Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το double play η wind δίνει, εκτὀς από τα 120 σε free2go, και 300 Mb ιντερνετ

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν σου πουν και καλά ότι πλέον είναι αργά και πρέπει να πληρώσεις, μη ψαρώσεις.

Φίλε Dimeos, δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω. Ήμουν Double Play S και είχα ενεργοποιήσει τα 120' στο F2G μου. Πριν λίγες μέρες έκανα ανανέωση 24μηνη με Wind στο κλασσικό Double Play, πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία για τα 300mb ή θα μπαίνουν στο ίδιο F2G που μπαίνουν τα λεπτά; thx

Μήπως είναι κάτι στην γραμμή σου, εγώ με την Wind πέραν του χαμηλού κόστους δεν είχα και δεν έχω ποτέ προβλήματα.

τα ίδια και εγώ...Γρηγορα πάει δεν με πεταει έξω και πληρώνω λίγα...

με το double play η wind δίνει, εκτὀς από τα 120 σε free2go, και 300 Mb ιντερνετ

για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω γιαυτό φίλος.

Εχει 2 μηνες που αλλαξα κ γω απο hol σε wind (εληξε το συμβολαιο κ πηρα την προσφορα με τα 20Ε παγιο)εχω αποσυνδεσεις σχεδον μερα παρα μερα σε βαθμο που να μου σπαει τα νευρα

κ φυσικα η απαντηση ειναι η καραμελα φταινε τα καλωδια

για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω γιαυτό φίλος.

φίλε πραγματικά αυτό με τα 300 mb ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη παρόλο που το αναφέρει το σάιτ της wind. το 13800 μου λέει ότι η προσφορά μου δεν το συμπεριλαμβάνει (ενώ έχω το double play) στο fb τους έστειλα μνμ, με ρώτησαν ποιο είναι το τηλ μου για να μου απαντήσουν και ακόμα περιμένω, σε κατάστημα wind δεν ήξεραν και πήραν τηλ για να μάθουν και τους είπαν ότι τα 300mb ισχύον για δεύτερη γραμμή free2go.

αν βγάλει κάποιος άκρη ας μας ενημερώσει

φίλε πραγματικά αυτό με τα 300 mb ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη παρόλο που το αναφέρει το σάιτ της wind.

ευχαριστώ για την απάντηση.

αν δε βαριέσαι, βάλε ένα λινκ από το site της wind

ευχαριστώ για την απάντηση.

αν δε βαριέσαι, βάλε ένα λινκ από το site της wind

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/

Kαι εγω θεματακια με αποσυνδεσεις,και εκτος αυτο εδω και κανα μηνα το ιντερνετ σερνεται...Υπαρχουν στιγμες που κανει κοντα στο λεπτο να ανοιξει σελιδα,μετα απο 2 και 3 προσπαθειες...

Εχει παρατηρησει κανεις αντιστοιχο θεμα?Βεβαια μενω και σχετικα απομονωμενα,προς Θρακομακεδονες,αλλα και παλι μου κανει εντυπωση,με τον ΟΤΕ δεν ειχα κανενα θεμα.

Kαι εγω θεματακια με αποσυνδεσεις,και εκτος αυτο εδω και κανα μηνα το ιντερνετ σερνεται...Υπαρχουν στιγμες που κανει κοντα στο λεπτο να ανοιξει σελιδα,μετα απο 2 και 3 προσπαθειες...

Εχει παρατηρησει κανεις αντιστοιχο θεμα?Βεβαια μενω και σχετικα απομονωμενα,προς Θρακομακεδονες,αλλα και παλι μου κανει εντυπωση,με τον ΟΤΕ δεν ειχα κανενα θεμα.

Δοκίμασε να αλλάξεις DNS, αν το πρόβλημα εξακολουθεί κάνε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, όποτε και να τους έχω χρειαστεί είναι αρκετά εξυπηρετικοί

Δοκίμασε να αλλάξεις DNS, αν το πρόβλημα εξακολουθεί κάνε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, όποτε και να τους έχω χρειαστεί είναι αρκετά εξυπηρετικοί

Σίγουρα ειναι υπομονετικοί::). Ευτυχώς τελευταία δεν τους χρειαζομαι καθόλου

Ανάλογα σε ποιον θα πέσεις παιδιά...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Και εγώ wind έχω στη ν. Φιλαδέλφεια με ταχύτητα που πιάνει ίσα τα 8 mbps όπως μου είπαν λόγω απόστασης από dsllam πάνω από 2000 μέτρα και δεν γίνεται τίποτα. Σκέφτομαι να φύγω για άλλη εταιρία όχι λόγω ταχύτητας αλλά τιμής πληρώνω 22 και τώρα έληξε προσφορά και πήγε 27.

Αν τους κάνεις ένα τηλέφωνο θα σου ξανακάνουν την ίδια προσφορά ίσως και καλύτερη, όσο για την γραμμή σου όντως είσαι πολύ μακριά από το dslam

Με αίτηση φορητότητας θα πάρεις πολύ καλύτερη προσφορά. Τι πακέτο έχεις;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

είχα κάνει αίτηση φορητότητας από wind σε hol με 20€ τον μήνα ( internet + 300' προς σταθερά + κινητά ) + 35 € τα της επανασύνδεσης, τελικά σήμερα μου έκαναν αντιπρόταση από την wind με 17 € τον μήνα ( internet-απεριόριστα αστικά + 120 ΄ προς κινητά ) και μένω wind για 1 χρόνο.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

είχα κάνει αίτηση φορητότητας από wind σε hol με 20€ τον μήνα ( internet + 300' προς σταθερά + κινητά ) + 35 € τα της επανασύνδεσης, τελικά σήμερα μου έκαναν αντιπρόταση από την wind με 17 € τον μήνα ( internet-απεριόριστα αστικά + 120 ΄ προς κινητά ) και μένω wind για 1 χρόνο.

Στη χολ με 2€ το μήνα παραπάνω θα είχες απεριόριστα σταθερά προς Ελλάδα/διεθνή και 5 ώρες προς κινητά συν το ίντερνετ. Όσο για τη wind εμένα στα ίδια χρήματα με 12μηνη παραμονή μου είχαν δώσει δωρεάν και το vdsl.

Στη χολ με 2€ το μήνα παραπάνω θα είχες απεριόριστα σταθερά προς Ελλάδα/διεθνή και 5 ώρες προς κινητά συν το ίντερνετ. Όσο για τη wind εμένα στα ίδια χρήματα με 12μηνη παραμονή μου είχαν δώσει δωρεάν και το vdsl.

δεν με απασχολούν οι ώρες προς κινητά όπως και τα διεθνή, επίσης το vdsl στην γειτονιά μου δεν παίζει λόγω μεγάλης απόστασης

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει τρόπος να βλέπω κάπου το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου μου σε αστικές κλήσεις από το πρόγραμμα που έχω στο σταθερό της wind?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς μέσα από το mywind.

νομίζω πως δεν γίνεται. όταν εγώ τους ρώτησα πως θα βλέπω τα λεπτά που απομένουν προς κινητά......μου απάντησαν ότι δεν γίνεται......

δεν με απασχολούν οι ώρες προς κινητά όπως και τα διεθνή, επίσης το vdsl στην γειτονιά μου δεν παίζει λόγω μεγάλης απόστασης

Και εκεί που λέω ότι είχα ξεμπλέξει και παραμένω στην wind με τα 17 €, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την hol και μου πρότειναν 14,8 € !

Οκ, βαρέθηκα την διαδικασία ξανά και τους είπα ότι θα μείνω στην wind :-)

1. Συμφώνησα με την wind πριν λίγες μέρες στην παρακάτω προσφορά:

• 17 ευρώ τελικό πάγιο τον μήνα
  • 2 ώρες προς σταθερά με χρέωση ανά λεπτό
  • 24 mbps internet
  • 24μηνη διάρκεια προσφοράς
  • Το τελικό πάγιο προκύπτει μετά από μηνιαία έκπτωση 5 ευρώ. Σε περίπτωση που αποχωρήσω Χ μήνες νωρίτερα από την λήξη του 24μηνου θα πρέπει να επιστρέψω στην wind 5*Χ ευρώ.

2. Απάτη από πλευράς wind σε φίλο μου:

Πριν λίγες μέρες συνέβει σε πολυ κοντινό μου φίλο (οπότε και είναι σίγουρος και ξέρω με απόλυτη ακρίβεια τα γεγονότα) το εξής περιστατικό:

Ο φίλος είχε κλείσει τηλεφωνική προσφορά για το κινητό του στην wind με 12μηνη διάρκεια με ένα συγκεκριμένο πάγιο το οποίο ρώτησε επανελλημένα αν δεσμεύονται πως θα παραμείνει σταθερό για όλη την διάρκεια της προσφοράς και τον διαβεβαίωσαν πως θα παραμείνει. Μετά από λίγους μήνες του αύξησαν το πάγιο και του είπαν πως άλλαξε η πολιτική της εταιρίας, έτσι απλά. Αυτός θέλησε να φύγει λέγοντας πως μεταβάλουν μονομερώς της συμφωνία και αυτοί του ζήτησαν να επιστρέψει την μέχρι τότε έκπτωση που είχε λάβει. Τελικά μετά από πολύ φασαρία και καμία υποχώρηση από την wind τους επέστρεψε την έκπτωση και έφυγε.

3. Ο προβληματισμός:

Επειδή φοβήθηκα μήπως μου συμβεί το ίδιο ζήτησα την συμφωνία γραπτώς.

Μου είπαν πως θα μου την στείλουν σε email.

Είμαι νομικά κατοχυρωμένος με το email σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι αντίστοιχο ή να ζητήσω χαρτί?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Και εκεί που λέω ότι είχα ξεμπλέξει και παραμένω στην wind με τα 17 €, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την hol και μου πρότειναν 14,8 € !

Οκ, βαρέθηκα την διαδικασία ξανά και τους είπα ότι θα μείνω στην wind :-)

Κακώς, κατά την γνώμη μου δεν ασχολήθηκες περαιτέρω.

1. Συμφώνησα με την wind πριν λίγες μέρες στην παρακάτω προσφορά:

• 17 ευρώ τελικό πάγιο τον μήνα
  • 2 ώρες προς σταθερά με χρέωση ανά λεπτό
  • 24 mbps internet
  • 24μηνη διάρκεια προσφοράς
  • Το τελικό πάγιο προκύπτει μετά από μηνιαία έκπτωση 5 ευρώ. Σε περίπτωση που αποχωρήσω Χ μήνες νωρίτερα από την λήξη του 24μηνου θα πρέπει να επιστρέψω στην wind 5*Χ ευρώ.

2. Απάτη από πλευράς wind σε φίλο μου:

Πριν λίγες μέρες συνέβει σε πολυ κοντινό μου φίλο (οπότε και είναι σίγουρος και ξέρω με απόλυτη ακρίβεια τα γεγονότα) το εξής περιστατικό:

Ο φίλος είχε κλείσει τηλεφωνική προσφορά για το κινητό του στην wind με 12μηνη διάρκεια με ένα συγκεκριμένο πάγιο το οποίο ρώτησε επανελλημένα αν δεσμεύονται πως θα παραμείνει σταθερό για όλη την διάρκεια της προσφοράς και τον διαβεβαίωσαν πως θα παραμείνει. Μετά από λίγους μήνες του αύξησαν το πάγιο και του είπαν πως άλλαξε η πολιτική της εταιρίας, έτσι απλά. Αυτός θέλησε να φύγει λέγοντας πως μεταβάλουν μονομερώς της συμφωνία και αυτοί του ζήτησαν να επιστρέψει την μέχρι τότε έκπτωση που είχε λάβει. Τελικά μετά από πολύ φασαρία και καμία υποχώρηση από την wind τους επέστρεψε την έκπτωση και έφυγε.

3. Ο προβληματισμός:

Επειδή φοβήθηκα μήπως μου συμβεί το ίδιο ζήτησα την συμφωνία γραπτώς.

Μου είπαν πως θα μου την στείλουν σε email.

Είμαι νομικά κατοχυρωμένος με το email σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι αντίστοιχο ή να ζητήσω χαρτί?

Δεν είναι καλή η προσφορά. Εμένα μου έδωσαν αυτά που λες + vdsl με 1 χρόνο δέσμευση. Αν πήγαινα σε 2 χρόνια θα μου έδιναν 5 ώρες προς κινητά.

Κακώς, κατά την γνώμη μου δεν ασχολήθηκες περαιτέρω.

δες..... 14,8 + 35 τα της σύνδεσης βγαίνει άλλα 2,9 € /μήνα , δηλαδή 17,7 / μηνα για ένα χρόνο...17 έκλεισα τον μήνα στην wind τελικά

Αυτο που θελει να πει ειναι οτι κανουν καλυτερες προσφορες απο την wind για να παραμεινεις. Σε καποιους εδωσαν vdsl σε αυτα τα λεφτα, σε μενα με 15 ευρω απεριοριστα σταθερα, 300 προς κινητα και 120 στο f2g μου για 2 χρονια, στα 11,80 συμβολαιο για 1 χρονο αν ηθελα να παραμεινω σε double play s κτλ

• This topic was featured and featured