριασμός, θα είναι φουσκωμένος? ισχύει μόνο για τα μη εμπορικά διαθέσιμα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αν καταλαβα καλα αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω οι αυξησεις ειναι για τα πακετα που τα εχει καποιος σε ισχυ αλλα η wind πλεον δεν τα προσφερει σε νεους συνδρομητες ή ως προσφορες. Πλεον το double play ειναι ενα και οχι τα 3 διαφορετικα που υπηρχαν πρωτα οποτε οι αυξησεις ειναι μονο για οσους ειχαν τα παλιοτερα Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοινώνει ότι από 25 Ιουλίου 2014 θα ισχύσουν οι κάτωθι αυξήσεις στα πάγια των υπηρεσιών: Wind Double Play L από 41,24€ σε 42,00€ Wind Double Play Μ από 34,00€ σε 35,00€, Wind Double Play S από 23,67€ σε 25,00€ κτλ Εφαρμόζεται μηνιαίο πάγιο 0,50€ για την Ψηφιακή ευκολία «Αναγνώρισης κλήσεων», στα προγράμματα Wind Double Play L, Wind Double Play M , Wind Telephony L και Wind Telephony M Εφαρμόζεται μηνιαίο πάγιο 0,50€ στο πακέτο επιπλέον Ψηφιακών ευκολιών* στα προγράμματα Wind Double Play L, Wind Double Play M , Wind Telephony L και Wind Telephony M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σωστά. Αλλά όσοι πάνε στα καινούρια έχουν άλλα σοβαρότερα κατά την γνώμη μου μειονεκτήματα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σωστά. Αλλά όσοι πάνε στα καινούρια έχουν άλλα σοβαρότερα κατά την γνώμη μου μειονεκτήματα. ποια εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Αν θα ημουν στο παλιο double play s θα το ειχα στα 11.80 για ενα χρονο. Θα πληρωνα αναγνωριση κλησεων και ψηφιακες ευκολιες με ενα ευρω συνολικα και θα πηγαινε στα 12,80. Πρεπει να ειναι καποιος απλας για να φυγει αν εχει ανανεωσει. Στο double play απο την αλλη ειναι στα 15 ευρω για 2 χρονια οπου ο μονος φοβος ειναι μην γινει καποια στιγμη χαλια το δικτυο τους. Ετσι και αλλιως οποιος θελει φευγει απο το παλιο πακετο και θεωρω δεδομενο πως θα δεχτει αμεσως τηλεφωνημα για προσφορα στο double play αν εχει κανει αιτημα φορητοτητας Edited July 15, 2014 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν θα ημουν στο παλιο double play s θα το ειχα στα 11.80 για ενα χρονο. Θα πληρωνα αναγνωριση κλησεων και ψηφιακες ευκολιες με ενα ευρω συνολικα και θα πηγαινε στα 12,80. Πρεπει να ειναι καποιος βλακας για να φυγει αν εχει ανανεωσει. Στο double play απο την αλλη ειναι στα 15 ευρω για 2 χρονια οπου ο μονος φοβος ειναι μην γινει καποια στιγμη χαλια το δικτυο τους. Ετσι και αλλιως οποιος θελει φευγει απο το παλιο πακετο και θεωρω δεδομενο πως θα δεχτει αμεσως τηλεφωνημα για προσφορα στο double play αν εχει κανει αιτημα φορητοτητας Αν ισχυουν οι ανακοινωσεις το double play s δεν θα εχει κοστος αναγνωρισης κλησεων. Θα ανεβει ελαφρα το παγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ποια εννοείς; Χάνεις εκπτώσεις από κάποια προγράμματα κινητής συν ότι μπαίνεις στο τρυπάκι για 24μηνο πρόγραμμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 για το 24μηνο συμφωνω.αλλα για τις εκπτωσεις στη κινητη διαφωνω. Το double play δινει εκπτωσεις στη κινητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εμένα ο πατέρας μου θα έχανε 5€ έκπτωση αν πηγαίναμε στο καινούριο double-play. Άρα ξέρω τι λέω... ;) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εμένα ο πατέρας μου θα έχανε 5€ έκπτωση αν πηγαίναμε στο καινούριο double-play. Άρα ξέρω τι λέω... ;) σε εμένα πάντως μου έκαναν 15 ευρώ έκπτωση στο κινητό μου επειδή πήγα στο double play. διαφορετικά πράγματα λένε στον καθένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τι πρόγραμμα έχεις όμως στο κινητό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) το W έχω, εσύ ποιο έχεις ώστε έχασες την έκπτωση; Edited July 15, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν έχασα την έκπτωση αλλά θα έχανα τη μισή αν πήγαινα στο νέο double play. Τελικά έκανα το κινητό καρτοκινητό και το σταθερό χολ και ησύχασα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν έχασα την έκπτωση αλλά θα έχανα τη μισή αν πήγαινα στο νέο double play. Τελικά έκανα το κινητό καρτοκινητό και το σταθερό χολ και ησύχασα. πως γίνεται αυτό; αφού εδώ το λέει ξεκάθαρα: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/ola-se-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εγώ είχα πάγιο 25€ περίπου και ενώ με το παλιό πρόγραμμα είχα έκπτωση 10€ αν πήγαινα στο καινούριο θα είχα 5€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 έχει κάποιος να προτείνει πάροχο να κάνω αίτηση για να δεχτώ αντιπρόταση από την wind ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 έχει κάποιος να προτείνει πάροχο να κάνω αίτηση για να δεχτώ αντιπρόταση από την wind ; Hellas on line (HOL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 λοιπον να και η δικημου ιστορια με πηρανε τηλ, απο wind ειμαι συνδρομτης cyta σταθερο και cosmokarta κινητο και μου δινουν τα εξεις 300 λεπτα δωρεαν σε ολα τα κινητα αλλα σε συνδιασμο με το κινητο απεριοριστα αστικα υπεραστικα 24αρι ιντερνετ δωρεαν ενεργοποιηση δωρεαν εκτροπη στο κινητο Στο κινητο τωρα τα 300 λεπτα σε συνδιασμο με το σταθερο που ειπα παραπανω 1500 λεπτα σε αστικα υπεραστικα 350μβ ιντερνετ δωρεαν ενδοεποικινωνεια 200 λεπτα στο καρτοκινητο της γυναικασμου [εχει wind] 1 tamplet δωρο [δεν ξερω τι μαρκα] δεν μου δινουν ρουτερ και τιμη για ολα αυτα 29,90+τελη=31,80 τελικη για 2 χρονια φυσικα υπεγραψα ΜΕ πηραν απο την cyta και με αυστηρο υφος μου ειπαν οτι μου λενε ψεματα στην wind και οτι δεν ειναι ετσι οτι θα με χρεωνουν πολυ παραπανω και οτο η wind χρεωνει 0,50 λεπτα την αναγνωριση κλησεις και οτι πρεπει να τους δωσο 72 ευρο σαν προορη διακοπη Πηρα παλι την wind για να επηβεβεωσω την τιμη μου ειπαν οτι ολα ισχυουν οπως τα ειπαμε δεν εχει χρεωση για αναγνωριση κλησεις σε νεους πελατες και οτι η τιμη ειναι 31,80 ΤΕΛΙΚΗ στην cyta πληρωνα 25 ευρω δωρεαν αστικα υπεραστικα 8αρι ιντερνετ 40 λεπτα σε κινητα ΕΡΩΤΗΣΗ αν δεν πληρωσω τα 72 ευρω στην cyta αφου θα διακοψω τι μπορουν να μου κανουν [δεν τους χροσταω τιποτα ολοι οι λογαριασμοι ειναι πληρωμενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μια βοηθεοα παιδια... υπαρχει περιπτωση να μπορω καπως να ακυρωσω τα διαφημιστικα sms της wind; καθημερινα ερχονται 4-5 και ειναι εκνευριστικο. thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μια βοηθεοα παιδια... υπαρχει περιπτωση να μπορω καπως να ακυρωσω τα διαφημιστικα sms της wind; καθημερινα ερχονται 4-5 και ειναι εκνευριστικο. thanks. Πανε σε ενα καταστημα του παροχου που εχεις στο κινητο σου και ζητα να σε καταχωρησουν στο μητρωο του αρθρου 11, ωστε να μη χρησιμοποιειται το νουμερο σου για προωθητικες ενεργειες. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Thanks φιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Hellas on line (HOL) Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 20 ευρώ με 5 ώρες συνολικά για σταθερά-υπεραστικά-κινητά, αλλά και τέλος ενεργοποίησης 36 ευρώ, οπότε το 36αρι δια 12 προσθέτει 3 ευρώ το μήνα κάτι που δεν με ικανοποιεί. Εγώ ψάχνω αντιπροταση στην φορθνετ, αλλά αν η φορθνετ δεν μου δώσει τελικά την προσφορά που θέλω, να πάω στην φορητοτητα και την αντιπρόταση. Μόνο στον κωτσοβολο βλέπω 22 ευρώ το μήνα από τη σιτα με σταθερα Ελλαδας+8αρι ιντερνετ+40' προς κινητά+απλο ταμπλετ δώρο. Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να εμπιστευτώ την σιτα σαν παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts